Pokaż pełną wersje : Nowy rekord w zdobywaniu 100 lvla ?
Randrell Riot Zdobyl dzisiaj 100 lvl. Co wiecej jego account creation to 10 kwietnia. Poza tym zobaczcie na strone erig net. Jego exp jest naliczany dopiero od kilku dni ;o.
Character Information
Name: Randell Riot
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 100
World: Samera
Residence: Carlin
Last login: May 01 2006, 00:19:43 CET
Account Status: Premium Account
Character Deaths
Apr 13 2006, 06:17:06 CET Killed at Level 26 by Leto Skumur
Apr 12 2006, 13:09:15 CET Killed at Level 23 by a rotworm
Apr 11 2006, 10:44:40 CET Killed at Level 18 by a rotworm
Apr 10 2006, 21:11:40 CET Killed at Level 11 by a rotworm
Account Information
Created: Apr 10 2006, 11:13:37 CET
Wiec Tetro owned :>
o ja piernicze :P nawet w meisiac to nietrwalo.. ;] moze boty.?? :P
Jak tak szybko expi to pewnie bedzie jeszcze lepszym nabijaczem expa niz Taifun Devilry i Tetro~
no.... chyba juz jest ;d
O kurde, nice pg, nice sharing kolo umie grac zajebiscie, gratz
Ja tez uwazam ze to raczej sharing... alebo powlaczal z 10 botow i zostawial na cale nocy i dnie :P
jak to mial byc sharing to ciekawe ile ludzi na tym charze gralo ;d
Tatus, mamusia, braciszek.. wszyscy po trochu ;d
Miszczoslav
01-05-2006, 10:56
jestem pod ogromnym wrażeniem <wow> pierwszy raz takie coś widze OMFG
OMG 20 dni i 100 lvl. Pewnie juz mial tam jakaś postac i teraz poporstu cala kase w niego wladowal...
EDIT: tak jak myslalem jest to posatc Sandler Riot ktory mial delete jakis czas temu.
Nie ma siły, żeby gość grał 24h na dobę dzień w dzień. Jest ich paru, a może parunastu (?), więc to żadne osiągniecie...
Rafciu Mistrz
01-05-2006, 13:11
Oho... Sandler Riot powraca? Skasowali im chara, a teraz wzięli się z powrotem do roboty... >.>
@EDIT: http://www.pskonejott.com/otc_display.php -> Randell Riot ... n/c
..::Guti::..
01-05-2006, 13:29
bot blsssss
to jest już chorobliwe 8o jak zobaczyłem to tempo to OMFG :| n/c
The Mass
01-05-2006, 16:21
Gratuluje bota.
Lub pracy wielu ludzi.
Ale nie rozumiem, co ludzie przez to chcą osiągnąć?
I dlaczego do tej pory żaden GM się nim nie zainteresował? Albo może i zainteresował..
po prostu gra tak ze nie mogli sie przyczpic.srednio gral 15h dziennie.granie 15h dziennie przez 3 tygodnie jest teoretycznie mozliwe.oraz mogl miec tu inna postac z duzym zapleczem finansowym i wladowal w sd i latal sdkami po demonii.
www.pskonejott.com
poszukajcie tam sobie troche o tym gosciu, prawie caly czas byl onlinr 23.5-24h na dobe. wiec albo gosciu teraz ledwo zyje(nie sadze zeby ktokolwiek przezyltyle bez snu) albo ma paru kolegow power gamerow;)
@down
http://img50.imageshack.us/img50/5387/im33da.jpg tu masz screena zrobionego wczesniej na stronce ktora podalem, nie jest to fake i jak widac przez pierwsze dni tym charem byl praiwe cala dobe online, i najprawdopodobniej w nastepnych dniach byl krocej online(wyzszy lvl-mozliwosc szybszego expienia) co dalo 307h w sumie.
