zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Morgana all wars [WMV]

hortex
01-05-2006, 20:23
Jest to mój pierwszy filmik wmv :p o wszytkich wojnach na moraganie które pamietam :) aż do dnia dzisiejszego :P . Oceniajcie sami
http://rapidshare.de/files/19369638/klip88*****.html

Jawor131
01-05-2006, 21:40
Dla mnie filmik boski sam gram na morganie :D a fire to ciota :S overshadow r0x;)

hortex
01-05-2006, 23:30
:P nie wiem nie wnikam kto ejst lepszy ale dzieki za opinie ;)

Jawor131
02-05-2006, 00:03
mnie fire wkuriwlo bo moi best friends(osamek evil gator)maja hunty od fire i nie graja na morganie .. :O hortex tez z bialego :D

Raul
02-05-2006, 00:35
mnie fire wkuriwlo bo moi best friends(osamek evil gator)maja hunty od fire i nie graja na morganie
Trudno żeby nie mieli jak sami doszli do Tengu podczas wojny.

-=DanieL=-
02-05-2006, 01:05
Lol niewiem dlaczego tak mało ludu komentuje ten film, on jest super. Osobiscie nienawidze hip-hopu ale wpasowałeś go idealnie i to stworzyło fajny klimat ;).

Hortex ty niemasz przypadkiem nicku "Hortex Rycerz"? jak tak to cie znam od 10 levela bo gralem daaawno temu na morganie ;).

Gosiciunio
02-05-2006, 02:58
Kilka ale mam xP Po pierwsze filmik ok chodź trochę niewyraźny i za dużo skakania po akcjach. Po drógie końcówka filimku NIE JEST TWOJA (pochodzi z odzielnego filmu a ty ja poprostu dokleiłeś) ale i tak jest ok :) Pozdrawiam jak na 1` film calkiem calkiem.

Warsol
02-05-2006, 10:51
:D Fajny FAjny

Thor,hil,haw
02-05-2006, 11:10
OVERSHADOW I TENGU GÓRĄ A TE LAMUSY Z FIRE I AVIS ZROKOWAC TRZEBA ZROKOWAC NIZAHE NAJWIEKSZEGO FRAJERA NA TIBI
MOZNA ZROBIC POWSTANIE NA NIZACHE ALE NIE MA ZABARDZO CHETNYCH NA ZROKOWANIE TEGO H***
JE*** fire HAIL DLA OVERSHADOW:evul:

ku**** ale cos nie moge sciagnac filmu ;/
je*** rapidshere

Dider Z Rivii
02-05-2006, 11:46
Dobra robota :)

Anonymouse
02-05-2006, 11:47
Troche mnie zmulilo jak ogladalem ten filmik.:confused:

Miku
02-05-2006, 11:57
Dajcie rehosta >.>, _/ rapid~

hortex
02-05-2006, 12:46
Milo ze skomentowaliscie ten filmik :P wiecie nie jest najlepszy ale to moj dopiero pierwszy filmik :P a co do czego po ktorej stronie powiem ze po rzadnej bo nie gralem 8 miesiecy :P

Zaphidian
02-05-2006, 13:18
NIEZŁY:p looooozz

hortex
02-05-2006, 15:11
Filmik był by efektowniejszy gdyby win. media marker dobrze funkcjonowal a to gdy chciałem wstawic efekt jakiś pomiedzy filmikami to program sie wylanczal o co chodzi ????;(

Masywny_Titania
02-05-2006, 15:15
Zajefajny film, zajefajna muza:D

Thor,hil,haw
02-05-2006, 15:59
Ale prawde mowiac to filmik mi sie nie podoba a ten na koncu OVERSHADOW
jest nie twoj-skserobowałes ten kawalek...
a to co sam zrobiles to lipa bo niema sciszen muzycznych tylko uciecie i troche zamazane
ale to twoj 1 film maiels prawo tak postapic :]
POZDRO
----------------------------------------------------
NIENAWISC DO FIRE TAK ZOSTAŁEM WYCHOWANY...X(

Woyas
02-05-2006, 17:52
Dla mnie spoko! Nabrałem ochoty żeby przenieść się na jakiś pvp. Podaj mi tylko nazwe zespołów i tytuły tego polskiego hip-hopu

koszmarny
02-05-2006, 19:48
filmik calkiem dobry, muza terz:p szkoda tylko ze nizahe nie padl ;/

hortex
02-05-2006, 20:04
ej wiem ze ktorys z was to osamek lub evil gator :P zgadlem??

