PDA

Pokaż pełną wersje : Furora war -Ankrahmun

Kapucha
26-04-2006, 14:52
Dusskines vs SS

Film znajduje sie w temacie "Wydarzenia z Furory" jednak wziazku z tym ze prawie nikt tam nie zaglada (spoza graczy furory) postanowilem zamiescic go tutaj.

http://rapidshare.de/files/18925160/ank.rec.html

Enjoy.

matekk fst bolt
26-04-2006, 15:18
taka se ta wojna.Malo fragow

Rezidew
26-04-2006, 15:25
14:34 Taifun Devilry: dobra uciekam
14:34 Taifun Devilry: mam 1 bp mf

Heh, Duski przegrywaja ? uuu ;]

Sowa
26-04-2006, 15:39
14:47 Van Liden: taifun stoi w pz
14:47 Van Liden: lol
14:47 Van Liden: boi sie ich bic
14:47 Van Liden: tylko ja i imargam

omg ; o hsuhauhau

nice film :]

Pozdrawiam
Sowa.

Kapucha
26-04-2006, 16:02
taka se ta wojna.Malo fragow

Fragow bylo w sumie 11 jednak na filmie widac tylko pare poniewaz autor logna sie w dopiero w polowie bitwy.

btw. zauwazyliscie ze taifun jako lider totalnie znubil? NIE wydawal zadnych komend! ze strony duss to byl jeden wielki haos! gdy thellion byl w trapie, a pasterz usówał destroy fieldy nikomu do glowy nie przyszlo zeby zaatakowac pastucha (odpedzic) o combo na thellionie juz nawet nie wspominajac.

morgan14
26-04-2006, 16:15
Moze Byc :p

Hugo
26-04-2006, 16:29
MAM TAKIE PYTANKO!
CZY TAIFUN PRZESTAL EXPIC??? LoL

Sleather
26-04-2006, 16:43
a nie widac ?

Kapucha
26-04-2006, 16:45
MAM TAKIE PYTANKO!
CZY TAIFUN PRZESTAL EXPIC??? LoL

lukasz poszedl do sql a petro wyjechal za granice. (jest nawet post na tibia.com ;p)

Fire Necromacer
26-04-2006, 16:59
No dobra, dusk calkowicie nie mialo organizacji... Jakby uderzyli jedna zgrana grupa to wszyscy przeciwnicy by sie kladli jak domino...

Offtop: Kto z was dopatrzyl sie na filmiku rarowatych motylkow? Oprucz zwyklego lataly: niebieski i czerwony.

Raks Ninja
26-04-2006, 17:30
Duskiness to jest zal.pl gz knightowi ktory krecil za bieganie na mana shieldzie haha n/c. I niezle "kombo" na guild chacie odliczane tylko ze ten co byl w trapie ledwo zostal zjechany na yellow hp. Reakcja kogos ze o Spoxter na ank boat uwarzajcie n/c 200+ sorc powinien ich skladac jak chce a nie obawiac sie 160 msa.

Frapper
26-04-2006, 18:38
tylko od takiego 160 sorca sd+ ue i Taif by sie poskladal :)

Ka$z3r
26-04-2006, 18:55

HAHAHAH dobry jesteś :) Widziałeś kiedyś jak Taifun biega? Nawet jeśli masz bota to go nie zabijesz...tylko trap... ale jak można trapnąć kogoś kogo nikt na servie nie może dogonić? Musieliby coś niezłego wymyślić!
Poza tym Taifun ciągle biega na mana shield,a to jest z 5-6k many 8o

Dr.Mortus
26-04-2006, 18:56
Rehost? Bo chyba tego się używa w takich sytuacjach, nie? :P

Lindlay
26-04-2006, 20:29
mana shield 119 knightem ? gratuluje, ale furora to jest zlepek osob ktorzy lamia na wojnach ale w expie sa dobzi ... <3 sharing

Sir Pietruch
26-04-2006, 20:40
mana shield 119 knightem ? gratuluje, ale furora to jest zlepek osob ktorzy lamia na wojnach ale w expie sa dobzi ... <3 sharing
ty oczywiscie jestes mastha w pvp i wymiatal bys wszytkich solo... n/c nie grasz na furorze wiec zamknij paszcze

Kapucha
26-04-2006, 20:54
to mi powiedz co ten knight mial jeszcze zrobic? gonic 165msa? a moze sdkowac thelliona? jakies m wale moze mial rzucac? byl trap to zucal fire bomby etc. s; wiecej sie nei dalo zrobic przy takim zgraniu jakie lider zafundowal dusskom.