www.pskonejott.com
poszukajcie tam sobie troche o tym gosciu, prawie caly czas byl onlinr 23.5-24h na dobe. wiec albo gosciu teraz ledwo zyje(nie sadze zeby ktokolwiek przezyltyle bez snu) albo ma paru kolegow power gamerow;)
jak mial 100 lvl z rana dzis to lacznie onine 307h wiec 307/21to okolo 15 h dziennie...w tym wypadku twoje prawie robi wielka roznice
Tuhamiid
04-05-2006, 23:22
I co z tego ma ? Deleta ;) Nalezalo mu sie....
chodzy sharowal w 100312-0584-58340836050 to i tak to jest niesamowity wyczyn.. tyle musial komp masakra.. respect mimo wszystko.. 20 dni.. przeciez ja w 20 dni nie wbilem 50 w Diablo xD
Ciekawe kiedy zbanuja go za acc share'ing...
Ciekawe ile zaplaci za prad?
Ciekawe ile spal wlasciciel konta?
Ciekawe kiedy zbanuja go za acc share'ing...
Ciekawe ile zaplaci za prad?
Ciekawe ile spal wlasciciel konta?
Juz zbanowali
Duzo:D
Moze spal duzo bo lvl mogli zrobic jego kumple;]:DDDD
Lord'Nesteloo
05-05-2006, 00:10
WTF?! Big gratz dla tych ludzi, nie wazne czy dla autorow bota czy ovnerow :D
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1218379
Nie wiem czy to prawda poniewaz post napisal 8 lvl.
"Randell Riot account deleted!!!!!!!" Tytul posta :P
Nie ma się czym podniecac, sprawdzcie 180~ levela z rodzinki Riot, dostał delete'a za sharowanie konta, a że bardzo 'chcieli' grac dalej to zrobili sobie nową postac. Share w 5 osób, o ile nie więcej.
po co sie podniecasz? dobre macro robi swoje....znałem kogos takiego co grał na macro do 120 levela. wielcy mi mistrzowie.
Miltoner
05-05-2006, 16:22
Randell Riot Deleted
No i koniec tematu i nie piszcie bzdur "dobre macro robi swoje", raczej bym powiedzial dobry sharing robi swoje. cya
Boozy'woozy
05-05-2006, 16:25
Dobra zrobil 100 lvl w niecaly miesiac, ale ziomek miala blokera mial kase juz przygotowana na sdki i byl zoorganizowany a nie jak new serv to jest wogole co innego.....
cya
po co sie podniecasz? dobre macro robi swoje....znałem kogos takiego co grał na macro do 120 levela. wielcy mi mistrzowie.
Noo mistrz... nie wszyscy umieja sie macrem obslugiwac
Yours Adam
jest nas wielu...nas nie pokonacie << racja... :P (cytat z piosenki)
konot randella jest usuniete wiec po co te ciagle dyskusje? proponuje zamknac temat. dla niedowiarków : http://www.tibia.com/service/?subtopic=lostaccount wpisujemy Randell Riot i submit
Phil Odaerin
06-05-2006, 18:10
Sandler Riot vel Randell Riot vel Klauser Riot: You advanced in sharing your account.
Hrhr.
Kolejny sharer skasowany. Good job :>
Zostal jeszcze tylko Klauser ;]
Jego śmierci wskazuja na to, że używał cave bota. 3 razy zginął na rotwormach, w tym raz na 23 lvlu, doswiadczony gracz raczej by nie padł -.-
Omg;p niewiecie co tam się dzieje i komentujecie...:(
Po 1.Sandler Riot gral sam po 2.Randell Riot-new char Sandlera,ale już z kolegamiB) ) + Mały CaveBocik i mamy 100 lvl w 20 dni;)
I zdaje sie ze Klauser też gra sam ( ale to tylko moje przypuszczenia,jego nieznałem:P )
Apr 23 2006, 08:33:45 CET Killed at Level 186 by a hunter
Apr 16 2006, 21:35:07 CET Killed at Level 187 by a hydra
Jakby scharował konto to by dawno odrobili te lvl-e:P wiem,że to dużo na takim lvl-u ale każdy po trochu i by się odrobiło.A samemu widocznie mu się niechce
neok of secura
07-05-2006, 13:33
o ja pier*** gra o miesiac krocej odemnie ja nie mam 20 lvla a on ma 100 8o
o ja pier*** gra o miesiac krocej odemnie ja nie mam 20 lvla a on ma 100 8o
albo graj więcej albo nie umiesz grać ;) hihihihihi
Fakt. Szybko wbił ten level, ale co lepsze, on nie maniaczy po 24h/7.
