PDA

Pokaż pełną wersje : Czyzby nowy quest

Iluminate_Night_Elf
27-04-2006, 22:52
od razu mowie ze nie opisuje questa ;) ale chcialbym sie zapytac czy ktos moze wie o co chodzi mianowicie gdy zwiedzalem poziom -3 w ancient temple natknelem sie na teleport oczywiscie weszlem w niego i przenisol mnie do pomieszczenia w ktorym bylo duzo martwych ratow i dziura a obok nie tabliczka "DANGER. DON'T ENTER" (czy cos takiego) weszlem w nia a tam ogromna ilosc cave ratow a na koncu sali jakies trzy skrzynki
niestety :( nie udalo mi sie dojsc do nich zabili mnie (jestem sorkiem z 7 lvl :( przez deda) czy ktos mi moze powiedziec co to jest ( moze jakis RATOHATOR QUEST :p ) niestety nie mam zadnego zdjecia prosze o odpowiedz

Xybee
28-04-2006, 00:37
Masz tam tylko kilka ghouli i 1 dsa ,nieraz ktos nieswiadomie wejdzie i padnie mowie o malych lvl.

Iluminate_Night_Elf
28-04-2006, 08:25
nie chodzi mi o ten teleport w ktorym jest ds i kilka ghouli

astronom
28-04-2006, 16:44
szkoda że nie zrobiles screen shotka bo cos mi sie nie chce wierzyc w ten teleport :baby: codziennie w acient tample expi tylko ludzi bo to expowisko dla facc low lvl's i watpie zeby to bylo cos nowego...;)

szymon287
29-04-2006, 00:40
jesli sie nie myle to to jest za ghoul room, dalej schody raty i tp zanim pare ghouli i 1ds dalej jak idziesz w ciele respia sie *co save serv chyba) pare gwiazdek, bras helmet i brass armor czy cos takiego ;]

@up:
to widac nie zwiedziles calego a to dopiero poczatek :)