Pokaż pełną wersje : Tylko dla dobrych graczy z Aurea
Elder Zakamada
30-04-2006, 00:07
Mam zamiar zacząć grę na świecie PVP nie wiem czy Aurea czy Aldora? Czy jest ktoś z dobrych graczy który byłby chętny dać takjakby starter na któryś z tych serwerów? chodzi mi o EQ np> PLATE SETB) i inne zapomogi ułatwiające start gry na nowym serwerze??:baby: z góry THNX za ODP8o
sir Tifejo
30-04-2006, 00:16
Tez mi wydarzenie. Nie lepiej zrobic chara i popytac czolowke h-lvli o porzyczenie sprzetu?
jesli nie bedziesz sie specjalnie rzucac w oczy ( wysokie skille, wojowniczosc itp ) do 60+ levelu powinienes na Aurei pograc normalnie. Pozniej - loteria.
Elder Zakamada
30-04-2006, 11:19
nom... ale ja mialem raz taki przypadek ze sie uwzielo na mnie z 10 kolesi dosłownie za nic!! możecie nie wierzyć!! ale REALLY!!:( i pytam o jakiś podst. sprzęt na Aurea lub ewentualna pomoc czy jest ktoś taki?
Fallathanu
30-04-2006, 11:58
nom... ale ja mialem raz taki przypadek ze sie uwzielo na mnie z 10 kolesi dosłownie za nic!! możecie nie wierzyć!! ale REALLY!!:( i pytam o jakiś podst. sprzęt na Aurea lub ewentualna pomoc czy jest ktoś taki?
OMg...Ile ty masz lat ??bo nie wierze ze wiecej jak 12 0.o
Czlowieku kazdy startowal od 0 i nie robil żalu na forum zeby mu ktos pomogl ,sprobuj sam cos zdobyc a nie żebrac od innych
ZAL.PL -.-
OMg...Ile ty masz lat ??bo nie wierze ze wiecej jak 12 0.o
Czlowieku kazdy startowal od 0 i nie robil żalu na forum zeby mu ktos pomogl ,sprobuj sam cos zdobyc a nie żebrac od innych
ZAL.PL -.-
i co z teg ze moze jest noobem. pamietaj warto pomoc.. kiedys ktoś Tobie pomorze
ehh odradzam auree chociaz butiboff jest strasznie spoko fastmolt i tricki ale jak Cie liam dopadnie to oni Ci nawet ine pomoga xD
pozdrawiam
uuuuuuuu.....
a bez nie będziesz zaczynał ??
Ps: Resovia ?? xD
Elder Zakamada
11-05-2006, 12:26
Master Bubar widze że ty grasz na aurei! moze ty byś coś rzucił :p no bo wiesz,.... skillując narazie zbyt wiele nie zarabiam :p JESTEM KNIGHTEM więc potrzebuję EQ dla knighta :D
Powiem tylko jedno .. odradzam ci grac na Aurei.. niewarto nawet zaczynac bo to głupi serv =P wpadnie taki Adde i "paj armor"
A ja polecam Aurea,bo to dobry świat i fajnie sie na nim gra.Zalezy kto mowi i jak sie ma znajamosci to zero nikt ci niekaze placic chyba,ze cos nie tak zrobisz,ale mozna normalnie zaczac grac.Ja gram i wypas jest malo pk i wogule wypas serv!.
:)
Dark polo
13-05-2006, 11:16
A ja polecam Aurea,bo to dobry świat i fajnie sie na nim gra.Zalezy kto mowi i jak sie ma znajamosci to zero nikt ci niekaze placic chyba,ze cos nie tak zrobisz,ale mozna normalnie zaczac grac.Ja gram i wypas jest malo pk i wogule wypas serv!.
:)
Lol! Chłopie masz dopiero 31 lev i słabe skille (wnioskuję po Twoim profilu).
To co napisał Vil to jest prawda! Aurea to nie jest świat dla nowych! Nie masz tam przyszłości!
Pozdrawiam
Swistusek
14-05-2006, 00:07
Ja Terz Polecam aurea :] na niskim lev raczej cie nie bendom tempić potem sobie oplacisz 100 + lev za pro. i cie nikt nie rusza i morzesz grac do woli.
A liam niema nic innego do roboty tylko zabijac poczontkowych polakow....;)
jeszcze nie widzialem liama zeby bił jakiegos niskiego lev bez powodu :)
Omg Aurea zeby zaczac od nowa granie ?? Buhuahu
@up masz 20+ lvl i co ma ci Liam zrobic ?? Pay Plate Armor ?? Wbij 50+ to nawet jak masz prota to placisz... Na Aurei nei ma co zaczynac od nowa gry chyba ze chcesz szybko z tym servem skonczycz ...
Tak wlasnie Slait cos o tym wie ;> z 20 lvlem to nieubije cie nikt z hlvli bo szkoda unjusta ... chyba ze noob charami ale watpie jak wbijesz 50~ lvl to nieruszysz sie z depo :).. ale jak chcesz to zaczynaj grac nikt ci niezabrania
malas menilan
15-05-2006, 09:24
Krótko i na temat jezeli masz na sobie jakies dobre eq bez AOL, jesteś magiem na poziomie 50+ lub knightem/palkiem 60+ to radze unikac edron. gra na lvl powyzej 80 bez znajomosci kończy się tutaj killed by liam darkcrosser i dopiskiem "i am sure that you will join FAG" btw jak na niskim lvl ktos wyczai ze masz duzo kasy itd to rl koledzy romu cie dosiegna :) także powodzenia... jezeli juz chcesz zaczynac na innym świecie to polecam poczekac na wprowadzenie nowego serwa
Yours Serji
zeczywiscie szkoda juz czasu grac na Aurea ,znajdz inny lepszy server szkoda marnowac tylko czasu na lapanie skili itp.
"Moze Kiedys sie cos Zmieni?" świat nieustannych wojen.
nvm. Pozdro
ToMuS_Aurea
21-05-2006, 11:14
Ehh .... ale Wy to macie problemy ja sobie gram moim palkiem 54lvl jestem w GSE i jakos nikt mnie nie rusza coprawda znam sporo 100+ ale to nie dlatego ze im place pensje za to ze mnie protkuja tylko tak poprostu np z rl xD.
Osobiscie polecam Aurea
Tomcio Pall
22-05-2006, 17:42
Właśnie myśle czy nie zacząć grać na Aurei. Na każdym servie są "-" i "+".
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.