Pokaż pełną wersje : Noob Pekowanie na Hibernie XD
Zamieszczam filmik autorstwa moich kumpli z reala. Przedstawia pekowanie na low lewela , cała przygoda kończy się 2 rs i dedem mojego kumpla , (dajcie se siana to nie wirus :/ ) Ogllądać i komętować
link : http://rapidshare.de/files/19293635/Pekowanie.rec.html
cireczka
01-05-2006, 12:06
Siemka chetnie ogladnelabym filmik ale nie moge go sciagnac;/ cos jest chyba nie tak;(
Wojtek Blackmaster
01-05-2006, 12:27
Sciagnalem filmik i obejrzalem bez zadnych problemow.
Zeby nie obrazic autorow filmu powiem ze filmik mi sie podoba:D
Masz nauczke że się 8lvl NIE DEDA :D
Ogólnie poćwicz trochę, a będzie lepiej ;) I nie zabieraj na pk takiego eq, brass set to max
I masz taki piękny mlvl, że ja pierdole, powinieneś mieć co najmniej 2 razy wyższy
I zamiast ff bierz energy fieldy, bo ff słabe są
Tyle.
@offtop: Niee, panowie Moderatorzy są really pomysłowi, chciałem napisać "ja piernicze" tylko w wersji ciut bardziej wulgarnej, a tu coś takiego się robi -.-
Sindaril
01-05-2006, 22:19
Mogliście zabrać kilka IHów i byłoby ciekawiej :P
Tak ogólnie to 5/10 :)
PS. Ten typek co kręcił: 18lvl i 11mlvl? :P coś słaabo :P
Dark Mullen
01-05-2006, 23:31
My to mamy lepsza jazde !! lvl od 8 do 20 / p-sety ; bron : hmm,lmm,fb,gfb <zadko> i ihy . wwszyscy to druidzi. jeste nas okolo 7 . pkujemy 20-35 lvl. i mamy zawaliste looty raz to nam sie trafil golden armo :) oczywiscie na sell i dzielimy :P
Ja jeszcze dodam od siebie że z tego 8 levelu który sie zalogował jak czekali że skul zniknie poleciał k armor 8o dlaczego tego nie wiecie bo ja (sir koci boek) szybko do bp i cicho :p
Co do leweli i skili to pisze że to jest "noob" pekowanie więc bardziej chodziło o to by było śmiesznie niż żeby były high lewele i good skile , a co do matiego , a to nie twój brat grał??:confused:
ANALIZER
02-05-2006, 22:37
Heya
1.Dj Mati nie byłeś koci bobek tylko ja mam filmik z jego perspektywy jako jedyny wieć nie ściemniaj że knight armor poleciał.
2.Filmik słaby bo mało runek mieliśmy potem jeszcze z sorkiem pekowaliśmy i zarombał nas jakiś 50+ knight 8o a ja nawet skulla nie miałem a i tak dedłem :p .Podczas pisania tego posta szykuje następne pekando z lepszym lootem mam nadzieje. Pomyśleć ile to człowiek ma nie wykożystanych postaci dozobaczenia nie długo B) .
Mistrz Lomaxu
02-05-2006, 22:49
filmik zajefajny, macie super umiejetnosci pvp i no i gz loota oczywiscie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.