PDA

Pokaż pełną wersje : Tylko dla dobrych graczy z Aurea

Elder Zakamada
30-04-2006, 00:07
Mam zamiar zacząć grę na świecie PVP nie wiem czy Aurea czy Aldora? Czy jest ktoś z dobrych graczy który byłby chętny dać takjakby starter na któryś z tych serwerów? chodzi mi o EQ np> PLATE SETB) i inne zapomogi ułatwiające start gry na nowym serwerze??:baby: z góry THNX za ODP8o

sir Tifejo
30-04-2006, 00:16
Tez mi wydarzenie. Nie lepiej zrobic chara i popytac czolowke h-lvli o porzyczenie sprzetu?

Vil
30-04-2006, 00:18
jesli nie bedziesz sie specjalnie rzucac w oczy ( wysokie skille, wojowniczosc itp ) do 60+ levelu powinienes na Aurei pograc normalnie. Pozniej - loteria.

Elder Zakamada
30-04-2006, 11:19
nom... ale ja mialem raz taki przypadek ze sie uwzielo na mnie z 10 kolesi dosłownie za nic!! możecie nie wierzyć!! ale REALLY!!:( i pytam o jakiś podst. sprzęt na Aurea lub ewentualna pomoc czy jest ktoś taki?

Fallathanu
30-04-2006, 11:58
nom... ale ja mialem raz taki przypadek ze sie uwzielo na mnie z 10 kolesi dosłownie za nic!! możecie nie wierzyć!! ale REALLY!!:( i pytam o jakiś podst. sprzęt na Aurea lub ewentualna pomoc czy jest ktoś taki?

OMg...Ile ty masz lat ??bo nie wierze ze wiecej jak 12 0.o
Czlowieku kazdy startowal od 0 i nie robil żalu na forum zeby mu ktos pomogl ,sprobuj sam cos zdobyc a nie żebrac od innych

ZAL.PL -.-

eben
30-04-2006, 17:01
OMg...Ile ty masz lat ??bo nie wierze ze wiecej jak 12 0.o
Czlowieku kazdy startowal od 0 i nie robil żalu na forum zeby mu ktos pomogl ,sprobuj sam cos zdobyc a nie żebrac od innych

ZAL.PL -.-

i co z teg ze moze jest noobem. pamietaj warto pomoc.. kiedys ktoś Tobie pomorze
ehh odradzam auree chociaz butiboff jest strasznie spoko fastmolt i tricki ale jak Cie liam dopadnie to oni Ci nawet ine pomoga xD
pozdrawiam

Bubar
03-05-2006, 17:01
Wbijaj... i pisz!

JonkeS
07-05-2006, 11:06
uuuuuuuu.....
a bez nie będziesz zaczynał ??

Ps: Resovia ?? xD

Elder Zakamada
11-05-2006, 12:26
Master Bubar widze że ty grasz na aurei! moze ty byś coś rzucił :p no bo wiesz,.... skillując narazie zbyt wiele nie zarabiam :p JESTEM KNIGHTEM więc potrzebuję EQ dla knighta :D

helka
13-05-2006, 10:48
Powiem tylko jedno .. odradzam ci grac na Aurei.. niewarto nawet zaczynac bo to głupi serv =P wpadnie taki Adde i "paj armor"

Vladir
13-05-2006, 10:53
A ja polecam Aurea,bo to dobry świat i fajnie sie na nim gra.Zalezy kto mowi i jak sie ma znajamosci to zero nikt ci niekaze placic chyba,ze cos nie tak zrobisz,ale mozna normalnie zaczac grac.Ja gram i wypas jest malo pk i wogule wypas serv!.

:)

Dark polo
13-05-2006, 11:16
A ja polecam Aurea,bo to dobry świat i fajnie sie na nim gra.Zalezy kto mowi i jak sie ma znajamosci to zero nikt ci niekaze placic chyba,ze cos nie tak zrobisz,ale mozna normalnie zaczac grac.Ja gram i wypas jest malo pk i wogule wypas serv!.

:)

Lol! Chłopie masz dopiero 31 lev i słabe skille (wnioskuję po Twoim profilu).
To co napisał Vil to jest prawda! Aurea to nie jest świat dla nowych! Nie masz tam przyszłości!

Pozdrawiam

Swistusek
14-05-2006, 00:07
Ja Terz Polecam aurea :] na niskim lev raczej cie nie bendom tempić potem sobie oplacisz 100 + lev za pro. i cie nikt nie rusza i morzesz grac do woli.
A liam niema nic innego do roboty tylko zabijac poczontkowych polakow....;)
jeszcze nie widzialem liama zeby bił jakiegos niskiego lev bez powodu :)

Slait
14-05-2006, 12:37
Omg Aurea zeby zaczac od nowa granie ?? Buhuahu
@up masz 20+ lvl i co ma ci Liam zrobic ?? Pay Plate Armor ?? Wbij 50+ to nawet jak masz prota to placisz... Na Aurei nei ma co zaczynac od nowa gry chyba ze chcesz szybko z tym servem skonczycz ...

helka
14-05-2006, 21:47
Tak wlasnie Slait cos o tym wie ;> z 20 lvlem to nieubije cie nikt z hlvli bo szkoda unjusta ... chyba ze noob charami ale watpie jak wbijesz 50~ lvl to nieruszysz sie z depo :).. ale jak chcesz to zaczynaj grac nikt ci niezabrania

malas menilan
15-05-2006, 09:24
Krótko i na temat jezeli masz na sobie jakies dobre eq bez AOL, jesteś magiem na poziomie 50+ lub knightem/palkiem 60+ to radze unikac edron. gra na lvl powyzej 80 bez znajomosci kończy się tutaj killed by liam darkcrosser i dopiskiem "i am sure that you will join FAG" btw jak na niskim lvl ktos wyczai ze masz duzo kasy itd to rl koledzy romu cie dosiegna :) także powodzenia... jezeli juz chcesz zaczynac na innym świecie to polecam poczekac na wprowadzenie nowego serwa

Yours Serji

Maradox
21-05-2006, 09:53
zeczywiscie szkoda juz czasu grac na Aurea ,znajdz inny lepszy server szkoda marnowac tylko czasu na lapanie skili itp.

"Moze Kiedys sie cos Zmieni?" świat nieustannych wojen.

nvm. Pozdro

ToMuS_Aurea
21-05-2006, 11:14
Ehh .... ale Wy to macie problemy ja sobie gram moim palkiem 54lvl jestem w GSE i jakos nikt mnie nie rusza coprawda znam sporo 100+ ale to nie dlatego ze im place pensje za to ze mnie protkuja tylko tak poprostu np z rl xD.

Osobiscie polecam Aurea

Tomcio Pall
22-05-2006, 17:42
Właśnie myśle czy nie zacząć grać na Aurei. Na każdym servie są "-" i "+".