PDA

Pokaż pełną wersje : War? ng vs myramidans

Łolek
27-04-2006, 12:35
Tak, prawdopodobnie wybuchla wojna ng vs myramidans, chociaz na forum.tibia.com niema rzadnej oficjalnej deklaracji. W tym temacie mozna dowiedziec sie wiecej informacji:

http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1209310

Prawdopodobnie powodem calego zamieszania bylo to ze pontheus nie kupil od tetra eplate za 450k po czym tetro sie zdenderwowal i postanowil go zabic.

oto zapis rozmowy tetra z liderem myramidans

Channel saved at Sat May 27 12:56:11 2006
12:51 Arcticuz: ehm?
12:52 Tetro Aurelius: ?
12:52 Arcticuz: what's wrong with pontheus?
12:52 Arcticuz: exura
12:52 Tetro Aurelius: xD
12:52 Tetro Aurelius: he is gay
12:52 Arcticuz: are u kidding ?
12:52 Arcticuz: exura
12:52 Tetro Aurelius: no
12:52 Arcticuz: U are really gonna kill him or what?
12:52 Tetro Aurelius: yes :P
12:52 Arcticuz: reason?
12:53 Arcticuz: Reason
12:53 Tetro Aurelius: 20:43 Pontheus: zdeka h*jowe = sux hit
12:53 Tetro Aurelius: 20:43 Pontheus: 20:40 You lose 427 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
12:53 Tetro Aurelius: etc
12:53 Tetro Aurelius: ;p
12:54 Arcticuz: he was going to check u are rlly going to do it
12:54 Arcticuz: Or u were joking
12:54 Arcticuz: and that's not a reason

Po czym jeszcze Valayn spir probowal rozmawiac z tetrem no ale niedogadali sie, tetro poszedl bic pontheusa, przylecial safi'kyra i zaczol mu pomagac wtedy vala~ i wairon zaczeli bic tetra wtedy tetro powiedzial "it's war now"

wtedy valayn napisal na gc i przyleciala reszta myra i zaczeli prac tetra i Master Johny. Zabili Master Johnyego a tetro zwial bo biegal za szybko dla nich, po chwili przestali i aczeli czekac na eona az sie zaloguje (eon aldarion - lider ng) eon sie zalogowal ale na nic nie odpowiadal, bez rzadnego ostrzezenia ztrapowali vanwena,valayn spira i wairon ktoy byl wtedy czlonkiem ng. Vanwen i valayn przezyli, wairon padl. Nastepnie tetro napisal do ldiera myramidansow, oto co mowil:

Channel saved at Sat May 27 15:21:36 2006
15:10 Arcticuz: It's a pleasure too
15:10 Tetro Aurelius: ur tweam try kill me
15:10 Tetro Aurelius: hahaha
15:10 Tetro Aurelius: and owned?
15:10 Arcticuz: maybe ur legs were to fast ?
15:10 Tetro Aurelius: i fuck ur gf
15:11 Arcticuz: keep insulting me
15:11 Arcticuz: we will see
15:11 Tetro Aurelius: sure
15:11 Tetro Aurelius: ok
15:11 Tetro Aurelius: ;p
15:11 Tetro Aurelius: 23:01 Zamzero: 22:54 You see a dead human (Vol:10).You recognize Wairon. He was killed by Tetro Aurelius.
15:11 Tetro Aurelius: ahh
15:12 Tetro Aurelius: he dont help u
15:12 Tetro Aurelius: ?
15:12 Tetro Aurelius: he is ng
15:12 Tetro Aurelius: wow
15:13 Arcticuz: what did u say before ?
15:13 Arcticuz: the first msg u did?
15:14 Tetro Aurelius: now
15:14 Tetro Aurelius: i never will let u pay
15:14 Tetro Aurelius: ;p
15:14 Arcticuz: I won't
15:14 Arcticuz: never asking for it
15:15 Tetro Aurelius: ;]
15:15 Tetro Aurelius: hahah
15:15 Tetro Aurelius: u pay me 2 times
15:15 Tetro Aurelius: ;p
15:15 Tetro Aurelius: u 2 times lost war
15:16 Arcticuz: i never pay u tiwce
15:16 Arcticuz: twice*
15:17 Arcticuz: and i didn't pay remember
15:17 Tetro Aurelius: xD
15:17 Arcticuz: vanwen pay for me
15:17 Tetro Aurelius: lol

To troche w skrocie, mam nadzieje ze duzo nie po przekrecalem, oryginalny post i odpowiedzi czlonkow z ng znajduje sie na stronie:

http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1209310

pzdr

Trencz
27-04-2006, 12:59
Dzieki wielkie za wklejenie:) ... wiedzialem ze do tego dojdzie :)

Łolek
27-04-2006, 13:15
Nom, szkoda troche bo ludzie z myra to wporzo kolesie ;s
Watpie czy im sie dua wygrac z ng, chyba ze w ng bylby rozpad w co watpie
Miejmy nadzieje ze to sie jeszcze jakos ulozy ;/

Mission Arz
27-04-2006, 17:24
Heh.Cały Tetro.Trzeba być idiotą żeby za coś takiego wypowiadać wojnę."I fuck ur gf". lol Niech ten grubas sie stuknie w głowe.Najpierw schudnij a póżniej myśl o tych rzeczach.

Igrexou
27-04-2006, 18:45
tak lookając na czas jaki Tetro spędza przy Tibii i kompie jedyną jego partnerką sexualną była i jest i pewnie będzie jego ręka :(

Wald_Kerius
27-04-2006, 19:13
Wojna? Na serwerze na którym w tak krótkmi czasie prawie cała lista top 25 zapełniła sie 100lvl+ można się było tego spodziewać. Od kiedy mnie pamięc nie myli NG stosowało i raczej będzie stosować PA. Zaatakować kolesia tylko za to ,że nie kupil MPA? OMG, to jest chore!! Ciekawe czy gdyby Tetro miał niższy lvl np. 60 to czy by postawił sie przeciwko Pontheus-owi(89lvl)? NG szuka teraz byle pretekstu. Nie chce źle wróżyć ale Kyre może spotkać to co teraz dzieje się na Pandorii, czy na innych światach dręczonych przez PA. Osobiscie trzymam kciuki za Myrmidans i wszystkich którzy staną po ich stronie.

Łolek
27-04-2006, 22:20
Jest maly rozlam w ng niektorzy ci wedlug mnie marzejsi gracze mowia ze przechodza w stan "retired" do czasu az sie sytuacja nie ustatkuje, twierdza rowniez ze powod jest poprostu bezsensowny.

tu mamy wlasnie taka deklaracje

http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1210156

pozdro

eben
28-04-2006, 19:14
OD kedy pamietam TEtro zawsze byl cfainakiem i idiota. ;/ przykro mi to stwierdzac ale takei sa fakty.. jakso wcale sien ie zdziwilem z tego powodu.. dobrze ze NG odmowilo udzialu w wojnie o bzdure Tetro pamietam jak jeszcze znajomy grał na poczatku kyry tetro mial 50 lvl a moj kumpel 37 byłly zajete expy dla srcow i umowa byla aby o 5 rano był wolny dla moejgo kumpla zostawil anwet list ze miejsce jest zajete od rana . o 6 zalogowal sie przybiegl patrxzy a tetro i pare innych osob juz expily ignorujac umowe ; / z nim zawsze tak było i jest tak jak sie wypowiedzalo pare osob na tiba.com nienawidzi go 99.9% servera.. jede z jego ownerow ma dobre PVp to wiemy jednak w trojke wojny nie wygraja prawda? (mowie tutaj o immortal trio) moim zdanim powinen zostac zrockowany jakis czas temu kiedy jeszcze mial nizszy level ;/ zabic kogos za odomowe kupna ITemu to jest po prostu absurdalne
death sharer.. --.--
pozzdrawiam

Miszczoslav
28-04-2006, 21:40
jak czytałem tego posta na tibia.com nie mogłem uwierzyć ze tetro jest az tak wielkiem penisem ;[

Barnabhinio
28-04-2006, 22:03
Nie gram na Kyrze ale chyba w NG doszlo jednak do jakiegos rozlamu gdyz Tetro z kumplami stworzyl gildie "Immortal Trio".

Moze inni ludzie z NG stwierdzili ze taki powod nie jest warty wojny i wywalili Tetra z NG a wraz z nim poszli jego wierni kumple.

