Pokaż pełną wersje : Studio Gacek - reportaż TVNu w krzywym zwierciadle
Szalony Nurkowiec
30-04-2006, 14:42
Chociaż TVN i tak skompromitował sie tym bardzo inteligentym reportażem o Tibii, w którym zresztą pokazali samych noobów ("mój kolega wali z axe'a a ja wale z różdżki") to spróbowaliśmy jeszcze bardziej skompromitować ten reportaż. Czy nam się udało, sami oceńcie :)
Link Rapidshare: http://rapidshare.de/files/19259182/TVN_JENOWIEC*****.html
Link Upload: http://www.upload2.net/download2/mITgTIwFwFweaUh/TVN_JENOWIEC*****.html
Małpeczka
30-04-2006, 14:51
Tak, TVN sie totalnie skompromitowal tym reportazem. Ale i tak TVP3 wymiata :D. Wg nich trzeba ukonczyc etapy zeby postac nie zostala w grze :P
Mhmmm
Ale tu komentarzy
Btw. Dlaczego się skompromitowała ta stacja telewizyjna? ...
bo nagrali jakiegoś n00ba?
To nie ich wina że na takiego trafili -.-
Film taki sobie
heh...kompromitacja sie w 100% udala...ale najmadrzejsze slowa to ta na napisach...;]
-=DanieL=-
30-04-2006, 15:05
Mhmmm
Ale tu komentarzy
Film taki sobie
Taa to byla ich kompromitacja bo nagrywac samych noobów którzy nic nie wiedzą o tibia albo się wstydzą coś mówić przed kamerą i potem to wrzócają i wychodzi na to, że tibia zacofuje ludzi to jest wlasnie debilizm mediów tak samo z polityką jest nagrywają wkółko tego idiote Leppera i potem się smieją ze mamy niski poziom polityki w polsce czemu kogoś innego nie pokazą? Wogle
co oni wogle gadają "internetowy killer" w 80% gier chodzi o wyeliminowanie przeciwnika LOL!
Małpeczka
30-04-2006, 15:44
Mhmmm
Ale tu komentarzy
Film taki sobie
Dlaczego sie skompromitowala? Bo sie nie znaja i wypowiadaja i jeszcze mysla ze racje maja nooby jedne. "narkotyk", "łatwo wejść, trudno wyjsc" - nie prawda, mi sie czasami Tibia nudzi i nie moge w nia grac. Dla mnie nie jest to uzalezniajaca gra.
Sry za orto
HAhaha, filmik wymiata! Ciagle z tego polewam rotfl! polecam! ;D
Tak to jest jak niektore osoby ktore uwazaja sie za Mega Hiper Osoby ktore wiedza o WSZYSTKIM wypowiadaja sie na temat ktorego wogule nieznaja ;)
Tylko moze byc jeszcze tak z tymi "noobkami" ze oni to powiedzieli ale oni akurat tego nie wmontowali.:baby:
MUHAHA GENIALNE WPRAWDZIE JAKOS DZWIEKU TROCHE ZALAMUJE ALE GENIALNE XD
Od niektorych dzwiekow bola uszy, ale polecam z filmiku leci polew
xD good job !
Draconis Dragontooth
30-04-2006, 17:06
Haha " kolega co ma knajta wali z axa a ja mam druida wale z różdżki" jezu jak można być takim przyj.ebem ? walić to konia można , nagrywają idiotów grających w tibie żeby pokazać na jakim ta gra jest poziomie .. nie przedstawią w "tv" normalnego gracza ( nie nooba ani newba) bo przecież wyjdzie że w tibie grają nie tylko przychlasty .. tvn śmierdzi moim zdaniem ..
hahaha "jak juz sprzedam moja postac bede miala kase na operacje mordy" xDDDDDDDDDDD hahahahahha, niezle ;)
Haha " kolega co ma knajta wali z axa a ja mam druida wale z różdżki" jezu jak można być takim przyj.ebem ? walić to konia można , nagrywają idiotów grających w tibie żeby pokazać na jakim ta gra jest poziomie .. nie przedstawią w "tv" normalnego gracza ( nie nooba ani newba) bo przecież wyjdzie że w tibie grają nie tylko przychlasty .. tvn śmierdzi moim zdaniem ..
Ta, a ten temat widzę jest wypatrzony przez takich zaciekłych przeciwników TVN, więc zaraz będzie zamknięty z powodu wyzwisk.
Co do filmiku: Wysłać to tym z TVNu! Nukrowiec, świetna robota. : )
Always hunted
30-04-2006, 17:27
filmik super, daję 4/5....
niektóre żarty są niewybredne, chamskie, niektóre rzeczy głupie, ale film i tak świetny :D popieram w 90%
Więcej takich filmów :D
co do TVN'u to oni szukają taniej sensacji... ale itak jeden tekst przeszedł do historii - "moj kolega jest knajtem i wali z axa a ja druidem i wale z różdzki" :lolo: :fool:
@edit
Filmik genialny ^^
tvn śmierdzi moim zdaniem ..
Moim zdaniem też..
Lord Smencik
30-04-2006, 18:58
Moim zdaniem pani profesor doktor rehabilitowana ktora wypowiadala sie dla TVNu czuje wstret do Tibii poniewaz DOSTALA HUNTA NA ROOKU I STRACILA STUDDED SETA!!!!!!!!!!!!! Nie chce jej sie zaczynac od nowa wbijac 6lvla i chce by polacy nie mogli grac w ta straszna gre! Opowiada glupoty ktore maja wpoic do umyslow naszych rodzicow to ze ich dzieci nie powinny grac.. niestety w moim przypadku jej plan sie nie powiodl ! NIECH SPROBUJE W TVP ALBO POLSACIE!
@topic
brawo :D jakosc moglaby byc lepsza ale i tak jest nice.
Tekst tego zioma "skejcika :confused: " w dziarskiej czapeczce byl BOSKI!! :cup: "Mój kolega jest knightem i wali z axa, a ja jestem druidem i... (z czego ja wale?) wale z różdżki". Teraz ja bym chcial sie pochwalic moimi osiagnieciami: Posiadam 23 master elder royal elite magika tez WALE se rozdzka i moja umiejetnosc wynosi 76 w rozdzka fighting. :baby:
Bye~ ;)
Pani profesor opowiada glupoty poniewaz nie wie o co chodzi w tej grze :D
Uważam TVN za dobrą stacje ale tym reportażem mnie zgieli... niedlugo pewno to wyłączą Tibie dla polaków jak zrobili z gierką "Gunz". Abo Polska Telewizja "Wyłączy" tibie.
Co do filmu to uważam go za słuszny można go uznać za Parodie reportażu TVN.
Pozdrawiam
Sowa.
BHAHUAHAUAHUAHUAHUAUHAUHAUHAUHA.
Zamocny filmik :D oby wiecej takich
"Mój kolega jest knajtem i wali konia jak gra w Tibię". Kolo wymiata
To co napisał Draconis mnie przekonało, że tvn śmierdzi.
Szarlatańska gra - TIBIA!! tututudu <= mega polew :D :D
Niwim jak wam ale mi działa tylko 12 sekund filmiq. Wtf?
Wielki Mancyz
30-04-2006, 20:38
Buahaha mocne ale zieja najlepsze teksty to : "" tibia powstała za czasów komuny "" , "" gra polega na zabijaniu bezbronnych zajączków "" , "" dzieci przestają chodzić do szkoły nocne pozycje... "" i najlepsze "" kupiłem sobie pacca a co to tak wali ?? a pewnie ja bo ciągle gram "" buahaha film rox wymiatacie ale sie uśmieje jak ktoś z tvnu to znajdzie o lol :D :D a nawet jakby to i tak nieznają waszych danych :D:D
Omg nie moge przestać się śmiać XDDDDDDDDDD Aaaaaaa kocham was!!! _/ TVN
Duke Dran
30-04-2006, 21:05
:S jak wzykle nie moge ściągnąc filmiku :S plax rechost na coś innego żeby limitów nie było :S PLAX x2
Dark Sorcer
30-04-2006, 21:14
filmik wymiata i polewa z tekstu "moj kolega jest knightem i wali z axe a ja jestem druidem i wlae z różdzki" ;]
-=DanieL=-
30-04-2006, 21:15
W imieniu Studia Filmowego Gacek dziękujemy wam za pozytywne komentarze :)
Hehe wymiatacie ! oby wiecej takich filmow i oby ktos z tvnu to znalazl i puscil w jakiejs uwadze albo odrazu w superwizjerze w pod napieciem tez moze byc :ppp Hail TVN
buahahahahahahhahaha
Co za filmik.
