PDA

Pokaż pełną wersje : biblioteka pod desertem

Blancos
27-04-2006, 08:38
Elo xD Wie ktoś może jak zdobyć klucz żeby dostać się do bibliteki pod pustynia? Cho mi oczywiscie tą nad PoH

Kusnier
27-04-2006, 09:19
Wydaje mi sie ze tam nie mozna sie dostac.. ale nie wiem, musialbys sie jakiegos bardziej sprawdzonego zródla zapytac =)

Grajper
27-04-2006, 09:26
W dziale filmy ktoś eksplorował całą pustynie, poszukaj tego filmu.

Midarth
27-04-2006, 09:43
Ta biblioteka znajduję się jak sam powiedziałeś pod desertem, a nie pod pohem :s Można się do niej dostać na 100%, ale niestety to jest quest spooling ;p Ogólnie pogadaj z npcami pod pustynią, a się dowiesz. Co do zawartośći, w bibliotece jest około 50 paru książek, które są dość ciekawe, bo przedstawiają motyw Świętego Granatu Ręcznego w Monthy Pythonie albo sposób na przyrządzenie jakiejś mikstury.

Golempol
27-04-2006, 22:53
Do owej biblioteki da sie dojsc jakis czas temu na forum tibia.org.pl użytkownik Mopmaster pokazał nam jak tam wejść baa pokazał nam jesze ja wejsc do sali z 4 teleportami... uzytkownicy doszli do tego ze jest to czesc deserta, kiedys rozwiozywalo sie calego qyuesta... a teraz ludzie nirzowiazuja tylko ida po nagrode, wkopncu cza sie bylo jakos dowiedziec co ma kto polozyć... ale desert quest niejest tu chyba tematem tabu... poszukaj na tibia.org.pl