Lord Wlodek
28-04-2006, 23:41
Wojna? Na serwerze na którym w tak krótkmi czasie prawie cała lista top 25 zapełniła sie 100lvl+ można się było tego spodziewać. Od kiedy mnie pamięc nie myli NG stosowało i raczej będzie stosować PA. Zaatakować kolesia tylko za to ,że nie kupil MPA? OMG, to jest chore!! Ciekawe czy gdyby Tetro miał niższy lvl np. 60 to czy by postawił sie przeciwko Pontheus-owi(89lvl)? NG szuka teraz byle pretekstu. Nie chce źle wróżyć ale Kyre może spotkać to co teraz dzieje się na Pandorii, czy na innych światach dręczonych przez PA. Osobiscie trzymam kciuki za Myrmidans i wszystkich którzy staną po ich stronie.
Podpisuje sie pod ta wypowiedz :)
W kazdej wojnie mam nadzieje ze Ng przegra ale zawsze jest odwrotnie

Valais
28-04-2006, 23:51
szczerze to jest tak ze polowe ng nie chce sie bic ;p a polowe chce pomuc
ale po co jak we 3 da sie rade ;] jak narazie tamte pedalki wogule z pz nie wychodza

Łolek
28-04-2006, 23:57
zrobcie open battle :p

master_dre4M
29-04-2006, 00:04
szczerze to jest tak ze polowe ng nie chce sie bic ;p a polowe chce pomuc
ale po co jak we 3 da sie rade ;] jak narazie tamte pedalki wogule z pz nie wychodza
Pożyjemy, zobaczymy. Na razie to wy staracie się o massloga. Może i Valorites nie expią, ale nie bądź tak pewny wygranej. Bo jak powiedział Fosfik: "gdybys sie dalo, zabiloby cie twoje wlasne ue". Czy dacie rade we 3 czas pokaze.

eben
29-04-2006, 12:52
poco maja opuszczac pz skoro nie wiadomo jeszcze o co chodzi tzn kto sie przylacyzl do wojny a kto nie.. nieby jest was trzech ale onie nie moga miec pewonsci czy nagle ne pojdzie z a wami cale NG i wtedy przegraja ; ] was trzech napewno rozniasą; ]bo mimo levelow i umiejetnosci jes was za mało ; ] wyjda z PZ i zaczna walcyzc wtedy kiedy bedze wszystko jasne i klarownie przedstawione.. narazie ryzyko jest zbyt iwelkie.. ; ] nikt nie chce poleceic z serva; ] ale Tetro popwinno juz dawno nie byc za takie akcje; / --.--

Valais
29-04-2006, 16:40
heh ;p
oni ciagle w pz siedza wogule nie wychodza po co wywoluja wojne jak wogule nie walcza ;p i tylko my we 3 bedziemy sie bic zadne ng nie bedzie pomagac sa neutral ;p tak postanowilismy z juffsem i eonem ;p
bede bardzo szczesliwy jak wiecej ludzi dojdzie do valayna spira bedzie ciekawiej i moze wyjda wkoncu z pz jak uda sie im mnie wywalic to spoko to tylko gra ;)

/Tetro~~

Łolek
29-04-2006, 17:36
No Tetro, trzymam cie za slowo ale cos mi sie wydaje to nieprawdopodoobne zebys o tak dal sie, wedlug mnie nie macie rzadnych szans poniewaz ich jest zaduzo musieli by byc strasznymi noobami zeby dac sie rozgromic. No ale jestem pelny dla ciebie podziwu ze zadeklarowales ze bedziecie walczyc sami.

Tutaj jeszcze jakby ktos chcial sa 2 deklaracje wojen dla tych ktorzy nie ogladaja forum.tibia.com:

"War Declaration Upon Tetro Aurelius." ze strony gildi Valorites

http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1210958

oraz

"War Declaration Upon Tetro Aurelius" ze strony Myramidans

http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1211179

Fragow narazie niema (chyba), ale trudno bedzie wygrac wojne Tetrowi oraz Juffsowi i Eonowi na te 2 gildi.

gl obu stronom

pozdro

Arte
29-04-2006, 19:34
Szkoda Valayna, bo z większością knightów będzie im ciężko :(.
Geo~, Miza jak dojdą to już będzie na co patrzec, bo na razie bez shooterów to raczej będą w pz siedziec. a szkoda...

eben
29-04-2006, 19:48
heh ;p
oni ciagle w pz siedza wogule nie wychodza po co wywoluja wojne jak wogule nie walcza ;p i tylko my we 3 bedziemy sie bic zadne ng nie bedzie pomagac sa neutral ;p tak postanowilismy z juffsem i eonem ;p
bede bardzo szczesliwy jak wiecej ludzi dojdzie do valayna spira bedzie ciekawiej i moze wyjda wkoncu z pz jak uda sie im mnie wywalic to spoko to tylko gra ;)

/Tetro~~co CIee nakłoniło do datkiej akcji? : > nuda? ; ]] pameitaj ze nie ktorzy biora ta gre na powaznie chcesz zeby sie nabawili zawału serca? slyszales ze za wyłączenie kompa matka dostala krzeslem po głowie xDD a co d wojny chetnie poogladam filmiki; ]] nagrywaj cos
POZro GLoxD

Stanek
29-04-2006, 22:20
Moge potwierdzic slowa Tetra. Ze strony Ng nie macie zagrozenia. Tetro chce tej wojny i nie miesza nikogo innego kto nie chce. Moim zdaniem bardzo dobry pomysl z ta nowa gildia, bo rzeczywiscie nie kazdy w gildii chcial sie bic.

scorp
29-04-2006, 22:50
heh ;p

/Tetro~~

uhmm... tylko gra? nie byl bym tego taki pewien

Michalk88
29-04-2006, 22:55
Kto szuka ludzi do gildii (Kyra)?????????? Zgłąszajcie sie do mnie mam narazie 16 lv knight .

Vall el'Gaucho
29-04-2006, 23:53
No Tetro, trzymam cie za slowo ale cos mi sie wydaje to nieprawdopodoobne zebys o tak dal sie, wedlug mnie nie macie rzadnych szans poniewaz ich jest zaduzo musieli by byc strasznymi noobami zeby dac sie rozgromic. No ale jestem pelny dla ciebie podziwu ze zadeklarowales ze bedziecie walczyc sami.

Tutaj jeszcze jakby ktos chcial sa 2 deklaracje wojen dla tych ktorzy nie ogladaja forum.tibia.com:

"War Declaration Upon Tetro Aurelius." ze strony gildi Valorites

http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1210958

oraz

"War Declaration Upon Tetro Aurelius" ze strony Myramidans

http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1211179

Fragow narazie niema (chyba), ale trudno bedzie wygrac wojne Tetrowi oraz Juffsowi i Eonowi na te 2 gildi.

gl obu stronom

pozdro

Heh.Myślę że sie mylisz.Valorites powstało aby wywalić Tetra z servera.Jak narazie na powstaniu tej glidi się skończyło.Jak narazie spontaniczne wypowiedzi i deklaracje wojny Valayna,Arcticuza i innych z Valorites jak narazie są tylko pustymi słowami,nie popartymi faktami.Co z tego że wypowiedzieli wojne skoro boją sie walczyc??Siedzą w pz i boją sie o własne tyłki??Panowie chcieliscie wojny to walczcie!!Hmm wojna sie nawet nie zaczęła a już sie kończy :P Bo jak narazie konczy się tylko na chęciach :P A co do szans na wojnie to mysle ze Valorites mialoby jakas mala szanse wygrac,jezeli wszyscy poszli by na calosc,a nie siedzieli w pz tak jak jest teraz.Walka to walka.Ja jednak tak uwazam,że Immortal Trio ma większe szanse na wygranie wojny.Myslę,że jezeli Valorites zaczna walczyc to przegraja ta wojne.Niby tak wszyscy nie nawidza Tetra,a prawda jest taka,ze jakby nie on to na Servie rzadzilby Xeretza z swoja ekipa ze SWE.Chwała za to Tetrowi.I nie gadajcie głupot,że jakby rzadzilo SWE byloby lepiej 8o Mam nadzieje ze chciwosc wladzy Valayna i innych zostanie szybko zgaszona przez IT.IT RoX.Jak bedzie trzeba to do ostatniego punktu zycia HP bede walczyl za Tetra,za Polske,za Kyre!! :D Go go go Tetro,Juffs i Eon.Valorites ---> plz leave pz :baby:

Vale~

Dorianek
30-04-2006, 11:19
Siema znam tetra i wszytko o nim mozecie napisac ale ze stosuej PA NIGDY!! KIlku ziomow z NG prubowalo na mnie stosowac PA i tetro zawsze mi pomogal!! ON PA nie stosuje! a co do wojny NEUTRAL...:D

Dwik
30-04-2006, 11:40
Siema znam tetra i wszytko o nim mozecie napisac ale ze stosuej PA NIGDY!! KIlku ziomow z NG prubowalo na mnie stosowac PA i tetro zawsze mi pomogal!! ON PA nie stosuje! a co do wojny NEUTRAL...:D
Wyjdź.
@Vall el'Gaucho
Powiedz mi w jaki sposób kilku 80lvl ma walczyć z 3 120+ sorcami. Ja osobisie rozegrałbym to calkowicie inacze, zawsze jest Ren'ko, Mizaeron, ale ci są hunted by NG. Tyle ze to hunted wynika bardziej z przekonac Eona~, a ze Eon nie jest w NG powinni byc unhunted. Oczywiscie Tetro nie pozwoli na to bo wie ze sam ren'ko z mizaeronem sa w stanie skopac mu dupe.

Kapix
30-04-2006, 11:47
Z reguly sie nie wypowiadam na forum, no ale...

@Tetro: Czlowieku, zastanow sie nad samym soba. Jestes nikim. Nie potrafisz sie nawet poprawnie wypowiedziec. Co drugie slowo to jakis blad. Sam Xezbeth powiedzial, ze jestes bliski do oblania klasy po raz drugi. Kiedys sie skonczy Tibia i co bedziesz wtedy robil? Bo z zerowym wyksztalceniem to mozesz co najwyzej maslo w Kambodzy krecic. Masz respekt tylko dlatego, iz masz duzy level. I to na dodatek jest respekt u graczy, ktorzy za bardzo nie odstepuja Ci pod wzgledem IQ ;d. Dlatego mowie Ci spojrz kiedys w lustro i zastanow sie kim bedziesz za kilka lat. Btw. To tylko i az gra dla co niektorych.