Zrobić więcej takich!
Extra pomysł :]
Aval'yah
30-04-2006, 21:38
Ow fak.
"Studio" Gacek wróciło. Dzizaz.
o kurde panowie nom zmiotaaaaaaaaaaaaaaaaaa omg koniec:D patrze na ten film i leje normalnie
wielkie gz xD
pelson11
30-04-2006, 21:58
A co mial napisac :) Witam no ja mam sca,mms,dh,glegs.sb boh i 100 bp uh na sobie wlasnie blokuje dema :) a kolega z jakim jestem need exp wiec wy*******ac? lol :)
:)
Ale filmik zarąbisty :)
filmik zaje***y, more plz
Demokles
30-04-2006, 22:49
Filmik suuuuper ;] Troche jakość słaba w pewnych momentach..
btw. Nurkowiec skąd Ty jesteś? Jakiś znajomy avek ;)
LA Nitro
30-04-2006, 23:02
No i niezly morał xD
Uważam TVN za dobrą stacje ale tym reportażem mnie zgieli... niedlugo pewno to wyłączą Tibie dla polaków jak zrobili z gierką "Gunz". Abo Polska Telewizja "Wyłączy" tibie.
Gunz? dla mnie coś nowego :D cały czas w to gram więc chyba nie wyłączyli? ;p
Draconis Dragontooth
30-04-2006, 23:20
A co mial napisac :) Witam no ja mam sca,mms,dh,glegs.sb boh i 100 bp uh na sobie wlasnie blokuje dema :) a kolega z jakim jestem need exp wiec wy*******ac? lol :)
:)
Ale filmik zarąbisty :)
yyyy nie pojmuje tego co napisałeś ? .. uważasz wypowiedź tego "tibijczyka" za poprawną? nie czepiał bym się go gdyby zamiast "kolega ma knajta wali z axa " powiedział " mój kolega gra rycerzem który walczy toporami " widać że koleś gra w tibie rozwijając swój 10 lvl a szkołe omija szerokim łukiem .. btw. co kogo gó.wno obchodzi czym wali jego kolega ?! (bez skojarzeń prosze :P )
hehe Brawa dla TVNu, czekam na kolejny reportaż
Pozdro dla Studia Gacka :D
-=DanieL=-
30-04-2006, 23:32
Aż miło poczytać tyle pozytywnych komentów :))) Szkoda, że nikt niema linku do drugiero reportażu TVN odrazu wzielibyśmy się do roboty szczególnie, że załatwiliśmy sobie kamere cyfrową.
@wielki mancyz
"" dzieci przestają chodzić do szkoły nocne pozycje... ""
Chodziło o nocne polucje ale byles blisko :P
@Aval'yah
Czyżbyś tym razem niemiał argumentu/potrzebnego dowodu żeby zbrechtać Studio Filmowe Gacek? ; )
o Boze ale mam zgrzewe obudzilem rodziców i pytaja sie z czego sie smieje hahahh niemoge gratz dlawas Poszanowanie ;]
Wg mnie taka stacja jak TVN powinna najpierw zebrac conieco informacji o grze popytac sie ludzi ktorzy nie sa takimi przy*ebami jak ten chlop ktory mowil o tym koledze co wali z axa a potem wypowiedziec sie.
To co pokazala ta stacja to kompletna kompromitacja. W oczach wielu Tibijczyków mozna bylo zauwazyc rozgniewanie ale niema czego sie dziwic po uslyszeniu tych pier*ol. Mam nadzieje że TVN nie bedzie wiecej oczerniac tej gry a co wiecej nie bedzie mówic o niej czegos co nie jest prawda. Takie jest moje zdanie na ten temat.
Galanian Slatan
30-04-2006, 23:52
Gites film, wiecej takich :]
Radzik the'Secura
01-05-2006, 00:04
HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAAHAHHHAh AHAHAH
PANOWIE, JESTESCIE ZA***ISCI ... LOL NIE WYROBIE. PO PROSTU RZĄDZICIE!!!!
BAHHAUAHHUAHEUAUHHE
Nie moge przestac sie smiac! :P Pokazałem to starszej :D Jej reakcja była podobna to mojej :P hAHAHHAHHHAHAHA
Buahah ja już się brechtam jak czytam komentarze xDDD
OMG OMG OMG OMG
A co to ? A co to za strzala ? A to czerwone ? xD
Też zaczne sprzedawać futra królików xD
pelson11
01-05-2006, 08:45
yyyy nie pojmuje tego co napisałeś ? .. uważasz wypowiedź tego "tibijczyka" za poprawną? nie czepiał bym się go gdyby zamiast "kolega ma knajta wali z axa " powiedział " mój kolega gra rycerzem który walczy toporami " widać że koleś gra w tibie rozwijając swój 10 lvl a szkołe omija szerokim łukiem .. btw. co kogo gó.wno obchodzi czym wali jego kolega ?! (bez skojarzeń prosze :P )
A według mnie kazdy wykrształcony dziennikarz powinien znać angielski :) Ale wsumie masz racje :) ale ja lubie tvn xd
Tasiorstrasz
01-05-2006, 10:24
Haha own3d , dobry film , wyslijcie do TVN-u ,niech puszcza to jako zadośćuczynienie :D a co do typa ktory mowi o knajcie z axe -poprostu chcial byc jak najbardziej profesjonalny a trema zrobila swoje (pierwszy wywiad?) Dajcie spokoj . Filmik jest zaj.ebis.ty :)
widzisz,pewnie zna TIbie ta Pani bo może jej syn w to gra i zobaczyła o co tam chodzi,i uważa że to złe,Bo np. sie zabija
PoZdRo
-=DanieL=-
01-05-2006, 13:35
widzisz,pewnie zna TIbie ta Pani bo może jej syn w to gra i zobaczyła o co tam chodzi,i uważa że to złe,Bo np. sie zabija
PoZdRo
Mistrzuniu w 80% gier zwykle sie coś zabija ;-) i gdyby :mistrzowski" TVN wzorowal sie zabijaniem to by musial zrobić tysiące reportaży o zabijaniu w grach.
TVN sux niewiedzą o czym robią reportaże.
Film super :] bardzo mi sie podobał, a swoja droga TVN udupił sprawę puszczając na antenie takich idiotów którzy pieprzą cos, o czym tak naprawdę nie mają zielonego pojęcia i to mnie w tym wszystkim tak wk.urwia.
Nie no filmik wymiata!!buahauhauahuahauha zaje.bisty malo sie nie zlałem.
A co do TVN'u to kompletni idioci :D , ale tekst "Ja jestem knightem i wale z axa a kolega jest druidem i wali z rożdżki" mnie dobił xD
najlepszy jest koles ktory kupil sobie pac-ca xD
To rehostnie ktos czy nie?!
film niezły...
zgadnijcie co musialem wpisac na rapidshare, zeby sciagnac... TVN :D
-=DanieL=-
01-05-2006, 17:54
Tu rehost :
http://www.upload2.net/download2/mITgTIwFwFweaUh/TVN_JENOWIEC*****.html
espectro
01-05-2006, 18:37
No nawet nawet ;p
Polecam lookac od polowy jakos ;d
http://www.upload2.net/download3/mITgTIwFwFweaUh/TVN_JENOWIEC*****.html
Niedziala.Klikam dowload leci czas i jak przeleci caly to znowu pisze zeby kliknac i tak caly czas.
Gandalf of Gray
01-05-2006, 21:35
Wszystko fajne.. WYmiatacie tylko czasami nie da sie zrozumiec :/ ;]
10/10 za pomysl
8/10 za wykonanie ;/
-=DanieL=-
01-05-2006, 21:45
Wszystko fajne.. WYmiatacie tylko czasami nie da sie zrozumiec :/ ;]
10/10 za pomysl
8/10 za wykonanie ;/
Wierz mi kolego, że zrealizować podkład pod reportaż w nocy na szybko z dostępem tylko do kamery w komórce nie jest łatwe. Szczególnie, że te podkładanie głosów jest cholernie trudne strasznie się mozna zamotać na dodatek ma sie ograniczony czas do mówienia i trzeba sie dopasować do prędkości poprzedniego mówcy. Ale dzięki za pozytywnego komenta XD
Thx to all za komenty
Felux Zarius
01-05-2006, 22:10
Fajny filmik=)
Ośmieszanie ludzi macie we krwi ^^
a ja niczym nie wale robi to za mnie kolezanka :p
a tak seryjnie to tvn pełna kompromitacja a jak zgnilem z tvp3 o to to byl rylec
Sir Deziom
01-05-2006, 22:39
Bardzo dobre, mam nadzieje ze bedzie wiecej :)
10/10
Ten pierwszy koleś co był pokazany to co on powiedział...jestem maciek of?
