PDA

Pokaż pełną wersje : spike sword na rooku

Dark Sorcer
27-04-2006, 22:32
http://rapidshare.de/files/18985603/slime.rec.html to nie jest fake .....
link czysty hehe niezle ek;) ;)

gavreonien
27-04-2006, 22:36
Filmik może i czysty ale tytuł mi nie pasuje i nie chce mi się ściągnąć . Pewnie koraz kolejny ktoś sobie jaja robi :/

Gav~

Shin Cron
27-04-2006, 22:40
Co to w mordke misia jest??
Dwarven shield, brass armor, spike sword na roku i iron helmet??

Kosmo_karol
27-04-2006, 22:44
Limit na rapidshare ... napewno jest to OTS i krecone Tibiacam NG czy jakos tak takze sie nie stresujcie ze koles ma te itemy na rooku robi sobie jaja i tyle :P jesli tak to pokaz mi to na trade i udowodnij ze to masz a po drugie ciekawe czy wszytskie postacie ktore byl na filmie beda na tibi.com i czy na jednym swiecie nie chce mi sie sprawdazc bo jest duzo roboty !!! a po drugie to jeszcze moze ledwo prawie wogole malo uwiezylbym ci wtedy gdy bys mial 1 taki itemm ale nie az 4 rary idz spac leszczu ... jestes cienki bolek wypad z forum.. .';/

Dark Sorcer
27-04-2006, 22:46
NIe jest t ots a nudzilo sie nam to krecilismy filmiki niektroe nudne :)

Shin Cron
Ja jak oglądałem filmiki z otsów to mapa ładowała sie od nowa a tutaj takiego czegoś nie ma.

Testerz
bez jaj :o :o

Dark Sorcer
27-04-2006, 22:47
Slime taka nazwa bo pilismy slime i dlatego

To jest normalna tibi zadne ots

damjack
27-04-2006, 22:49
Mapa nie ładowała się od nowa bo to na tym otsie jest taka samam mapa jak na rl tibi

Shin Cron
27-04-2006, 22:51
UP
Ale dostałem ataku śmiechu.
POKAŻ MI NA JAKIM OTSCIE JEST RL MAPA TIBI!!!!
Nie no normalnie mnie szlag trafi.

Dark Sorcer
27-04-2006, 22:52
Kurde TO jest Normalna Tibia nie zaden ots akorat na tym ots byly takie same nicki jak na rl tibi? no raczej nie wiec to nie ots pomysl

damjack
27-04-2006, 22:56
UP
wejdz na www.ots.pl i masz tam niektóre serwery i opisy ich mapa z rl tibi

Shin Cron
27-04-2006, 22:58
RL mapa tibia to tylko mapa podobna do rl Tibia.
Ja jeszcze nie widziałem IDEALINEJ mapy rl tibi na otsie.

Longerososol
27-04-2006, 22:58
LOL??? jak to możliwe?? uwerze tylko wtedy jak mi pokażesz osobiście to na trade :)

Mich@ł
27-04-2006, 23:03
Otserv.......

damjack
27-04-2006, 23:09
Zobaczyłem apre nicków z tego filmu czy są w tibi no i rzeczywiscie są i to na rooku i na azurze ale takie eq no poprostu wydaje mi sie niemozliwe.Może to jakoś zorganizowaliście na np. twoim otsie ale tyle osób by musiało byc:/ Już sam nie wiem co myslec:P

Kosmo_karol
27-04-2006, 23:10
Boze jest pelno OTS map rl tibi zreszta tutaj wystraczyl kawalek Rooku a ty jestes co jego kolegom czy masz 2 konto i piszesz specjalnie posty ... kolejny leszcz .. :|

@up pewnie kazdy z jego kolegow mial MC odpalil 2 postacie zreszta to nie problem zagadac do kilku przyjaciol !! ale i tak pozostaje tylko opcja TRADE jesli nie pokazresz chocby 1 z tych 4 rarow to jestes leszcz i ciota i noob :D a jak masz to .. i tak nie masz ;p

Ibanez
27-04-2006, 23:11
Name: Axetox of Azura
Sex: male
Profession: None
Level: 16
World: Azura
Residence: Rookgaard
Last login: Apr 27 2006, 21:18:55 CET
Account Status: Free Account

Więc chyba to jest jednak prawdziwa Tibia... tylko skąd do ch*ja pana wziełeś Dwarven Shielda ?!

damjack
27-04-2006, 23:13
I tak samo jst z innymi nickami nawet nie tych z rookstayerow ze sa w rl tibi.Ale to jest poprostu niemożliwe to musi być zorganizowane

matekk fst bolt
27-04-2006, 23:15
Jutro sie do wiem czy to ots Dark Sorcer to moj rl ;] do jutra all ;p

Shin Cron
27-04-2006, 23:15
Skąd wiesz że to jest niemożliwe??

damjack
27-04-2006, 23:17
Ja tylko przypuszczam:D

Kosmo_karol
27-04-2006, 23:19
Wiesz ja np. moge zrobic tez OTS z mapa rl tibi i na mainie np pokazac ze mam DSL i nick postaci zrobic taki sam jak np jest w rl tibi na wysokim lvl .. np na Harmoni i zrobic postac np. Hugi Bugi i co jak wpiszesz na tibia.com to jest
Name: Hugi Bugi
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 134
World: Harmonia
Residence: Carlin
i na ots tez sobie bedzie taka postac latwo takie cos zrobic nadac postacia nicki takie jakie sa na danym serwie i wszytsko jest zrobione.. duzo by mozna piac o tym :P onlz TRade

oxidos vikarum
27-04-2006, 23:20
LoL to nie jest ots porostu pozamieniane itemy w pliku "tibia.spr" xD

damjack
27-04-2006, 23:21
Ale tam wszystkie te postacie co były w filmiku są w rl na rooku albo mają 8lvl na mainie i są z Azury.To tyle ludzie by się kwapiło do tego??

Kosmo_karol
27-04-2006, 23:22
@up up
o tym nie pomyslalem :D jak widac jest duzo kombinacji zeby tylko ludzi oszukac :D
ja ide na snokera patrzec bo juz nie mam sily na tego noobka :D zrob ktos postac na tym serwie i niech da na trde i tyle papap

damjack
27-04-2006, 23:24
hehe pewnie tak oxidos bo nawet ani razu nie brał look na spike sword i inne itemy:Dbo jakby wziął to chyba nie pisaloby że to spike sowrd tylko np.katana jak podmienił tam coś z kataną no nie??