@Reszta wannabe: Dopingujcie sobie Tetra. Tylko, ze za kilka miesiecy to Wy sie obudzicie z reka w nocniku i przyjdziecie do nas placzac. Lecz my wam wtedy powiemy, ze byla okazja to supportowaliscie tetra(w slowach, bo oczywiscie najmadrzejsze polaczki siedza w depo i tylko sie wydzieraja). Musicie takze spojrzec na to, ze Tetro na forum.tibia.com sam napisal, ze zaatakowal Pontheusa tylko dlatego, iz nie kupil jego E-Plate. Pozniej chcial szybko edytowac posta, ale Ded'Azureus byl szybszy i cytowal to co Tetro powiedzial. I wszyscy moga sobie to zobaczyc. Po drugie jesli chcecie miec lidera-tempaka, z ktorym nie da sie o niczym pogadac bo jego slownictwo ogranicza sie do 'i like wars ;p' , 'hunted ;p' i ';ppp;p;p;p' to prosze bardzo... powodzenia i zdrowia zycze(bo sie przyda w kontaktach z nim).

Aye,
Kapix~

eben
30-04-2006, 12:00

@Tetro: Czlowieku, zastanow sie nad samym soba. Jestes nikim. Nie potrafisz sie nawet poprawnie wypowiedziec. Co drugie slowo to jakis blad. Sam Xezbeth powiedzial, ze jestes bliski do oblania klasy po raz drugi. Kiedys sie skonczy Tibia i co bedziesz wtedy robil? Bo z zerowym wyksztalceniem to mozesz co najwyzej maslo w Kambodzy krecic. Masz respekt tylko dlatego, iz masz duzy level. I to na dodatek jest respekt u graczy, ktorzy za bardzo nie odstepuja Ci pod wzgledem IQ ;d. Dlatego mowie Ci spojrz kiedys w lustro i zastanow sie kim bedziesz za kilka lat. Btw. To tylko i az gra dla co niektorych.

@Reszta wannabe: Dopingujcie sobie Tetra. Tylko, ze za kilka miesiecy to Wy sie obudzicie z reka w nocniku i przyjdziecie do nas placzac. Lecz my wam wtedy powiemy, ze byla okazja to supportowaliscie tetra(w slowach, bo oczywiscie najmadrzejsze polaczki siedza w depo i tylko sie wydzieraja). Musicie takze spojrzec na to, ze Tetro na forum.tibia.com sam napisal, ze zaatakowal Pontheusa tylko dlatego, iz nie kupil jego E-Plate. Pozniej chcial szybko edytowac posta, ale Ded'Azureus byl szybszy i cytowal to co Tetro powiedzial. I wszyscy moga sobie to zobaczyc. Po drugie jesli chcecie miec lidera-tempaka, z ktorym nie da sie o niczym pogadac bo jego slownictwo ogranicza sie do 'i like wars ;p' , 'hunted ;p' i ';ppp;p;p;p' to prosze bardzo... powodzenia i zdrowia zycze(bo sie przyda w kontaktach z nim).

Aye,
Kapix~

troche nie rozumiem tego co powiedziales: ) przeciez i tak 80% Kyry jest za wami; ] wiec te słowa chyba do tych 5 % co za za tetrrem bo 15% jest neutral; ]

pozdrawiam
P.S. KRećcie filmy!!: D

Valais
30-04-2006, 12:03
napisalem tak na forum bo nie wychodzicie wogule z pz i chce zeby moze ktos do was doszedl to bedzie ciekawie i moze wkoncu z pz wyjedzie bo taka wojna od 3 dni ani razu z pz nie wyszliscie ;p cipki jebane

Zoczek
30-04-2006, 12:25
Nie gram na Kyrze ale chyba w NG doszlo jednak do jakiegos rozlamu gdyz Tetro z kumplami stworzyl gildie "Immortal Trio".

Moze inni ludzie z NG stwierdzili ze taki powod nie jest warty wojny i wywalili Tetra z NG a wraz z nim poszli jego wierni kumple.

tetra bz raczej nie wywalili, tak czy siak ten serwer jest juz jego jak furora pod rządami Taifuna

Kapix
30-04-2006, 13:39
napisalem tak na forum bo nie wychodzicie wogule z pz i chce zeby moze ktos do was doszedl to bedzie ciekawie i moze wkoncu z pz wyjedzie bo taka wojna od 3 dni ani razu z pz nie wyszliscie ;p cipki uwielbiam jeść bananyane

Ile ty masz lat ? Mowisz, ze my siedzimy w Pz, a jak jestes online, a nie ma chociaz jednego z was to sam siedzisz na PoH w temple. Poza tym co zdzialamy przeciwko 3 sorcow, gdy kazdy na ssa pusci po jednym UE? Think if you can...

@Eben: Szczerze Ci powiem, ze nic nam po tym, ze dopinguje nas 80% Kyry. Dopuki te 80% nie zdecyduje sie nam pomoc to nic nie zdzialamy. Warto dodac, ze kazda pomoc sie przyda czy to 40, czy 60 lvl... kazdy. Jesli sie nie boi ktos o te kilka deadow, kosztem wywalenia Tetra i uczynienia Kyry serverem wolnym od PA, niech dolaczy do Valorites. Aktualnie jest nas troche za malo, zeby pojsc cala gildia na nich wszystkich. Oczywiscie probowalismy juz nie raz pojsc na nich cala gildia, ale Tetro kampowal temple na pohu wraz z Eonem :)

Vall el'Gaucho
30-04-2006, 13:40

Aye,
Kapix~

Kapix plz priv msg z Gadu,jesli Ci to nie sprawi kłopotu.Jestem też z Bydgoszczy. :D A odnosząc się do twojej wypowiedzi musze przyznać,że każdy ma różne poglądy na tą sprawę.Mi osobiście Tetro nic nie zrobił i nie zaznałem czegoś przykrego z jego strony.Jezeli zaś postawie się na miejscu Pontheusa,doskonale rozumiem waszą nienawiść do Tetra.Takie sytuacje jak z E-Plate nie powinna mieć miejsca.Doskonale w tym momencie rozumiem nienawisc tych którzy chcą wywalić Tetra z servera.Osobiście jak powiedziałem wczesniej mnie nic pryzkrego z jego strony nie spotkalo,dlatego tez nie dopinguje tych którzy chca go wywalic z servera.Boje się tylko,że niektórzy żadni władzy SWE tacy jak Valayn Spir and other mogą być od niego o wiele gorsi.Sam jestem bardzo ciekawy jak to się dalej potoczy.

Vale~

Sir Pietruch
30-04-2006, 18:10
Taaaak lepiej zeby tetro wygral niz zadny wladzy Valayn.

Kazurov
01-05-2006, 00:25
Taaaak lepiej zeby tetro wygral niz zadny wladzy Valayn.
O tak! Świetny pomysł! >.>

@topic
Żal mi tylko Juffs`a. Naprawdę spoko był...

-

Tetro do boju! SUPER KEWL PVP XERETZA STYLE!
Szkoda naprawdę, że nie zobaczę tego pokazu niezwykłych umiejętności PvP, tych lat treningu,
które Tetro ma okazję ukazać publice!
Nie chiałbym być na miejscu kolesi z Valorites!

STRZEŻCIE SIĘ! TETRO NIE MA LITOŚCI!

Łolek
01-05-2006, 00:41
No niewie,, ale mi nie wydaje sie zeby Valayn by jakos rzadny wladzy.

The Chaotic Paladin
01-05-2006, 14:27
09:54 Tetro Aurelius is to the north-east.
09:54 Slaminer: exiva "Tetro~
09:54 Slaminer: utani hur
09:54 Tetro Aurelius: exiva slaminer
09:54 You lose 14 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
09:54 You lose 18 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
09:54 You lose 696 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
09:54 Tetro Aurelius: exevo gran mas vis
09:54 Slaminer: exura vita
09:54 You lose 97 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
09:54 You lose 539 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
09:54 Tetro Aurelius: exevo gran mas vis
09:54 You lose 153 hitpoints due to an attack by a giant spider.
09:54 You are poisoned.
09:54 You lose 226 hitpoints due to an attack by a giant spider.
09:54 You are poisoned.
09:54 You lose 31 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
09:54 You lose 7 hitpoints due to an attack by a giant spider.
09:54 You lose 32 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
09:55 Tetro Aurelius: Aaaah...
09:55 You lose 6 hitpoints due to an attack by a giant spider.
09:55 You lose 61 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
09:55 You lose 38 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
09:55 Slaminer: exura vita
09:55 You lose 343 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
09:55 Slaminer: exura vita
09:55 You lose 57 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
09:55 Tetro Aurelius: Aaaah...
09:55 You lose 64 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
09:55 You lose 66 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
09:55 You lose 340 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
09:55 You lose 5 hitpoints due to an attack by a giant spider.
09:55 You lose 2 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
09:55 You lose 8 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
09:55 You lose 78 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
09:55 You lose 132 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
09:55 You lose 52 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
09:55 You lose 36 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
09:55 You lose 60 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
09:55 You lose 5 hitpoints.