Małpeczka
01-05-2006, 22:59
Ten pierwszy koleś co był pokazany to co on powiedział...jestem maciek of?
Tamten kolo powiedzial:"Jestem Maciek of Kyra" :D
1447 filmik - own3d.
Gratz dla autorow ; ).
p.s. TV Niepelnosprytna - nie martwcie się, stado babć noszących moherowe berety dalej będzie z wami !
matkow21
01-05-2006, 23:51
Tamten kolo powiedzial:"Jestem Maciek of Kyra" :D
Najlepiej bżmiąca kwestia w filmiku.:D
Thx za komenty.
1447 filmik - own3d.
Chciałeś być fajny ~ to pisze się 1337.:)
Bradwen Hellscream
02-05-2006, 08:56
mm.. pewnie zostane zbluzgany i wyklety przez spoleczenstwo.. ale mnie sie ten film nie podoba ; S
hehehe KLAWY filmik !! XD wymiata
moja ocena 5/6 =P
Szalony Nurkowiec
02-05-2006, 11:19
http://www.upload2.net/download3/mITgTIwFwFweaUh/TVN_JENOWIEC*****.html
Niedziala.Klikam dowload leci czas i jak przeleci caly to znowu pisze zeby kliknac i tak caly czas.
Rzeczywiście, jest tak jak mówisz, przy najbliższej okazji powiem koledze żeby rehostnął bo ja w tej chwili nie bardzo mogę, ale na dzisiaj będzie.
matkow21
02-05-2006, 11:45
mm.. pewnie zostane zbluzgany i wyklety przez spoleczenstwo.. ale mnie sie ten film nie podoba ; S
film ma prawo Ci się niepodobaĆ ,i nikogo podejżewam niepowinno to obchodziĆ.
Fire Necromacer
02-05-2006, 12:46
Film naprawde pokazuje jak mozna sie smiac z tego co przedstawili "panowie psorzy" z TVN.. GZ dla was, filmik jest super, szkoda ze TVN nie pokaza go w telewizji.. boja sie pewnie swojej wiekszej kompromitacji na oczach (jak to powiedzial drom) "kilkuset tysiecy polskich tibijczykow!". <hahaha> Drom masz niezle texty. W sama tibie na calym swiecie gra srednio 40tys+ graczy, a ty takie liczby znajdujesz w polsce!!
-=DanieL=-
02-05-2006, 23:57
Tutaj znów rehost teraz powinno na 100% działać:
http://www.upload2.net/download2/hdaOSW7ZxIDlJYp/TVN_JENOWIEC*****.html
Kamil843
03-05-2006, 01:47
Nice Filmik Byl niezly ;] 8o
mi sie podobalo ;/ szkdoa ze takie krotkie;/ a i jeszcze jedno, niektorych slow nie moglem zrozumiec;/ bo ktos mial za piskliwy glos(dzieciecy wrecz:)
-=DanieL=-
03-05-2006, 11:07
@Guriel
To było nagrywane komórką dlatego tak dziwnie.
A jak chcesz wiecej to idz do tematu z Wydarzenia z Otoczenia bo to nowe działo studia filmowego gacek i chyba jedno z najlepszych szczególnie 2 cz. ;)
Mistrz Lomaxu
03-05-2006, 11:11
tibia to narzedzie szatana, tvn mial racje, nie rozumiem czemu ich teraz wyzywacie za sluszne uwagi
-=DanieL=-
03-05-2006, 11:20
tibia to narzedzie szatana, tvn mial racje, nie rozumiem czemu ich teraz wyzywacie za sluszne uwagi
LOOOOOL to my tą uwage dalismy w tym reportazu, a nie jakis TVN widać, że masz problemy z rozumieniem
Mistrz Lomaxu
03-05-2006, 11:22
LOOOOOL to my tą uwage dalismy w tym reportazu, a nie jakis TVN widać, że masz problemy z rozumieniem
szkoda ze ty nie masz
Niedam rady pobrac filmu niech ktos da jeszcze raz linka xD
Tak samo przedstawili "Satanizm" pokazali oblakanych ludzi osoby ktore mieszaly krew z tanim winem lol nie wiedzac wogule na czym polega satanizm pokazali ludziom "Albo jestes z nami albo sploniesz w piekle".Tak samo tibie przedstawili pogadali z noob'ami w cafejkach i macie lol
Mistrz Lomaxu
03-05-2006, 11:28
Niedam rady pobrac filmu niech ktos da jeszcze raz linka xD
www.tibia.org.pl
Tutaj znów rehost teraz powinno na 100% działać:
http://www.upload2.net/download2/hdaOSW7ZxIDlJYp/TVN_JENOWIEC*****.html
Probowales?Nie dziala , mysle ze tewj stronce płaca (reklamy) za liczby odswiezeń.
Jojunifu
03-05-2006, 13:47
hahaha kolesie widzieli ze z kamerą w srud tibii i potworzyli w kafeji nowe postacie na rooku :P No Way What A NooB :P
matkow21
03-05-2006, 23:06
hahaha kolesie widzieli ze z kamerą w srud tibii i potworzyli w kafeji nowe postacie na rooku No Way What A NooB
mi się wydaje że te kwestie i wogle były przemyślane albo zadawali im pytania i oni oddpowiadali i potem az wypowiedzi urywali i robili z nich ładnie mówiąc
'downów'
Hhahaaha niezły filmik i pojazd z tego debilnego reportażu w TVN ...
Szkoda że tylko my ( czyt. Ci co grają w tibie ) wiemy jak wielkie bzdury gadali w TVN. Pamiętajcie że niektórzy myslą ze to co pokazane jest w telewizorze jest największa prawdą i jest święte :(
Jak mnie wnerwia jak ktoś gada o tibii a nie ma o niej podstawowego pojęcia tak samo jak w TVN -.- .
Trzeba poznać wroga żeby go pokonać ;)
Draconis Dragontooth
04-05-2006, 07:20
mi się wydaje że te kwestie i wogle były przemyślane albo zadawali im pytania i oni oddpowiadali i potem az wypowiedzi urywali i robili z nich ładnie mówiąc
'downów'
Tvn robiło tez wywiad z kumplem mojego kolegi i wiecie co ? wogóle nie zamieścili go w reportażu , pewnie dlatego że zbyt mądrze mówil .. no nic ide "powalić" z axa , cya
Knajcik14
04-05-2006, 08:19
Ludzie wyje***y filmij koń by się uśmiał :D 8o :D 8o
Brawa dla tych co to nakrecili .
Przydało by sie to podesłaś TVN i niech w tv puszczą ale by była zieja YeYeYe
~Pozdro
PartyBoy
04-05-2006, 08:37
Hahaha... Dawno się tak nie uśmiałem. Filmik 11/10 xD
Małpeczka
04-05-2006, 13:50
Ludzie wyje***y filmij koń by się uśmiał :D 8o :D 8o
Brawa dla tych co to nakrecili .
