Pokaż pełną wersje : Furora.Rozwalanie gildi (wmv)
No,więc postanowiliśmy uprzykrzyć życie pewnej gildi.Na początku stawiała opur ale po pewnym czasie ... ^.-
Troche to noobowskie ale Comment plx!
http://rapidshare.de/files/18741674/Dead_Human*****.html
Przybitek
28-04-2006, 08:03
O wojna low lvli :) dawno czegos takiego nie widzialem :) eh najbardziej zabawne bylo z ta Master doddi czy jak jej tam :) robcie wiecej fragow ;P
Edit: 1 ? :)
Ile Commentów :>.Ahhh... wystarczy jeden dobry xD
Co za muzyka... film tez jakis taki noobowski, jakbym wiedzial co to jest to bym nie pobieral. Tylko dla kolekcjonerow ze sie tak wyraze ;)
Jestem Ciekaw dlaczego nic niema w waszym filiku jak siedzieliscie w swiatyni...
a tyak pozatym to my wygralismy wojne a nie wy... wasz filmik przedstawia kilka dedow od nas(np starego pekera mojego rl frienda) ale ogolnie rzecz biorac od nas nikt nie zostal zrokowany a u was kilka osob;]
musicie przyznac ze przegraliscie....
:evul: Aczkolwiek wojna byla fajna;]:evul:
pozdro:p
LA Nitro
02-05-2006, 14:45
Jaki tam byl najwyzszy lv ?
Fajny filmik B)
Na tej wojnie było dużo fragów tylko że on pokazał kilka z nich :) . Ponieważ widziałem film z tibiacams. NOOB WAR ROX
Pozdro Patrix. :D
najwyzszy lvl byl po naszej stronie(tzn Angels of hell academy) Xavine(wtedy chyba 117 ek). Na filmiku sa ukazane fragi tylko jednej ze stron(tzn Dead Human) ale, Angels of Hell Academy(czyli moja byla gildia) wygrala wojne i gildi nie rozwiazala tak jak to zrobili ludzie z Dead Human. Część z Dead Human zostala zrokowana(od nas nikt)... I moim zdaniem to nie my bylismy noobami... wy atakowaliscie pojedynczych osobnikow z naszej gildi a my lalismy was wszystkich na raz i szybko padaliscie;] Pozdro;]
Palladyn of nile
05-05-2006, 16:48
Omfg... i Wy to nazywacie wojną?? To my walczyliśmy a wy atakowaliscie nas grupa i jakie to szanse... a pozatym czemu pokazaliście swoje fragi?? A nasze to co?? Jak jush cos robicie to róbcie to porzadnie:] A jasli chodzi o mnie to bym wam nawiał gdybym mial troche wiecej uh. Bo tego nie pokazaliscie na swoim filmie, a powiniscie...Ogólnie fajnie bylo na wojnie... Zara gdzies znajde film ja siedzieliscie w swiątyni to sie z was pobrechtamy xD
Sorry za błedy:p
Martinus
05-05-2006, 17:21
Fajna ta muza w srodku jaka to nazwa??
tam o to techno mi chodzi
Zbychu burczymucha
05-05-2006, 18:10
Niebede oceniał wara z wiadomej przyczyny - niemam pojęcia co tam sie działo:)
Film niezły, można obejrzeć, dobrze poskładany i ogólnie gz wara:p
Ps. jak można słuchać techno?:p
Eh... A Forcerro bez uhów latał xD. Tak kończą kozaki...
No Mogliscie wiecej z siebie dac
DJ SIGMARUSEK
06-05-2006, 13:48
Fajowy filmik :D Ale mam prosbe spodobala mi sie ta muza na poczatku filmu:) czy bys mi pugl podac autora i nazwe tej muzy ? :D :D :D
viper555
07-05-2006, 00:55
Extra filmik tylko plx podaj tytuły muzy ;p:cup:
Elo dawno nie zaglądałem tu (test server) ,ale widze że commetów sie narobilo :).Teraz tak.. ta muza to C-bool Trebles .Ahh.. i mam pytanie do Naszych Ziomów z Angels Academy czy xavine lub sanyol był z wami tak to jest jak sie nie moze pokonac to najlepiej kumpli co?(pytanie retoryczne).Sami nikogo nie zabiliscie :evul: . I apropo kogo zrookowaliście ?
Bo my na mainie i pekujemy dalej :>
Reup:Bo my na mainie i pekujemy dalej :>
Ja was zaraz pekne xPP
viper555
11-05-2006, 11:08
no poda ktoś w końcu tytuł all muzy jaka jest w filmiku??pierwsza i ostatnia znam ale srodkowej nie ;/:( :( :( :( :(
matekk fst bolt
11-05-2006, 18:15
to techno na poczatku to Trebles MBrother
film taki se :baby:
Palladyn of nile
21-06-2006, 16:13
Elo dawno nie zaglądałem tu (test server) ,ale widze że commetów sie narobilo :).Teraz tak.. ta muza to C-bool Trebles .Ahh.. i mam pytanie do Naszych Ziomów z Angels Academy czy xavine lub sanyol był z wami tak to jest jak sie nie moze pokonac to najlepiej kumpli co?(pytanie retoryczne).Sami nikogo nie zabiliscie :evul: . I apropo kogo zrookowaliście ?
Bo my na mainie i pekujemy dalej :>
Jak to nikogo nie zabilsimy??;p A wasz vicek z którego wypadl dosyc fajny loot??(pytanie retoryczne) Mam to nawet na filmie tylko ze film trwa 2h, a są na nim chyba 2 fragi wiec go nie opublikuje:D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.