Pokaż pełną wersje : Movie From Inferna - 5 minut = kilkanaście ofiar :)
Filmik z Tibicams.com, wg mnie jest wart obejrzenia ;)
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/8345
no keylog plx 8o
8o Filmik zajebisty żeźnia :cup: :cup: :cup: Szkoda że padłes:(:(:(
PS.jestem pierwszy(chyba;])
Olorion.
26-04-2006, 18:04
to nie jest jego film wiec nie pisz "szkoda ze padles"
Przyznam z a j e b i s c i e to zrobiles hehe ;D mi sie podobalo
widzialem ten film kilka min wczesniej na tibicams.com .. dla mnie jest "olt skul" xP
Always hunted
26-04-2006, 19:08
kurde, to było niesamowite. Same low-levele, ale 13 ofiar w 5 minut to jest COŚ :D najlepszy film PvP jaki widziałem :D
mam na myśli liczbę ofiar, nie czepiajcie się...
gratz
kurde, to było niesamowite. Same low-levele, ale 13 ofiar w 5 minut to jest COŚ :D najlepszy film PvP jaki widziałem :D
gratz
A czego się spodziewasz jak się nie używa uh's?
gratz
To malo widziales...do walenia z gfb w bande low lvli nie trzeba wcale pvp...
Miszczoslav
27-04-2006, 11:46
fajny filmik ;--]
Wald_Kerius
27-04-2006, 12:00
Nawet, nawet. Dużo low lvl padło. Tam prawie nikt UH nie miał ale fajnie popatrzeć na taką masakre. Gdyby to byli hlvl to koleś by wymiatał :cup:
Always hunted
27-04-2006, 12:19
To malo widziales...do walenia z gfb w bande low lvli nie trzeba wcale pvp...
miałem na mysli liczbę ofiar :P przebił ją tylko jeden koleś, ale on nie z gfb, ale z UE, więc się nie liczy....
A czego się spodziewasz jak się nie używa uh's?
właśnie tego :D
Przyznam z a j e b i s c i e to zrobiles hehe ;D mi sie podobalo
Przeciez on tego nie zrobił jak już ktoś przede mną powtórzyl. Tylko skopiował link z innej strony dla was.
Nawet, nawet. Dużo low lvl padło. Tam prawie nikt UH nie miał ale fajnie popatrzeć na taką masakre. Gdyby to byli hlvl to koleś by wymiatał :cup:
Zgadzam sie ;] Ale co niektórzy chociaż używali ih, z tego co udało mi się zobaczyć =]
kurde, to było niesamowite. Same low-levele, ale 13 ofiar w 5 minut to jest COŚ najlepszy film PvP jaki widziałem
gratz
Wydaje mi się, że mało widziałeś :) Polecam obejrzenie chociażby paru filmów z wojen, chociażby z aldory, kiedy masa z nemtorem kosili~~.
Ziomek rządzi !! Super filmik. Niezle ziomów zabił, tylko szkoda ze on padl ostatnia ofiara ;p
powiem tak : z-a-j-e-b-i-s-t-a zabawa :P
filmik zrobiony swietnie, bo for fun ;]
Lord Wlodek
27-04-2006, 15:25
Fajna sieka low-lvl'i :) ale na wiksza skel wygladaje filmy z Thori (Władmir,Cwanish)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.