Pokaż pełną wersje : Zarobki druida ?
Mam pytanie. Na jakich czarach (bp run) zarabiac, by przetarg byl dobry i abym nie stal poltorej godziny pod depo czekajac na kogos kto sie zmiluje i kupi... lvl do 20..
Venderer
30-04-2006, 22:16
Mam pytanie. Na jakich czarach (bp run) zarabiac, by przetarg byl dobry i abym nie stal poltorej godziny pod depo czekajac na kogos kto sie zmiluje i kupi... lvl do 20..
Omg.... Do 20 lvlu to jedyne co druid może robić to IHy, FB i Fieldy. Czy to, aż taki wieli wybór? -.- Widziałeś kedyś, żeby wiele osób kupowało fieldy? Nie... Widziałeś masowe huncenie Fire ballami? Nie... Widziałeś magów używających Ihów? tak.. Choć Ihy najłatwiej sprzedać to i tak będziesz się musiał kupca naszukać -.-
do 20 lvl to druid nie ma zaciekawych run. a te ktore sa to sprzedasz idzie wolno,moze ktos sie zlituje ale zarobek to bedzie juz wiekszy na huncie chyba
Mi taki az taki szybki hajs nie interesuje gdzyz poniewaz moj bro chce postac charem i runy robic bo nie ma hajsu na g arma. Ja mam z 200k w depo a on zdeka niecierpliwy chlopak xD
Aha ja mam 31 mlvl takze z fb lekko ciskac nie bede :)
14 lv, 31 ml i myślisz, że będziesz po 666 z fb bił? Fb to syf i już. Mało komu opłaca się z tego bić. Lepiej nabij lvl na Uh/Hmm.
Skoro ida mu takie hity to na pewno nie z fb a z gfb ;f
Venderer
01-05-2006, 10:41
Aha ja mam 31 mlvl takze z fb lekko ciskac nie bede
LoL, twoja siła czarów wynosi 121% - twój dmg z FB zwiększył się może o 10 pkt hp, więc nie podniecaj się tak...
Pan Jordi
01-05-2006, 11:39
Druid może zarobić tylko na tych runkach:
HMM - 1.5k (25lvl)
GFB - 2.9K (23lvl)
Explosion - 3.5k (31lvl)
UH - 3k (24lvl)
UH'y idą najszybciej wystarczy zrobić z 5bp i napisać od jakiegoś hlvl.
* Podane ceny obowiązują w Elysi
Lepiej Postaraj sie i dobij te 4 lvl do 24lvl :P i rób Uh-y ( Ultimate healing ):cup:
skryhull
01-05-2006, 19:33
najlepiej to rób takie runy jakie tylko możesz nawet lmm chociaż z rużdzki lepiej pociągniesz, ale mogą być fire fieldy i idz na jakiegoś hunta np cyklopy a jakby było za dużo to rzuc w jednego fieldem a drugiego z ruzdzki
jak zabijesz tego z ruzdzki to dobij teog 2giego co sie palił, będzie miał mniej hp... albo nawet rób se ihy w razie czego, uhy też noś ale czasem ihy starczą np na beholderach larwach albo slimach, ewentualnie na północ od port hope, tylko terror birdy mogą narobić kłopotu, albo na dworce idz
poisoner
01-05-2006, 21:42
OMG zamiast stac przed depo/expic na slabych potworach, to ty bierz volcanic roda i idz na jakies lepsze potwory, kilka godzin gry i bedziesz mial 24 lvl i wtedy dopiero zaczynasz zarabiac, najlepiej jak najszybciej zrobic 24 lvl a nie bawic sie w sprzedawanie bp wartych 1k :p
Widziałeś masowe huncenie Fire ballami?