Z vampa za PoHem ucieklem do temple na PoH... nadal uwazacie, ze Tetro ma dobre PvP? ;>

Łolek
01-05-2006, 15:33
Gz uciekniecia przed 150msem :)

Scandal
01-05-2006, 18:55
BUHAUHAUAHUAHUHAUAHUAHUAH/.../
widzialem to bo siedzialem wtedy u tetra w domu przyjechalem do niego z olsztyna ;)
miales 3X deep red i non stop spamowales vite
a i nie uciekles z vampa na pohu tylko z 1szego respa gsow <lol2> :baby:
...nub...

The Chaotic Paladin
01-05-2006, 20:03
BUHAUHAUAHUAHUHAUAHUAHUAH/.../
widzialem to bo siedzialem wtedy u tetra w domu przyjechalem do niego z olsztyna ;)
miales 3X deep red i non stop spamowales vite
a i nie uciekles z vampa na pohu tylko z 1szego respa gsow <lol2> :baby:
...nub...

Lol~
Po 1. co w tym dziwnego ze mialem 3x deep red? Umiejetnoscia jest by po deep redzie klejac kolejne Ue przezyc. Co do vit... lepiej z nimi niz z botem jakto robil Tetro na Arcanii za co zreszta dostal to na co zasluzyl(hak i ze 103 na 1 lvl). Po 3. zobacz sobie na wykazie hitow ile razy dostalem z bursta. Biorac pod uwage ze jeden strzal z bursta zajmuje jedna sekunde, a ja z utani hur bohami i time ringiem bieglem... to w okolo 2 minuty przebiegl bym 3 razy z pierwszego spawna gsow i z powrotem. Pomysl. -.-

Scandal
02-05-2006, 00:33
aff jak exivowales tetra to juz biegles na time rinu, pierwsze ue dostales kolo 1szego respa gsow na lewo pozatym tetro mial grube lagz bo gadal na gg sluchal muzyki i uzywal msn a pozatym to mielismy za grubo zeby siedziec przed kompem btw to i tak pelno w gaciach miales :P

The Chaotic Paladin
02-05-2006, 10:56
aff jak exivowales tetra to juz biegles na time rinu, pierwsze ue dostales kolo 1szego respa gsow na lewo pozatym tetro mial grube lagz bo gadal na gg sluchal muzyki i uzywal msn a pozatym to mielismy za grubo zeby siedziec przed kompem btw to i tak pelno w gaciach miales :P
Po pierwsze jak zobaczyłem że Tetro do mnie bignie to byłem na respie vampa.
Po drugie musiałbym być niezłym idiotą żeby nie exivovać Tetra.
T-ring + utani hur dał mi wystarczającą szybkość aby utrudnić Tetro strzelanie z SD i umożliwiło mi to szybkie dotarcie do pz.
Najlepiej powiedzieć jakie to się miało wielki lagi, wyskakiwały wam msny, pewnie tez oglądaliście filma i graliście w tym czasie w MS Sapera. Ale to nie zmienia faktu, że ani Tetro ani Eon solo style w pojedynke mnie nie ubił i raczej prędko nie ubije.
PS. Co do tej vitki jeszcze raz. Wiadomo, że pusciłem spam vitki, dostałem ue za ~700 a uham się za jakies 550 wiec co miałem k**wa spamowac, exevo mort con? Zal.pl

Valais
02-05-2006, 11:31
wow cieszysz sie ze uciekles omg ;p zapomnialem radia na kompie wylaczyc bo zawsze przez to lagi mam i nie dogonilem cie puzniej ;p heh
taki kozak jestes to czemu twoja jebana gildia nie wyjdzie z pz ze mna sie na*******ac ? przeciesz taka ciota jestem no to kurw awyjdzcie tylko kurwa w mordzie hardzi jestescie nic wiecej zrobili kurwa wojne i w pz siedza przeciesz to jest kurwa smieszne na maxa lol zrobili wara zeby w pz posiedziec hahahah

Lovah
02-05-2006, 12:00
wow cieszysz sie ze uciekles omg ;p zapomnialem radia na kompie wylaczyc bo zawsze przez to lagi mam i nie dogonilem cie puzniej ;p heh
taki kozak jestes to czemu twoja uwielbiam jeść bananyana gildia nie wyjdzie z pz ze mna sie na*******ac ? przeciesz taka ciota jestem no to kobieta lekkich obyczajów awyjdzcie tylko kobieta lekkich obyczajówa w mordzie hardzi jestescie nic wiecej zrobili kobieta lekkich obyczajówa wojne i w pz siedza przeciesz to jest kobieta lekkich obyczajówa smieszne na maxa lol zrobili wara zeby w pz posiedziec hahahah

Cry me a river, blz? :|

eben
02-05-2006, 12:08
taki kozak jestes to czemu twoja uwielbiam jeść bananyana gildia nie wyjdzie z pz ze mna sie na*******ac ? przeciesz taka ciota jestem no to kobieta lekkich obyczajów awyjdzcie tylko kobieta lekkich obyczajówa w mordzie hardzi jestescie nic wiecej zrobili kobieta lekkich obyczajówa wojne i w pz siedza przeciesz to jest kobieta lekkich obyczajówa smieszne na maxa lol zrobili wara zeby w pz posiedziec hahahah

a prosciej .. chodzi o to zebyscie po prostu wyszli z pz i zaczeli walczyc..
P.S. czy w kazdym poscie polacy musza po sobie jechac.. ehh nie mozna tego napisiac nie uzywajac wulgaryzmow i wyzwisk? : (
pozdrawiam

Valais
02-05-2006, 12:23
ta ale mnie to w*****a jakiego on kozaka zgrywa co to nie on ale tylko tak pierdolic umie w pz . niech poza pz pokaze jaki z niego kozak mowic kazdy moze

Kapix
02-05-2006, 12:39
Jednym z elementow wojny jest wojna psychologiczna. Za duzo Ci to pewnie nie mowi, gdyz ty nalezysz do ludzi pokroju 'uderz, pobij, zabij'. I nie mysl, ze nic nie robimy tylko w pz siedzimy. Sabotaz i narady wkoncu przyniosa skutki.

:)

Exodus
02-05-2006, 13:23
naucz się polskiego zanim napiszesz coś jeszcze na forum...

puzniej,przeciesz itd muhahaha

Telikss
02-05-2006, 16:49
Widzisz Valais,jakis miesiac temu moze wiecej ogladalem film jak Thaldus 160ms ubija bez najmniejszego problemu Decoya Kalluce 95 rp.Pomiedzy nimi byla mniejsza roznica lvl niz toba a Slaminerem.Wiec ma prawo wyrazic zadowolenie lub radosc ze 151 ms go nie utlukl walac jedno ue za 3/4 hp.

Igrexou
02-05-2006, 17:01
Tetro :) masz ochote na malego duelka na otsie? :) chce zobaczyc twoje pro evul pvp! ;D

Scandal
02-05-2006, 17:04
X( wezcie nuby zamknijcie wszyscy te kurwesk*ie ryje macie 30 lvle i nigdy nei walczyliscie na prawdziwej wojnie ots to nie jest to samo co normalna tibia wogole to N/c wiem jakie tetro ma pvp i nie sadze czy ktoreys z was by go rozjebal i nie sadze czy ktos go doscignie z lvlkiem wiec jak macie pisac glupoty to lepiej nie piszcie nic ;> a SLaminerowi tylko szczescie pomoglo w ucieczce przed tetrem w tak malej odleglosci od pz ;> pozatym wszystko widzialem bo siedzialem obok tetra

Igrexou
02-05-2006, 21:08
Skoro tetro ma takie mega super pvp niech wyjdzie na duel na ots.. -.^

Igrexou
02-05-2006, 21:09
Skoro tetro ma takie mega super pvp niech wyjdzie na duel na ots.. -.^ a dobrze przygotowany OTS daje takie same warunki walki pvp jak normalna tibia :)

Medivh Shady
02-05-2006, 23:17
@Valais/Tetro
hmm... ty sie nie gdy nie zmienisz -.- , byles i bedziesz forumowym zjebem , robisz z siebie takiego kozaka ze szkoda gadac , pvp to nie tylko to ze trafiszasz za kazdym razem kogos z sd albo sciagniesz kogos na ue , trzeba miec jescze troche rozumu ktorego jak widac brakuje ci.