Przydało by sie to podesłaś TVN i niech w tv puszczą ale by była zieja YeYeYe
~Pozdro
Rozwazalismy juz wyslanie to do TVN, ale zrezygnowalismy z tej koncepcji poniewaz mogliby to dac do jakiejs uwagi, pod napieciem czy co tam leci i by przylecieli tutaj do nas i pewnie gadali cos z naszymi rodzicami, czego nie chcemy
Matiz666
04-05-2006, 13:54
"Moj kolega jest yyy knajtem i yyy wali z a.. yyy axa, a yyy ja jestem yyy druidem i wale z ró... yyy rozdzki" Chlopak sie zamotal : D i jeszcze mowi knajtem zamiast najtem :)
Świetne!! Ubaw po pachy!! I jak najbardzie zasłużyło sie temu TVNowi!! A widzieliście, na orginalnym reportarzu jak gośc z TVNu "grał", i orc berserker wzial go na 2 hity :D Ci z TVNu to same nOOby :p
sierbador
04-05-2006, 18:29
Syte a najlepsze jest kawałek " Ja jestem Maciek of Kyra" uahuahu:D
Santino1993
04-05-2006, 19:38
fajne:p ale ja akurat ie moglem zobaczycz naprawde jak to bylo w TVN :/
Naprawde niezle ale wyslal to ktos do TVNu mysle ze powini se to zobaczyc zwlaszcza ta pani psycholog co to mówi że tibia nieprzynosi zysków
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))
Małpeczka
04-05-2006, 20:19
fajne:p ale ja akurat ie moglem zobaczycz naprawde jak to bylo w TVN :/
Wiec podaje ci linka do oryginalnego reportazu TVNu w google video:
http://video.google.com/videoplay?docid=7419655416454478690
Aureański newbie
04-05-2006, 22:10
HAHAHAHAHAHAHAHA(cdn)...
A tak na serio to nieźle się uśmiałem :P text o aksie i ruzdzce (to nie są błedy :)) przejdzie do historii, najlepiej gdyby ten gościu zobaczył na forum jak się z niego brechtają :P Ta jakość była troche dziwna ale jak na komórkę to nawet niezła :) Najbardziej mnie rozwaliło "A CO TOOOO?!?!? KREW!!!!! A SZATAN!!!(czy jakoś tak :P)" A potem gościu udaje że bije z krzesła :P
matkow21
04-05-2006, 23:14
HAHAHAHAHAHAHAHA(cdn)...
A tak na serio to nieźle się uśmiałem :P text o aksie i ruzdzce (to nie są błedy :)) przejdzie do historii, najlepiej gdyby ten gościu zobaczył na forum jak się z niego brechtają :P Ta jakoś była troche dziwna ale jak na komórkę to nawet niezła :) Najbardziej mnie rozwaliło "A CO TOOOO?!?!? KREW!!!!! A SZATAN!!!(czy jakoś tak :P)" A potem gości udaje że bije z krzesła :P
Ta napewno tego delikwenta na długo zapamięamy !!!!
Dr. Klotz
05-05-2006, 10:16
Hahahahahah 8o Jak zobaczyłem po raz pierwszy ten filmik myślałem ,że się zleje. Hahahahahaha Jest rewelacyjny. Kompromitacja udała wam się nieźle ;)
Hahahahahahahahhahahaha :D
hej , mógłbyś wrzucić film na mega upload?? bo na rapidzie limity a na uploadzie jak daje dowanload to sie nic nie dzieje :(
Szalony Nurkowiec
05-05-2006, 16:28
Filmik suuuuper ;] Troche jakość słaba w pewnych momentach..
btw. Nurkowiec skąd Ty jesteś? Jakiś znajomy avek ;)
Sorry za refleks, ale nie wlazilem na forum od dawna. Avatarek przedstawia gwiazdę, Jurka Wołka, z mojego miasteczka Radzynia Podlsakiego. :D
Rekin Master
05-05-2006, 17:56
"a ja jak sprzedam swoja siodmo lvl-owa postac,to bede miala pieniadze na operacje ryja "
Rox :D
Mario of Calmera
05-05-2006, 19:38
Filmik podoba mi sie bardzo ;) a ten reportaz tvn'u to poprostu obciach...
Aval'yah
05-05-2006, 19:58
Ja jak zwykle nie podzielam entuzjazmu ;< Dla mnie te filmy są żałosne.. może macie jakieś pomysły ale w ogóle nie potraficie ich zrealizować. Nie potraficie nawet nauczyć się tekstów które macie powiedziec, zatykacie sie w połowie zdania. Jakość nagrania jest beznadziejna, ale czego sie spodziewać po komórce. ;s
... bede miała pieniadze na operacje ryja
Was to naprawde smieszy? Pomyslcie żę znajdujecie w internecie filmik w ktorym ktos tak o was mówi. Wina tej reporterki polegała zapewne tylko na tym, że powiedziała to co jej kazali powiedzieć.
well, anyway, cya.
Lucyferusek
05-05-2006, 19:59
hehe nom niezle to zrobili , czekam na more;]
matkow21
05-05-2006, 20:59
Ja jak zwykle nie podzielam entuzjazmu ;< Dla mnie te filmy są żałosne.. może macie jakieś pomysły ale w ogóle nie potraficie ich zrealizować. Nie potraficie nawet nauczyć się tekstów które macie powiedziec, zatykacie sie w połowie zdania. Jakość nagrania jest beznadziejna, ale czego sie spodziewać po komórce. ;s
Was to naprawde smieszy? Pomyslcie żę znajdujecie w internecie filmik w ktorym ktos tak o was mówi. Wina tej reporterki polegała zapewne tylko na tym, że powiedziała to co jej kazali powiedzieć.
well, anyway, cya.
Lol aval ty wogle niemasz humoru sam byś lepiej niezrobił ,zawsze masz jakieś do n as zastrzerzenia.
I noobku kręciliśmy kamerą :/
-=DanieL=-
05-05-2006, 21:51
Nie potraficie nawet nauczyć się tekstów które macie powiedziec, zatykacie sie w połowie zdania.
To mnie najbardziej w*****lo. Idioto my improwizujemy nigdy nie mówimy sobie co mamy mówić puszczamy się na pełną improwizacje, a nie jak jakieś bezmózgi którzy niewiedzą co wymyśleć piszą sobie teksty. Jesteś żałosny, nic o nas nie wiesz, a komentujesz i to dlatego, że w tamtych tematach zjechalismy cie do zera. Ogladałem twoje dzieła takie jak teledysk Red Hot Chili Peppers "Can't Stop" który nagrałeś w rlu z jakimś kumplem na swój sposób to była dopiero żenada, wyglądasz jak dziecko i jesteś dzieckiem. Well, anyway, cya.
matkow21
05-05-2006, 22:15
Ej avallah może pobawimy się w twoją gierkę zaraz jakie to były zasady a no tak ktoś coś zrobi i go krytykować nawet nieoglądając materiału co napisałeś w tym poście poprosotu przeczytałeś posty same a filmu nieściagnołęś c nie?
zaraz wejde chyba na karzdą twoją pracę albo porobie nowe konta i CIę pokrytykuje co nie?nie no ja niejestem takim hamem raz tylko się takim hamstwem wykazałemw stosunku do Raula ,ale teraz trochę mi tej sytuacji wstyd.
Uważam że jesteś noobem bo jedynie TObie jak dotąd się to niepodobało a wiesz dlaczego?
dlatego że Ty masz problemyz tolerancją piszesz w karzdym naszym poście że karzdy film robimy powalony ,co to jest to jest spam jak raz powiedziałeś to się trochę pohamuj i więcej niepisz??
A no tak znlazłeś temat dobry i teraz napisałeś że Ci się niepodoba bo myślisz że wyed zaszpanujesz dzieciaczku.
well, anyway, cya.
Aval'yah
06-05-2006, 09:37
Lol aval ty wogle niemasz humoru sam byś lepiej niezrobił ,zawsze masz jakieś do n as zastrzerzenia.
Mam ale chyba troche ambitniejsze niż wasze.
To mnie najbardziej w*****lo. Idioto my improwizujemy nigdy nie mówimy sobie co mamy mówić puszczamy się na pełną improwizacje
Nie wychodzi wam ta improwizacja.
Ej avallah może pobawimy się w twoją gierkę zaraz jakie to były zasady a no tak ktoś coś zrobi i go krytykować nawet nieoglądając materiału co napisałeś w tym poście poprosotu przeczytałeś posty same a filmu nieściagnołęś c nie?
Jeśli dobrze zrozumiałem to.. zdanie (nie wiem czy można to nazwać zdaniem) chodzi ci o to że nie obejrzałem filmiku? Obajrzałem.
dlatego że Ty masz problemyz tolerancją piszesz w karzdym naszym poście że karzdy film robimy powalony ,co to jest to jest spam jak raz powiedziałeś to się trochę pohamuj i więcej niepisz??
A no tak znlazłeś temat dobry i teraz napisałeś że Ci się niepodoba bo myślisz że wyed zaszpanujesz dzieciaczku.
Nie mam problemów z tolerancją. A wy umieszczająć swoje filmy na forum publicznym musicie być gotowi na krytyke.
zaraz wejde chyba na karzdą twoją pracę albo porobie nowe konta i CIę pokrytykuje co nie?
