Pokaż pełną wersje : Karcianki online
Szukam jakis karcianek online np magic the gathering,yugioh online tyle że darmowe.Nie jakies karciane rpg jak battletrolls.Szukam od dawna i nic nie znajduje.
PS : nie chce karcianek w appritence czy jakos tak
Zylkolak
29-04-2006, 20:48
Tez bym se pogral w jakas fajna karcianke z ludzmi ale chyba nie ma za free takiej.. zaraz pewnie wyskoczy 100 postow ze najlepiej grac z kumplami z rl a to jest prawda tylko ze trzeba decka kupic a za to tez sie placi;p
@up : Idiota?Mowilem ze w typie magic the gathering albo yugioh
odświeże temat
może ktoś zna takie gierki xD
Doktór Lewatywa
30-06-2006, 23:09
www.magicthegathering.com <<Odsyłam. Magic Online, możecie ściągnąć. Polecam! (to magic tylko, że na sieci)
Edit..
400mb... Kiedyś to ważyło 30 mega...
DOKŁADNY LINK:http://www.wizards.com/default.asp?x=magic/magiconline/downloadlinks
up
Tak mistrzu? A wiesz ze za Magic Online firmy Wizarda się płaci?
Ja polecam Magic Workstation (Program do grania po necie w magica i przy okazji moza porobic swoje karty :P)
http://www.ttadvance.com/
Karcianka wyjęta z Final Fantasy.
Acha, żeby mieć lepsze karty trzeba je kupić, kasa za rozegrane mecze :) (Oczywiście za wygraną najwięcej).
Kto grał w FF wie jak wygląda ta karcianka, kto nie, to odsyłam na stronę gdzie znajdują się wszystkie zasady, jak też spisy kart.
Oczywiście site po angielsku.
W gatheringu nie musisz płacić.Wystarczy free trial dać :P Ale masz wtedy tylko 5 talii do wyboru :/
Jak nazywała się karcianka, która była minigrą w Might and Magic 7 i 8??
Chodziło w niej o to, by zniszczyć wieżę przeciwnika bądź osiągnąć odpowiedni poziom swoją wieżą.
Może jest ona online?
@ down
Thx man. Poszukam w necie.
Ta gra nazywała się Arcomage, a nie wiem czy jest ona grą online ;p
Venderer
04-07-2006, 00:35
Magic the Gathering ymmmm :]
www.k20.prv.pl Polecam, darmowy, szybki, "lekki" (Instalka ma chyba pare Mb) program do MtG online i po polsku. :] jakby były jakieś pytania to walcie tu, aha mój nick na k20 to Seth jak coś xP.
ej a mozna sie jakos tak nauczyc grac w MtG bo chcialbym ale nie wiem czy oplaca sie sciagac zeby nauczyc sie a tam nic o nauce nie ma
Venderer
06-07-2006, 15:42
ej a mozna sie jakos tak nauczyc grac w MtG bo chcialbym ale nie wiem czy oplaca sie sciagac zeby nauczyc sie a tam nic o nauce nie ma
No niestety servis jest raczej dla osób które potrafią w to grać. na k20 znalazłem jedynie wskazówki odnośnie decku, nie samej gry.
Żeby się nauczyć wpisz w Guglach Magic The Gathering, na jakiejś stronie na pewno znajdzie się tutorial/zasady bądź do ściągnięcia, bądź przeczytania na stronie.
Gracze z k20 wchodzą tam, żeby pograć, nie uczyć "żółtodziobów" więc nie radzę rozpoczynać gry z tekstem "cze nauczysz mnie w to grać?" ^^.
nawet nie zamiezalem tak zrobic bo to lipa troche dlatego teraz sie pytalem thx za odp
Magic the Gathering ymmmm
www.k20.prv.pl Polecam, darmowy, szybki, "lekki" (Instalka ma chyba pare Mb) program do MtG online i po polsku. jakby były jakieś pytania to walcie tu, aha mój nick na k20 to Seth jak coś xP.
Popieram, Wizard syci i wymiata, i do tego jam masz chwile czasu to sobie obrazki mozesz sciagnac ^.^.
BTW, powie mi ktos, czy sa jakies nowe top decki z ostatniego bloku? (hehe, zastalem sie troche, paromiesieczna przerwa)
Venderer
15-07-2006, 11:23
Popieram, Wizard syci i wymiata, i do tego jam masz chwile czasu to sobie obrazki mozesz sciagnac ^.^.
BTW, powie mi ktos, czy sa jakies nowe top decki z ostatniego bloku? (hehe, zastalem sie troche, paromiesieczna przerwa)
Nie jestem mega znawcą ale jak narazie najnowsze dodatki to Ravnica: Guildpact i Ravnica: Dissension.
A zna ktoś może karciankę Duel Masters ?? Bo serial mi się nie podoba, ale lubie sobie grać z kumplami...
To moze ja ponowie zapytanie o jakas fajna karcianke przez neta oczywiscie za free i jakas na dluzsza mete a nie ze pogram i za 2 miechy nie bedzie tej gry. I mam zapytanie tez co do tej karcianki o tematyce Final Fantasy bo ta by byla dla mnie najlepsza ;]
Grałem w MtG i było przyjemnie, ale miałem ino wersje demo (było tylko pare decków, imie to był tylko numerek który ciągle się zmieniał itd.). Co do nauki - moją przygodę z MtG rozpoczełem właśnie przez kupno poradnika na kompa (no i kilku "bołsterów").
Taka gierka, prawie jak w RL i uczy dobrze podstaw.
Tylko, ze ja ne chce gry do nauki ani dema tylko full wersje
Hmmm no skoro juz poruszacie tą tematyke to moze ktos ma lub zna jakis program(moze byc demo) do WoW TCG Online bo mam decka umiem grac jednak malo w to osób gra a system fajny.
Poruszylem ta tematyke tylko dlatego, ze nigdzie nic ne ma w necie a wyskoczylo mi w googlach to forum wiec sie specjalnie zarejestrowalem i pytam bo naprawde nic ne moge znalezc ;/
Taa btw . . . KTOS ZYJE NA TYM FORUM !????????????????!!!!!!
nie wiem czy o to wam chodziło ale cóż
www.venatios.pl karciana fantasy łatwa i przyjemna polecam =)
jak chcecie mnie wspomóc (a pewnie nie chcecie) to możecie wpisać mój nick jako polecony przez: Ancloner :) thanks you verymuch
PS: DARMOWA!!
Zarejestrowalem i polecilem cie
Bynutezes
14-09-2007, 17:07
Według mnie najlepsza kracianka to TTA. Są tam takie same karty jak w FF8 i są też takie same zasady jak w FF8.Są tam ze wszystkich finali i jeszcze trochę z innych gier.Polecam :)
strona www.ttadvance.ca
http://cellmons.tenbit.pl/
Dobra, polska gra karciana fantasy :) Do dyspozycji jest wybrana przez siebie talia kart oraz 2 typy ataków, fizyczny i magiczny.
Przed walką ustawiasz elementy obrony i ataku. Jeśli element ataku w konkretnej turze jest ustawiony przeciwnie, niż element obrony przeciwnika - dostaje on obrażenia.... jeśli jednak nie, przeciwnik blokuje uderzenie.Różne postacie mają różne staty, umiejętności itp
Napisałem to trochę chaotycznie, ale niełatwo przedstawić podstawowe zasady gry w 3 zdaniach, po prostu sami przetestujcie ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.