Pokaż pełną wersje : Orshabaal
Jak kogoś to interesuje to powiem, że po ostatnim "ataku" orshabaala na Zanere, wylootowano Bohy i giant sworda...
SĄ TO INFORMACJE, KTORE KRAZYLY PO TRADE I OGOLNIE WSZYSCY TAK MOWIA.
*nie gwarantuje ich prawdziwości
Wald_Kerius
22-04-2006, 19:29
Tylko ? Szkoda, myslałem że
"19:05 Savage Saint: 06:06 YOU SEE A GOLDEN HELMET (ARM:12). IT WEIGHS 32.00 OZ. IT'S THE FAMOUS HELMET OF THE STARS. "
to jednak prawda.
Wychodzi na to, że koleś ściemniał.X(
Tylko ? Szkoda, myslalem że
"19:05 Savage Saint: 06:06 YOU SEE A GOLDEN HELMET (ARM:12). IT WEIGHS 32.00 OZ. IT'S THE FAMOUS HELMET OF THE STARS. "
to jednak prawda.
Oficjalną informacją na Zanera są bohy i giant sword...
skąd wziołeś te "you see golden......."?
Wald_Kerius
22-04-2006, 19:41
Stąd: > http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/8119
Co prawda jak obejżysz filmik to przyznasz, że nie są to informacje z pierwszej ręki ale do końca nic nie wiadomo jaki loot polecial. W koncu nikt oprócz blokera go nie widział . Jeżeli sie myle to popraw mnie, bo mało gram na Zanerze.
Stąd: > http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/8119
Co prawda jak obejżysz filmik to przyznasz, że nie są to informacje z pierwszej ręki ale do końca nic nie wiadomo jaki loot polecial. W koncu nikt oprócz blokera go nie widział . Jeżeli sie myle to popraw mnie, bo mało gram na Zanerze.
23min 50 sek, koleś dostaje na priv wiadomosć.
19:11 Begoldenator: 19:05 Teriax: 19:05 Savage Saint: 06:06 YOU SEE A GOLDEN HELMET (ARM:12). IT WEIGHS 32.00 OZ. IT'S THE FAMOUS HELMET OF THE STARS.
PS: chce ktoś autograf?:P bo jestem na tym filmiku ^^
Tylko ? Szkoda, myslałem że
to jednak prawda.
Ja mam do ciebie pytanko male. Jezeli kopjujesz opis danego przedmiotu to nie ma spacji po kropce, wiec why u ciebie jest... ? Po drugie, ten filmik ogladales juz o 06:06 rano? I z kad ty wzioles te info o g helmie?!
Wald_Kerius
22-04-2006, 20:57
up/\
Nie wiem OCB z tymi godzinami ale ja najpierw dostałem ten opis na gg żeby to sprawdzić. Poszukalem filmiku który podalem post wyżej i faktycznie tam koleś napisał coś takiego (23min 50 sek) : 19:57 Begoldenator: 19:05 Teriax: 19:05 Savage Saint: 06:06 YOU SEE A GOLDEN HELMET (ARM:12). IT WEIGHS 32.00 OZ. IT'S THE FAMOUS HELMET OF THE STARS. A tą wiadomosć pierwszą którą napisałem z godziną 6:06 to skopiowalem z archiwum gg. Być może to jest fake ale tak bylo na filmiku pokazane, oraz tak mi koles wyslał na gg.
Golden helmeta nie pokazał do tej pory więc wygląda to na niezły fake :D
juz zalozylem taki topic jak chcecie zrobilem kilka filmikow >>lol<< moim 12 knightem chyba 2nd strona na forum
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.