Shin Cron
27-04-2006, 23:25

Daj jakiś dowód.
Jedynym dowodem bedzie to że każdy z osobna zrobi sobie postać na tym serwie i bedzie chciała te itemy na trade zoabczyc.

Dark Rayles
@Up
To pomyśl 2 razy :P jeżeli zmienisz cos w tibia.spr to widac to tylko w twojim klijencie ^_^.
Jak dla mnie nie ma normalnego wytłumaczenia ^_^

oxidos vikarum
Jak umie zrobić to zrobi tak ze nawet bedzie pisac ze to spike sword ale tu widocznie tak nie zrobil i nie lookal

oxidos vikarum
27-04-2006, 23:27
@Up
To pomyśl 2 razy :P jeżeli zmienisz cos w tibia.spr to widac to tylko w twojim klijencie ^_^.
Jak dla mnie nie ma normalnego wytłumaczenia ^_^

pokaze na innym klijencie tez bo sie tym bawilem sciagnij sobie gdzies program do rozpakowania tibi.spr i sie pobaw mój kumpel z thunder hammerem robil i jakos umnie na kompie tez byl thunder hammer

Sent
27-04-2006, 23:30
wezcie rehostnijcie, zajmie wam to kilka sec xP

matekk fst bolt
27-04-2006, 23:33
JUz wszytsko jasne

to nie fake kolo roibl questy na 7.,4 tibi gadalem z jego kumplem a i jeszcze real kumpel z podwroka Dark Sorcer kopiowal mi to ze wiece You Se a Sword......

Sent
27-04-2006, 23:42
rehost plz -.-

phoneix
27-04-2006, 23:56
Mam takie male pytanie do autora filmu... kiedy on zostal nagrany?

Kosmo_karol
28-04-2006, 00:02
JUz wszytsko jasne

to nie fake kolo roibl questy na 7.,4 tibi gadalem z jego kumplem a i jeszcze real kumpel z podwroka Dark Sorcer kopiowal mi to ze wiece You Se a Sword......
ta pewnie kolega z jego grupki nobow .. nie wiem kiedy powstala tibia7.4 ale jesli robil je na 7.4 to data powstania postaci powinna byc podobna do daty powstania 7.4 i znow mi sie nie chce sprawdazc .. :P zaraz pewnie ktos to zrobi zreszta nie wiem gdzie zkuac informacji kiedy powstaja tibia 7.4

Demokles
28-04-2006, 00:03
rehost plz -.-
http://demokles.ovh.org/filmy/slime.rec

Sent
28-04-2006, 00:09
http://demokles.ovh.org/filmy/slime.rec

ty .........

Olorion.
28-04-2006, 00:12
ots/edycja id itemow
kthxbye

Kosmo_karol
28-04-2006, 00:14
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=97675 nawet tam ten boob to wrzucil napisz im tam ktos ze to ots i wogole wiecie bo ja az tak super ekstra zajedwabiscie nie pisze po english

ZeUs PiEkArZyK
28-04-2006, 00:18
OMFG ty nooobie gralem na hyba 10 ots z Rl mapom tibi -.- i moge tyle powiedziec ze slyszalem o kilku spike swordach na roku ale nie mówie ze to niejest fake

Bake Tytan
28-04-2006, 07:54
Tez Grałem na Otsach i wiem ze taka mapke można zrobic !! jezeli chcesz to nawwet ci na email moge wysłac bo mam taka !! wiec tu nas nie wrobisz lolu -.- !! Nikt nie jest głupi jak ty !! :evul:

matekk fst bolt
28-04-2006, 08:06
Zapraszam na Azure :)

Nick kolesia co ma te RAR Axetox of Azura to Polak powiedzcie ze chcecie wywiad zrobic i zeby pokazal itemki na trade :)

i zobaczymy czy to jest fake ;]

Rezidew
28-04-2006, 08:07
hehe pewnie tak oxidos bo nawet ani razu nie brał look na spike sword i inne itemy:Dbo jakby wziął to chyba nie pisaloby że to spike sowrd tylko np.katana jak podmienił tam coś z kataną no nie??

On dal look na sworda ;]

NinJa
28-04-2006, 08:20
Hmm.. Ja osobiście uważam że to kręconena ots'ie ale są fakty które przemawiają za tym że jest to prwada:
-mam odkryte wszystkie podziemia na rooku (prawie) i schodząc strzałkami miałem je odkryte na mapie. Wątpie aby jakiś koleś robił wszystko idealnie tak jak na rl tibi.
-nieźle się zorganizowali jeżeli był to OTS, na ots zazwyczaj widzimy tylko kręcącego i nic a tu wszystko idealnie, są noobki które sprzedają mace, sowrd itd... są ludzie którzy z expa wracają. Wiem że może poprostu to był OTS i ludzie poprostu sobie grali ale w to szczerze wątpie.
Ja uważam że to jakiś sprytny fake, ale z własnego doświadczenia wiem że jak na przykład ostatnio jakiś koleś kręcił w thais jakiś film na OTS i niby tak samo a jednak mi mapki nie wczytywało.

UWAGA!
Czy możliwe jest że zrobili całą mapę tiibi? Weźcie lewy ALT i strzałki w prawo aż dojdziecie do MaInA. Wszysto jest, po prostu wszystko, podziemia, domki, aLL. Są nawet moje znaczki które porobiłem sobie na respach. Kurde daje to do myślenia.

Torarnos
28-04-2006, 09:04
Jednym słowem to jest "prawda"

To nie moze być ots -na ots nawet jakby taka sama mapka rooka byla TO BY BYŁA NA DRUGIM KONCU MAPY A NIE TAM GDZIE RL MAPA
X( :baby: X( :baby:

Duke Dran
28-04-2006, 09:10
Filmik niechce mi się ściągnąć... no ale jakbym już go zassał i lookną czy to prawda... wbił bym na tibia.com wpisał nick kolesia co niby te itemki ma i jak taki koleś jest tzn że ma te itemy a jak nie to ... B)

