Pokaż pełną wersje : Żółta czaszka
Chodzę sobie po jaskiniach w Kaz celem podpakowania. Akurat tak się złożyło, że miałem przy sobie run FB za wyropowanie gościa z dziury :)) Idę a tam wyskakują 2 roty i 4 dwarfy. No to żeby sprawdzić jak dziala FB to rzucam na nich. Rzucam, pojawia sie 8 fire fieldów a mi żółta czaszka ?( Co to do cholery jest? Wcześniej wiedzialem, że żółta czaszka jest za masowe zabijanie gości z białymi. A tu na bank nie było nikogo!! Na drugi dzień miałem to samo. I w życiu nie zabilem nikogo, tymbardziej z białą czaszką. CO TO JEST?
Kubakapica
20-07-2004, 11:10
Poprostu zaatakowales samego siebie i masz zolta czaske. Tak jest i tyle
Oryginalnie dodany przez Kubakapica
Poprostu zaatakowales samego siebie i masz zolta czaske. Tak jest i tyle
Chyba si pomyliles.Ja strzelajac z GFB nie trafilem sie anu razu,a wiele razy wybuch byl tam gdzie stala moja postac. :]
gietol Julera
24-07-2004, 02:34
eh gdy posciles tego runkka FB to wszedles w ogien odrazu po rzuceniu albo cos podobnego i dostales czaszke ...
Detharon
26-07-2004, 09:48
Chyba si pomyliles.Ja strzelajac z GFB nie trafilem sie anu razu,a wiele razy wybuch byl tam gdzie stala moja postac.
GFB nie możesz zranić samego siebie, Fire bombą tak.
Ja kiedyś w amm camp chciałem zabić 2 wiedzmy, na takiej wieżyczce pusciłem FB i ogień dosięgnoł mnie (yellow skull).
Musiałeś sam siebie trafić.
Oryginalnie dodany przez Detharon
Musiałeś sam siebie trafić.
Masz rację żółta czasak pojawia się wtedy gdy ranisz sam siebie np. runą. Czaskę widzisz tylko ty i inni którzy też ją mają.
Amera Trooper
30-07-2004, 09:37
To jest wlasnie glupie jak zatakujesz siebie nawet fire fieldem itp. to masz czache ;/
keriM The King
30-07-2004, 10:10
?( Ta sytuacja jest niemozliwa sam sprawdzalem na sobie...Zolta czaska powstaje w wyniku zaatakowania kogos gdy ma ie przyczyne(white or red skull).
Jezli akurat w twoim przypadku cos takiego sie robi i nie mzyslasz napisz do gm lub consula
czlowiek strzala
01-08-2004, 11:16
żółta czaszka pojawia sie gdy wejdziemy w obszar działania runy FB - fire bomb (nie mylić z fire ball) którą sami rzucimy
Atakujemy sami siebie ... troche nielogiczne ale tibia to swiat niespodzianek :D
Temat do zamknięcia
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.