Mater
01-05-2006, 08:47
Adventure Quest jest to rpg turowy. Na początku nasza klasa postaci to adventurer. Potem możecie wybrać inne bardziej fajne klasy ale questy są trudne i żeby mieć czary danej klasy trzeba mieć zbroje którą kupimy u "mistrza" naszej profesji ale wyjątkiem jest dragonslayer jego zbroje możemy kupić w sklepie z uzbrojeniem w głównym mieście. Klasy do wybrania są takie: dragonslayer, dracomancer, vampireslayer, vampire, werewolf, ninja, rogue, hunter, knight, mage, wizard, palladin (potrzebny 5 poziom w klasie knight i mage) i fighter. Gra jest super wywalista tylko, że płatna ale pierwszy tydzień gry za darmo. Mam nadzieje, że zachęciłem was do tej gry i, że podczas skillowania nie będziecie się nudzić ;) Oto link do założenia konta:
www.battleon.com
Przedstawie wam też inną gre online. Mowa o my-fantasy. W starej wersji osiągnąłem 53lvl postaci i mi sie znudziła ale wyszła nowa wersja o której mało wiem mam tam 15lvl wcielamy sie w role mlodego wojownika/maga. Podczas naszego treningu porwali nam brata więc ruszamy go ratować. Po drodze napotkamy różne stwory lecz na początku troche śmieszne xD np. osa, pająk lub dzik xD xD Ale już w drugim mieście będą zombi, licze, żywiołaki ognia itp. itd. O klasach moge powiedzieć, że na początku słabszy jest wojownik lecz potem (jak już kupi tasak) jest super wymiatara!! Musicie przeczytać FaQ żeby wiedzieć jak sie leczyć podczas walki. Link do założenia konta:
www.my-fantasy.net
www.battleon.com
Przedstawie wam też inną gre online. Mowa o my-fantasy. W starej wersji osiągnąłem 53lvl postaci i mi sie znudziła ale wyszła nowa wersja o której mało wiem mam tam 15lvl wcielamy sie w role mlodego wojownika/maga. Podczas naszego treningu porwali nam brata więc ruszamy go ratować. Po drodze napotkamy różne stwory lecz na początku troche śmieszne xD np. osa, pająk lub dzik xD xD Ale już w drugim mieście będą zombi, licze, żywiołaki ognia itp. itd. O klasach moge powiedzieć, że na początku słabszy jest wojownik lecz potem (jak już kupi tasak) jest super wymiatara!! Musicie przeczytać FaQ żeby wiedzieć jak sie leczyć podczas walki. Link do założenia konta:
www.my-fantasy.net