Jedynym twoim plusem jest to ze potafisz rosmieszac ludzi swoimi debilnymi postai i usprawiedliwieniami typu padlem do pilnowal mnie moj 10letni brat , albo teraz ze nie zabiles kolesia bo radia nie wylaczyles -.- , nastepnym razem pomysl zanim cos napiszesz -.- chyba ze ci to sprawia ogromny bol.

hm.. a czego ci zycze , hm.. tege zeby cie wyjebali z tego serwera.

eben
02-05-2006, 23:19
ta ale mnie to w*****a jakiego on kozaka zgrywa co to nie on ale tylko tak rzodkiewka jest superic umie w pz . niech poza pz pokaze jaki z niego kozak mowic kazdy moze

rozumiem w pelni Twoje rozczarowanie..i nerwy.. jednak i tak uwazam ze to wszystko nie potrzebne.. przyopomnij sobei guildie forsaken kiedy ramie w ramei walczliscie przeciwko szwedom.. to byly piekne czasy.. nie podoba m isie zupelnie to co sie tera dzieje na kyrze.. przeciez masz wlasze.. zrob cos z tym..
pozdrawiam

paior
02-05-2006, 23:37
Skoro tetro ma takie mega super pvp niech wyjdzie na duel na ots.. -.^ a dobrze przygotowany OTS daje takie same warunki walki pvp jak normalna tibia :)

SKORO TAKI HIPER MEGA GOOD I WOGULE BOG Z CIEBIE TO ZROB TAKA POSTAC JAKA MA TETRO a nie siedzisz z 8 lvl na guardi czy jakims non pvp celujesz z lmm to rootów i myslisz ze do ludzi mozna tez w battel cioto wyjdz wogule kurwa z forum!!! btw ots jest nielagalny!!

Igrexou
03-05-2006, 00:44
SKORO TAKI HIPER MEGA GOOD I WOGULE BOG Z CIEBIE TO ZROB TAKA POSTAC JAKA MA TETRO a nie siedzisz z 8 lvl na guardi czy jakims non pvp celujesz z lmm to rootów i myslisz ze do ludzi mozna tez w battel cioto wyjdz wogule kobieta lekkich obyczajówa z forum!!! btw ots jest nielagalny!!
Hmmm :)

Nie mam zamiaru spędzać życia przed kompem jak to robił niejaki Tomasz z Braniewa :) a mialem kilka charów okolo 40 i to mi wystarczy i każdy z nich był na świecie PvP :) I doskonale znam warunki jakie panują na światach PvP i jeszcze zdecydowanie lepiej niż Tetro znam POLSKĄ ortografie, że o języku obcym nie wspomne (ahh te posty na tibia.com)

Z tego co wiem to OTSy są nielegalne a rozmawianie o nich nie jest... :)

Łolek
03-05-2006, 12:00
Open Tibia Server (OTS)

1. Na forum Tibia.pl jest absolutny zakaz wszelakich wypowiedzi na temat OTS.
2. Nie pisz postów o OTSie, nie podawaj linków do stron, adresów serwerów, plików, screenów, filmów i żadnych innych informacji.
3. Pamiętaj, że zasady te dotyczą także sygnatuy

link: http://www.tibia.pl/show_desc.php?t=53789&p=572550

@Topic

Mam nadzieje ze wkoncu rozpocznie sie jakies lanie :> jestem b ciekawy jak to sie wszystko skonczy, wedlug mnie valorites i myramidans planuja jakis atak na trio ;> ciezko bedzie wygrac tym trzem panom w walce z calkiem spora grupka z mniejszymi lvlami ale wydaje mi dobze zorganizowanynu graczami

A teraz troche z innej beczki, Moothonost padl dzisiejszego poranka 2x i stracil w sumie 4 levele

May 03 2006, 07:30:05 CET Killed at Level 133 by Avenisn and by Xiry
May 03 2006, 07:18:03 CET Killed at Level 134 by Fociu and by Vastin Avarian

ci co go zabili to grupa PK z gildi Dancing Shadows Moot~ spadl po tych dwoch dedach z 134 na 130 lev

@edit

Niema juz gildi Immortal Trio, a Tetro, Juffs oraz Eon sa spowrotem w NG. WTF?

Kapix
03-05-2006, 12:25
Wiec. Widze, ze wszyscy sie niecierpliwia pierwszych fragów. Otoz taktyka jest zaplanowana i co moge dodac po pierwszym ataku ambicje IT spadna. Sprawe ulatwiaja nam panowie z Dancing Shadows, ktorzy organizuja kamikadze-partyzanckie ataki. Jak widac po dzisiejszym Moothonost bez blessow poszedl sie odegrac i stracil 3 lvle za drugim deadem. Nie moge wiecej zdradzic, bo tym samym uswiadomilbym Tetra o taktyce.

aVe Kapix~~

Łolek
03-05-2006, 12:58
Ale niema immortal trio! koniec wojny?! WTF?! czy moze bedzie ng vs myramidans & valorites??

Dwik
03-05-2006, 12:59
Między Valorites a Immortal Trio wojny już nie ma. Obie strony zawarły pokój bez paymentów (wiadomość od kumpla z Valorites).

Łolek
03-05-2006, 13:33
A myramidans?

Poll
03-05-2006, 20:05
tak czy siak moim zdaniem tetro zostal itak pokonany;].Ta "niby" wojna pokazala jak wiele osob go nie lubi i tak naprawde nie pomogloby mu.(look at NG).Ponadto Valais zblazniles sie:p...tym powodem wojennym,wybacz ale w moich oczach nic nie zyskales tym aktem.a jeszcze straciles(napisalem cos w podobie na tibia.com ale ze Angielskiego nie znasz,to pisze i tu:P).Ponadto pomysl jak serio Toba musza gardzic na Kyrze skoro nawet za Shyanem i Juffsem,ktorzy duzo soba reprezentuja nikt nie poszedl.ehh

Valais
03-05-2006, 21:09
duzo osob chcialo pujsc do nas ale uznalismy ze we 3 bedzie smieszniej i faniej i po 2 jak by bylo wiecej osob to oni by nawed nigdy nei wylezli z pz bylismy tylko we 3 i nie wyszli a co dopiero mowiac jak bysmy mieli ekipe hheh ;]

Medivh Shady
03-05-2006, 22:41
duzo osob chcialo pujsc do nas ale uznalismy ze we 3 bedzie smieszniej i faniej i po 2 jak by bylo wiecej osob to oni by nawed nigdy nei wylezli z pz bylismy tylko we 3 i nie wyszli a co dopiero mowiac jak bysmy mieli ekipe hheh ;]

zawsze byles pewny siebie , dlatego zawsze przegrywales ;)

a Shayan dolaczajac do ciebie pewnie mial jakis powod bo nie sadze ze bylby taki durny jak i brac udzial w durnej wojnie ktora ty zaczeles.

eben
03-05-2006, 22:47
nigdy nie zmienie zdania na temat tego ze liderem guildi powinnen być szwed

Valais
03-05-2006, 23:42
zawsze byles pewny siebie , dlatego zawsze przegrywales ;)

a Shayan dolaczajac do ciebie pewnie mial jakis powod bo nie sadze ze bylby taki durny jak i brac udzial w durnej wojnie ktora ty zaczeles.

heh przegywalem ? na kyrze jeszcze ani razu nie przegralem ;]
po 2 na arcani wygrywalismy z wami w statach ale wy lamki to hakneliscie bo inaczej nie daliscie rady a co do ciebie to na zadnej battle ciebie nie bylo :)

Malyszek
04-05-2006, 11:33
Wszyscy ze Śremu to dzieci grające po 3 jedną postcią. Mediv jesteś na trzecim miejscu co do rodzinki Shady. Na pierwszym miejscu jako noob upasowal sie Soul Shady(4 owner?), Seba shady(dwaj ownerzy[13 i 17 lat?]) i wkoncu Mediv. Jeszce na miejscu ponad podium powinien byc Peya shady :D:D 7ownerów ? :D

notop
04-05-2006, 13:31
hahha o wy chcecie od tetra?? zbey byl mily i sie zachowywal jak czlowiek rozumny??;]
bez obrazy ale to dziecko ktore ma wielkie komplexy z osobowoscia

notop
04-05-2006, 13:44
grube to on ma czesci ciala ;]
niemoglem sie powstrzymac,a tak pozatym z tego olsztyna to po autograf wpadles do niego?;] czy moze icecream?

@valais
kurde pisz ze slownikiem;]

Edek Rozprowacz
04-05-2006, 15:54
@up
gdyby nie twoja ocena Tetra powiedzial bym ze to jego 2 konto przede wszystkim po twoich bledach.

Mi juz sie znudzilo objezdzanie tetra wyrobil on sobie u mnie zdanie swoim zachowaniem i poczynaniami. Dziwne ze kazda nieudana akcje zwalasz na "sily" wyzsze np radio czy mlodszy brat ^^(choc wg mnie byl to cave bot). Zycze ci powodzenia w twoim doroslym zyciu jesli kiedykolwiek przestaniesz grac w tibie 8o

Igrexou
04-05-2006, 16:37
choc wg mnie byl to cave bot

oO Cavebot na necro? Nie no... Gratz Iq -.^... Cavebot na necro... tego jeszcze świat nie widzial xD

Valais
04-05-2006, 18:06
hahha o wy chcecie od tetra?? zbey byl mily i sie zachowywal jak czlowiek rozumny??;]
bez obrazy ale to dziecko ktore ma wielkie komplexy z osobowoscia

dobrze ze ja mam przynamiej takie problemy ;] a nie takie jak ty alkoholizm moim zdaniem jest duzo gorszy ;] i sua pomsyl co ty na arcani zrobiles ;p nic bo jestes jedna wielka cipka ;p jako leeader zaplaciles i padles 2 razy i 0 fragow wielkie gz ;p

ty sie znowu przyczepiles do mnie to ja do ciebie ;]

Garino Ardielowan
04-05-2006, 18:20
heh ;p

/Tetro~~
"heh ;p"
Naucz się pisać i nie powtarzaj tylu ";p" bo mi się niedobrze robi jak widzę taki post.

to tylko gra

Tylko gra? Jakoś nie zauważyłem tego u Ciebie (u Was?).
Pozdro.

notop
04-05-2006, 18:22
dobrze ze ja mam przynamiej takie problemy ;] a nie takie jak ty alkoholizm moim zdaniem jest duzo gorszy ;] i sua pomsyl co ty na arcani zrobiles ;p nic bo jestes jedna wielka cipka ;p jako leeader zaplaciles i padles 2 razy i 0 fragow wielkie gz ;p

ty sie znowu przyczepiles do mnie to ja do ciebie ;]
z tym alkoholizmem to dales ciala;]
a co do arcani poprostu moj wybor
a co do przyczepiania sie to poprostu skoncz z txt typu"twoja stara to ...." bo to dziecinne dlatego sie czepiam;]
a najwazniejsze naucz sie pisac,zacznij chodzic do szkoly i przestac cpac

jol jol ziom bezele hwdp jol jol

Garino Ardielowan
04-05-2006, 18:24
a co do przyczepiania sie to poprostu skoncz z txt typu"twoja stara to ...." bo to dziecinne dlatego sie czepiam;]

Exactly, teksty typu "Twoja stara..." są typowe dla osób, którym brakuje konkretnych argumentów w dyskusji, więc bluzgają.
Pozdro.