Skoro już tak szybko wbił ten 100 lvl, to może teraz nowy rekord w zdobywaniu 200lvl? Zobaczymy, jak to będzie.
Fakt. Szybko wbił ten level, ale co lepsze, on nie maniaczy po 24h/7.
Skoro już tak szybko wbił ten 100 lvl, to może teraz nowy rekord w zdobywaniu 200lvl? Zobaczymy, jak to będzie.
Chyba niebędzie nowego rekordu:p Postać została skasowana:(
a ja mysle ze dostal bana na miesiac za sharing bo nie loguje sie juz od 2 maja i na dodatek ukryl informacje o swoim koncie ;]
a ja mysle ze dostal bana na miesiac za sharing bo nie loguje sie juz od 2 maja i na dodatek ukryl informacje o swoim koncie ;]
Wnioskując z tej wypowiedzi stwierdzam ,że myślenie nie jest twoją mocną stroną.
IceMaster :)
09-05-2006, 15:30
o ja piernicze :P nawet w meisiac to nietrwalo.. ;] moze boty.?? :P
Jak tak szybko expi to pewnie bedzie jeszcze lepszym nabijaczem expa niz Taifun Devilry i Tetro~
no.... chyba juz jest ;d
HAHAHAHAHAHAHAH N/C
btw.
nie da sie robic 1 mln expa na dzien expiac na dwarfach;p
on expil wrls/drags/hydras i nie da sie robic tego na "bocie"
napewno jest sharerem tyle
Chyba niebędzie nowego rekordu:p Postać została skasowana:(
Phi! Została skasowana... A ja słyszałem, że grał sam... Chochiaż w to wierzyłem, tak jakbym chciał, a nie mógł... :D
Nie wiem ile to expa ale Xart Sain Z nebuli keidys 70+ Rp teraz 20+ pal wbil na dwarfach z 53 na 57 w jeden dzien ... wiec sadze ze da rady wyciagac ponad 700k expa tam ale przy zalozeniu ze nie gral duzo to przyznaje ci racje
Sharing to jest pewne, ale nie wiadomo ile osob. Ale gratulacje sie naleza.
Gralem kiedys na tym serwie Randell Riot=Sandler Riot zbanowany na 182 lvlu za sharing account. Reldnas tez jego postac w 3 tygi 96lvl wbil. Gra na nim do 5 z tego co pamietam!! Wogole na tym serwie jest duzo brazylyjczykow ktorzy znaja sie z rl 70% czolowki. Sharuja konta max do 6 osob poznalem kolesia Tobias el'matador w ciagu niecalego roku zrobili knighta Tobias el'matador cos okolo 120lvla. Po haku Zrobili Dell Escaldado prawie 130lvl rowniez zostali haknieci to wrocili na tobiasa i wbili 101 lvl obecnie 99 bo padl pare miesiecy temu. Brazylijczycy na tym serwie maja bardzo dobre pg i sharing :)
@up
Taaa... Tam prawie wszyscy znają się z Reala;) A w sharingu też są nieźli:p
www.tefe.fora.pl
visit or die
Cytuj:
10:41 Golden'Merlin: mam oferte, zaplace 700 zl za 1kk.
Mistrzem Polski jest Legia, Legia najlepsza jest, Legia to jest potęga, Legia CWKS!!
Zawsze z Królewskimi
chyba cie wali! LECH POZNAN RZADZI!
"WEZ LEGIE SWA, IDZ NAD WARTE UTAP JA I ZASPIEWAJ HEJ HEJ HEJ!!
JEDNEJ K.U.R.W.Y. MNIEJ!!!