Torarnos
28-04-2006, 09:16
ots/edycja id itemow
kthxbye
Człowieku masz dowody ze nie moze to być ots...
1. TibiCam - normalna - nie da sie nagrywac filmów z ots
2. Rl Mapa - na ots by była w całkiem innym miejscu

boorex
28-04-2006, 09:18
Na poczatku nie chcialo mi sie wierzyc jak czytalem komenty...ogladnalem filmik i sam juz nie wiem :S Na moje to spike sword rzeczywiscie jest prawdziwy ale reszta to jakies faki, bo spike sworda opis pokazal a reszty nie...po 2.
koles idz troche poexpic z tym spike swordem chce zobaczyc jakie hity bedziesz jechal- to chyba byl by najlepszy sposob na sprawdzenie tego,tak to wszystko wyglada mi prawdziwie, a mapa na otsach sie zawsze odkrywa na nowo nawet jak jest taka sama np. mapa thais na enf-pvp TEZ SIE ODKRYWA bo na ots to jest tak jakby druga, oddzielna tibia, ale mapa moze byc taka sama :] cya

Smichael
28-04-2006, 09:54
huh?
09:05 You see a spike sword (Atk:24 Def:21).
It weighs 50.00 oz.
It is the Sword of Fury.
to nie jest faqe :p

Dark Sorcer
28-04-2006, 10:01
Wy dalej myslice ze to ots .. powodzenia

Fillipex
28-04-2006, 10:04
Wiec... dla mnie to jest wszystko ukartowane... to ze mapka jest i to ze looknal na spike sworda to wszystko mozna zrobic w OTS... i zauwazcie ze to jest takie sztuczne... przyjzyjcie sie dokladnie wszystkiemy na rynku.. oni przychodza.. jedna osoba "sell mace" odrazu druga "buy mace" (w tym samym momencie to mowia a stoja obok siebie.. jakby to byla prawda to juz wczesniej zauwazyliby swoje oferty...) 3 osoba "trade"... to takie standardowe teksty na rooku... pozniej jak zawsze ktos selluje pare itemow naraz i platinum coins.. ktos tam krzyczy "noooooob"... jak zawsze na rooku.... jeszcze wiele przykladow omglbym podac standardowego zachowania na rooku ktory oni poprostu odtworzyli... brawa dla zorganizowania takiej duzej liczby osob.... napewno pare osob bylo na MC ale byli w innych czesciach miasta zeby mozna bylo sie poruszac ta postacia ktora aktualnie jest na filmie... nicki to poprostu zrobili takie jak jakies postaci z rl tibii...no... wiec chyba wszystko wyjasnione... dla mnie to sprytny fake...

Dark Sorcer
28-04-2006, 10:09
Chcesz to rob chara na azurze moj nick to jaar drax

Smichael
28-04-2006, 10:33
kolesie sa tylko zazdrosni :D

Olorion.
28-04-2006, 10:35
Człowieku masz dowody ze nie moze to być ots...
1. TibiCam - normalna - nie da sie nagrywac filmów z ots
2. Rl Mapa - na ots by była w całkiem innym miejscu

1. Da sie
2. Mozna ustawic?

NinJa
28-04-2006, 10:40
tak jak mówiłem... weźcie lewy ALT i ruszajcie strzalkami, az dojdziecie do maina. Main jest cały, wszystkie podziemia, wątpie żeby komuś się chciało robić takie odludzia jak obok guardów gdzie jest jeden cave rat. To albo pro fake albo straszna prawda ... :P

Wasz Ninja!

Wicio333
28-04-2006, 10:55
main jest bo w folderze tibi masz mape -.- napek :P

gari
28-04-2006, 11:03
Widzę, że wielu z was gada, ale nie ma pojęcia o czym.

Siedzę w OTS od bardzo długiego czasu i powiem - mapę z OTS da się wtopić w prawdziwą mapę z Tibii. Jak? Ano włącz któryś z was przeglądarke map, którą da się ściągnąć choćby z downloadu na Tibia.pl i wczytaj sobie prawdziwą mapę z RL Tibii. Poszukaj jakichś terenów - gdzie są? Daleko na południowym wschodzie, prawda? No właśnie - tylko że jak teraz ustalić XYZ danego terenu? Kiedyś było takie macro, któro samo waliło z run. Gdy włączałeś AIMBoota, to twoja pozycja wyświetlała się w XYZ w takim paseczku. W tej chwili na pewno jest mnóstwo innych bootów, które także to potrafią. Pan odczytuje sobie XYZ danego terenu i podrabia kawałek mapy w tej samej pozycji. Któs tu palnął, że pokrywają mu się korytarze pod ziemią - i co z tego? Jak wtopił mapę w RL to normalne, że mu się pokrywają.

Nie wiem, czy ktoś z was odwiedza Tibia.org.pl, ale Kamsz, administrator tego serwisu też kiedyś sfiksował podobny filmik, z tym, że w okolicach Thais ukazując koledze na trade Dragon Scale Legsy. Mapa także się pięknie pokrywała, ale był to OTS, prawdopodobnie zrobiony w ten sposób, który wyżej opisałem.

Edit: No cóż - po obejrzeniu filmu wypada stwierdzić, że to nie fake. Dlaczego? Na OTS NPC mają wadę - jeśli chodzą, to jak szalone. Po przejściu jednej kratki nie zatrzymują się jak w RL, tylko lecą na następną bardzo płynnie. Tutaj mogli być w to wrobieni normalni ludzie, którzy zostali tak nazwani w OTS jak NPC w RL Tibii i udawali NPC łażąc ładnie i zgrabnie, ale dowodów nie ma. Szkoda jednak, że nie widzieliśmy potworów, bo te na OTS mają duży problem z chodzeniem po skosie, a w sumie to po skosie w ogóle nie chodzą - powstają już skrypty, które ten problem rozwiążą, ale jeszcze OTS z tym skryptem nie widziałem. Dalej... Jeśli ktoś podrobił tą mapę, to zrobił to dobrze, bo zabawił się w takie szczegóły, jak tkz. żółte kropki nad wolnymi schodami (kto ma zrozumieć, to zrozumie). Ogólnie powiem tak - 70% dla prawdziwej Tibii, bo wszystko wygląda bardzo realnie, a 30% dla OTS, bo równie dobrze można to było pięknie sfiksować.

W sumie to filmik dopiero za chwilę oglądnę, ale to tak na wstępie, dla rozjaśnienie paru myślicieli z tego forum, którzy strasznie dużo mówią o rzeczach, o których pojęcia zielonego nie mają...