Valais
04-05-2006, 18:31

heh nie sua przychodzi do domu wchodzi na tibie i gada wkolko o kurde ale sie napilem omg nie pije wiecej itp i ciagle na gg opisy kacc albo spie naje bany czy cos xD wez pomysl nad soba sam panie kolejazu :)

Morximal
04-05-2006, 18:44

lol notop z twoich postow wynika ze niczym sie nie roznisz od tetra no moze tylko epoka bo ty pijesz wodke a wedlug ciebie tetro pali ziolo, dla mnie to to samo ,a propo tibi to jestes ostatnio osoba ktora powinna krytykowac kogokolwiek za jego wybor i postepowanie bo jestes jednym z niewielu h lvli ktory jako lider gildi zaplaci w wojnie.(przypomne ci ze niechcialo ci sie grac chiales sprzedac chara a od konca wojny zrobiles 30 lvli >.>) Siedz sobie na tej twoje Arcani i nie wypowiadaj sie na forum kyry bo sie osmieszasz tak jak tym twoim postem na gery "o grzebaniu ptaszkiem w kiszkach" hahaha. Moze tetro i ja jestesmy dzieciakami ale to wtedy ty jestes za stary, poprostu daj sobie spokoj graj sobie sam ze swoimi turtlami albo zaczynij grac w kluki bo zabardzo przerzywasz pewne zdarzenia ktore cie wogle nie powinny interesowac ani ciebie nie dotycza. No i tez musze napisac o tym ze krytykujesz pisownie tetra, pamietasz kochanie jak ci na gery napisali ze jestes anafabeta na co ty odpowiedziales " moze i jestem ale ja pisze na komputerze nie patrzac na klawiature, wazne ze sie da zrozumiec"

Over and out

Garino Ardielowan
04-05-2006, 18:51
Tetro, polecam Ci zmienić sobie to żałosne

Lurran Lowe :* <3

w komencie na "Love" bo tak się to pisze i to tylko o Tobie świadczy. Pozdro.
BTW. Ja też piszę "bezwzrokowo" i jakoś nie sadzę tyle błędów. :P

Valais
04-05-2006, 18:53
Tetro, polecam Ci zmienić sobie to żałosne

w komencie na "Love" bo tak się to pisze i to tylko o Tobie świadczy. Pozdro.
BTW. Ja też piszę "bezwzrokowo" i jakoś nie sadzę tyle błędów. :P

hehe tepy jestes ;]

Lurran Lowe to nick ziomka z Elysi :)

Madreth
04-05-2006, 20:16
Anvisado to jeden wielki dupolizek Tetra, myslisz ze dogonienie z lvl to jest wszystko?
Siedziec 20 godzin na dobe jest chore,a co do pvp kazdy umie zaspamowac UE, wiem ze chcesz polizac dupe tetrowi jak reszta NG i dlatego tak sie wypowiadasz :o
Valayn to nie lojalna suka, na titani chcial wystawic swoja gildie ktora ma wojne aby Padli za wolnosc, jednak plan sie nie powiodl :o

Garino Ardielowan
04-05-2006, 21:37
hehe tepy jestes ;]

Lurran Lowe to nick ziomka z Elysi :)
Hah, byłem pewien, że napiszesz "tempy". ;)
Pozdro chłopaku, robisz postępy, jeszcze parę lat pracy i może nauczysz się pisać "wróć", kto wie? :)

@Edit a z tym "Lowem" to był 'my bad'. ;) Pzdr.

Morximal
04-05-2006, 21:46
Hah, byłem pewien, że napiszesz "tempy". ;)
Pozdro chłopaku, robisz postępy, jeszcze parę lat pracy i może nauczysz się pisać "wróć", kto wie? :)

@Edit a z tym "Lowem" to był 'my bad'. ;) Pzdr.
Jak narazie to duzo lepszy od Tetra nie jestes. Napewno nie na tyle zeby miec podstawy go krytykowac.

Medivh Shady
04-05-2006, 22:08
Wszyscy ze Śremu to dzieci grające po 3 jedną postcią. Mediv jesteś na trzecim miejscu co do rodzinki Shady. Na pierwszym miejscu jako noob upasowal sie Soul Shady(4 owner?), Seba shady(dwaj ownerzy[13 i 17 lat?]) i wkoncu Mediv. Jeszce na miejscu ponad podium powinien byc Peya shady :D:D 7ownerów ? :D

Dla twojej wiadomości ja nie ze śremu

notop
05-05-2006, 01:12
lol notop z twoich ~~~~~~
ą wlasnie ze mam duzo do powiedzenia;]
po 1 niemowie o grze valaisa tylko o tym jak sie zachowuje
a co do lidera przypomnij sobie ile razy zwracalem mu uwage zeby neistal pod dp w carlin z 10 hp i na mag shieldzie czekajac na kogokolwiek kto go zaatakuje by go zaciupac dla przyjemnosci.. sry ale dla mnie takie zabawy sa...
zalosne

co do twoich zabaw neichce mi sie juz mowic ale huncenie kgoos za to ze sie krzywo popatrzyl to byla specjalnosc valaisa.. udaje na kyrze wielkiego boga sam sobie wkreca ze ejst kochany przez ludzi ,ze ejst kims.. neistety prawda ejst taka ze ejst nikim i jest zakompleksionym grubasem siedzacym z 3 kumplami przed kompem po 20h dziennie przypalajac sobie ziolko(jak to ty napisales) i grajacych w tibie,z tego co mi wiadomo nawet do budy niechodzi,i powiedz mi kim on bedzie za 10 lat?

a)-nikim
b)-neidozyje
c)-zacpa sie chchac wbic kolejny rekord expa na dzien
d)-rzuci sie z 10 pietra jak go shacza kiedys za urzywanie duuuuzej ilosci wspomagaczy gry(boty etc)

wyslij sms-a z odpowiedza na nr 0700 997 997
koszt sms-a 103 zlote za sztukasa

a co do mnie to ja przynajmniej mam prace,chodze na studia(no moze do wrzesnia ammd ziekanke ale to inna sprawa) i niepije dzien w dzien bo neistety jak popije to choruje wiec max pije co 2 dzien;]

Stanek
05-05-2006, 08:14
A co was to obchodzi co Tetro robi w rl zyciu. Nie chce chodzic do szkoly bo woli grac w tibie to jego sprawa, wiec nie wypominajcie mu tego. Mowcie to wszystko co wam nie pasuje u Valaisa w grze, bo rl to jego zycie i nie powinno was to wogole obchodzic.

Soulicitour
05-05-2006, 10:26
originaly posted by notop: "a co do mnie to ja przynajmniej mam prace,chodze na studia(no moze do wrzesnia ammd ziekanke ale to inna sprawa) i niepije dzien w dzien bo neistety jak popije to choruje wiec max pije co 2 dzien;]"
Ty chodząc na studia piszesz nie z czasownikami razem, nie umiesz budować poprawnych zdań, jaki z ciebie student? Najpierw spójrz na siebie potem krytykuj innych. Też nie lubię Tetra, ale jego problemy, to jego sprawa. Kiedyś spojrzy w lustro i zobaczy, że nie prezentuje sobą za wiele.

dubros
05-05-2006, 17:08
i po co sie klucicie ? sua gra na arcani tam jest calkiem inaczej bo nooby ownzuja serv i sua nie moze nic z tym zrobic a na kyrze valais i ng moga kazdego bic i to calkiem inna gra.