Toowreck
02-05-2006, 21:01
Szczerze to film mi sie nie podobal, usprawiedliwia cie to ze to twoja pierwsza "produkcja" ;)
Ale rob to dalej, trening czyni mistrza... Ten hip-hop mi tam nie pasuje, zwlaszcza jeden kawalek z takim "jęczącym" bitem, slowa tez do bani (znowu cos o ziomkach itd.) a film overshadows po prostu dokleiles. Do poprawki tez jpegi tytulowe. Nastepny bedzie lepszy;)

Keep it going

[edit]: zeby nie byc goloslownym tu jest moj klip, tez glownie morgana. (pierwszy kontakt z TibiaWMV)

http://rapidshare.de/files/18307025/Monq_own3ge*****.html

LA Nitro
02-05-2006, 21:06
Średni -> 4/10

hortex
02-05-2006, 21:19
moze podasz mi nazwe jakiegos dobrego programu zeby dalo sie wcisnac efekty jakeis :P?? plx

Mistrz Lomaxu
02-05-2006, 21:39
moze podasz mi nazwe jakiegos dobrego programu zeby dalo sie wcisnac efekty jakeis :P?? plx
polecam paint

Thor,hil,haw
02-05-2006, 22:13
zamknijcie sie, lepiej to was trzeba zrookowac barany na czele z overshadowem ktory jest power abuserem i thiefem lootbagow, mam nadzieje ze padniecie all

po 1 Fire to lamusy
po 2 ty tez jestes lamus
po 3 oveshadow to spoko goscie oprucz evilgatora i osamka
po 4 nizahe to najwiekszy lamus w tibi i na rl
po 5 Nizache i jego je*** listy cen towarow boss jakis czy co ku***
po 6 ROKA nizahe(ojcogrzmotowi i matkoruchaczowi)X(
po 7 HAIL OVERSHADOW I TENGU

Toowreck
02-05-2006, 22:47
@up:
napisz sobie na jednym zębie "ctrl" na nastepnym "alt" a na nastepnym "delete" a potem podnies 3 palce i nacisnij

@hortex:
xerena_the_movie to przyklad bardzo dobrego filmu, pelno efektow

w 'programs used' napisali:
-vegas
-hypercam
-tibicam
-photoshop

efekty prawdopodobnie mozna zrobic vegasem, podejrzewam ze hypercam sluzy do zgrywania sekwencji video (ja uzywalem snagita), photoshop wiadomo od czego jest

Mistrz Lomaxu
02-05-2006, 22:58
po 1 Fire to lamusy
po 2 ty tez jestes lamus
po 3 oveshadow to spoko goscie oprucz evilgatora i osamka
po 4 nizahe to najwiekszy lamus w tibi i na rl
po 5 Nizache i jego je*** listy cen towarow boss jakis czy co ku***
po 6 ROKA nizahe(ojcogrzmotowi i matkoruchaczowi)X(
po 7 HAIL OVERSHADOW I TENGU
Taaa to jak fire to lamusy to ciekawe czym wy jestescie chyba jakies szmaty umorusowane odchodami końskymy. Overshadow to spoko gosc? No tak masowo zabija ludzi na mniejszych lvlach, wwala sie do jaskini i mowi "leave or die" dupek nawet jesli ktos inny byl pierwszy, ostatnio na guardach mnie wywalil bo se expilem od 3 godzin a on sie wbil i mu to przeszkadzala ze nie jest wolne noob a poza tym nie raz widzialem jak lootbagi innym ludziom zawala, ale ok poza tym to jest spoko gosc, nie ma co.

IceMaster :)
03-05-2006, 11:30
rotfl fajny filmik :D zrobiony również dzięki mojemu boskiemu filmikowi <rox>

Pozdro

HORTEX BIJ BIJ TEN 100 LVL xD

Thor,hil,haw
03-05-2006, 16:36
Taaa to jak fire to lamusy to ciekawe czym wy jestescie chyba jakies szmaty umorusowane odchodami końskymy. Overshadow to spoko gosc? No tak masowo zabija ludzi na mniejszych lvlach, wwala sie do jaskini i mowi "leave or die" dupek nawet jesli ktos inny byl pierwszy, ostatnio na guardach mnie wywalil bo se expilem od 3 godzin a on sie wbil i mu to przeszkadzala ze nie jest wolne noob a poza tym nie raz widzialem jak lootbagi innym ludziom zawala, ale ok poza tym to jest spoko gosc, nie ma co.

Ty centalnie masz dlana czlowieku"Overshadow to spoko gosc?"-to jest gildia a nia gosc lamusie lol:o
aa i chyba nie widziales jak fire wy*******a z respow
Poszlismy z kumplami na hydry bo ustawilismy sie z Fire ze o 20 wbijamy na resp, przychodzimy a tu cale fire nas na*******a ;/
lamusy je***
i pod****** nam caly worek z hydr
okolo 130 szynek i 260 mies i roh
Moze Oveshadow nie są świetoszkami ale napewno sa lepsi od fire w tych sprawach
NIZAHE ROKA!!!:]
aa i co to znaczy OMUROSOWANE bo nie wiem chyba hodzilo ci o umorsane :baby: i ty smierdzisz :evul:

Nirvy
03-05-2006, 17:42
Pytanie do autora, tytuł tej pierwszej piosenki i tyh dwuch polskich:D lub link do ściągnięciaxd