Wicio333
28-04-2006, 11:18
to na bank rl tibia ;/ nie jestem pewien co do zmiany spr,, ale nie wydaje mi sie by tibicam to czytało inaczej,,, mozliwe ze kolo podmienił id przedmiotów ale cos mi sie nie wydaje ... jedno mi sie tylko dziwne wydało .. nie bylo napków w startowym outficie ,,, chyba nie bylo nikogo z pacc outfitem

a tak btw to gz itemków sam mam rook staya ale ... nie mam zadnego rarka :P

Doku
28-04-2006, 11:35
jesli to prawdziwe to Gz eq, szkoda ze nie otworzyles trade wtedy by bylo wszystko jasne, ots to nie moze byc, jakie jest prawdopodobienstwo ze wszystko na tej mapie jest na tym samym miejscu co na rl tibi, te mapke co widzicie na filmiku to jest na waszym kliencie i jezeli to by byl ots to jak bys sie poruszal to by sie mapa odslaniala

palladin Vieniox
28-04-2006, 11:56
Ta, Gz, Zaje bisty ots... :baby: :baby: :baby:

grzysztof
28-04-2006, 12:51
Hmm.. Ja osobiście uważam że to kręconena ots'ie ale są fakty które przemawiają za tym że jest to prwada:
-mam odkryte wszystkie podziemia na rooku (prawie) i schodząc strzałkami miałem je odkryte na mapie. Wątpie aby jakiś koleś robił wszystko idealnie tak jak na rl tibi.
-nieźle się zorganizowali jeżeli był to OTS, na ots zazwyczaj widzimy tylko kręcącego i nic a tu wszystko idealnie, są noobki które sprzedają mace, sowrd itd... są ludzie którzy z expa wracają. Wiem że może poprostu to był OTS i ludzie poprostu sobie grali ale w to szczerze wątpie.
Ja uważam że to jakiś sprytny fake, ale z własnego doświadczenia wiem że jak na przykład ostatnio jakiś koleś kręcił w thais jakiś film na OTS i niby tak samo a jednak mi mapki nie wczytywało.

UWAGA!
Czy możliwe jest że zrobili całą mapę tiibi? Weźcie lewy ALT i strzałki w prawo aż dojdziecie do MaInA. Wszysto jest, po prostu wszystko, podziemia, domki, aLL. Są nawet moje znaczki które porobiłem sobie na respach. Kurde daje to do myślenia.

bo to nie jest ots tylko ktos pozmieniał id itemów tak że ma naprawde katane a wyglada jak spike, nie widziałem żeby dawał gdzie look na bron ale to itak sie da podrobić.
Pamietam jak na tym forum dawniej ludzie często dawli takie faki w starych klientach. np. koles pokazał kiedys bp wszystkich rarów z tibi typu dsl, bless shield, thunder axe, mls itp. przekładal wszystko dawal look itp ale sam mowił ze to fake.

Co do mapy jeszcze raz to gdyby to był ots ale nie jest da sie podmienic wspołrzedne mapy tak żeby mapa z ots nakładała sie na real, ale to nie to raczej.

Kosmo_karol
28-04-2006, 13:05
Sluchaj koles nagraj wiecej filmikow jak walczysz spike swordem hity powinny byc przynajmniej okolo 25 -27 dmg a po drugie jak ktos pisze zebys pokazal na trade itemwy to KU*** siedzisz cihco i chowasz dupe a jak ktos pisze ze ots to tylko "lol" !! ja zrobilem postac na twoim serwie i nagram filmik i masz mi pokazac na trade i tam w piwnicy na tym stoliku a potem pojdziemy zobaczyc po ile walisz z tego twojego zmyslonego mieczyka .. jesli hity beda wyskoie to bedzie to spike sword bo z katany moj best hit 22 bodajze a ja licze ze walniesz chociaz raz 25-27 i nie chowaj dupy bo i tak smierdzi ! a po 2 to facet moze robil mapke z 3 miechy zeby wszytsko bylo idelanie i na cacy bo kto powiedzial ze wziol jakas mapke moze sam robil wszytsko idealnie krok po kroku ! ! znjac zycie i tak nikomu na trade nie pokaze ...

$orcerx
28-04-2006, 13:22
A chuj TO JEST RL TIBIA. Dowody? Nie ma OTS'a GDZIE po wypiciu slima schodzi hp od 10 w doł
Kthxbye

Milten The Druid
28-04-2006, 13:26
Nie musze czytac commentow, nie musze sciagac filmiku zeby stwierdzic ze jestes idiota. Nie obchodzi mnie jak tym razem kolejny noob probuje wmówic ludzia ze ma takie rary to jest poprostu niemozliwe i szkoda czasu nawet na obejrzenie filmu.

Costu
28-04-2006, 13:33
Na tibia.com sa oni wszyscy maja takie lvl jak na filmiku i all grają na Azurze :o

Kosmo_karol
28-04-2006, 14:09
A cmęski narząd płciowy TO JEST RL TIBIA. Dowody? Nie ma OTS'a GDZIE po wypiciu slima schodzi hp od 10 w doł
Kthxbye
Ale ciota jestes i leszcz na OTS mozesz wszytsko !! jestes takim kretynem ze az sie boje na ots mozesz sobie ustawic ze truzina ci bedzie brala po 100000 hp mozesz nawet sobie robic ze Orsh przywoluje rabiity i ione wala w ciebie z sd .... omg kret kolejny !! a co do zmieniania id itemow zamienilem sobie niektore i nagralem film ale jak zrobic zeby kumpel widzial te rary co ja zamienilem ;p bo chcialem nagrac film i poszpanowac ze znalazlem deda z DSL ;p

Sir Stas
28-04-2006, 14:17
Jak dla mnie to nie jest ots juz wiele razy slyszalem o rzadkich itemkach na rooku raz na wlasne oczy widzialem jak tak gdzie pwinien byc spike sword nic nie bylo ;) Mysle ze jesli chcialbu ktos zrobic taki ots jak rl tibia to by mu zajelo to z kilka lat ~2 i jeszcze nie bylby do konca zrobiony bo co pol roku sa upade i od nowa musial by zaczynac robic ots ;) wiem zycze powodzenia

DDoS
28-04-2006, 14:25
A p co odrazu całą Tibię, oni zrobili kawałek miasta Rookgard. Widać, że rozmowy przechodniów są sztuczne, tak jakby były z gry przygotowane. Jedyny spsb t pakazanie przedmiotów na trade ale nawet do tego nie doszło jeszcze.

