PDA

Pokaż pełną wersje : Na jakim lvl...?

Johanes19
24-04-2006, 10:59
Siema w tym poście chciałem was zapytać na jakim lvl moge pujść sorcem na draga lub coś mocniejszego.
Chciałbym żebyście wklejali screeny

hide
24-04-2006, 11:02
Właśnie pobiłeś rekord w nieprecyzyjnym zadawaniu pytań >.>

Wszystko zależy od profesji, skilli i tego ile masz kasy.
Rekord zabicia draga solo to 6 lvl z HMMami i LFami... Ale poleczałbym poczekać jeszcze z 20 lvli więcej żeby szanse wzrosły z 1% do tak z 50%... [na 26 każda profesja powinna sobie poradzić]

Johanes19
24-04-2006, 11:05
Właśnie pobiłeś rekord w nieprecyzyjnym zadawaniu pytań >.>

Wszystko zależy od profesji, skilli i tego ile masz kasy.
Rekord zabicia draga solo to 6 lvl z HMMami i LFami... Ale poleczałbym poczekać jeszcze z 20 lvli więcej żeby szanse wzrosły z 1% do tak z 50%... [na 26 każda profesja powinna sobie poradzić]
Mam sorca z 22lvl 20 mlvl

Wald_Kerius
24-04-2006, 11:07
Po pierwsze: 1 szukaj a znajdziesz
Po drugie: 2 wyręcze Cie w szukaniu >> http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=4075
Po 3: 3 tak jak wyżej, zadawaj lepsze pytania
Po 4: 4 temat chyba do zamknięcia

Seteus
24-04-2006, 11:42
po pierwsze... takie tematy pojawialy sie tutaj 2 lata temu.. nie rozumiem dlaczego ludzie dalej nie czaja tego.. niewiesz czy dasz rade zabic smoka ? idz i sprobuj do cholery.. ja rozumiem pytanie "gdzie moge znalesc taki i taki tomb , slyszalem o nim same dobre rzeczy , ale nikt nie potrafi mi pomoc w jego zlokalizowaniu" , wiadomo ze nikt nie przekopie calego ankh desert w poszukiwaniu tomba (i tak by pewnie minol go).

Ja jak bylem ciekaw c zy zbaije smoka.. mialem druia lv 21 z mlv 24 chyba.. poszedlem , zabilem , i juz wszystko bylo jasne.