Pokaż pełną wersje : Magic Sword na bagnach!!
Krotki ale ciekawy filmik. Akcja toczy sie w venore na bagnach ;)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/8526
kiedys ktos wyzucil MPA na dach... To bylo cos... Sadze ze ten film bedzie czyms lepszym....
grzysztof
01-05-2006, 10:06
a to peszek :)
Tasiorstrasz
01-05-2006, 10:10
Wspolczucia Ter~.
szczere wspolczucia...;/ no a ja myslalem ze przez okna nie mozna nic wyrzucac:X
Nie no mogłeś sprawdzić na czymś innym, dlaczego sov?:F
Kto jeszcze tego niezrobil niech sprobuje... Fajne uczucie :P
Ehh... kasa w plecy...
Tibijska czy Rl?
Omg ale pech;/
Jak go odzyskales?
A jesli nie odzyskales to musiales kupic albo dostal od jakiegos frienda :P
@Pierzak
GM nie bardzo mógłby mu dać
@Ter
Trudno o większy skutek głupoty. : p
EDIT:
Albo ots : )
Kosmo_karol
01-05-2006, 12:27
nie wieze w to jeszcze nie ma takiego chyba hardcorowca czy jakos tak zeby wyrzucic sova przez okno :P
hehe no powiem szczerze takeij akcji jeszcze nie widzialem :) GZ for you :P Skoro odzyskales sova twoj fart ale musze powiedziec ze nie zly wstrzyk adrenaliny musiales miec.
Galanian Slatan
01-05-2006, 12:50
Ło kurde, ile tam kosztuje SOV?? Na pewno duzo, ehh n/c
Aeglos Tribunal
01-05-2006, 12:54
tak sie składa , że wyżucił on go całkiem przypadkiem xPP więc nie przesadzajcie że jset to OTS bo to nie prawda :PPP
Venderer
01-05-2006, 12:59
hehe no powiem szczerze takeij akcji jeszcze nie widzialem :) GZ for you :P Skoro odzyskales sova twoj fart ale musze powiedziec ze nie zly wstrzyk adrenaliny musiales miec.
On go nie odzyskał, tylko kupił nowego (Bądź dostał nowego ;P)
@Ter współczucia i podziwiam Cię, że wziałeś to na spokojnie ;) bo to tylko gra, tak trzymać x]
(Ty na pewno nie pobiłbyś matki krzesłem, więc jednego podejżanego mniej xD)
Uuu :s Szkoda Sova :p ale co zrobic :\ Ter wspolczucia tyle moge powiedziec.
Oj, Ter
Nic tylko pogratulować podejścia do Tibii. Jakbym stracił SoVa to bym się chyba za oknem wywiesił do góry nogami... (wcale z tego dumny nie jestem:/)
No, ale najważniejsze, że masz następnego i możesz grać dalej:)
nie wieze w to jeszcze nie ma takiego chyba hardcorowca czy jakos tak zeby wyrzucic sova przez okno :P
No hardcorowo... Troche cisnienie mi podskoczylo, ale coz zrobisz... Naszczescie ostatnio niezaduzo gralem i nie przezylem tego az tak strasznie... Naszczescie przedemną jeszcze anhilator (tego sova mialem od 60lvla).
Zamiast do reki z boxa to o jedna kratke za blisko i polecialo przez okno....
Po co komu te okna w domkach... Kazdy mowi ze chatki w venore sa najdrozsze i najlepsze... gdybym mial domek w Carlin lub innym zadupiu to bym mogl wyjsc i wziasc mieczyk spowrotem Eh... AA tak lipa :(
Acastunio
01-05-2006, 13:36
Miałem podobnie z MMS:
http://img153.imageshack.us/img153/3961/uo00219ci.th.jpg (http://img153.imageshack.us/my.php?image=uo00219ci.jpg)
heh ale pech :P
moj kumpel w thais w domku robil porzadki i chcial rh na siebie wlozyc i mu sie reka omcknela i rh wyladowalo na dachu domku sasiada :D
A na danubi bykla jeszcze inna opcja, pewnemu czlowiekowi zagradzili domek pustymi bagami itp. DOmek w thais a mial tam drzewko i pod drzewkiem bykl bag z demon lootem, mpa. 2 gles, mms i costam jeszcze i on niefortunnie to wyrzucil :P mozna to porownac do sova terarama bo podobna kase kosztowal.