BTW. koles juz ma banished za sharing :P
Anvortis
02-06-2006, 23:21
Nie ma siły, żeby gość grał 24h na dobę dzień w dzień. Jest ich paru, a może parunastu (?), więc to żadne osiągniecie...
Haha to ty chu** wiesz jak bylem uzalezniony gralem srednio 16 godzin dziennie i to w dni w ktore chodzilem do szkoly a o weekendach to juz nie mowie jak bylo 2 tygodnie wolnego to przez 12 dni gralem po 25~ godzin a czasami siedzialem 3 dni przy kompie i tylko robilem herbate i jadlem. Oczywiscie ciagle skillowalem :]
Ostatnie 2 dni praktycznie spalem. :) czy kazdy kto wbije szybko level odrazu musi sharowac konto ? LOL ze pare osob tak robi to nie znaczy ze wszyscy wiec skoncz pier***** takie glupoty.
Haha to ty chu** wiesz jak bylem uzalezniony gralem srednio 16 godzin dziennie i to w dni w ktore chodzilem do szkoly a o weekendach to juz nie mowie jak bylo 2 tygodnie wolnego to przez 12 dni gralem po 25~ godzin a czasami siedzialem 3 dni przy kompie i tylko robilem herbate i jadlem. Oczywiscie ciagle skillowalem :]
Ostatnie 2 dni praktycznie spalem. :) czy kazdy kto wbije szybko level odrazu musi sharowac konto ? LOL ze pare osob tak robi to nie znaczy ze wszyscy wiec skoncz pier***** takie glupoty.
16 godzin chodząc do szkoły powiadasz… załóżmy, że w szkole spędzasz średnio 7h licząc dojazd itd., więc 16h+7h=23h dzięki czemu daje nam to 1h na spanie, jedzenie, toaletę.
Lecimy dalej. 2 tygodnie wolnego w czasie których przez 12 dni grałeś po 25h., czyli 12x25h=300h, co przeczy tym czego mnie w szkole uczyli czyli, że 1 dzień ma 24h co nam daje 12x24=288h. Rozumiem, że te 12h to jest po prostu dziura w czasoprzestrzeni.
Rozumiem też, że przez ten cały czas robiłeś tego knight który ma obecni 16 lvl.
Ostatnie 2 dni mówisz spałeś… środa-czwartek lub czwartek-piątek zależy jak na to patrzysz, tak czy siak są to dni szkolne a szkoła się jeszcze nie skończyła. Jedyne co cię tu może usprawiedliwić jakoś to choroba/złamanie.
Podsumowując moje wywody. Jeśli grasz tyle czasu w środku tygodnia jak trzeba chodzić do szkoły to albo chodzisz do przedszkola/podstawówki albo skończyłeś ten „sport” zwany szkołą, co jest bardziej prawdopodobne jeśli nie oszukujesz w wieku. I to by w sumie też pasowało to wiedzy na podstawowe tematy typu ile jest godzin w dniu. Jeśli mnie pamięć nie myli jest to pytanie godne egzaminu z podstawówki gdzie zostałem zapytany w ile przemierza ziemia w okuł słońca.
Nie, nie każdy kto wbije szybko lvl sharuje konto ale jak to mówią… „wyjątek potwierdza regułę”, po za tym chciałbym też zauważyć, że jeśli osoba siedzi przez tydzień po 24h przy kompie to prawdopodobnie bierze narkotyki, czyt. nałóg wciąga w nałóg.
Jeśli byłbyś tak miły to ty skończ „pier***** takich głupot”
Over and out!
16 godzin chodząc do szkoły powiadasz… załóżmy, że w szkole spędzasz średnio 7h licząc dojazd itd., więc 16h+7h=23h dzięki czemu daje nam to 1h na spanie, jedzenie, toaletę.
Lecimy dalej. 2 tygodnie wolnego w czasie których przez 12 dni grałeś po 25h., czyli 12x25h=300h, co przeczy tym czego mnie w szkole uczyli czyli, że 1 dzień ma 24h co nam daje 12x24=288h. Rozumiem, że te 12h to jest po prostu dziura w czasoprzestrzeni.