Thomasi
06-05-2006, 21:54
a)-nikim
b)-neidozyje
c)-zacpa sie chchac wbic kolejny rekord expa na dzien
d)-rzuci sie z 10 pietra jak go shacza kiedys za urzywanie duuuuzej ilosci wspomagaczy gry(boty etc)

<lezy>
jak ogolnie nie przepadam za toba:D jak juz zauwazylem z wzajemnoscia:Dto tym wyzej mnie rozbiles^^a co do tematu to po 1 mial by chyba o wojnie??a nie o tym czy tetro jst kobieta czy nie ma nogi czy co tam jeszcze...ale juz jak tak ciekawie sie robi to ja dodam cos od siebie

@Morximal

twoje posty chyba wnosza najwiecej do tego tematu^^bo sa pisane stosunkowo dobrze a przynajmniej maja sens i w moim przekonaniu to co piszesz to prawda^^

@do kogos co pisal o hakowaniu na arcani

to mi powiedz czemu dziwnym trafem akurat tylko najwazniejsze postaci zostaly hakniete??co nikt inny nie uzywal botow^^??i tylko z gildi EZ:]??

@i wreszcie tetro

znamy sie juz troche czasu:D PA i owszem ale jak kazdy kto ma wladze:]ale co jak co posty powinienes pisac i sprawdzac w wordzie^^

notop
07-05-2006, 09:06
i po co sie klucicie ? sua gra na arcani tam jest calkiem inaczej bo nooby ownzuja serv i sua nie moze nic z tym zrobic a na kyrze valais i ng moga kazdego bic i to calkiem inna gra.
fakt
lepiej skonczmy sie klocic jak dziec bo niemam zamiaru sie znizac co do niektorych ;]

Łolek
07-05-2006, 11:24
Ten temat jest do zamkniecia poniewaz niema juz wojny a wy tutaj tylko sie bluzgacie.

Slyth
07-05-2006, 13:42
Notop hahahah miażdzysz stary :)

Sifu M.S.
07-05-2006, 14:17
ech...

Mialo byc tak pieknie, a wyszlo tak jak zwykle...

Ja tego nie potrafie ogarnac, jak mozna sie bac kogos takiego jak tetro, jak mozna wspierac kogos takiego jak tetro, jak wogole mozna uznawac sie znajomego kogos takiego jak tetro...

Pamietajcie kto mieczem wojuje od miecza ginie...

Zacznijcie zabijac providerow NG, huncic ich za sam fakt znajomosci z nimi, dlugo bez runek sobie nie pobiegaja, a sami nie wyprodukuja na wlasne potrzeby, kupowanie w sklepach moze szybko oproznic ich zasoby pieniedzy.

Jak juz mowa o pieniadzach, huntujcie wszystkich ktozy kupuja przedmioty od NG, w ten sposob bez pieniedzy i bez runek dlugo nie pociagna, za loot sprzedawany u NPC raczej dlugo nie pozyja, z gp wylatujacych z potworkow to tesh moga sobie najwyzej waciki zakupic...

Brutalne metody wymysla, hmm "Silent enim leges inter arma" - milcza bowiem prawa podczas wojny 'Cyceron

Polaczcie to z szeroko zakrojna kampania sprzeciwu wobec NG, jezeli tak jak mowicie 80% serwera jest im przeciwna, to szybko znajdziecie do tego chetnych, a tych nieprzekonanych mozna pozniej olac, opronych... zabic.

Po miesiacu - dwoch NG zacznie narzekac na brak runek, na brak pieniedzy, wtedy wypowiedzcie im wojnie, gdy bedziecie wiedzieli ze macie nad nimi przewage, gdy opor przeciwko NG bedzie zakorzeniony tak mocno, ze bedziecie pewni ze ludzie z waszego serwera beda po waszej stronie.

N00b chary, tetro to czlowiek o tak niskiej inteligencji, ze paprotka rosnaca w moim pokoju rozgromilaby go w szachy, sila jego PvP jest sila jego UE, wiec narobcie tyle n00b charow ze zawsze za nim chodzic, jak tylko Tetro wejdzie do miasta nie odstepujcie go na krok, a ban przyjdzis sam :D

Their system is not working for us!
Hail the king, let death shal fall on our enemis!
Death to Next Generation, death to Tetro Aurelius!

Thomasi
07-05-2006, 23:18
ta tylko ze pomysl...ktos zabije przykladowo providera ma pz padnie i jak to sie oplaca??

Sifu M.S.
08-05-2006, 16:43
Zeby zabic providera nie trzeba wcale duzego lvl, zazwyczaj providerzy maja maly lvl, nie musisz go takze zabijac bezposrednio, wystarczy ze zblokujesz go podczas hunta, jezeli natomias provider to rasowa farma, to trzeba opracowac dobra droge ucieczki.

Nic nie jest nieosiagalne, zeby prowadzic wojne trzeba miec do tego pomysl, zorganizowanie, gildie walczace do tej pory z NG robily to na zpontanie, bez uprzedniego przygotowania, jak dobre pvp nie mieliby ich czlonkowie, i tak nie dadza rady NG, gildii mocno ze soba zgranej, zyjacej praktycznie z wojen.

Partyznatka takze mozna mocno namieszac w szeregach przeciwnika, to moze byc prawdziwy test lojalnosci dla NG, latwo trzymac sie kogos kto zawsze wygrywa, ale gdy statek tonie, uratuja swoje zycie, czy pozostana z kapitanem do samego konca?

Slyth
08-05-2006, 17:14
Sifu mądrze gada :) widać że strateg z niego niezły panowie do roboty jak chcecie NG obalić :P, chociaż czy będzie rządziło NG czy coś innego to zawsze znajdzie się grupka którym sie to będzie nie podobało zawsze tak jest, niema idealnego servera ;)

Sifu M.S.
08-05-2006, 18:18
Moze geniuszem nie jestem, ale udzial w kilku wojnach bralem, miedzy innymi na Arcani, znam NG i wiem czego sie mozna po nich spodziewac, gralem takze na Obsidii, serwer calkowicie kontrolowany przez NG.

Nie gralem natomiast na Kyrze, i nie wiem tak naprawde jak przedstawia sie tam sytuacja "polityczna" i czy istnieje wola oporu wobec NG, ale jezeli tak to jestem pewien ze Kyranie powstana pewnego dnia i zrzuca jarzmo nazucone przez znienawidzona gildie.

NG zna sie tylko na jednym, na niszczeniu, niszcza swiat na ktorym sie pojawia bez reszty, i dlugo zajmuje pozniejsza jego odbudowa, PA - tak powinna nazywac sie ich gildia, ich liderzy zapatrzeni sa chyba w nieslawne Del'Toro ktore swego czasu stosowalo podobna polityke, i wiemy do czego ona doprowadzila, do upadku gildi. System przez nich wprowadzony nie dziala dla dobra swiata na ktorym sa, niszcza go, tawia niczym rak. Ale naszczescie prawdziwy wojownik nigdy nie spi, a ten czas upadku jest preledium do walki, i powstania lepszego swiata.

Nasz czas nastapil!

Bez ludzkiej armi, ludzie nie maja niczego, trzeba sie oprzec na mieszkancach Kyry, to o ich wolnosc, o ich swobode przeciez walczycie, trzeba im pokazac ze walka trwa, a jedynym jego zakonczeniem moze byc tylko zwyciestwo.

Ich system dla nas nie dziala!

NG potrafi tylko zabijac, wymuszac, zastraszac, tak naprawde sa nikim, swoja flustracje wyladowywuja na niewinnych, i pukni ci niewinni biernie sie temu przygladaja, tak dlugo bedzie to trwac, nalezy powiedziec stanowcze NIE!

Potrzebujemy zmian!

Jak dlugo mozna patrzec na to jak nasz dorobek jest marnowany przez ta holote, watache watpliwie inteligetnych ludzi, ktorzy za nic maja sobie czyjas prace, za nic maja sobie ogolnie panujace zasady w Tibii, ktorzy za nic maja sobie was!

Wyjdz myslami poza ograniczenia!

Nie daj sobie wmowic ze NG broni serwera przed szwedzka, brazylijsk, czy jakakolwiek inna inwazja, nie daj sobie wmowic ze sa od ciebie silniesi, pomysl ile czasu przez nich zmarnowales, jak duzo przygod cie ominelo, ilu ludzi nie poznales przez Tetra Eona i ich ekipe, poniewaz nie pozwolili im grac na twoim serwerze, pomysl ile bys questow wykonal, ile bys mogl czasu poswiecic na trening albo zdobywanie doswiadczenia, a teraz pomysl ilu jest ludzi takich jak ty...

Sila, Rownowaga, Rytm, Kontrola, Potega

Tylko armia ktora posiada rownowage, ma wycwiczony rytm, jest kontrolowana przez dobrego dowodce osiagnie taka sile aby swa potego zmiazdzyc NG!

Dwoje oczu, dwoje uszu, jedne usta

Odpowiedni wywiad, wiadomosci o swoim przeciwniku, poznanie ich prawdziwej hierarhji, przyzwyczajen nawykow, ich slabych i silnych stron pozwoli na eliminacje pojedynczych jednostek, co w rezultacie przechyli szale zwyciestwa na nasza strone! Znajomosc przeciwnika to polowa sukcesu. Nie mozna takze zapomniec o tych dzieki ktorym masz runy do walki, tych ktorzy wiadomosci ci dostarczaja, im takze nalezy sie nagroda i hwala.

Razem nawet mrowki pokonaja slonia...