Angex
28-04-2006, 14:47
Jak już tacy szczegółowi jesteście to nie ma czegoś takiego jak rl tibia ... jest tibia lub ots... a co do filmiku to nie ściagam nawet... wczas sie skapłeś że można mieć spike sword na rooku ...:D

Tethi
28-04-2006, 14:59
bo to nie jest ots tylko ktos pozmieniał id itemów tak że ma naprawde katane a wyglada jak spike, nie widziałem żeby dawał gdzie look na bron ale to itak sie da podrobić.
Pamietam jak na tym forum dawniej ludzie często dawli takie faki w starych klientach. np. koles pokazał kiedys bp wszystkich rarów z tibi typu dsl, bless shield, thunder axe, mls itp. przekładal wszystko dawal look itp ale sam mowił ze to fake.

Co do mapy jeszcze raz to gdyby to był ots ale nie jest da sie podmienic wspołrzedne mapy tak żeby mapa z ots nakładała sie na real, ale to nie to raczej.
Was ist das??? (to pogrubione i czerwone)

co do reszty calkowicie sie zgadzam

segnis
28-04-2006, 15:09
hmm..
dlaczego Tom the Tanner, ten od skupu ratow i rabbitow, sie nie ruszal ? przez caly movie stal w miejscu i nikt do niego nawet nie zagadal. Dlaczego glowny bohater tego fake'a ma tylko 4 vipow i to na 1-3 lvlach?

550 - (32 + 50 + 40 + 1.2 + 1.8 + 1.8 + 80 + 18 + 35 + 35 + 55 +26 + 18 + 9 + 1 + 8 + 2 + 2 + 10) =
550 - 425.8 = 124.2

Zsumujcie sobie wage wszystkich rzeczy jakie ma (lacznie z kubkami itp) i odejmijcie to od 550 ( tyle sie ma na 16 lvl). WYjdzie ok. 125 oz, a tym fake'u pisze ze ma 50 oz wolnego..

Dark Sorcer
28-04-2006, 15:29
Ja filmu nie krecilem tylko ten kolo ale to jest naprawde real tibia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zapraszam na azure !!!!!

dressu
28-04-2006, 15:35
Ja filmu nie krecilem tylko ten kolo ale to jest naprawde real tibia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zapraszam na azure !!!!!

Jeżeli to prawda , to czemu nikt nie pisze o tym na oficjalnym forum tibii com na Azurze? a jeżeli pisza to podaj link , jesli to tibia a nie ots to powinno pisac cos na forum Azury :)

KLAMIESZ to nie TIBIA tylko OTS!!!!!

signed .
Master

edit@
rehost please

Kosmo_karol
28-04-2006, 15:39

Gz dla kolegi co obliczyl capa ! Wkopales sie i teraz mowisz ze nie ty kreciles ? pewnie zapraszam na Azure ... pewnie facet nidy nie jest online a jak jest to pewnie bedzie pisal ze nie wie o co chodzi albo BR ? .... moze ustalimy godzine o ktorej mamy sie spotkac w miescie i pokazresz mi na trade ja z przyjemnoscia nakrece film ...

Kosmo_karol
28-04-2006, 16:01
To jak nie NG to facet pozamienila ID itemow ... tez dzisiaj sie tym bawilem ;p fajna zabawa

Niszcz I Rujnuj
28-04-2006, 16:03
Hehehehehehee ładny fake, jak ktoś niewieży to niech sobie popatrzy jak mu sie szybko hp odnawia, pozatym mi pokazało nową mape (tzn wszędzi dookoła było czarno)

seedee
28-04-2006, 16:05
Ja powiem tak, i raczej mysle to, co wiekszosc ludzi tutaj, zobacze na wlasne oczy, to uwierze... pozatym, It's a Sword of Fury, czy jaki tam byl opis tego itemku... powiem tak...

wszystkie opisy itemkow, waga, def, atk, arm itd sa opisane w plikach *.spr... jakos nikt nigdy tego nie znalazl, a sa tam opisy itemkow jakich nawet jeszcze czlowiek na oczy nie widzial... powiem wiecej... moze to byc ots... moj znajomy ma real mapke rooka, i nie znajdziesz zadnej roznicy... wierz mi, lecimy dalej, 16 lvl to nie tak duzo, a wyprowadzic nawet wszystkie chary z rooka to tez nie klopot, lecimy dalej, jakis ktos tam gadal po szwedzku, czy jakiemus tam... zastanowilo mnie to, dlaczego na wpisane na tibia.com Bartek/Poland... ale tego juz nie skomeptuje... jak masz odwage, to umów sie chociaz ze mna i pokaz taki itemek...

myslales ze ujdzie ci na sucho taki przekret, wystarczy spojrzec na date zalozenia konta na tibia.pl, jakby to umiescil jakis ze starych i szanowanych czlonkow tibia.pl to i tak bym sie musial przekonac na wlasnie oczy, a jakim cudem mam uwierzyc w filmik, na ktorym nie moglem nawet sprawdzic Otsowej zasady półlaga... jesli ktos grywa na ots to wie o co mi chodzi... jakbys jeszcze poszedl cos uderzyc to musial bym sie spotkac i tak, ale dalo by mi to do myslenia...

jedna sprawa, NIKT NIE UWIERZY, puki nie pokazesz kazdemu z osobna tego spikey'a

Shin Cron
28-04-2006, 16:12
Ja nie uwieże w to że to jest OTS.
Jedynie to są chyba tylko 2 opcje
1 albo bawił sie z tym filmem i pozmieniał rzeczy w rec
2 albo ma je na rl

=Midnight=
28-04-2006, 16:35
15:54 Axetox of Azura: moge ci zrobic filmik jak sie oficjalnie przyznaje ze nie ma
16:03 Axetox of Azura: Eqq, pozwole ci nawet nagrac filmik jak mowimy ze to fake, tylko idz z tad!

Wystarczy troche powkurzac i sie przyzna ;] Oni naprawde krecili ten filmik i to nie jest na OTSie, to normalny filmik jeszcze raz pwtarzam, tylko ze pozmieniali ID, .spr i te inne badziewia :P Oni robili ta akcje ze Slime'ami w realu bo ja tam bylem ;]

seedee
28-04-2006, 16:58
http://i34.photobucket.com/albums/d108/Sestorme/UO0044.jpg

Gniew Mroku
28-04-2006, 17:08
Widzicie, wystarczy doprowadzić kogoś do sytuacji, że 15 osób naraz ignoruje to, że jest zajęty pakowaniem się na majówkę i już jest chętny do przyznania się że to fake.... Ciekawe dlaczego?