Rozumiem też, że przez ten cały czas robiłeś tego knight który ma obecni 16 lvl.
Ostatnie 2 dni mówisz spałeś… środa-czwartek lub czwartek-piątek zależy jak na to patrzysz, tak czy siak są to dni szkolne a szkoła się jeszcze nie skończyła. Jedyne co cię tu może usprawiedliwić jakoś to choroba/złamanie.
Podsumowując moje wywody. Jeśli grasz tyle czasu w środku tygodnia jak trzeba chodzić do szkoły to albo chodzisz do przedszkola/podstawówki albo skończyłeś ten „sport” zwany szkołą, co jest bardziej prawdopodobne jeśli nie oszukujesz w wieku. I to by w sumie też pasowało to wiedzy na podstawowe tematy typu ile jest godzin w dniu. Jeśli mnie pamięć nie myli jest to pytanie godne egzaminu z podstawówki gdzie zostałem zapytany w ile przemierza ziemia w okuł słońca.
Nie, nie każdy kto wbije szybko lvl sharuje konto ale jak to mówią… „wyjątek potwierdza regułę”, po za tym chciałbym też zauważyć, że jeśli osoba siedzi przez tydzień po 24h przy kompie to prawdopodobnie bierze narkotyki, czyt. nałóg wciąga w nałóg.
Jeśli byłbyś tak miły to ty skończ „pier***** takich głupot”
Over and out!
lol... on grał 25 godzin czyli siadał na kompa i gral 25 godzin bez przerwy -.-
tez tak miałem jak skillowałem swoim najtem :p w 17 dni skille 76/75 i 55% do 6 mlv xd
Miltoner
03-06-2006, 17:28
lol... on grał 25 godzin czyli siadał na kompa i gral 25 godzin bez przerwy -.-
tez tak miałem jak skillowałem swoim najtem :p w 17 dni skille 76/75 i 55% do 6 mlv xd
Jesli to jest twoj powod do dumy to n/c powiem wam jedno szkoda czasu na tibie ;]
Styknelo jak siedzial 24h na hydrach i jestescie w stanie robic taki lvl a od 70+ to mogl juz z klauserem na demonki chodzic :D ^.^
The best Tibia Player
Szkoda ze odrazu chlopak dostal delete...
Pierwsz możliwość:
Matko no. Po prostu jak to czytałem, smiać mi się chciało. No kij ze wbił 100 lvl w 20 dni. Jeśli gra tym charem jedna osoba. To jestem ciekawy ilu calowe ma okulary i ile waży, bo pewnie nic nie jadł, rzygać sie chce oglądając takich ludzi, wielka mi rzecz wbić 100 lvl. I co z tego ma? Tylko tyle, że pare noobków się podnieca, a drugie to, że zdrowie sobie niszczy przed Kompem.
Druga możliwość:
Sharing. Wtedy to nie jest w ogóle osiągniecie. Niech każdy gra po 3h dziennie i graja w 8. I już mają. Pff. Szkoda gadać.
_BeliaR_
20-08-2006, 23:28
Bot to napewno nie byl jak duzo osob pisze..poprostu koles mial kase, kilku (kilkunastu?) ownerow i tyle -.-
druidek12
21-08-2006, 08:18
No super, w ogóle przerw nie miał, a te 10-15 min podczas save server? -.-
Ale i tak, czy sharing czy nie to i tak byli zorganizowana grupa :) Chyba sobie określili kto kiedy gra, bo jakby nagle ktoś ci sie zalogował na konto jak ty biłeś solo np. GSa to by była Niespo :D
Ale i tak BIG GZ!
Wyjasnienie tego calego gowna. Pisze do was i do tych co potrafia grac 25 h na dobe U.u. Sandler Riot (184ms)Zostal zbanowany za niby sharing.
Wtedy sie w*****l i zeby udowodnic glupim debilom z cipsoftu ze nie potrafia grac zrobil 104 lvl i zdeletowal postac ^.^. CIP SUX.
To by bylo tyle ^^. (btw jesli gracie 300 h i macie 16 najta to ja z wami nie gadam :P)
BaBa
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.