zaloguj się

Pokaż pełną wersje : GS hunt ---> DL hunt

Damian_1991
27-04-2006, 14:06
Filmik z hunta gsów. Uznaliśmy, że jest za słaby resp i udalismy sie na D-Lair. Jak to sie skonczylo sami zobaczycie...
Link:

http://rapidshare.de/files/19043765/gs_hunt.rec.html

Film kręcony przeze mnie (25 knight) i 3 shooterow ( 37,44 pal, 17 druid )
A wszystko przez internet...

Chris Master
27-04-2006, 18:32
LOL wez swojego neta wsadz do kosza, podpal i wyrzuc do kosza ... nei bede juz po tobie lootow zbierac xD

NinJa
27-04-2006, 20:17
Hm.. obejrzałem film i jestem mile zaskoczony. Masz dosyć słabe skille i niski level a DL nie stanowił dla Ciebie problemu. Raz miałeś strasznego fuxa bo miałeś prawie black hp no ale jakoś poszło. Gz eq *chociaż na antice pewnie fortny nie kosztuje :D

Damian_1991
28-04-2006, 08:09
[QUOTE=NinJa]Hm.. obejrzałem film i jestem mile zaskoczony. Masz dosyć słabe skille i niski level a DL nie stanowił dla Ciebie problemu. Raz miałeś strasznego fuxa bo miałeś prawie black hp no ale jakoś poszło. Gz eq *chociaż na antice pewnie fortny nie kosztuje.

Nie do konca zrozumialem to co powiedziales z moimi skillami. Sa one slabe jak na lvl czy na blokowanie DLa? Poza tym thx za pozytywnego commenta

Galanian Slatan
01-05-2006, 00:44
Hm.. obejrzałem film i jestem mile zaskoczony. Masz dosyć słabe skille i niski level a DL nie stanowił dla Ciebie problemu. Raz miałeś strasznego fuxa bo miałeś prawie black hp no ale jakoś poszło. Gz eq *chociaż na antice pewnie fortny nie kosztuje :D

Na ten lvl to nawet, nawet skile nie najgorsze, eq moze nie kosztuje duzo ale kolo se ma, tez mam radiowy shit...