No peace...
Know your self
Break the chains
Stich togetcher
... only war

Poll
09-05-2006, 07:18
jezeli ng sie nie skloci to nie ma sily na kyrze zeby ich wyrzucic;].I dobrze;]

a moze sie sklocic przez glupote Valaisa;].Wiec jesli wykopia NG z kyry to dzikei naszemu pączuszkowi;*

dubros
09-05-2006, 07:26
ale pier.dolisz chlopie.... grajac palkiem zawsze mialem wiecej kasy z loota niz kasy z sprzedawanych itemow wiec moglem sobie grac bez noobow co kupuja odemnie itemy i wogole...jak sie nie beda klucic to nie ma szans ich rozje.bac i tyle...

Thomasi
09-05-2006, 09:19
@sifu

szczerze to powiem ze nawet mi sie tego calego czytac nie chcialo bo obecnie czasu nie mam^^ale z tego co widze jak narazie to zaden dobry stratego tylko ktos kto sie naogladal za duzo filmow wyzwolenczych...co to za stratego co wszystko rozgaduje na forum??jezeli bys naprawde o czyms myslal i mial jakis ambitny pomysl to sadze ze pisac na forum o tym ze chcecie "wzniecic bunt" nie bylo by najgenialniejszym pomyslem:]

Legiren
09-05-2006, 14:19
jezeli ng sie nie skloci to nie ma sily na kyrze zeby ich wyrzucic;].I dobrze;]

a moze sie sklocic przez glupote Valaisa;].Wiec jesli wykopia NG z kyry to dzikei naszemu pączuszkowi;*

hahahahah dobre ;d pozdro Lamus~;d piotrek przestepca here jak jeszcze mnie pamietasz Xd gralem na kyrze chodzilem z valaisem na hydry to co on robi to w ogole nie da sie opisac mnialem 45 lev a traktowal mnie jak smiecia siedizalem z nim na hydrah kolo 4 h musialem wracac poniewaz wychodzilem na dwor a ten ****uch kazal mi zostac jak nie to ded , szkoda ze wtedy nie nagralem filma to by zrozumieli kto to jest ten Tetro ~po samych jego odpowiedzial uznalem ze nigdy w zyciu nie mam dziewczyny ani rl zycia pfff pozdro Elblag;]

Sifu M.S.
09-05-2006, 14:45
@Thomasi

Jezeli to co napisalem bylo dal ciebie odkrywcze to chybe naprawde nie znasz sie na prowadzeniu wojny...

Pozatym dobra poropaganda to jeden z kluczy do sukcesow, popatrz naprzyklad na Kiroy'a Wind'a z Obsidianskiego NG, byl odpowiedzialny za propagande wsord polakow, i odniusl sukces.

Wydaje mi sie takze ze chyba nie zdradzilem zadych wielkich arkanow wojny w poscie ktory napisalem, a takie slowa jednak trafiaja do ludzi, moze za bardzo ubarwione ,ale zagrzewajace do walki.

Na koniec dodam ze to nie moja wojna, nie gram na Kyrze, nie gram juz wogole w Tibie, nikt mnie o pomoc nie prosil, ale takze i nikt jej nie odmawial, a to co napisalem to tylko probka tego jak reklamowana powinna byc ta wojna na Kyrze. Wszyscy z nas widzieli amerykanskie filmy wojenne na ktorych zolnieze zujac gume kosili ordy przeciwnikow uzywajac broni ciezkiego kalibru, i dlatego wiekszosc z nas mysli ze wojna wyglada wlasnie tak, i ze amerykanskie wojsko jest niepokonane, takie same sceny powinniscie wykorzystywac wy.

Moze gdybym gral jeszcze w Tibie wzial bym udzial w tej wojnie, bo wojny to najlepsza czesc Tibii moim zdaniem...

Thomasi
09-05-2006, 16:16
ale propaganda a okrzyki wyzwolencze to jest duza roznica:]po 2 bez obrazy ale naprawde jezeli chodzi o osoby piszace/czytajace tutaj to na palcach 1 reki mozna policzyc takie ktore maja cos pojecia i cos znacza, owa propagande powinienes prowadzic gdzie indziej:]nastepnie przyjmujac ze valais jest idiota:D(jak wiekszosc osob uwaza:D) juz zdradziles to ze moze byc atakowany noobcharami i teraz jak stanie przy nim np 6 druidow na 20+ lvlu to moze sie czegos domyslec a przed rpzeczytaniem tych postow jezeli jego poziom jest taki jak uwazacie by sie nie domyslil:D:Dpoprostu moim zdaniem powinno sie na temat taktyki itp na publicznych forach pisac jak najmniej:]i tyle

Sifu M.S.
09-05-2006, 17:42
@up
zeczywisie masz racje, jednak ja jestem w 100% pewien ze nikomu nie bedzie sie chcialo robic tych n00b charow, zeby tylko i wylacznie uprzykszac zycie Tetrowi, a to duzy blad.

Pozatym propaganda ma to do siebie ze udeza w najczulsze punkty i przejaskrawia wszystko na korzysc tych ktorzy ja glosza, to samo ja zrobilem :) A co do tego gdzie powinienem ja prowadzic, tu tez masz racje, ale jak juz powiedzialem ta wojna nie jest moja, nikt mi nie placi za udzial w niej, a ja tylko wskazuje jak powinna wygladac mocna indoktrynacja. Wiem takze ze Tetro moze to zobaczyc, ale skoro ich przeciwnicy to lekcewaza, to dlaczego i oni maja brac sie za takie chwyty.

Exodus
09-05-2006, 19:08
@Sifu
Sledze ten temat od dlugiego czasu i zauwazylem ze jestes inteligentym czlowiekiem(jak na to forum) ale.....
....Nie znasz sytuacji na kyrze
....Traktujesz grę zbyt powaznie
....Jak czytam posty to mi sie wydaje ze to ty jestes Andrzej Lepper
....Niezbyt dobrze znasz sie na taktykach wojennych w tibii lub blednie je opisales
....Na Kyrze duzo ludzi jest protektowanych przez NG i ci co ich nie nawidza nie jest AZ tak duzo
....Wyjatkiem jest Tetro z ktorego sie smieje cala tibia i rozne fora || ale to raczej nie jest wazne
.....Nie marnuj sie tu na forum znajdz prace w jakiejs gazecie (Fakt ? : P)

Kryminal
09-05-2006, 21:45
mogl by ktos napisac statystyki dotyczace wojny ;>

Gedd
10-05-2006, 02:41
ech...

Mialo byc tak pieknie, a wyszlo tak jak zwykle...

Ja tego nie potrafie ogarnac, jak mozna sie bac kogos takiego jak tetro, jak mozna wspierac kogos takiego jak tetro, jak wogole mozna uznawac sie znajomego kogos takiego jak tetro...

Pamietajcie kto mieczem wojuje od miecza ginie...

Zacznijcie zabijac providerow NG, huncic ich za sam fakt znajomosci z nimi, dlugo bez runek sobie nie pobiegaja, a sami nie wyprodukuja na wlasne potrzeby, kupowanie w sklepach moze szybko oproznic ich zasoby pieniedzy.

Jak juz mowa o pieniadzach, huntujcie wszystkich ktozy kupuja przedmioty od NG, w ten sposob bez pieniedzy i bez runek dlugo nie pociagna, za loot sprzedawany u NPC raczej dlugo nie pozyja, z gp wylatujacych z potworkow to tesh moga sobie najwyzej waciki zakupic...

Brutalne metody wymysla, hmm "Silent enim leges inter arma" - milcza bowiem prawa podczas wojny 'Cyceron

Polaczcie to z szeroko zakrojna kampania sprzeciwu wobec NG, jezeli tak jak mowicie 80% serwera jest im przeciwna, to szybko znajdziecie do tego chetnych, a tych nieprzekonanych mozna pozniej olac, opronych... zabic.

Po miesiacu - dwoch NG zacznie narzekac na brak runek, na brak pieniedzy, wtedy wypowiedzcie im wojnie, gdy bedziecie wiedzieli ze macie nad nimi przewage, gdy opor przeciwko NG bedzie zakorzeniony tak mocno, ze bedziecie pewni ze ludzie z waszego serwera beda po waszej stronie.

N00b chary, tetro to czlowiek o tak niskiej inteligencji, ze paprotka rosnaca w moim pokoju rozgromilaby go w szachy, sila jego PvP jest sila jego UE, wiec narobcie tyle n00b charow ze zawsze za nim chodzic, jak tylko Tetro wejdzie do miasta nie odstepujcie go na krok, a ban przyjdzis sam :D

Their system is not working for us!
Hail the king, let death shal fall on our enemis!
Death to Next Generation, death to Tetro Aurelius!

niewiem skad ty sie urwales ale nastepnym razem jak bedziesz pisal takiego durnego posta o zabijaniu providerow jako sposobie na zniszczenie gildi, wez pod uwage fakt ze sa w ng takie 118master sorce ktore od 1 do 118 lvla uzyly cos okolo 20bp hmm. oh ale prosze, nie zabijaj mi providero! jak ja bede bez nich zyl 8o

ps
writing in english makes you so cool...

a tak wlasciwie to po jakiemu to jest? bo e-dict i translate.pl nie znaja takiego slowa jak 'shal'

Thomasi
10-05-2006, 14:19
@up

tutaj tez jest duzo racji zabijanie providerow bylo modne i dobre owszem ale w momencie po 1 gdy nie mozna bylo kupic run w sklepie i gdzy np magowie tych run naprawde duzo przy expie uzywali^^