ToMuS_Aurea
01-05-2006, 16:50
Gratuluje pomyslu ;>
Gratuluje pomyslu ;>
To nie bylo planowane ;>
Lord Wlodek
01-05-2006, 17:52
Omg czegos takiego nie widzialem dobrze ze annhiego nie robiles to se mozesz odzyskac :)
Wald_Kerius
01-05-2006, 18:20
O kurde, koleś wymiata. Hehehe, ostrą padakę z tego filmu miałem 8o Szkoda sova, ale filmik przejdzie do historii.
Kamilmen Cichy
01-05-2006, 18:29
Dajcie rehosta bo mam przekroczony limit (jak zawsze -.-")... Najlepiej na megaupload.
Ja tlko jak w domku sprzątam to wyrzucam rzefczy przez okno;>>>>
o K U R W A ...... stary ty to masz szczęście ^^ serio "End Game"?? przeciez w domq masz 100k+ dozucisz mms to odzyskasz ;P albo idz na anni ^^
Trichondrius
01-05-2006, 21:40
Acastunio:
Ale tego mss'a mogłeś chyba odzyskać wystraczy żebyś wszedł po parcelah albo levitave czy coś takiegos ale niejestem tego pewien :/
ToMuS_Aurea:
Uhh, kto mądry wywliłby sov'a specjalnie -.-'? Chyba Ty :>
Ter:
Teraz powinieneś zamurować to okno xD albo trzymać takie itemy w pomieszczeniu bez okien :d
Wspułczuje Ci :/ no ale jak dostałeś tego sworda to jeszcze masz anhilator ;)
Arturo Michael
01-05-2006, 21:45
O jezu ! Ja sie chyba bym popłakał ! :/ Ale od czego sie ma kolegow bo chyba ich masz ;P Ale i tak zaden z nich na lvl. 100+ chyba by nie oddał SoVa ;/
"A to peszek"
Acastunio
01-05-2006, 21:52
Acastunio:
Ale tego mss'a mogłeś chyba odzyskać wystraczy żebyś wszedł po parcelah albo levitave czy coś takiegos ale niejestem tego pewien :/
A myślisz, że nie próbowałem..? =] W Venorskich domkach nie da się wejść z balkonu na dach ani czarem, ani po skrzynkach...
Współczuje Ci... Ja bym sie chyba załamał:( . No ale wkoncu to tylko gra:) Pozdro
Współczuje Ci... Ja bym sie chyba załamał:( . No ale wkoncu to tylko gra:) Pozdro
no niby to tylko gra a takiego SOVA w takiej "tylko grze" mozna opchac za 600 zeta na allegro...ale to przeciez "tylko gra"
Heh... W kobieżynie mają kraty w oknach :)
A myślisz, że nie próbowałem..? =] W Venorskich domkach nie da się wejść z balkonu na dach ani czarem, ani po skrzynkach...
Hehe, mms to jednak z deka mniejszy wydatek niz SoV ; >
Btw, czemu zrookowales postac? :S
Wiele osob traci majatek przez wlasna glupote, ale chyba juz lepiej bym sie czul jakbym mial hacka :P (mialem hacka, ale nigdy nie wyrzucilem SoVa przez okno wiec nie mam porownania :D)
Mam tylko pytanie skad masz nowego sova, odzyskales tego czy kupiles?