BOtter
26-04-2006, 21:02
Taifun gnoił innych, teraz inni gnoją go, tak trzymac :evul:
Tego Thell~ wzieli w trapa to i tak uciekł -.-
Pasterz też nie lepiej ich c****ł...:confused:

Fire Necromacer
26-04-2006, 21:59

Tia, Taifun mial non-stop zalozonego Stone Skin Amuleta (SSA) i dostawal z SD od Spoxtera za 55.. wiec takie kombo SD\UE nie zrobilo by na Taifunie wrazenia, chyba ze sam widok wybuchu i glupoty Spoxtera, ze wywalil 1200 many, aby go "szturchnac" ;P
Naprawde dussk sie zgnebilo, po tych akcjach jakie odwalal Taifun powinni go znienawidzic i go trapnac, tak jak on kiedys na swoich dawnych kumplach (trapy za samo doganianie z expem)

Lindlay
27-04-2006, 00:07
ty oczywiscie jestes mastha w pvp i wymiatal bys wszytkich solo... n/c nie grasz na furorze wiec zamknij paszcze

rofl, za to ty na swej refugii non-pvp tez ostro musisz wymiatac, je ?

a co do taifuna to na jego miejscu powiedzial bym gildi "nie wylazic z pz, sam wygram ta wojne"

Rezidew
27-04-2006, 07:13
Tia, Taifun mial non-stop zalozonego Stone Skin Amuleta (SSA) i dostawal z SD od Spoxtera za 55.. wiec takie kombo SD\UE nie zrobilo by na Taifunie wrazenia, chyba ze sam widok wybuchu i glupoty Spoxtera, ze wywalil 1200 many, aby go "szturchnac" ;P
Naprawde dussk sie zgnebilo, po tych akcjach jakie odwalal Taifun powinni go znienawidzic i go trapnac, tak jak on kiedys na swoich dawnych kumplach (trapy za samo doganianie z expem)

Taifun sam napisal, ze jest na 2 ue i jego chcieli zabic najbardziej, nie mial latwo. jak by mu sie ssy skonczyly i niezauwazyl by jak utamo niema. to byl by latwy do zabicia, ma "tylko" 1100 hp+.

@Kapucha: Aj, a ja myslalem ze on juz nieexpi bo sie boji ze go ubija (moze tem w tym troche prawdy...)

Koszyk
27-04-2006, 08:51
Nic ciekawego w tej wojnie nie pokazali... szczegolnie strona Dus~ zupelne rozczarowanie. Taifun za duzo tez nie pokazal... Dus~ majac takiego leadera powinni wygrac no ale...

PS: Ktos tam sie wysmiewal ze ringa zalozyl na mane dobrze zrobil... jakbyscie nie widzieli mial on 500~ mana czyli nie musialby sie uhnach co chwila tylko mialby czas zeby przemyslec swoj ruch :)

Y@hu^^
27-04-2006, 10:03
W tej bitwie podobaly mi sie najabardziej SD'ki Taifuna i rozmowa na gc, hihihi

Masywny_Titania
27-04-2006, 13:17
Totalna wtopa ze strony taifuna i spolki 8o.
Jakby to inaczej rozegrali to by cale ss rozniesli, OMG!!
Wogle ta wojna nie ma sensu, duss zrobilo nabor "miesa bitewnego" zeby ss wybieralo ich jako cele nie wyzsze lvle. Ta wojna od poczatku byla zenada, nocne fragi, zalosne proby trapow i reakcja duss, ktorzy expia caly czas majac ta wojne w dupie:P
Moze po tej bitwie kazdy sobie przemysli czlonkostwo w Duskiness i czy oni naprawde "rzadza serverem" pomijajac kontrole i tak nie przestrzeganej przez nikogo price listy...

Sir Pietruch
27-04-2006, 14:17

a co do taifuna to na jego miejscu powiedzial bym gildi "nie wylazic z pz, sam wygram ta wojne"
Pff... to ze gram teraz na refugi nic nie znaczy... GRALEM na furorze od samego poczatku i osiagnolem dosc niezly lvl 60~. Odeszlem kiedy Pasterz Axe~ zostal hunted i sprzedalem chara.
Aha i od refugi ty sie odczep bo tu poznalem prawdziwych przyjaciol a nie takich asslickerow jak na furorze n/c

Masywny_Titania
27-04-2006, 15:29
Pff... to ze gram teraz na refugi nic nie znaczy... GRALEM na furorze od samego poczatku i osiagnolem dosc niezly lvl 60~. Odeszlem kiedy Pasterz Axe~ zostal hunted i sprzedalem chara.
Aha i od refugi ty sie odczep bo tu poznalem prawdziwych przyjaciol a nie takich asslickerow jak na furorze n/c
Po 1: Co ma 60 lvl do twojego pvp? Niektorzy 100+ lvle to jebane nooby pod tym wzgledem.
Po 2: Nie cala furora to asslickery.
Po 3: Nie pisz juz postow w tym temacie bo to jest temat o filmie a nie o udowadnianiu jaki to z ciebie masta pvp i znawca Tibii, swoje noobowstwo pokazales wypowiadajac sie o exhauscie(to chyba w innym temacie sie wypowiadales ze nie ma exhausta jak pijesz manasy;(-->>>zal.pl:/)