Gez, jesli ci sie chce to prosze bardzo. Na pewno nie zareaguje tak jak wy.
wyglądasz jak dziecko i jesteś dzieckiem
Jestem niski i co z tego? Wy zachowujecie się jak dzieci. Nie chodzi mi o to że kręcicie te filmy, ale o to że jak dzieci z piskiem i płaczem reagujecie na ich krytyke. Troche powagi, Panowie Dorosli.
A moze ktos rehostnie na megaupload?
-=DanieL=-
06-05-2006, 15:51
Mam ale chyba troche ambitniejsze niż wasze.
Nie wychodzi wam ta improwizacja.
Jeśli dobrze zrozumiałem to.. zdanie (nie wiem czy można to nazwać zdaniem) chodzi ci o to że nie obejrzałem filmiku? Obajrzałem.
Nie mam problemów z tolerancją. A wy umieszczająć swoje filmy na forum publicznym musicie być gotowi na krytyke.
Gez, jesli ci sie chce to prosze bardzo. Na pewno nie zareaguje tak jak wy.
Jestem niski i co z tego? Wy zachowujecie się jak dzieci. Nie chodzi mi o to że kręcicie te filmy, ale o to że jak dzieci z piskiem i płaczem reagujecie na ich krytyke. Troche powagi, Panowie Dorosli.
Poprostu zachowujesz się gorzej niz my znalazles sobie cel i czepiasz się nas. A tobie wzrost idealnie pasuje do twojego zachowania. Mały rozwydrzony dzieciaczek z lizaczkiem który myśli, że jak opluje starszych to będzie od nich lepszy. Jak to mowiles? A, Well, anyway, cya.
Matiz666
06-05-2006, 15:55
Powiem tylko tyle: Wez IC z tad xD
Jak ci sie nie podoba to spadaj nikt tu cie nie trzyma, po za tym popatrz - wrzyscy przeciwko tobie, nie masz szans : D
@up: Usuń tego userbara, bo tylko razi... no i zajmuje ponad 100kb regulaminu się nie czytało? Czego Ty fanem/userem/maniakiem jeszcze nie jesteś?
Nie żebym bronił Avala, wręcz odwrotnie, nie lubię go. Nie lubię też dzieciaków, które jakąkolwiek częścią ciała (ekhem ;p) próbują się dowartościować. Wpieprzają się na forum i piszą "mondre" posty pełne błędów. Chuj mnie to boli, że macie jakieś papiery.
Mam tylko takie małe pytanko: Jeżeli wam coś nie wychodzi to po kiego wała kręcicie dalej? Widzę, że Ville Vallo ze swoim Jackassem zapoczątkował jakąś dziwną manię kręcenia filmów. Żaden nie był tak dobry jak jego. (Pozdro Ville nap :*)
ps. Aha, oglądałem ten film. Jakość do dupy, humor wręcz beznadziejny miejscami, a i przygotować się to nie łaska? Wyrosną z was reżyserzy... co najwyżej filmów porno (pod szyldem jakiejś niemieckiej wytwórni).
-=DanieL=-
07-05-2006, 01:35
@up: Usuń tego userbara, bo tylko razi... no i zajmuje ponad 100kb regulaminu się nie czytało? Czego Ty fanem/userem/maniakiem jeszcze nie jesteś?
Nie żebym bronił Avala, wręcz odwrotnie, nie lubię go. Nie lubię też dzieciaków, które jakąkolwiek częścią ciała (ekhem ;p) próbują się dowartościować. Wpieprzają się na forum i piszą "mondre" posty pełne błędów. Cmęski narząd płciowy mnie to boli, że macie jakieś papiery.
Mam tylko takie małe pytanko: Jeżeli wam coś nie wychodzi to po kiego wała kręcicie dalej? Widzę, że Ville Vallo ze swoim Jackassem zapoczątkował jakąś dziwną manię kręcenia filmów. Żaden nie był tak dobry jak jego. (Pozdro Ville nap :*)
ps. Aha, oglądałem ten film. Jakość do dupy, humor wręcz beznadziejny miejscami, a i przygotować się to nie łaska? Wyrosną z was reżyserzy... co najwyżej filmów porno (pod szyldem jakiejś niemieckiej wytwórni).
Jakbyś nie wiedział, o gustach sie nie dyskutuje jedni mają takie poczucie humoru i lubią oglądać nasze dzieła, a inni nie i nas nielubią. Poprostu tak jest, i wbrew pozorom niemam zamiaru się kłucić doceniam twojego komenta ale Aval to dzieciak który poluje na kazdy nasz temat zeby tylko coś nagadać.
Po 2: W zyciu i jakims Ville Valo nie słyszałem.My kręcilismy juz filmy od października i nie sugerowaliśmy się żadnymi użytkownikami tibia.pl
Po 3: Jakość gówniana bo z komórki ale jak już mówilem mamy już kamere cyfrową i jak ci się zechce to możesz zobaczyć nasze nowe dzieło w lepszej grafice o tutaj: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=75592
Szalony Nurkowiec
07-05-2006, 01:53
Po pierwsze o jakimś Ville Vallo pierwsze słyszę ale to nieważne.
Po drugie pierwszej części wypowiedzi nie zrozumiałem (jakie papiery do jasnej cholery??????).
Po trzecie naucz się czytać geniuszu, bo my się nie przygotowywaliśmy tylko improwizowaliśmy i wyszło tak jak wyszło i większości ludzi się podobało.
Matiz666
07-05-2006, 13:17
Nie żebym bronił Avala, wręcz odwrotnie, nie lubię go. Nie lubię też dzieciaków, które jakąkolwiek częścią ciała (ekhem ;p) próbują się dowartościować. Wpieprzają się na forum i piszą "mondre" posty pełne błędów. Cmęski narząd płciowy mnie to boli, że macie jakieś papiery.
Tylko ciebie jak do tej pory razi :>
Jestem fanem/userem (niczego maniakiem oprocz roweru :-D) jescze wielu rzeczy ale niestety nie bylo takich na stronie userbar.com:)
Regulamin nie jest do czytania SIE, tylko do przestrzegania xD Po za tym 25 kb nikogo chyba nie zbawi ;P (Nie moglem znalezc tego w regulaminie, pomozesz mi? :faceoff: )
Po za tym odwal sie od tego co ogladam, slucham, uzywam. To sa moje sprawy :)
Jakbyś nie wiedział, o gustach sie nie dyskutuje jedni mają takie poczucie humoru i lubią oglądać nasze dzieła, a inni nie i nas nielubią.
To już jest tak ograne... przestań się powtarzać, proszę. Wystawiając coś na forum musicie liczyć się z krytyką.
Po 3: Jakość gówniana bo z komórki
Aha... to wszystko jasne, cieszę się. Jak zaczniecie kogoś atakować w grupie to najpierw ustalcie między sobą wersję zdarzeń.
Po drugie pierwszej części wypowiedzi nie zrozumiałem (jakie papiery do jasnej cholery??????).
Taka aluzja do papierów na dysmózgowie... Ale jak tego nie rozumiesz to się schowaj. Naciśnij alt+f4 i voila!
----> regulamin/sygnatury
Nom, lubię reportować.
Po 2: W zyciu i jakims Ville Valo nie słyszałem.My kręcilismy juz filmy od października i nie sugerowaliśmy się żadnymi użytkownikami tibia.pl
Dobra, ale nie zmienia to faktu, że on z kumplem zapoczątkowali erę rozmaitych filmików z RL na tym forum.
@down: Twój poziom wypowiadania się też...
Zomakeit
07-05-2006, 17:49
poprosty tvn is sux :D
King Mati
07-05-2006, 18:52
:P :p :p Ja to wyslalem do TVN ciekawe jak zaraguja jak to obejrza :p :p
Matiz666
07-05-2006, 19:09
Nom, lubię reportować.
Podnieciles sie? Mam w dupie moj podpis, nie mam zamiaru popelniac samobojstwa, ze mnie zreportowales.
PS.: To ty wcisnij Alt+F4, bo widac, ze TOBIE sie tu niepodoba. Tak ci sie nudzi, ze piszesz idiotyczne posty i dajesz reporty za byle co. Nie lepiej odpuscic? Po co dyskutujesz? Forum nie jest od klucenia sie. Mam nadzieje, ze przemyslisz moj post i w koncu odpuscisz sobie. To wrzystko jest nie na temat, wiec po co to ciagnac?