Actorron
02-05-2006, 00:12
Coś mi niepasuje dlaczego jak kliknoles see na SoV to pojawilo sie 23:15 You see a magic sword (Atk:48 Def:35). o ile dobrze wiem powinien byc jeszcze dopisek It's the Sword of Valor. OTS plx ? :)
Coś mi niepasuje dlaczego jak kliknoles see na SoV to pojawilo sie 23:15 You see a magic sword (Atk:48 Def:35). o ile dobrze wiem powinien byc jeszcze dopisek It's the Sword of Valor. OTS plx ? :)
Noob plx ?--.--
Jak stoisz przy przedmiocie to sie pokaze opic, a jak jest gdzies dalej to juz nie -.-'
Zrob sobie test np. z blue robe
kurwa w kity lecicie sobie
napewno tak bylo by dla kolesi z forum zrobic frajde X(
niedaleko tego sova byl pewnie jakis kumpel i pewnie go zara by zabral ! wiec w kity nie ledzcie bo to napewno niemozliwe zeby 104 lvlowiec po takim czyms konczyl gre !! to bylo zrobione dla funny pewnie
ZALOSNI JESTESCIE ;(
Noob plx ?--.--
Jak stoisz przy przedmiocie to sie pokaze opic, a jak jest gdzies dalej to juz nie -.-'
Zrob sobie test np. z blue robe
trzeba miec te b robe :PP
Nie nie nie,
Poprostu nie trafilem w reke tylko o jedna kratke w lewo i sov poszedl za okienko.
Jesli uwazacie ze ktos tam stal to spobujcie w te miejsce dojsc i dodajcie tu fotke ;)
Oczywiscie ze troche sie zmartwilem... Naszczescie jestem przed anhilatorem :p
ToszToDebil !! omg koles chyba został otułomiony najezdzca z TVNu xD
K.R.E.T.Y.N z moze to byl jakis Thief,Hacker ? :O
>>STFU<<
Acastunio
02-05-2006, 09:28
Hehe, mms to jednak z deka mniejszy wydatek niz SoV ; >
Btw, czemu zrookowales postac? :S
Hacked => straciłem 2 mln~ gp, więc juz sram na tą gre xD
Tak dla jaj ja wyrzucilem backpack sovow i sca ale byl w backpacku i nikt nie mogl zobaczyc bo sie nie da dojsc :(.
czy wy jestescie ku*** slepi i czytac nie umiecie? wyraznie napisal ze przez przypadek? Ja tak wywalilem fire axe do wody jak zaczynalem trenowac
weeez....
albo jestes idiota albo gral twoj 10 letni brat i nie wiedzial co czyni ;/
a jesli tak spokojnie przyjales ze sov ci sie poszedl walic to chyba on nie byl tfuj :)
Co ja moge powiedzieć, to co wszyscy powiem - współczuję.
Ale, to sie zdarza - mi wczoraj bohy przez okno polecialy...;/
Konri Sorcerer
02-05-2006, 10:39
Miales Pecha Malego...
Propan Butan
02-05-2006, 10:58
wypadki chodzą po ludziach...
Actorron
02-05-2006, 11:50
ekhm no fakt :confused: mój błąd, racja jeśli niestoisz blisko np. SoV'a niewidac opisu :p
I współczuje utraty SoV'a w tak glupi sposób
LOL Teraram...co na to Vete i inni?;)
Kamilmen Cichy
02-05-2006, 13:27
Fajnie wyglada, ale współczuje... Nie chciałbym być na Twoim miejscu...
weeez....
albo jestes idiota albo gral twoj 10 letni brat i nie wiedzial co czyni ;/
a jesli tak spokojnie przyjales ze sov ci sie poszedl walic to chyba on nie byl tfuj :)
1.naucz sie pisac
2.jak bedziesz mial sova to mozesz go wyzywac np. "od debila" etc. chociaz to zwykly przypadek, ze wyrzucil. Prawdopodobnie ciebie(celowo z malej litery) nie stac nawet na domek w ven,ktory kosztuje 200k + ?
