PDA

Pokaż pełną wersje : Pomocy dostałem bana nieskończonego.

Didier19
22-04-2006, 20:55
A więc tak z początku dawniej dostałem bana za używanie macro na 30 dni, ale to było dawno i juz niegrałem na bocie.Niedawno zostawiłem postać afk na dachu i mówiłem siostrze żeby dawała f6(exura vita) gdy będzie pełna mana, niebyło mnie zaledwie 10 min, przychodze, patrze a tu your account is banished :( .W dodatku ban nieskończony bo to 2 raz niby jako że ja mam macro :( .Czy są jakieś szanse aby cipsoft odbanował mi postać, jęzeli tak to prosze o pomoc, jakby ktoś mógł napisać przykładową prośbę o cofnięcie bana.

Gold'Ciaper
22-04-2006, 20:59
A więc tak z początku dawniej dostałem bana za używanie macro na 30 dni, ale to było dawno i juz niegrałem na bocie.Niedawno zostawiłem postać afk na dachu i mówiłem siostrze żeby dawała f6(exura vita) gdy będzie pełna mana, niebyło mnie zaledwie 10 min, przychodze, patrze a tu your account is banished :( .W dodatku ban nieskończony bo to 2 raz niby jako że ja mam macro :( .Czy są jakieś szanse aby cipsoft odbanował mi postać, jęzeli tak to prosze o pomoc, jakby ktoś mógł napisać przykładową prośbę o cofnięcie bana.
Jeżeli wejdziesz na tibia.com i będzie możliwość .czasem jest. odwołania się od bana to opisujesz gmowi sytuacje i może ci się uda ale wątpie. Postać najprawdopodobniej przepadnie a ty masz poprostu pecha;] Pozdro

sir Tifejo
22-04-2006, 21:27
Jeżeli wejdziesz na tibia.com i będzie możliwość .czasem jest. odwołania się od bana to opisujesz gmowi sytuacje i może ci się uda ale wątpie. Postać najprawdopodobniej przepadnie a ty masz poprostu pecha;] Pozdro
Zawsze jest mozliwosc odwolania sie do bana.

Rybzor
22-04-2006, 23:22
GM zawsze czeka 15 min, jezeli po tym czasie nikt nie odpowiada, a postac nie zostaje wylogowana i uzywa czarow uznaje sie to za macro usera, nawet ja Ci nie wieze, ze siostra Ci F6 wciskała:P

Tahrus
22-04-2006, 23:26
ale pierw gm musi wykryć;)

Dabek
22-04-2006, 23:30
Zawsze jest mozliwosc odwolania sie do bana.
Jeżeli ban został wystawiony przez pracownika CipSoftu to jej nie ma
GM zawsze czeka 15 min
A po cholere ma czekać aż 15 minut - skoro ktoś może rzucać czary a nie może odpowiedzieć na powitanie GMa to nie ma na co czekać

@autor

Poczytaj tu (http://tibia.pl/show_desc.php?t=63634&p=684090#criminal) o skargach na bany, ale w twoim wypadku nie ma to i tak sensu - oszukiwałeś, straciłeś konto. W przyszłości graj uczciwie.