Pokaż pełną wersje : biblioteka pod desertem
Elo xD Wie ktoś może jak zdobyć klucz żeby dostać się do bibliteki pod pustynia? Cho mi oczywiscie tą nad PoH
Wydaje mi sie ze tam nie mozna sie dostac.. ale nie wiem, musialbys sie jakiegos bardziej sprawdzonego zródla zapytac =)
W dziale filmy ktoś eksplorował całą pustynie, poszukaj tego filmu.
Ta biblioteka znajduję się jak sam powiedziałeś pod desertem, a nie pod pohem :s Można się do niej dostać na 100%, ale niestety to jest quest spooling ;p Ogólnie pogadaj z npcami pod pustynią, a się dowiesz. Co do zawartośći, w bibliotece jest około 50 paru książek, które są dość ciekawe, bo przedstawiają motyw Świętego Granatu Ręcznego w Monthy Pythonie albo sposób na przyrządzenie jakiejś mikstury.
Golempol
27-04-2006, 22:53
Do owej biblioteki da sie dojsc jakis czas temu na forum tibia.org.pl użytkownik Mopmaster pokazał nam jak tam wejść baa pokazał nam jesze ja wejsc do sali z 4 teleportami... uzytkownicy doszli do tego ze jest to czesc deserta, kiedys rozwiozywalo sie calego qyuesta... a teraz ludzie nirzowiazuja tylko ida po nagrode, wkopncu cza sie bylo jakos dowiedziec co ma kto polozyć... ale desert quest niejest tu chyba tematem tabu... poszukaj na tibia.org.pl
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.