<<<Kiemi>>>
28-04-2006, 17:10
Co to za filmik?! -.- Latacie sobie pijecie poisona i wodke i tyle? -.- A tak wogole...Skad na rooku dwarven shield ? :)

Morun Kous
28-04-2006, 17:15
Hmmm. To naprawdę interesujące. Nieczytałem dokładnie wszytskich postów (jak już ktoś to napisał to sorki), ale może to nie ots tylko Test server ?? Wkoncu na test serverze na mainie GM'y stawiaja Orshabaal'e robią itemki itp więc może koleś się załapał na rooku na takie eq, ale na test serverze ?? ...

grzysztof
28-04-2006, 19:00
gadałem z ziomkiem i przyznał sie po chwili że to fake wiec temat powinien zostać zamkniety i przeniesiony do odpowiedniego działu...

Armeleon
28-04-2006, 19:21
skoro to nie ots to jak zdobyles iron helmet, spike sword, brass armor ?? :>

oxidos vikarum
28-04-2006, 19:24
heheh odrazu wiedzialem ze to pogrzebane w pliku tibia.spr ale mnie nie sluchaliscie xD

Gniew Mroku
28-04-2006, 19:27
heheh odrazu wiedzialem ze to pogrzebane w pliku tibia.spr ale mnie nie sluchaliscie xD
Bo to nie jest w tibia.spr. Ten plik przechowuje tylko i wyłącznie obrazki, a jego zmiana nie ma absolutnie żadnego wpływu na plik *.rec.

Virius the Master
28-04-2006, 19:36
Dowód, że to jest fake:

-Spike Sword nie ma opisu własnego

18:41 You see a spike sword (Atk:24 Def:21).It weighs 50.00 oz.It is the Sword of Fury.

Tefe
28-04-2006, 19:37
dark sorcerer poprostu wpadles.... na rooku to jest nie mozliwe zebys mial takie itemy...

no.. moze ze Ci GM dal za nagrode ale w to watpie...albo OTS.. zrobiles sobie polowke rooka na ktorym filmik kreciles albo fake plx ;<

i tyle ;d

Bohuarg
28-04-2006, 19:40
@Grzysztof
masz dowod??

mym zdaniem to moze byc prawda uwierzylbym w spike i brass bo byly o tym
mity ale dwarven shield i iron helmet???? moze faktycznie na test serverze
jest to mym zdaniem bardzo mozliwe!

najlepszym dowodem niech ktos zrobi postac na azurze da trade albo niech wyrzuci itema i zrobi screena albo cos takiego!:baby:

grzysztof
28-04-2006, 20:11
@Grzysztof
masz dowod??:

po co mi dowód ? jak chcesz sam zrob sobie postac i sie spytaj czy to fake czy prawda -.-

Sylur
28-04-2006, 20:15
Boze i na tym to wlasnie polega, ze milion newbich na tym forum teraz krzyczy "Mamo ja chce miec takie itanz ! "

Iluminate_Night_Elf
29-04-2006, 01:53
jak ktos sie przypatrzy dobrze podczas ladowania sie filmiku to tam gdzie napisane jest ostani logout powinno byc tibia cam ng (czy cos takiego) to by swiadczylo ze to OTS
ale yego tam nie ma
pozostaje pytanie : w jaki sposob zdobyl te itemy

Skrzat
29-04-2006, 03:55
jak ktos sie przypatrzy dobrze podczas ladowania sie filmiku to tam gdzie napisane jest ostani logout powinno byc tibia cam ng (czy cos takiego) to by swiadczylo ze to OTS
ale yego tam nie ma
pozostaje pytanie : w jaki sposob zdobyl te itemy

nie wiem o co ci chodzi bo tak chaotycznie napisales ale prawdopodobnie chodzilo ci o to ze jak zaczynasz gre to pisze last login tak ? a na ots mozesz sobie co chcesz napisac jak zaczynasz i gosc mogl ustawic. Ciezke rozroznic ale mysle ze to fake

Bolexus
29-04-2006, 04:31
Jak juz powiedziane pozmieniane w jakims pliku,ale musze przyznac ze na 1 rzut oka wygląda pięknie. Gdyby np zrobił ktoś coś podobnego na zasadzie ze na mainie ma w 8 levelu magic plate armora,SOVa i takie itemy to byłoby to realne a takie itemy na rooku o czym nikt nie slyszal...-.- Ale musze przyznac ze bardzo dobrze zrobiony FAKE. Opcja ze to OTS jak dla mnie odpada na 100%

$orcerx
29-04-2006, 08:35
Ale ciota jestes i leszcz na OTS mozesz wszytsko !! jestes takim kretynem ze az sie boje na ots mozesz sobie ustawic ze truzina ci bedzie brala po 100000 hp mozesz nawet sobie robic ze Orsh przywoluje rabiity i ione wala w ciebie z sd .... omg kret kolejny !! a co do zmieniania id itemow zamienilem sobie niektore i nagralem film ale jak zrobic zeby kumpel widzial te rary co ja zamienilem ;p bo chcialem nagrac film i poszpanowac ze znalazlem deda z DSL ;p
Wyjdz.Można ustawić, że będzie brała 21545252416424250152hp ale nie mozna ustawić aby zabierała po 10/9/8 itd Nie wiesz?Wyjdz.
BTW.Są tylko 2 klienty na jakich można PIĆ TYLKO I TYLKO BEER I WINE.
więc....

@edit

ale może to nie ots tylko Test server ??

odpada: ( NA TS lataly by dragi Gsy itp : <

Dowód, że to jest fake:

Skąd wiesz, że ten SS na rooku go nie ma miałeś go?

skoro to nie ots to jak zdobyles iron helmet, spike sword, brass armor ?? :>

Były już filmiki z fake eq.

Dziękuje panu @up
Dzieki temu postowi uzyłem opcji szukaj i.... : ) Filmik FAKE z EQ jako rec był zrobiony przez Pana który kręcił ten film.: ) Teraz odezwij sie i powiedz ile to robiłeś.
BO TEN SAM NICK BYŁ JAKO FAKE FILM TE SAME EQ.TEŻ SWORD OF FURY.

