Pokaż pełną wersje : 44 Elit owned;) Thoria Look
44 elit owned;) na red skullu
ten juz sie umiał uhać;)
http://rapidshare.de/files/19152761/44_elit_owned.rec.html
Comment plz;)
Paul Korwitz
28-04-2006, 21:47
heh, fajne :p ale czy mi sie wydaje czy on zlapal skulla podczas walki? :>
rox, juz mysle co to za skille mial ten knight a to tamten bez eq byl :P (caly czas 100+ wchodzilo :D
troche sie z nim menczyliscie 44lv we 3 tak dlugo go bic:D
Nie no,fajny ots ;) "22:46 Recorded with TibiCam NG." I od kiedy komus wskakuje rs bez unjusta?^^
Nie no,fajny ots ;) "22:46 Recorded with TibiCam NG." I od kiedy komus wskakuje rs bez unjusta?^^
wyjdź i idź klepać raty po zadzie...
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character
btw co to za tibia cam gg? z tego co zauwazylem nie trzeba relogowac ;> ale z tymi skulami troche lipa bo co jak on nie mial skula a nagle mu wskoczyl to rozumiem mogl kiedy kgoos walnac z poison fielda ale jak ty go lales to powienienes miec ;> (a wskoczyl ci dopiero po jakims czasie) jakis bug w tej ngg?
hmm nagwyales Tibiacam NG :P to maly bug sie zrobil i nie widac na poczatku ze typ ma reda :P
PS: Ktos tam mowil ze dluugo go bili...
hmm z samych rodow to Ciezko ubic 44 EK :P
Fajny film tylko szkoda ze sie znim tak dlugo bawiliscie
Hestrial
29-04-2006, 11:12
bo mnie tam zabraklo :)
BTW: co z tego ze mial rs jak parcelnal eq? -.-
Albo to kiepski OTS albo cam Ci się schrzanił. Co do akcji, trochę anemiczna, mógł szybciej paść.
Hmm Nagrywałem tibia cam ng poniewaz zanim bym dal loga ustawil Tibie cam i wlaczyl to juz by mogl pz zniknoc i miał red skulla potem to widac ja miałem skulla poniewaz pusciłem poison fielda i on wdepł;) eq nie wyslal parcelem bo.. blokowalismy npc chyba ze dal temu 39 elitowi na trade.. tak szybko nie padl wiedzial jak sie uhac;) pozatym gdybysmy przy zoltym sd i knight exori padl by szybciej:) ale czasem tak bywa:P loot oczywiscie nie dopisał i to nie jest zaden ots;)
Apr 28 2006, 19:51:51 CET Killed at Level 44 by Mitu'so
and by Goo'zi
;) comment
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.