zaloguj się

Pokaż pełną wersje : (THORIA)Pekowanko2

pivope
28-04-2006, 08:52
jak w tytule mam nastepny filmik jeszcze swiezy oczywiscie zaden item niepolecial :(
60Najt Died http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/8390

Hestrial
28-04-2006, 09:54
1.Stigin mnie rozwalil :)
2.Szkoda ze drasen byl za wolny i dalem loga na budynku w ofie :'(
3.Zabicie 60 levela przez dwóch 80+ wymaga nie lada umiejetnosci

Hugo
28-04-2006, 10:05
no nie powiedzaialbym ze to wielki wyczyn, ale i tak uwazam ze ten 60 knight znoobił bo sie nie uhnol a yellow LoL, ja na 50 ek sie uham na 500 hpa on ue dostal 322 ?

www.zal.pl

Hestrial
28-04-2006, 10:06
Punkt 3 to byla ironia :)

Mitu'so
28-04-2006, 12:06
Lol na 60 elita 99 royal ;) i 86 master... a zawsze cwanish twierdziles ze ciota jestem i zabija z sd;) przynajmniej leje z sd i pada kazdy a nie jak ty walisz tylko z ue;) kazdy twoj frag jest zdobyty przez ue;) noob style;)

pivope
28-04-2006, 14:57
Lol na 60 elita 99 royal ;) i 86 master... a zawsze cwanish twierdziles ze ciota jestem i zabija z sd;) przynajmniej leje z sd i pada kazdy a nie jak ty walisz tylko z ue;) kazdy twoj frag jest zdobyty przez ue;) noob style;)
kazdy wie ze jestes ciota :) to nieulega wogule zadnej gatce. wale ue zeby nietracic sd debilu to jest wlasnie umiejetnosc grania nierobie waste tylko wzbogacam sie dopuki niedostane bana beda ginac all polacy 50lv+ ;]

Paul Korwitz
28-04-2006, 15:15
@up

Ja bym Ci poradzil zaczac czytac slownik zanim cos piszesz... az zal patrzec... :/:(

Trencz
28-04-2006, 16:25
Dla mnie szybko, ladnie, zgrabnie, chociaz mogl Cwanish w pewnym momencie szybciej ue walnac ale i tak bylo ladnie, a co do typa ktorego zabiliscie, to niech potrenuje gdzies uhanie sie :< bo ja osobiscie stracic wszystkie uhy i dojsc do pz niz sie uhac tak jak on i skonczyc tak jak on :)

pivope
28-04-2006, 16:58
@up

Ja bym Ci poradzil zaczac czytac slownik zanim cos piszesz... az zal patrzec... :/:(
heh na chuj mi slownik ja pisze tu niezwazajac na bledy itd pisze szybko bo nieche mi sie patrzec na literki "ó" u "ż" z itd wiec ssij :)

Paul Korwitz
28-04-2006, 17:59
kazdy wie ze jestes ciota :) to nieulega wogule zadnej gatce. wale ue zeby nietracic sd debilu to jest wlasnie umiejetnosc grania nierobie waste tylko wzbogacam sie dopuki niedostane bana beda ginac all polacy 50lv+ ;]

taaa, ja tez nei uzywam polskich znakow, ale dalej wiem jakie powinny byc...

a ssij to powiedz sobie do kolegi jak sciagniesz spodnie, dziecko...

Koszyk
28-04-2006, 18:26
Obyś wiecej takich ,,super'' lootow mial :)

Cwanishq noobq zabijasz ludzi bez none reason... ale jeszcze sie zdziwisz i padniesz :) (kiedys ale padniesz : ))

pivope
28-04-2006, 19:46
Obyś wiecej takich ,,super'' lootow mial :)

Cwanishq noobq zabijasz ludzi bez none reason... ale jeszcze sie zdziwisz i padniesz :) (kiedys ale padniesz : ))
i co z tego ze padne? co za ludzie ja pierdole -.- na thorie juz mam wyjebane :) padne to padne bedzie wiecej ludzi padac :D

pivope
28-04-2006, 19:47
taaa, ja tez nei uzywam polskich znakow, ale dalej wiem jakie powinny byc...

a ssij to powiedz sobie do kolegi jak sciagniesz spodnie, dziecko...
wreszcie sie dowiedzialem jaka gildie i kogo protektuje mitu'so :) poczekam az zrobicie wieksze lvle xD

Mitu'so
28-04-2006, 19:50
Cwanish z toba to na zal.pl nigdzie wiecej;) pozatym dzisaj wpadli po mnie poraz 6 i jak zwykle uciekłem;) wiesz ze na tych 15 minutach ktorych go zabijesz mozesz pasc;) i 50k w plecy:( chyba ze lubisz padać bez blessow;)

Paul Korwitz
28-04-2006, 21:11
hehe, mialo to moze zabrzmiec groznie? najpierw moze wylacz tego aimbota jak nagrywasz filmiki, bo jeszcze bana mozesz dostac...

(jak rhondo~ zabijal to calkiem ciekawie wygladalo ze tyle co wlazl w ekran juz sd na pysk... ciekawe...)

pivope
28-04-2006, 21:32
hehe, mialo to moze zabrzmiec groznie? najpierw moze wylacz tego aimbota jak nagrywasz filmiki, bo jeszcze bana mozesz dostac...

(jak rhondo~ zabijal to calkiem ciekawie wygladalo ze tyle co wlazl w ekran juz sd na pysk... ciekawe...)
widac znasz sie na tibi :) n/C Aimbot niedziala jak sie nagrywa film wiedz shut up ;) nawet jesli bym uzywal aimbota film to nie jest dowod ;S

Paul Korwitz
28-04-2006, 21:59
wiesz, nei uwazam ze cheatowanie ma jakikolwiek zwiazek z tibia, oprocz samego faktu ze sie jest nieuczciwym :p

i fakt, film to zaden dowod do bana, moj blad... ale to jak ludzie na Ciebie patrza to inna sprawa :p :>

a, i pisze sie 'wieC'... nie 'wieDZ' ...