Odpowiedz na wszystko

On raczej robił z Ciebie poprostu łacha.

szymon287
29-04-2006, 09:01
nie zatarty dowod bedzie jak pokaze na trade -.^ ale mowie ze to jest rl tibia tylko w spiritach pozmieniane :) wiem bo sam kiedys sie tym bawilem =)

Vera_Kara
29-04-2006, 09:14
NIEWIERZE

:baby: BY UWIERZYLO

drut
29-04-2006, 09:46
Gówno prawda z tym to jets fake i tyle ;] gadalem z Jarx cos tam czy jaki on ma tam nick i powiedzial ze tamten typo tylko przekopiowal mu : you see spike sword... a więc to oczywiste ze to fake. Postaram sie zlapac tamtego typka jak bedzie online i jezeli nie pokaze na trade no to wszyscy wiemy co to oznacza ;]8o

Dark Sorcer
29-04-2006, 09:56
...................................

Crucio
29-04-2006, 10:05
Dowód, że to jest fake:

Spike sword nie, ale sword of fury, tak.

Gniew Mroku
29-04-2006, 11:03
Gówno prawda z tym to jets fake i tyle ;] gadalem z Jarx cos tam czy jaki on ma tam nick i powiedzial ze tamten typo tylko przekopiowal mu : you see spike sword... a więc to oczywiste ze to fake. Postaram sie zlapac tamtego typka jak bedzie online i jezeli nie pokaze na trade no to wszyscy wiemy co to oznacza ;]8o
Życze powodzenia, za półtorej godziny ma pociąg :p

Pozatym sprawdziłem ile postaci występuje w filmie. Przez pierwsze 2 minuty są to:
- 5 bohaterów - Axetox of Azura, Jaar Drax, Rafnin, Corniszon ze Spychowa, Lord Grievous
- 20 przechodniów - Imron Faron, Ponury Misiek, Ponury dudi, Eath Goga, Cruseul, Joy Enjoy, Bartosz Walkowiak, Thexpert, Wanted Demon, Shizoe, Maya die Bombe, Cach Azura, Gdingen, Zegon Dunius, Lucrus Daris, Laliye, Volher Stix, Levil Penagelo, Eddei, Xene ripo.
25+ postaci online chyba by trochę lagowało ots'a stojącego u kogoś w domu.

Lord Wlodek
29-04-2006, 11:18
Bardzo dobrej roboty Rec-Fake jak widze duzo osob dało sie nabrac :)

Szkut
29-04-2006, 13:11
gdyby nie bylo iron helmetu i dwarb shielda to moze bym na poczatku uwierzyl ;p

Tethi
29-04-2006, 14:13
OMG
dlugo szukalem odp na to czy to fake czy nie
jestdnak na 10000 % FAKE !!!!!!!!!!!

dowodow??
prosze:

DOKLADNIE

http://img156.imageshack.us/img156/853/sof4im.jpg

$orcerx
29-04-2006, 14:52
...........................................

sharkins98
29-04-2006, 19:23
OMG
dlugo szukalem odp na to czy to fake czy nie
jestdnak na 10000 % FAKE !!!!!!!!!!!

dowodow??
prosze:

DOKLADNIE

http://img156.imageshack.us/img156/853/sof4im.jpg

Ale spike sword na roku ma opis Sword of Fury omg -,-

karłowaci
30-04-2006, 00:33
Ale z was tumany!!!!
Zanim napszecie post fake ots!!!!!!!! to może byście poszperali na dziale zdjęcia i zobaczycie, że dużo osob ma brass amor, iron helmet i dwarven shield na rooku(spike sowrd widze po raz pierwszy, ale jeżeli on kilka lat zdobywał te itemy to bardzo możliwe gdyż kiedyś był quest z spike swordem ale jak go wzioles to musiales pasc :P
A iron helmet, dwarven shield i brass armor quest cipy corbiły dopiero nie dawno :P
@
Wielkie gratulacje dla ciebie za ten cudowny eq <chlip> zawsze o takim marzyłem i pomysleć ze ile mozna spike sworda na rooku sprzedac?? 1 mlnk ? :P
Juz kiedyś widziałm takiego kolesia co na rooku mial 1mlnk :P

Anatol
30-04-2006, 01:10
Uwieże że to rl filmik jak zobacze tego goscia hitającego po 30 na jakichś monsterkach ^.-

Kosmo_karol
30-04-2006, 01:16
Uwieże że to rl filmik jak zobacze tego goscia hitającego po 30 na jakichś monsterkach ^.-
czytaj wczesniejsze posty facet sie przyznal ze to fake ... lolq uwazaj nastepnym razem

dark_solti
30-04-2006, 02:16
Mapa nie ładowała się od nowa bo to na tym otsie jest taka samam mapa jak na rl tibi
Jaki LoL NA KAŻDYM Ots SIĘ mapa od nowa wczytuje nawet real tibia !!!
wiem bo gralem troche na ots :]
Wracajac do tego kolesia jak i skąd on to ma 8o 8o niewiem jak on to zrobil:king: :king: 8o

No_NICK
30-04-2006, 10:59
Lol? No ale jak to możliwe ;) OTS to nie jest napewno X( . No ale GZ takiego EQ na rooku.

Tethi
30-04-2006, 11:21
Ale spike sword na roku ma opis Sword of Fury omg -,-
kazdy item niewazne czy jest na rook czy na main jak sie kliknie look to zawsze bedzie tak samo (klikasz look na ten sam item)

no chyba ze masz na mysli ta tabliczke

P.S.
nie wolno cytowac zdjec

BOtter
30-04-2006, 12:34
To nie ots 8o
Dziwo, że po włączeniu filmiku odczytało mi mape z normalnej tibi...

Thor,hil,haw
30-04-2006, 13:14
TAA to jest normalna tibia
tylko wytlumasz ktos jak takie qe mozna zdobyc na roku ;p:evul:

Pawlosz
30-04-2006, 16:28
UP

Mnie szlag trafia jak taki debil niezna mozliwosci graczy i zrobienia mapy rl tibi tak zeby all bylo tak samo.

Pawlosz
30-04-2006, 16:35

Dosyc cwane ;)

Kosmo_karol
30-04-2006, 17:22
ej nooby czytajcie wczesniejsze posty a nie piszecie dalej ze to jest rl tibia ... nooby czy czytac nie umiecie ;/ omg -.-

MarS
30-04-2006, 17:33
Byl kiedys taki podobny fake z Dragon Scale Legs :))
jakims cudem po prostu zmienili nry itemkow w eq ;)

Kleszczu
30-04-2006, 18:02
Widze ze tylko moj kumpel jest na tyle odkrywczy xD
Podmienic grafike nie jest trudno wbrew pozorom.