Pozdrawiam
~Matiz
Na początek: nie znam takich słów jak "kłucić się" i "wrzystko".
ja tylko wyraziłem swoją opinię. A to, że wy dzieciaczki pojechaliście ze mną równo i dokładnie (i żałośnie, o tak, to jest dobre słowo) to bronię się, nie mogę?
Alt+f4 wciskam ilekroć widzę idiotyczne posty, ciśnienie mi wtedy skacze, a to troszkę niezdrowe jest.
Dyskutuję, bo jak sama nazwa wskazuje jest to forum DYSKUSYJNE, a nie Kącik Adoracji Filmików Kretyńskich.
Ach, i nie chłopczyku, żebym się podniecił trzeba czegoś więcej, ten wasz jad mnie tylko bawi.
Popatrz na klawiaturkę - po prawej stronie jest taki klawisz alt, przyciskaj go kiedy chcesz napisać polskie znaki.
Wbrew pozorom to jest na temat: This is the War... That you were asking for...
Poproś komuś niech ci to wytłumaczy.
Mam szczerą nadzieję, że podadzą ich do sądu za zniesławienie. Ja na miejscu tej dziennikarki bym to zrobił
-=DanieL=-
07-05-2006, 19:34
Ciekawe jak? A pytałeś się chociaż mnie lub kogoś z studia czy możesz rozprzestrzeniać nasz film?
Mam szczerą nadzieję, że podadzą ich do sądu za zniesławienie. Ja na miejscu tej dziennikarki bym to zrobił
Ta? Teraz wyszedłeś na idiote. Bo CipSoft równie dobrze mógłby podać TVN do sądu za zniesławienie. A po 2 gdyby o takie coś mógłby każdy podawać do sądu to niebyło by kabaretów polsce hahaahha teraz wynoobowałeś na maxa ;) i kto jest tu dzieciaczkiem? Już wiem dlaczego jesteś w metal militia bo masz zakutą głowe (nie mówie łeb bo jako dzieciaczek pójdziesz zreportować to z płaczem ;])
Edit: do Abnormal też nalezysz ahahahahahah to poprostu mówi samo za siebie kim jesteś :DDDD
Matiz666
07-05-2006, 19:40
"Chlopczyku"? Dorosly sie odezwal... Moze i jest to DYSKUSYJNE forum, lecz tylko jesli nawiazuje to do tematu. Madrala sie znalazl. Dawno nie napotkalem takiego madralinskiego, ktory sie czepia, ze nie stosuje polskich znakow i ciagle stawia na swoim, nigdy nie da ustapic. Nie lubie sie sprzeczac z ludzmi, ktorzy nigdy nie przyznaja racji nikomu. Nie bede juz wiecej odpisywal - ODPUSZCZE sobie. Ty tez powinienes w koncu to zrobic, bo przez ciebie ten temat niedlugo bedzie mial 100 stron.
Przepraszam za nie pisanie ł,ą,ń,ż,ź,ó,ę,ś,ć mam nadzieje ze mi wybaczysz. Aha i za blad ortograficzny tez, wiesz nie kazdy jest taki IDEALNY jak ty.
Pozdrawiam, lecz doniezobaczenia
~Matiz
PS.: Prosze opuszczac moje cyfry w nicku. Gdybym mogl to bym je usunal.
-=Daniel=-:
Nom faktycznie wynoobowałem na maxa - a teraz sprawdź jakbyś to powiedział po polsku.
W Metal Militia jestem, bo tam mało kto słucha takiego Najtłisza i wszyscy mają zakute, heretyckie łby. Groaaarrgh satan na maksa. Norweski aryjski black metal!
Abnormal tyż jest fajne, bo należy tam Hiey, Liado, czy Pani K. i wszyscy jesteśmy nienormalni! Trudno inność akceptować?
Matiz:
Nikt nie jest idealny, racja, tylko że człowiek o iq większym niż zapałka, stara się chociażby sprawdzić swoje wypowiedzi w słowniku ortograficznym.
Trzymam się swojego zdania, bo to jest DYSKUSJA, a to przerabia się w II klasie gimnazjum na języku polskim, trzeba było słuchać dokładnie. Gdybyś podał sensowny argument przekonałbyś mnie. Niestety do tej pory czytam same steki bzdur.
I nie masz racji pisząc, że sobie nie odpuszczę, robię to, bo nienawidzę flamu, który ma miejsce w tym temacie.
Wszelkie pobąkiwania typu "hahaha wygraliśmy" puszczam wolno, bo kretyna i tak "NIE DA SIĘ PRZEKONAĆ".
@down: oj... ręce mi opadają... GRRRROOAAAAAARGH
-=DanieL=-
07-05-2006, 20:09
-=Daniel=-:
Nom faktycznie wynoobowałem na maxa - a teraz sprawdź jakbyś to powiedział po polsku.
W Metal Militia jestem, bo tam mało kto słucha takiego Najtłisza i wszyscy mają zakute, heretyckie łby. Groaaarrgh satan na maksa. Norweski aryjski black metal!
Abnormal tyż jest fajne, bo należy tam Hiey, Liado, czy Pani K. i wszyscy jesteśmy nienormalni! Trudno inność akceptować?
Hmmm normalnie ale niestety nie usłyszysz tego jak mówie to po polsku bo niemam przy sobie kamery :). Taa, a tobie "tyż" trudno zaakceptować nasz film? Bo mi twoją inność trudno zaakceptować jak niemasz już argumentów to walisz teksty typu "Grroooarrghhh" itp. itd. I kto tu jest dzieciak? Ty.
Ta? Teraz wyszedłeś na idiote. Bo CipSoft równie dobrze mógłby podać TVN do sądu za zniesławienie. A po 2 gdyby o takie coś mógłby każdy podawać do sądu to niebyło by kabaretów polsce hahaahha teraz wynoobowałeś na maxa ;) i kto jest tu dzieciaczkiem? Już wiem dlaczego jesteś w metal militia bo masz zakutą głowe (nie mówie łeb bo jako dzieciaczek pójdziesz zreportować to z płaczem ;])
Edit: do Abnormal też nalezysz ahahahahahah to poprostu mówi samo za siebie kim jesteś :DDDD
Cipsoft nie może podać TVN o zniesławienie bo to jest tzw. "wolność mediów", która nie obraża - za to wasze tak, bo są użyte obraźliwe zwroty. Jedyna nadzieja że TVN nie dojdzie kto to zrobił :>
WMV dość fajny, ale jak dla mnie nie jest taki by śmiać się do łez.
-=DanieL=-
07-05-2006, 20:38
To można powiedzieć, że polska to wolny kraj i każdy ma prawo dodać coś od siebie więc TVN jak wykozystuje tą wolność mediów to niech wykorzystuje prawde o tibia, a nie sieje propagande ;).
TVN szuka taniej sensacji
Ciekaw jestem co wy mistrzowie zrobilibyscie gdyby taki tvn was zapytal o Tibie
"ja jestem druidem i robie runy" lol
rofl jak tak pojdzie to wytocza proces dla tego calego tworcy tej przerobki;]
matkow21
07-05-2006, 23:55
-=Daniel=-:
Matiz:
Nikt nie jest idealny, racja, tylko że człowiek o iq większym niż zapałka, stara się chociażby sprawdzić swoje wypowiedzi w słowniku ortograficznym.
Trzymam się swojego zdania, bo to jest DYSKUSJA, a to przerabia się w II klasie gimnazjum na języku polskim, trzeba było słuchać dokładnie. Gdybyś podał sensowny argument przekonałbyś mnie. Niestety do tej pory czytam same steki bzdur.
I nie masz racji pisząc, że sobie nie odpuszczę, robię to, bo nienawidzę flamu, który ma miejsce w tym temacie.
Wszelkie pobąkiwania typu "hahaha wygraliśmy" puszczam wolno, bo kretyna i tak "NIE DA SIĘ PRZEKONAĆ".
@down: oj... ręce mi opadają... GRRRROOAAAAAARGH
Nuubku i ty śmiesz się nazywać nienormalnym ??Ja też do niej należe ale niestaram się siebie poróbnywać z Hiey, Liado, czy Pani K.
bo oni są nienormalny i wcale tak się nieudzielasz na forum,
ja wiem dlaczego tam jesteś porrostu napisałeś wytłumaczenie dlaczego chcesz do tej grupy należeć aby się podniecić że masz dopisek po nickiem...
