zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Fishing

^SiR^
20-07-2004, 10:28
Czy w Ab'Dendriel w Temple moge lowić ryby i będzie m,i skakał skill fishingu? Bo rybek tam nie ma ;(

Warloczek
20-07-2004, 16:10
tez sie nad tym zastanawialem..
lepiej idz gdzie indziej bo tam nic nie zlowisz..

czlowiek strzala
01-08-2004, 19:05
przeciez mu wcale nie chodzi o ryby tylko o fishing.... chce zostawic afk postac z tibia gg na auto fishing a sam bedize sie opie(cenzura)ał

Isarek
01-08-2004, 23:11
Nie musisz łowić rybek żeby dostawać fishing'a. Ale nie wykorzystuj tego do złych celów. X(

Gold Raven
03-08-2004, 17:12
@ Isharek

Niby prawda ale ... fishing idzie Ci wtedy około 2 razy wolniej .. sprawdzałem - i jak waliłem na pałe w jedno miejsce i niełowiłem rybek to adv się dłużył i dłużył - trwało to ok 5 minut zanim dostalem adv (z 35 na 36) ... jak zaczołem łowić rybki - adv przyszedł po 2 minutach niecałych (z 36 na 37) - złowiłem około 60 rybek na tego adv.

Więc lepiej łowić rybki - fishing bedzie rósł szybciej.

Szkodi Sunrise
03-08-2004, 17:28
Oryginalnie dodany przez Isarek
Nie musisz łowić rybek żeby dostawać fishing'a. Ale nie wykorzystuj tego do złych celów. X(

Nie ;) Musisz lowic rybki :) Po to jest fishing zeby lowic ryki i bedzie ci szedl w gore jak je bedziesz lowil. Proste - nie ma lowionych rybek - nie ma fishingu. A jak tak zostawisz postac w temple to Cie zbanuja tak szybko ze nawet nie bedziesz wiedzial. Bany dla uzytkownikow Tibia GG. Bany!