PDA

Pokaż pełną wersje : Co z torchami i swiecznikami?

kibolek
20-07-2004, 17:31
Jestem palladynem i jezeloi trzymam w rece kusze i luk to w miejsce gdzie trzyma sie torcha daje bolty lub arrowy. No i jest sprawa gdzie ja moge trzymac torche swieczniki i tym podobne?

ro_be_rt
20-07-2004, 17:42
Możesz zapalone rzucać sobie pod nogi ;) Albo tak albo Utevo Lux

Majen
20-07-2004, 17:48
Oryginalnie dodany przez kibolek
Jestem palladynem i jezeloi trzymam w rece kusze i luk to w miejsce gdzie trzyma sie torcha daje bolty lub arrowy. No i jest sprawa gdzie ja moge trzymac torche swieczniki i tym podobne?

Wg. mnie najlepszym sposobem jest kupowanie mana fluidów i robienie "Utevo Grna lux", nietylko masz światło ale jeszcze skacze ci mlv. Albo można taszczyć po podłodze torchy, ale nooby lubia je zabierać albo gasić i odrzucać w jakim kolwiek kierunku, a zresztą torchy są ciężkie a dla palków na huncie cap jest bardzoważny.

kibolek
20-07-2004, 17:59
ooo czlowieku z tym taszczeniem torchow pod nogami to jak ja mam lootbag i jeszcze torche machac to jezu ja nie wytrzymam:P

Angelus
22-07-2004, 13:49
Mój znajomy , który też gra palem robił tak jak tu radzą ....... :rolleyes:

Zapalał torchy i rzucał na ziemię .....

A jak ci jakiś nioob zakosi pochodnię i nie będzie chciał oddać to zawsze możesz go dednąć ....... :P

Olorion.
22-07-2004, 18:37
Ehh zainwestuj w utevo lux. Nie dosc ze masz swiatlo to ci jeszcze rosnie mlvl i bedziesz w przyszlosci walic sd... nie to co ja ^_^ od tygodnia spalam mane zeby miec 4 mlvl ;']

Wilq
18-08-2004, 19:24
Wg. mnie najlepszym sposobem jest kupowanie mana fluidów i robienie "Utevo Grna lux", nietylko masz światło ale jeszcze skacze ci mlv. Albo można taszczyć po podłodze torchy, ale nooby lubia je zabierać albo gasić i odrzucać w jakim kolwiek kierunku, a zresztą torchy są ciężkie a dla palków na huncie cap jest bardzoważny.

A mi sie wydaje, ze lepsze jest zwykle utevo lux, bo chciaz sam se kupilem te mocniejsze, to po jego uzyciu musze swtierdzic, ze faktynie sie nie oplaca, a 500 gp poszlo w plecy, ale zawsze mozna se tym trenic na 5 m lvl :P

/\/\ienki
18-08-2004, 20:13
@up
utevo lux jest bardziej wkurzajace bo musisz nawalac utevo lux, utevo lux co chwile a tak 3x rzadziej okolo

poza tym w helgate jak najbardziej mozna uzywac torchy na ziemi

niestety pall ma zle ze swiatelem dlatego wiekszosc palkow uzywa tibia gg...

Master Saracen
18-08-2004, 21:25
Ja jestem druidem to zawsze pochodni uzywam (na utevo lux szkoda mi many już lepiej jakomś runke zrobić :D), ale dla pala najlepszy był by czar gdyż przerzucanie samej pochodni jest mozolne a co dopiero pochodni i lootbaga.

<CIACH> i +3 punkty

Byrekpl
19-08-2004, 09:03
Ja proponuje wsadzić sobie pochodnię w d*** =], tak na serio to rzeczywiście utevo lux

Bambao
19-08-2004, 20:56
Sądze ,że torche i lampy to przeszłość na mainie lepiej spalać mane robiąc utevo lux. Ale kiedy palek nie ma many... to powinien miec zapasowa bron w backpacku.

Grzechu
21-08-2004, 18:59
Kup sobie czar na światło.
utevo lux
ZA jedyne 100 GP
i mlvl rośnie

Kredi
21-08-2004, 19:17
Pod tarzczą masz miejsce na line ja no rooku tam dawałem torchy a line do baga. Tera tak nie robie bo jestem Sorcererem :)

Bambao
21-08-2004, 19:47
Pod tarzczą masz miejsce na line ja no rooku tam dawałem torchy a line do baga. Tera tak nie robie bo jestem Sorcererem :)
Nie wiem czy wiesz ale żeby strzelać z łuku albo kuszy trzeba w tamtym miejscu (pod tarczą naboje do broni) wiec tam trzymać torcha palek nie może jeszcze raz mówie "utevo lux.

Sky Elemental
24-08-2004, 09:30
Ja odkad wyszedlem z rooka nei uzywam praktycznie pochodni. Gdy mam juz jakąs konieczna potrzebe zobaczenia czegos konkjrenego w mroku, to rzucam Utevo lux (ale robie to bardzo rzadko).
:p Troszkę praktyki i pochodnia nie jest potrzebna. (Oczywiscie sa sytuacje wyjatkowe - wtedy zwykle rzucam pochodnie na ziemie).