żałosne...
@Donas
A co my niejesteśmy media ??
Poazatym Cipsoft mógłby podać TVN bo przez niego stracili sporo na zarobkach a pozatym zrobili z Tibi jedno wielkie bicie krzesłami.
My chcieliśmy tylko aby ten cały repottaż zabrzmiał fajniej...i ot to...
@King Mati
A prawa autorkie??czy ktoś CI pozwolił to wysyłać??
@Donas
Zresztą wolność mediów niezpowala opowiadania kłams chyba co nie??
"aby skończyć grać w Tibię potrzeba skończyć jakieś etapy"
Nieoszukujmy się to czyste kłamstwo.
@Rylek
a i do poprzedniego posta
Danielowi chodziło że kręcimy komurką bo do tamtej pory kręciliśmy....
A kamerę niedawno doprowadziłem do użytku więc ...nubku proszę
daj sobie spokuj...
@up: Taaak, szpanuje tą podpiską jak nic. Zresztą wyjaśnienie napisałem dawno na tym forum. Radzę poszukać.
Ach, ja tych ludzi znam z irca etc. Radzę zajrzeć na last.fm do grupy Masters of Pokemon.
To już ostatni post w tym temacie, nie mam siły zdzierać sobie nerwów. Nagrajcie coś porządnego wtedy pogadamy.
Jeżeli o mnie mowa, to możecie mnie wywalić i tak głównie czytam. Co więcej, rozczarowałem się troszkę tą grupą. No, ale nie narzekam za dużo, bo sam do niej nic nie wniosłem. :confused:
Proszę - specjalnie dla ciebie to wygrzebałem, bo podobno się podniecam jak mam jakieś argumenty. Och, już idę, bo ciśnienie jest za duże. Przeczytałem zawrotną ilość twoich postów na podforum grupy, racja mam mniej... ale przynajmniej nie muszę się za nie wstydzić i zasłaniać się "dyz".
Wiesz, kilka dni temu powiedziałem sobie, że zaprę się i napiszę coś do tej grupy, bo przecież wymienione przeze mnie osoby, które bardzo lubię i szanuje harują jak woły, żeby ta grupa się utrzymała. Teraz tak sobie jednak myślę - po co? żebyś pomyślał, że mnie pokonałeś? Nie, nie lubię robić czegoś pod publiczkę. I za każdym razem kiedy zobaczysz mój postna tym podforum, przypomnij sobie, że piszę z własnej woli, a nie, że ty mnie do tego w jakikolwiek sposób ruszyłeś.
Dobre dobre najlepsze "im wiencej zabije zjenacóf tym bede miał wiencej futer~"
xDDDDDDD
Zartan_of_iridia
08-05-2006, 22:58
Wypas jak dla mnie :>
matkow21
09-05-2006, 16:32
@up: Taaak, szpanuje tą podpiską jak nic. Zresztą wyjaśnienie napisałem dawno na tym forum. Radzę poszukać.
Ach, ja tych ludzi znam z irca etc. Radzę zajrzeć na last.fm do grupy Masters of Pokemon.
To już ostatni post w tym temacie, nie mam siły zdzierać sobie nerwów. Nagrajcie coś porządnego wtedy pogadamy.
Proszę - specjalnie dla ciebie to wygrzebałem, bo podobno się podniecam jak mam jakieś argumenty. Och, już idę, bo ciśnienie jest za duże. Przeczytałem zawrotną ilość twoich postów na podforum grupy, racja mam mniej... ale przynajmniej nie muszę się za nie wstydzić i zasłaniać się "dyz".
Wiesz, kilka dni temu powiedziałem sobie, że zaprę się i napiszę coś do tej grupy, bo przecież wymienione przeze mnie osoby, które bardzo lubię i szanuje harują jak woły, żeby ta grupa się utrzymała. Teraz tak sobie jednak myślę - po co? żebyś pomyślał, że mnie pokonałeś? Nie, nie lubię robić czegoś pod publiczkę. I za każdym razem kiedy zobaczysz mój postna tym podforum, przypomnij sobie, że piszę z własnej woli, a nie, że ty mnie do tego w jakikolwiek sposób ruszyłeś.
I po co mi te twoje argumenciki?Nie mam zamiaru Cię do niczego zmuszać i napewno niebędę zbierał honorów za to że ktoś raczył coś napisać...
TO że moja ortografia leży to wiem bo mam dyzortografie...
Więc proszę daj sobie spokuj z teksami"nielubię czegoś robić pod publiczę"
Bo teraz właśnie coś takiego robisz...Niepodoba Ci się film oceń...wyjdz więcej niepisz...starasz się nas przekonać abyśmy zrezygnowali z kręcenia??robimy to co lubimy ,a to że jakiś wyrazi swoją opinię nieznaczy że mamy coś sobie z tego robić.
PO co to piszę??
mógłbym dać sobie spokuj...
Ale denerwuje mnie jak ktoś gada takie farmazony...
A i bye bye bo podobno to już ostani twój post w tym temacie :D
nikt Cię nietrzyma.
POzdro matkow21 :D
Persibald
09-05-2006, 16:55
O CZLOWIEKU! : D
Mowiac prosto z mostu jak uslyszalem to to walnolem rotfla : D
11/10 hail Mr.Trolejbus! :D:D:D:D:D:D:D :D:D
Draconis Dragontooth
10-05-2006, 17:08
nie wiem czy ktoś dawał już ten link (dostałem go pare minut temu na gg od kolegi a na forum nie byłem 2 dni ) .. http://zdesperowany.tibijczyk.patrz.pl/ <-ten sam temat tylko że nagranie :P
nie wiem czy ktoś dawał już ten link (dostałem go pare minut temu na gg od kolegi a na forum nie byłem 2 dni ) .. http://zdesperowany.tibijczyk.patrz.pl/ <-ten sam temat tylko że nagranie :P
to byl moj kumpel z klasy;p on bardzo czesto dzwoni do roznego rodzaju instytucji i sie wyglupia;p
pozdro maciek;p
-=DanieL=-
10-05-2006, 20:40
Lol, zajeb.iste :DDDDD Szkoda, że się odgłosy tej babki źle nagrały.
Ja podobnie robilem z qmplami tylko, że dzwoniliśmy na stacje metra ;DD
Olorion.
10-05-2006, 21:45
imo beznadziejne. Nagrywane na komorce, slaba jakosc, nie przeszliscie mutacji wiec trudno zrozumiec wasze glosy. Poza niektorymi epizodami totalne dno
N
@Donas
A co my niejesteśmy media ??
Poazatym Cipsoft mógłby podać TVN bo przez niego stracili sporo na zarobkach a pozatym zrobili z Tibi jedno wielkie bicie krzesłami.
My chcieliśmy tylko aby ten cały repottaż zabrzmiał fajniej...i ot to...
@Rylek
a i do poprzedniego posta
Danielowi chodziło że kręcimy komurką bo do tamtej pory kręciliśmy....
A kamerę niedawno doprowadziłem do użytku więc ...nubku proszę
daj sobie spokuj...
Ad.1
Widac ze nie jestes w stanie nadazyc za cala ta sytuacja, oraz za skutkami jakie wywowalal temat "Tibii" w mediach. W pewien sposob TVN zareklamowal ta gre, ba, nawet wzbudzil zainteresowanie. Mianowicie chodzi o rozumowanie w tym stylu "gra juz w polsce 70 000 ludzi? Wiec musze tego sprobowac". Poza tym to nie bylo dzialanie na szkode CipSoftu. Istnieje cos takiego jak wolnosc mediow. Moga one bowiem, prezentowac wszelkie tematy, za wyjatkiem takich, ktore moga urazic niektorych widzow, np. ze wzgledow religijnych. W waszym "programie" dopusciliscie sie kilku wykroczen, zas humor, jaki w nim prezentujecie nie swiadczy o was za dobrze. Ot kolejne szalone 13 latki pod wplywem tokio hotel i meza, chca pokazac swiatu jacy SOM KUL, SPX etc.
Ad.2
Nom jezu omuj spokuj s tom komureczkom HE - HE. Co do ostatniego zdania, powinienes wiedziec o prawie dajacym kazdemu wolnosc slowa, i moze on ciebie zywnie krytykowac, co zreszta robi, a ja pod tym sie podpisuja rekami i nogami ; D
@edit
plz modki nie dawajcie wara :(((((99999999
D Rookmaster
21-05-2006, 20:58
@up: modki dawają warna tibia.pl supportowi?
