Pokaż pełną wersje : Full def- full atk
Witam mam taki problem. Jak skiluje swoim knightem i po dobiciu z fulf def przeżuce się na full atk to zaczynam walić hity po 40 ;/ przy skilu 51 z k axa i sobie tak wymyśliłem że po przełączeniu z defa na tak on sie ładuje i się pytam czy to prawda??
Musiałem przeczytać twoj post 2 razy żeby go zrozumieć. Na szczęście nie jest to prawdą :D
Tnz. ja tak myślę, bo pierwszy raz o czymś takim słyszę...
aha ale to dziwne zmienie i hity po 30 potem po 5 minutach juz po 70 wali
Sir zajacc smialy
23-04-2006, 21:51
Daje offtopic ale to pytanie mnei dręczy. Jak bije łukiem na full atk to jak prełącze na full def to czy hity będą odbierac około tyle samo? Prosze o odpowiedź.
Powiem tak...
Full Attack - najsilniejszy attack z niewielką pomocą korzystania z tarczy,
Balance - Średni Atak, Średnie korzystanie z tarczy
Full Defense - Mały Atak, największe korzystanie z tarczy
Przy Pallku nie wiem czy tak jest bo w końcu on nie nosi tarczy strzelając z łuku czy kuszy, prawda? Wydaje mi się że to dotyczy tylko Sorców/Drutów/Knightów... Palla zaś nie:confused:
Phy Praefectus
25-04-2006, 15:34
jesli chodzi o palla to na full atacku bijesz zdecydowanie mocniej i jest to sprawdzone,pozatym sam kiedys zalozylemt temat z tym pytaniem na tym forum i to potwierdzono
/me myśli "jestem nubem bo nie zrozumiałem tematu:("
Co do palka - na full atk bijesz mocniej niż na full def, a hity obrywasz te same --> 0 defa masz.
edit:
down: nie ma za co:*
Właśnie się co do Palla zastanowiałem i nie wymyśliłem nic. W każdym razie też dzięki za pomoc :baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.