zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Warto obejrzec First Demon Teamu Daark-Berylia

Patrick II
30-04-2006, 09:53
siema klasuej ten beznadziejny link do filma

Szkut
30-04-2006, 11:31
hehe seba mie w tibie wkrecil :] ogolnie gz chociaz szkoda ze padl :D 8o 8o 8o

Kajn
30-04-2006, 12:32
Nie wiem co tu jest wartego oglądania 4 newbie na demonach Knight wogóle radziłbym ogladnac jakis film z demonow a pozniej sie brac za blokowanie bo dosc ze siebie zabil to jeszcze wszyscy padliby :p
Wogole bez mana shieldu (sorc i druid)

sux

Zbychu burczymucha
30-04-2006, 12:41
O BOSHE! co to ma byc?To bylo takie żałosne ze nawet niechce mi sie tego komentowac, a bloker to poprostu śmiech na sali.

Jak mozna blokowac demona tak zeby napier... z najsilniejszego czaru w schooterow juz niewspomne o UE ale jeszcze kosmiczniejsze w tym jest to ze koles przedemną jescze was pochwalił, poprostu Wielkie GZ! dla was
Obejrzyjcie sobie jakis profesjonalny demon hunt a potem mozecie isc

Jeszcze jedno wileki GZ!! dla knighta demon blokera!!:D

PS. dawno sie tak nieuśmiałem:cup:

Szkut
30-04-2006, 14:18
O BOSHE! co to ma byc?To bylo takie żałosne ze nawet niechce mi sie tego komentowac, a bloker to poprostu śmiech na sali.

Jak mozna blokowac demona tak zeby napier... z najsilniejszego czaru w schooterow juz niewspomne o UE ale jeszcze kosmiczniejsze w tym jest to ze koles przedemną jescze was pochwalił, poprostu Wielkie GZ! dla was
Obejrzyjcie sobie jakis profesjonalny demon hunt a potem mozecie isc

Jeszcze jedno wileki GZ!! dla knighta demon blokera!!:D

PS. dawno sie tak nieuśmiałem:cup:a jak sadzisz -.- napisalem to przed obejrzeniem filmu tera koment po filmie:
uhaauh knight sie sam mial leczyc? to to bylo pewnie ze comba demona i fe nie wytrzyma magowie bez ms uheehe xD

Patrick II
30-04-2006, 16:21
Kajn dlaczego tak oostro poprostu knight nie umie blokowac to amator a po za tym bylo good do momentu nie padniecia .Szkut tam nie bylo masterow ! tylko same ed :PPozatym Tylko Knight Daark zamatorzyl a nie reszta teamu:P

Kamilmen Cichy
30-04-2006, 16:38
Dajcie rehost, bo mam przekroczony limit na rapidshare (i tak nic nie sciagam a limit przekroczony.

Gemaro
30-04-2006, 17:06
HAHAHHA :DDD Zianie ZIanie :D ALe POZDro :DD

Hinol
30-04-2006, 19:09
LoLs, ale z was amatorzy. Trzeba było iść do mnie to bym wam podsunął kilka taktyk. :D:D:D

Hyber
30-04-2006, 19:24
Tylko dlatego, że lubie Daark Pallka was niepojade ale to bylo żałosne...
-.-

Finz
30-04-2006, 20:39
najprosciej okreslic to 4 newbie ida na demony : knight stoi blisko shooterow ktorzy dostaja baty,mija jakas minuta i najt bye bye a potem palek z mana shieldem w sumie 1400hp boi sie zrobic 2 rundki zeby loot przez schody wziac waste time :(

Galanian Slatan
30-04-2006, 23:54
Żenada widzieliście kiedyś filmy z hunt demonow?? Chyba nie... Nie bierzcie sie za cos czego nie umiecie, ogolnie lipa.

Nirvy
01-05-2006, 11:48
Daark palek troche mnie rozczarowałeś mślałem że przez ten rok co przestałem grać na beryli to czegoś sie nauczyles niestety, mylilem sie

Smichael
02-05-2006, 11:49
Daark palek troche mnie rozczarowałeś mślałem że przez ten rok co przestałem grać na beryli to czegoś sie nauczyles niestety, mylilem sie
jaki ty zdolny grales na beryli miech przed jej rozpoczeciem :O