11/10
Dawno się tak nie uśmiałem
I tyle.
Makevelli
21-05-2006, 23:21
BuahUHquhHAUhUAHha 'jak sprzedam postać, to zarobie na operacje ryja' - to mnei rozwaliło :D.
Na końcu fajnie powiedzieliście - że nie należy robic reportaży o tym, o czym nie ma sie zielonego pojęcia :).
Nieee no plakalem przy tym ze smiechu
Straz miejska "Po przyjechaniu na miejsce zbrodni skatowalismy syna ku uciesze matki" LOOOL :D:D :D
Lodiczek
30-05-2006, 18:30
Nieźle się uśmiałem oglądając ten filmik. Popieram komentarz na końcu.
matkow21
30-05-2006, 23:37
BuahUHquhHAUhUAHha 'jak sprzedam postać, to zarobie na operacje ryja' - to mnei rozwaliło :D.
Na końcu fajnie powiedzieliście - że nie należy robic reportaży o tym, o czym nie ma sie zielonego pojęcia :).
najbardziej sensowny morał jaki słyszałem odkąd się urodziłęm.Mam nadizeję że Ci goście z TVN to widzieli .
" Moj kolega jest akurat knightem ....... " Jak mozna byc takim idiota?
Jak spotkam kiedys tego kolesia -.-
Filmik zaje***sty ;] przy ogladaniu spadlem ze smiechu z krzesła ;)
" Na koniec pragniemy powiedziec , ze nie powinno robic sie reportazy o tym o czym nie ma sie zielonego pojęcia i kompromitowac na oczach tych ktorzy graja w tibie " Trafne slowa =);)
BUHASHSAHSAHSHASHAHSHA!!! n00by 2006!
LUDZIE!
CO TO ZA n00000by!!!
Czy to w ogole n00by!
MOJ KOLEGA MA KNIGHTA I WALI Z AXE A JA MAM DRUIDA I WALE Z ROZDZKI" LoL
A JA MAM SORCA I WALE Z FISTA A MOJ KOLEGA MA KNIGHTA I WALI Z ROZDZKI DLA SORCOW OD 100 lvl ZWIE SIE WAND OF NooBERNO MUAHSHAHSAHSHASHASH LOL 8o
-=DanieL=-
05-06-2006, 22:55
BUHASHSAHSAHSHASHAHSHA!!! n00by 2006!
LUDZIE!
CO TO ZA n00000by!!!
Czy to w ogole n00by!
MOJ KOLEGA MA KNIGHTA I WALI Z AXE A JA MAM DRUIDA I WALE Z ROZDZKI" LoL
A JA MAM SORCA I WALE Z FISTA A MOJ KOLEGA MA KNIGHTA I WALI Z ROZDZKI DLA SORCOW OD 100 lvl ZWIE SIE WAND OF NooBERNO MUAHSHAHSAHSHASHASH LOL 8o
Chłopie wyluzuj, chyba już każdy oglądał filmik z tym "człowiekem co wali z axa", a ty wraz przeżywasz?:P
@all
Thx za komenty
SPOKO :)
Koles mnie rozsmieszyl tym tekstem
A JA MAM Z TEGO POLEWKE XD
"Mój kolega jest tym ehm no knightem i wali z axa no a ja druidem i wale z różdżki" jaki idiota :/ z kąd się tacy biorą ?? koleś ty w narodowym języku nie potrafisz się wypowiedzieć ;s
Mushehehhee, czemu ja tego wcześniej nie oglądałem. Niezły podkład, i wogóle, całoś niezła. Gz chłopaki ;D
9/10 (jakoś taka se ;D, dźwiękowa)
DO TV Z TYM :D
Pozdro!
moze ktos zrobic rehosta na megaupload?
Nale Snik
18-07-2006, 00:27
HAHA ale zescie ich zjechali (tvn). Najlepsze bylo , a to to co to jest, a to?? A to?? To cialo?? Oz ty szarlatanie jeden!! Ooo a co tu do ciebei leci? :D hauahu polewka na maxa :D:D
Chociaż TVN i tak skompromitował sie tym bardzo inteligentym reportażem o Tibii, w którym zresztą pokazali samych noobów ("mój kolega wali z axe'a a ja wale z różdżki") to spróbowaliśmy jeszcze bardziej skompromitować ten reportaż. Czy nam się udało, sami oceńcie :)
Link Rapidshare: http://rapidshare.de/files/19259182/TVN_JENOWIEC*****.html
Link Upload: http://www.upload2.net/download2/mITgTIwFwFweaUh/TVN_JENOWIEC*****.html
A ja tego pana co wali z axa znam osobiscie i tego co z rozdzki tez8o . Pompe mialem niesamowita z niego, ale jest naprawde spoko gosciu. Moze i troche dal plame ale pojecie o Tibi to on ma, a po drugie to bylo przed kamerami czyli stres zroibl swoje;(
@up
Spam??
To nie jest niezłe to jest zajebiste!!! Wysłać to do TVN :D
-=DanieL=-
18-07-2006, 16:08
Again w imieniu Studia Filmowego Gacek dziękujemy za miłe komentarze. Jest już nasz nowy film ale niestety nie wrzuce go tutaj ponieważ tibia.pl ostatnio usuwa takie śmieszne filmiki jak chcecie go obejżeć to kliknijcie na pierwszy link w moim podpisie film: "Babciny Przepis".
- O O O! a cototo jest, o to tutaj?
- to akurat jest...
- A OOO TO TO O TUTEJ?
- no to jest...
- coto... CZERWOONE? //brawo! w nagrodę dostaniesz cukierka ^^
- tak
- CO TO JEST?! SZAARLATAN!
- ...
- coś do ciebie poleciało :D
- strzała.
- co to jest strzała? //jakim cudem ten ktoś nie skoczył z balkonu, myśląc, że jest batmanem?
(koleś deda)
- NIE!! NIE! NIE! UGAAAR
(rzuca sie na tego nooba)
To mnie rozwaliło
...i tak zaczynają się:
wagary //nie tylko tak
narkotyki //jasne, w tibii jest drzewko marichuany i kokainy, ale trzeba mieć P ACC xD
i dzieci wchodzą na strony, gdzie mogą zobaczyć nagie postaci z Tibii // Bo akurat na obrazku 32x32 dużo można zobaczyć ^^
To również
Piotrek Marycha
22-07-2006, 16:28
nie no dzieki za link do www.upload.com ale chcialem scignac film..... ( z rapid nie moge)
-=DanieL=-
22-07-2006, 17:59
http://www.megaupload.com/?d=LJMJVZZI <---- Megaupload dla marud
-=DanieL=-
22-07-2006, 18:09
srry double post
Muj koleka jest knujtem i waji z sworta a ja jeśten nóbem i waje ze spammu :)
A ja jestem wzorowym użyszkodnikiem forum, i wiem, że zaraz przyjdzie mod i ci wsadzi twój spam w...
staram sie nie byc krytycznym wobec ludzi ... ale ten film to kpina...po cholere dajesz taki hlam na forum?
Jasiek1110
31-07-2006, 21:51
Mi sie to podoba i to bardzo bo to jest tylko zabawa bo czasem tvn wnerwia ale w poczesci ma racje ale to jest krzywe zwierciadlo i zlych komentarzy nie mozna o tym pisac xD. A to ze ten koles sie zatrzymuje w pul zdania to zrobione specjalnie [noobki xD] <------ (tego nie widzieliscie tego o w nawiasie). xD ale z tym paccem to moje ulubione ale ten film chyba ze 20 razy obejrzalem xD ale nadal go powtarzam bo to jest fajne.:) ;)
-=DanieL=-
01-08-2006, 01:09
staram sie nie byc krytycznym wobec ludzi ... ale ten film to kpina...po cholere dajesz taki hlam na forum?
Po to żeby głupi miał pytanie. I tak nie przejmiemy się słowem "hłam" czy czymśtam bo po 1. twoja krytyka nie ma żadnego uzasadnienia. Po 2. i tak na jeden negatywny komentarz przypada ok. 20 pozytywnych. Bye.
Rooker666
30-09-2006, 07:56
Fajny film jedyne co mi się nie podoba w tym filmie to wypowiedz mateusza srawdy połowe słów z tego zrozumieć niemogę.ale reszta ok
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.