3.jedziecie go jak psa, ze wywalil sova, jego sov jego problem. Dobrze, ze zachowuje dystans do tibi, to tylko gra ludzie..., co mial zrobic? Wpasc w depresje na realu,rzucic szkole,zabic sie? Nie, zyje sie dalej
4. Ter wspolczuje SoV'a i tych idiotow na forum
Mistrz Lomaxu
02-05-2006, 20:28
on to specjalnie zrobil, znam go i wiem ze jego kumpel gm stal obok na bagnach ale nie bylo go widac bo utana vida wklepal a po filmie mu oddal magic sworda a wy podnietke chwyciliscie ze wyrzucil magic sworda ale newbasy no comment
Guutek'fis
02-05-2006, 20:39
on to specjalnie zrobil, znam go i wiem ze jego kumpel gm stal obok na bagnach ale nie bylo go widac bo utana vida wklepal a po filmie mu oddal magic sworda a wy podnietke chwyciliscie ze wyrzucil magic sworda ale newbasy no comment
aahahhah ^^ i kto tu noob?
Mistrz Lomaxu
02-05-2006, 21:42
twoj ojciec
to byl sarkazm o ile wiesz co to jest -.-
Mistrz Lomaxu
02-05-2006, 23:00
to byl sarkazm o ile wiesz co to jest -.-
a ja myslalem ze to byla ironia
grzysztof
03-05-2006, 00:01
a ja myslalem ze to byla ironia
nie myśl tyle bo Ci szkodzi
wspolczucia ;/ ale
ja kiedys trenilem qmplem, dal mi swoje passy :} i chcialem dobic mu 85 axe'a(;D), i zaczolem sie bawic jego dragon lance xD przezucac kolo siebie, krecic nim kolka xD (wokol postaci ;p) zakladac, zdejmowac itp. i nagle myszka sie zaciela i wpadl d-lance do wody;/ to byl nowy serwer wtedy, d-lance kosztowalo kolo 100k ;/ a ja mialem aby druida z 10k ;p kolega sie w*****l i dal mi miech na odzyskanie d-lance (naszczescie sie udalo :P) wiez jaka jest panika jak wyzucisz nie swoja rzecz do wody? :P ale wtedy mialem pietra xD
Mistrz Lomaxu
03-05-2006, 11:16
wspolczucia ;/ ale
ja kiedys trenilem qmplem, dal mi swoje passy :} i chcialem dobic mu 85 axe'a(;D), i zaczolem sie bawic jego dragon lance xD przezucac kolo siebie, krecic nim kolka xD (wokol postaci ;p) zakladac, zdejmowac itp. i nagle myszka sie zaciela i wpadl d-lance do wody;/ to byl nowy serwer wtedy, d-lance kosztowalo kolo 100k ;/ a ja mialem aby druida z 10k ;p kolega sie w*****l i dal mi miech na odzyskanie d-lance (naszczescie sie udalo :P) wiez jaka jest panika jak wyzucisz nie swoja rzecz do wody? :P ale wtedy mialem pietra xD
wiem cos o tym, utopilem kiedys golden helmeta mojego kumpla i mnie tak zarabal za to ze w szpitalu wyladowalem ze zlamana reka i noga :-/
Guutek'fis
03-05-2006, 11:44
wiem cos o tym, utopilem kiedys golden helmeta mojego kumpla i mnie tak zarabal za to ze w szpitalu wyladowalem ze zlamana reka i noga :-/
ahahahahahahahha nawet twoja matka cie nie poznala ahahah
golden helmeta? buahahh w calej tibi jest tylko 1 i to na eterni ahahah
IDZ SIE LECZYC CHLOPIE
Texterus
03-05-2006, 14:27
@up
Golden Helmetów jest więcej niz 1.