Dark Sorcer
30-04-2006, 18:29
Cipsoft powiedzial "kazdy item da sie zdobyc" .............

werka789
30-04-2006, 22:29
A ja uwierzę, że to jest prawdziwe jak zobaczę film jak się zdobywa Spike sworda, dwarven shielda no i Iron helmet i Sama to zrobie. Co to za film. Weszłam w ten temat mysląc, że zobaczę jak się zdobywa Spike sworda, a nie jak się upija.:p Bo film łatwo zmienic, a jak się samemu to zdobędzie to wiadomo, że to prawda.:p Więc Dark Sorcer ja tam bym nagrała film jak się zdobywa Spike sworda. Tak to się nie ma pewnosci czy to nie jest ots.;)

Kosmo_karol
30-04-2006, 23:23
na rooku takie itemy lipa ... ja mam lepsze na mainie :P hehe filmika tez moge dac jak chcecie :D lol ^.-
http://i42.photobucket.com/albums/e332/KosmoKarol/beztytu322u.jpg

Galanian Slatan
30-04-2006, 23:53
Fake blz????

Sorcers of titania
01-05-2006, 00:52
Pffffff :P fajne ...

catek
02-05-2006, 04:22
ok thx...ok thx...ok thx...ok thx...ok thx...ok thx...ok thx...ok thx...

Piróg(Wymiatacz Techno)
04-05-2006, 15:26
POCO TU JESZCZE PISZECIE
CZYTAJCIE UWAZNE
ON SIE JUZ PRZYZNALX(

Etoric
04-05-2006, 15:42
POCO TU JESZCZE PISZECIE
CZYTAJCIE UWAZNE
ON SIE JUZ PRZYZNALX(
od dwoch dni jedyna osoba ktora napisala w tym temacie byles TY
nub-.-

Stonoga
04-05-2006, 16:45
Heh nawet niemusiałem ściągać - Axetox to mój kolega z gildii rookslyerów. Widziałem go. Fajnie... wystarczyło ID zmienic (niewiem pamiętam że były 2 litery :D)

D Rookmaster
04-05-2006, 16:56
Ej, jeśli tak to skad te itemy???

Stonoga
04-05-2006, 17:02
Mówie że to nieprawdziwy filmik ta część w której jest eq jest zmieniona - Axetox to dobry informatyk mówie wam! Heh przecież on za pomocą bota własnej roboty prześwietlił komnatę MM! Widziliście jego fake'i? Nieumywają się do słynnej ''Wyspy Gm-ów'' Xanterusa. 8o

Smokik
04-05-2006, 20:15
Mam jedno pytanie bo mi tibia.com nie działa sprawdzał ktoś tego Milos Paladinos czy ma red skulla ?? (nawet jak nie ma uważam że to fake ale może to bedzie rzecz ktora pomoze innym zrozumiec że o fake)

catek
05-05-2006, 01:39
ok thx...ok thx...ok thx...ok thx...

Granteon
05-05-2006, 16:10
To NIE moglbyc OTS, poniewaz zobaczcie na mapce, ze jest to prawdziwy rook, a jak by byl to OTS, to mapa by nie byla odkryta, po za tym, zeby zrobil tak, zeby mapka byla odkryta musial by znac współrzędne Real Tibii.

Gniew Mroku
05-05-2006, 17:27
@up: Miejsce pierwszego logowania(x:y:z) to 32097:32219:7.

@catek: Co rozumiesz pod: "takie miejsca gdzie trudno byloby cos edytowac (OTS)"?

catek
05-05-2006, 19:39
ok thx...ok thx...ok thx...ok thx...

Szybowniczka
05-05-2006, 23:22
Powiem tak: moim zdaniem nie jest to OTS poniewaz bylaby wieksza mozliwosc odkrycia mapki w pokoju mino maga. Na owym filmiku jest nieodkryta.
Mozliwe, ze jest to real tibia - jesli koles ma takie itemki to fajnie, ciesze sie razem z nim. Ale jezeli jest to fake, to kolo przegial sprawe. Dyskusja jest juz na 14 stronach, jedna wielka burza mozgow, a koles sobie jaja robi. Troche nie fair, no ale coz. Pozostaje mi czekac az sama dostane jakis rarek - wtedy na pewno ukaze go chetnym na trade ;) :baby:

Deliusek Knight
06-05-2006, 01:39
na niektorych swiatach sa dostepne qesty na te itemy ;p naabki

Vodetus
06-05-2006, 15:06
Ktos tam mowil juz ze sie on sie przyznal ze to fake i ze nie ma poco juz myslec... Ale ja nadal mysle ze to RL ... Jakbym tesh mial tekie itemki i wystawil filmik na forum i nikt (prawie) mi nie uwiezyl tez bym sobie odpuscil i powiedzial ze to Fake zeby sie odzczepili , bo nie poto pracowalem na to zeby mi nie wiezyli... Ale ja wieze...

Webi
06-05-2006, 20:56
Dyskusja na niskim poziomie, dowody wyssane z palca, kazdy powtorzony z 10 razy. Na otsach sie nie znam, nie bede komentowal, ale ziomek ktory sporo gra w tibie mowil mi ze dobrych kilka lat temu byl taki bug, ze zrookowanemu kolesiowi nie spadalo eq i wystepuje rozne inne itemki jeszcze. Ile w tym prawdy, nie wiem bo gram w tibie rok. Jednak gdyby tak tez sie stalo to sof musial znalesc na roku gdyz jak zauwazyliscie wyzej ten z maina nie ma opisu wlasnego. Co to zamieniania wygladow itemkow to dla mnie zabawne po prostu bo opisu by nie zmienil, bo w takim razie wyobrazam sobie kolesia z leather armorem zamienionym na mpa w wygladzie i opisie no to przeciez klient tez bedzie czytal to jako normalne mpa czyli prosta droga do zdobycuia rare setu. Jednak zaznacze raz jeszcze co to spritow nie wiem wiele jak to dziala i to co napisalem wzialem po prostu na 'chlopski rozum'.

Zomakeit
07-05-2006, 20:57
Hehe, big gratz. Hmm skad zdibyć spike sword na rooku??:confused:
mozna bylo go zdobyc chyba tylko w starej tiubi gdy byl quest na SS:baby:

kostooch
08-05-2006, 11:16
Film stary, na tibia.de ktos sie przyznal, ze to fake. Odpowiednia manipulacja pakietami czyni cuda.