Masowe?! Ja nie widzialem nawet malego huncenia tym szajsem. :p
do 20 lvl to druid nie ma zaciekawych run
Taaa a moze sork ma?
a te ktore sa to sprzedasz idzie wolno,moze ktos sie zlituje ale zarobek to bedzie juz wiekszy na huncie chyba
Nie bedzie wiekszy, ale zrobisz szybko 24 lvl i juz masz potem 5 razy wiekszy zarobek, nie ma co czekac tylko robic szybko 24 lvl :p
Mi taki az taki szybki hajs nie interesuje gdzyz poniewaz moj bro chce postac charem i runy robic bo nie ma hajsu na g arma. Ja mam z 200k w depo a on zdeka niecierpliwy chlopak xD
Aha... bedzie zarabiali na golden arma ihami, slusznie.
Aha ja mam 31 mlvl takze z fb lekko ciskac nie bede
Tyle co knight na skilach 50 z f-axa na ful def :p
14 lv, 31 ml i myślisz, że będziesz po 666 z fb bił? Fb to syf i już. Mało komu opłaca się z tego bić. Lepiej nabij lvl na Uh/Hmm.
Oplaca sie bic 100+ lvlom tylko. A hmmow druidem nie radze robic, strata czasu, 2 razy bardziej oplacalne sa uhy. :p
Druid może zarobić tylko na tych runkach:
Tak naprawde nic poza uhami mu sie nie oplaca i jest bez sensu robic co innego niz uhy
A co do cen to nigdy bp gfb nie jest tanszy od bp uh, przewaznie kosztuje tyle samo, czasami minimalnie drozej, ale i tak nie oplaca sie robic gfb bo bardzo trudno kupna znalezc a robi sie je dluzej niz uh.
rób Uh-y ( Ultimate healing )
Naprawde UH to ultimate healing? Cos wkrecasz nie wierze
najlepiej to rób takie runy jakie tylko możesz nawet lmm
Taaa i przez ten czas albo nie expisz w ogole albo expisz za pomoca broni typu fire axe i nie mozesz bic nic poza dwarfami zwyklymi. Juz lepiej zrobic szybko 24 lvl.
chociaż z rużdzki lepiej pociągniesz, ale mogą być fire fieldy i idz na jakiegoś hunta np cyklopy a jakby było za dużo to rzuc w jednego fieldem a drugiego z ruzdzki
ROTFL w cyce ktore sa bardzo wolne i nawet postaci magicznej na full defie niewiele robia jesli nie wiecej niz 2 bije, nalezy bic fieldami i tracic kase bez sensu bo z cyca wypada srednio 5 gp? no comment. A poza tym jak mozna chodzic tak ze jest za duzo cycow? Normalnie grajac nie bije cie wiecej niz 2 w najgorszym przypadku, no chyba ze do cyclo sie wybierasz. :p
jak zabijesz tego z ruzdzki to dobij teog 2giego co sie palił, będzie miał mniej hp... albo nawet rób se ihy w razie czego, uhy też noś ale czasem ihy starczą np na beholderach larwach albo slimach
Lol co to za pała musi grac zeby na larvach sie musial ihac albo na slimach, bh to sie jeszcze zgodze bo atakuja z dystansu :p
Prosta odpowiedz
Drutem na tym lvl nie zarobisz majatku sprzdajac runki bo nie masz takiego duzego wyboru
Mistrz Lomaxu
02-05-2006, 15:49
ja tam bym poradzil autorowi tematu isc na trolle i robic lootbagi, z tego spokojnie masz 2k kasy na godzine a na runach nie ma szans tyle wyrobidź
Viaderny
02-05-2006, 22:57
Moja rada: Dobij do 23 i rob GFB.
Sir Klimek
02-05-2006, 23:06
moja rada skocz do rzeki i jak przezyjesz zapytaj sie taty
----------
@^up^ kompletny bezsens jak pytanie zadane w temacie
niech se robi cokolwiek wedlug wlasnej inwencji a nie zasmieca forum jeszcze bardziej niz jest zasmiecone
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.