Elex
27-04-2006, 15:38
Nie ma to jak war na berylii :D Tam to dopiero akcje byly :)

Sir Pietruch
27-04-2006, 16:06
Po 1: Co ma 60 lvl do twojego pvp? Niektorzy 100+ lvle to uwielbiam jeść bananyane nooby pod tym wzgledem.
Po 2: Nie cala furora to asslickery.
Po 3: Nie pisz juz postow w tym temacie bo to jest temat o filmie a nie o udowadnianiu jaki to z ciebie masta pvp i znawca Tibii, swoje noobowstwo pokazales wypowiadajac sie o exhauscie(to chyba w innym temacie sie wypowiadales ze nie ma exhausta jak pijesz manasy;(-->>>zal.pl:/)
po 1. pokaz mi gdzie napisalem ze jestem mastha w pvp? 1:0 dla mnie
po 2. moze faktycznie cala nie:confused: 1:1
3. kazdy jest tylko czlowiekiem i ja tez, jak i ty moge sie pomylic...
2:1 dla ciebie, wygrales...

Masywny_Titania
27-04-2006, 18:45
po 1. pokaz mi gdzie napisalem ze jestem mastha w pvp? 1:0 dla mnie
po 2. moze faktycznie cala nie:confused: 1:1
3. kazdy jest tylko czlowiekiem i ja tez, jak i ty moge sie pomylic...
2:1 dla ciebie, wygrales...
No ti;) przyznam ci racje, kazdy jest czlowiekiem.
Ja jak zaczynalem grac w tibie to myslalem ze warlord sword z orca warlorda wypada :D :D
C ya

Smichael
27-04-2006, 18:55
zal pl haha
oh sorry light hack kolo ma superancki ;P

Kapucha
27-04-2006, 19:02
zal pl haha
oh sorry light hack kolo ma superancki ;P

na filmie? lol, gdzie tam jest light hack? s;

Smichael
27-04-2006, 19:12
huh skoro koles umie celowac explo po ciemku to co to jest jak nie light hack ......... sorry ja sie nie znam ale jak ty masz lighthacka to tez masz jasno jak ogladasz filmiki

Kapucha
28-04-2006, 11:38
huh skoro koles umie celowac explo po ciemku to co to jest jak nie light hack ......... sorry ja sie nie znam ale jak ty masz lighthacka to tez masz jasno jak ogladasz filmiki

W tym momecie mnie bezpodstawnie obrazasz. Pozatym masz chyba jakies zwidy poniewaz film byl krecony na wyspie ankh i ani razu nie schodzil w podziemia (moze raz na tiquandzie ale tam jzu nikogo nie bil...).

Masywny_Titania
28-04-2006, 14:32
Quote...huh skoro koles umie celowac explo po ciemku to co to jest jak nie light hack ......... sorry ja sie nie znam ale jak ty masz lighthacka to tez masz jasno jak ogladasz filmiki

wiec skoro jak masz jasno jak ogladasz filmiki to z twojego p i e r d o l e n i a mozna wywnioskowac ze ty masz light hacka skoro nikt inny tego nie widzi ;)

Ka$z3r
28-04-2006, 16:12

No zupełnie jak na arcanii :) Całe Dpft stoji w pz przez cala wojne, a Fosfik idzie robić UE...o to ci chodzilo? Poza tym miałem okazje zobaczyć twoje pvp jak miałeś 80 lvl i szczerze mówiąc to było boskie przeżycie :D NIgdy sie tak nie uśmialem żeby 3 palasy 60-80 lvl trafili tylko 1 sd 8o . Możliwe ze inny owner siedział, więc to nie musi być do ciebie ;)

Kajn
28-04-2006, 23:25
I to ma być wojna?

żal.....

Kapucha
29-04-2006, 00:18
Quote...huh skoro koles umie celowac explo po ciemku to co to jest jak nie light hack ......... sorry ja sie nie znam ale jak ty masz lighthacka to tez masz jasno jak ogladasz filmiki

wiec skoro jak masz jasno jak ogladasz filmiki to z twojego p i e r d o l e n i a mozna wywnioskowac ze ty masz light hacka skoro nikt inny tego nie widzi ;)

ALE GDZIE NA TYM FILMIE BYLO CHOCIAZ PRZEZ MOMET CIEMNO!!!!!!!!!!

-.-.-.-

Stefan Wichura
29-04-2006, 10:17
tragedia normalnie tragedia
tyle osob ganialo pasterza nie wiem w jaki sposob nie mogli go trapnac
ale jedno przyznam taifun lubi wastowac runki ;D
i ogolnie to film bez sensu n/c