Pokaż pełną wersje : Poprawa
Czy zaóważyliście że od kiedy usunięty został licznik postów to ludzie sporo wystopowali w postowaniu ?
Dan the Automator
22-07-2004, 17:46
tak zauważyłem to np, przy daniu newsu o artykułach nie było (tak jak to bywało zawsze) 20 postów "super pomysł" w przeciągu 20 minut... :p
I tak ma być :D
Czkowron
22-07-2004, 18:03
Nom, racja Dobo : SPAMREOM MÓWIMY PAPA!! :p
Wreszcie jest przynajmniej jakis porządek na tym forunm, a nie że np. w dziale zdjęcia non-stop tylko "taa cool foty " "spox, trzka trzymaj " itp. itd.
Dobrze ze tak zrobiliscie,szkoda ze tak puzno to zrozumialem.Szkoda ze tak bezsensu postowalem.Chcialem jescze raz przeprosic.Juz tak robic nie bede.Juz tak nie robie i nie komentuje kazdego tematu glupkowatami tekstami.Dziekuja modom ze dali mi bana i moglem sie opamietac i skasowali licznik postaw.Jeszcze raz Przepraszam i Dziekuje.
Ithelios
22-07-2004, 22:19
Oryginalnie dodany przez Maniakalny Zabojca
Czy zaóważyliście że od kiedy usunięty został licznik postów to ludzie sporo wystopowali w postowaniu ?
Naprawde przystopowali??Stary odkryłeś Ameryke :D Przecież to był właśnie cel modków ;)
ameryki nie odkryłem...
Jeszcze raz chwała Modom...
(a nie mówiłem w moich postach że napewno sie da licznik usunąć?...to tylko PHP... i nie musieliście sie męczyć [gadałem przed usunięciem z qmplem jeszczy czy on umiał by usunąć i usłyszałem.. "jasne tylko znajde 5 minut wolnego czasy,może byc za godzine?"]
...no cóż... proponowałem pomoc)
A mnie jakoś wyeliminowanie licznika zachęciło do pisania większej ilości postów :)
Oryginalnie dodany przez Bysiek
Dobrze ze tak zrobiliscie,szkoda ze tak puzno to zrozumialem.Szkoda ze tak bezsensu postowalem.Chcialem jescze raz przeprosic.Juz tak robic nie bede.Juz tak nie robie i nie komentuje kazdego tematu glupkowatami tekstami.Dziekuja modom ze dali mi bana i moglem sie opamietac i skasowali licznik postaw.Jeszcze raz Przepraszam i Dziekuje.
Muahahah We rox :)
Dobrze ze sie opamietales :P
To jest oczekiwana chwila moderatorów i administratorów!
Nooby, spamerzy, nabijacze postów opuściły już nasze forum (niektórzy zostali ale zrozumieli, że forum nie jest poto, żeby zdobyc tam jakąś sławe). Do forumu tibia.pl wracają teraz dobre opinie na temat tego forumu.
Gratuluję Moderatorom i Administratorom na osiągnięciu celu na tym forum i życzę powodzenia w dalszych sukcesach!
Enjoy!
Matheous
23-07-2004, 16:52
No tak-ale osob ktore odeszly m. in. przez nabijaczy to nam nie przywroci...
No i rzeczywiscie ostatnio jakos mniej posotw na forum jest...A juz zupelnie rzadziej zdarzaja sie jakies glupie:) Gratz, modkowie, gratz;)
kolejne pozytywne skutki~Gewof powrócił (z tego co mi wiadomo niedawno odchodził)
Może i inni elite-użytkownicy wrócą :rolleyes:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.