Pokaż pełną wersje : Rs szybciej znika
Na moijm noob charze mialem rs co tydzien zabijalem 1 osobe ;] wiec rs nie mogl zniknac ostatnio zabita osoba Apr 16 2006, 18:54:05 CET Killed Pennyporucznik at Level 13 unjustified dzisaj wchodze na postac a tam nie ma rs ;o co o tym sadzicie ??
Red Skull przedłuża się dopiero kiedy następny raz zabijesz tyle osób ile trzeba zabić w danym odstępnie czasu na red skula.
1 dzień-3 zabite osoby = rs
Tydzien-5 zabitych osób = rs
Miesiąc-10 zabitych osób = rs
Zabijając jedna osobe tygodniowo nie przkroczyłeś żadnego z tych limitów.
Red Skull przedłuża się dopiero kiedy następny raz zabijesz tyle osób ile trzeba zabić w danym odstępnie czasu na red skula.
1 dzień-3 zabite osoby = rs
Tydzien-5 zabitych osób = rs
Miesiąc-10 zabitych osób = rs
Zabijając jedna osobe tygodniowo nie przkroczyłeś żadnego z tych limitów.
Bulszit!
RS znika misiac od ostatniego unj, juz tyle razy to sprawdzalem, ze wiem :P Co do kolesia to albo sciemnia albo cos innego.
@up
To się będziemy sprzeczać, bo ja też kilka razy sprawdzałem i wychodziło na to że ja mam racje:P Być może któryś z update'ów to zmienił, ale przed wakacyjnym update 2005 na pewno było tak jak ja mówie... Zabiłem 2 osoby jednego dnia, nastepnego 1 osobe,i następnego jeszce 2-po tym pojawił się rs, zrobiłem 2 dni przerwy i zabilem jeszcze 1 osobe. Przestałem grac tą postacia, ale liczyłem sobie dni kiedy skończy się rs(licyzlem od ostatniego unj.) z ciekawości zalogowalem sie 2 dni przed wyliczonym terminem i czachy nie było ...
Moge wam pokazac w grze ze nie mam rs juz I powiedziec all osoby ktre zbailem ;]
@up
To się będziemy sprzeczać, bo ja też kilka razy sprawdzałem i wychodziło na to że ja mam racje:P Być może któryś z update'ów to zmienił, ale przed wakacyjnym update 2005 na pewno było tak jak ja mówie... Zabiłem 2 osoby jednego dnia, nastepnego 1 osobe,i następnego jeszce 2-po tym pojawił się rs, zrobiłem 2 dni przerwy i zabilem jeszcze 1 osobe. Przestałem grac tą postacia, ale liczyłem sobie dni kiedy skończy się rs(licyzlem od ostatniego unj.) z ciekawości zalogowalem sie 2 dni przed wyliczonym terminem i czachy nie było ...
Ja mialem 2 osoby na liscie unj i zniknal mi rs dopiero jak minal miesiac od ostatniej osoby, bylo to jakis miesiac temu.
Player Killer
23-04-2006, 21:41
Musze sie zgodzic z Fiszbin'em, dokładnie jest tak jak napisałeś przy czym jezeli ma sie RS i np. potem zabije sie 2 osoby , to rs przedłuza sie o 2 dni~
Nie zapominajcie, że yellow skulle można zawsze zabijać i one się nie liczą do unjustified!
@up
Yellow Skull to chyba jest jak jakiś koleś zacznie bić PK (z białą czachą) mam racje? Więc do jasnej cholery to nie jest PK tylko facet który LEJE pk...
Za bicie kolesia z Yellow Skull dostaniesz Criminal Record... Zresztą po 1 musisz sam se skulla zrobić żeby bić Yellow Skull ;)
Co do yellow skulla - Mamy np. playera A i playera B. Atakujesz playera A i masz white skulla, jezeli player B zaatakuje cie wyskoczy mu yellow skull ktory widzisz TYLKO TY i wtedy takiego playera B mozesz sobie zabic za co NIE DOSTANIESZ UNJUSTA. (unjust- niesprawiedliwy, wiec smierc playera B od ciebie bedzie justified-sprawiedliwa , poniewaz to on pierwszy cie zaatakowal) NatOmiAsT! jezeli po zaatakowaniu playera A on zacznie cie atakowac czyli odda sobie NIE bedzie mial yellow skulla a jezeli go nawet po jego odwinieciu w twoja strone :D zabijesz to bedzie UNJUSTIFIED PLAYER KILLING- czyli jednym slowem, unjust :D to tyle o yellow skullach
@Top
Sam chcialbym sie dowiedziec jak to teraz jest z tymi red skullami bo mam wrazenie ze cos sie zmienilo po update ale nie chcialo mi sie zakladac new topic :) :D
My zawsze każdamu pomożemy <lol2>:)
Jeśli A zaatakuje B to jeśli B mu odda nie dostanie yellow skulla...
Yellow skulla dostaniesz jeśli zaatakujesz Red/Yellow skilla który cię wcześniej nie zaatakował...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.