@topic
Jeśli to bylo przypadkowe to miales rzeczywiscie pecha ale jesli bylo tak jak napisal 1 koles, ze twoj kumpel gm odzyskal tego SoVa no to zalosne.
ahahahahahahahha nawet twoja matka cie nie poznala ahahah
golden helmeta? buahahh w calej tibi jest tylko 1 i to na eterni ahahah
IDZ SIE LECZYC CHLOPIE
mistrz lomaxu to wszedzie byl wszystko mial i wszystko wie..a tak na prawde to w dupie byl i gowno widzial. a golden helmetow to tak do konca nie wiadomo ile jest...nikt sie nie afiszuje ze ma...ja znam 2 polakow ktorzy maja(jeden ma nick na P jakos...Phola~ a drugiego nie pamietam)
Fire Necromacer
03-05-2006, 18:42
Od Mistrza Lomaxu smierdzi Kejw Ratem, prawda? ;]
Topic: Gratz niefarta, ale odzyskales juz SoVa i nie ma co sie martwic.. (gratz za opanowanie gdy ci SoV wypadl przez okno, wiekszosc H leveli by wpadla w panike xD
D Rookmaster
03-05-2006, 20:09
To byl serio twój sov? Jeśli tak tomam nazieje że go odzyskales.
Jak to możliwe że na filmie tracisz SoVa, a już na filmie z Anni~ [bot -.-] masz nowego SoVa? Jak byś pożyczał to nie brał byś miśka tylko nowy miecz... I jeszcze kupiłeś [?] demon arma?!
Btw. 1k zł za SoVa? [ten V~ ]
Master Mind
03-05-2006, 23:19
Przyznaje. Szczyt glupoty.
Jak to możliwe że na filmie tracisz SoVa, a już na filmie z Anni~ [bot -.-] masz nowego SoVa? Jak byś pożyczał to nie brał byś miśka tylko nowy miecz... I jeszcze kupiłeś [?] demon arma?!
Sie gra sie ma :p
http://i4.photobucket.com/albums/y131/Teraram/Quest/Ancient%20Helmet%20Quest/k0013.jpg
Mam nadzieje ze to nie wypadnie przez okno ;p
no cos ty xP SoV to gora 700zl;p
Gate lord
05-05-2006, 13:36
Hahahaha...dobre xD...ale wiecie takie zabawy, albo coś w stylu free items to dobry sposó żeby oderwać się od tibii...też tak zrobiłem xD...
Typek niezly, troche stracił...
;/
Nataniel
06-05-2006, 19:17
To tylko gra :P
evilKRIK
06-05-2006, 21:00
jak bedziesz mial sova to mozesz go wyzywac np. "od debila" etc. chociaz to zwykly przypadek, ze wyrzucil. Prawdopodobnie ciebie(celowo z malej litery) nie stac nawet na domek w ven,ktory kosztuje 200k + ?
3.jedziecie go jak psa, ze wywalil sova, jego sov jego problem. Dobrze, ze zachowuje dystans do tibi, to tylko gra ludzie..., co mial zrobic? Wpasc w depresje na realu,rzucic szkole,zabic sie? Nie, zyje sie dalej
4. Ter wspolczuje SoV'a i tych idiotow na forum
Jak wyżej/\
Palladyn von hellgate
06-05-2006, 21:45
dobre to bylo a najbardzij mnie rozwali twoj opisz w chrakterze na tibi com present z naigo zamiast sova lol? a jak ci ten co masz wypadnie to co zrobisz? zawsze lepsij miec 2 sovy niz 1 :D
dobre to bylo a najbardzij mnie rozwali twoj opisz w chrakterze na tibi com present z naigo zamiast sova lol? a jak ci ten co masz wypadnie to co zrobisz? zawsze lepsij miec 2 sovy niz 1 :D
Juz sie zabezpieczylem :p. Mam sova i pharaon sworda na wszelki wypadek :D
Powiem tak... wymiatasz xD
Zomakeit
07-05-2006, 17:44
Fajny Filmik.hmm
zuczek15
08-11-2007, 01:02
zal sova ;(
marcin_1991
08-11-2007, 01:43
Zuczek wymiatasz...
zal sova ;(
co za pierdolony archeolog jebnac i zabic takiego tylko forum zasmieca
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.