Pokaż pełną wersje : Exori Vis.Melee Fighting
matekk fst bolt
01-05-2006, 20:32
Yo mam takie pytanie czy jak bije z exori vis to szybkosc mele fightingu jest taka sama ??
Przyklad:
Sork bije draga z exori vis, a najt z sova i obrazenia sa zadawane w tym samym czasie ?? czy exori vis mozna puszczac szybceij niz udezenie sova ?
Arturo Michael
01-05-2006, 20:49
Z tego co sie domyslam to chodzi tobie ,że ktoś walnie z melee w draga , to czy szybkość exori vis bedzie taka sama ? Jak o to chodzi to tak ,bo wiedz ,że jest coś takiego jak "Exhausted" w czarach. A Exhausted po prostu blokuje wypowiedzanie zaklęć w szybkim tempie.
Yo mam takie pytanie czy jak bije z exori vis to szybkosc mele fightingu jest taka sama ??
Przyklad:
Sork bije draga z exori vis, a najt z sova i obrazenia sa zadawane w tym samym czasie ?? czy exori vis mozna puszczac szybceij niz udezenie sova ?
exori vis jest o wiele szybsze jak masz wyczucie jak wcisnac hotkey zeby nie bylo exh~ bo to mozna w 3 sekundy 3 razy pusciic Exori Vis..a melee wali o wiele wolniej i za wiele mniej xP
matekk fst bolt
01-05-2006, 21:00
Kurde ale to niemozliwe ze vis szybceij wali niz sov czy inna bron..Jak liczylem to z sova idzie co 2 sekundy a z visa tez jakos 2 skeundy a cipy by nie zrobili czegos takiego ze z visa szybceij chyba ;/
poisoner
01-05-2006, 21:22
Z tego co sie domyslam to chodzi tobie ,że ktoś walnie z melee w draga , to czy szybkość exori vis bedzie taka sama ? Jak o to chodzi to tak ,bo wiedz ,że jest coś takiego jak "Exhausted" w czarach. A Exhausted po prostu blokuje wypowiedzanie zaklęć w szybkim tempie.
No co ty nie powiesz? To nie mozna 10 pod rzad walnac?
exori vis jest o wiele szybsze jak masz wyczucie jak wcisnac hotkey zeby nie bylo exh~ bo to mozna w 3 sekundy 3 razy pusciic Exori Vis..a melee wali o wiele wolniej i za wiele mniej xP
Z dragon lancy na skilu 86 axa wale spokojnie za 200+ w draga. Exori vis wiecej?
@topic
Teoretycznie szybkosc exori visa i szybkosc melee jest taka sama, poniewaz exhaust trwa tyle samo co przerwa w uderzaniach sova. Jednak w praktyce szybszy jest sov poniewaz zaden czlowiek nie ma zegarka szwajcarskiego w glowie i nie potrafi wyliczyc super dokladnie tych 2 sekund, w efekcie uderza wiec z exori visa co wiecej niz 2 sekundy. Jedynym rozwiazaniem, aby wyrownac szanse jest tutaj uzywanie bota, ktory sam strzela z visa i jest w 100% dokladny albo przynajmniej w 99% jak np tibia auto. :p
Nytalith
01-05-2006, 21:30
exhousted na exori vis trwa 1 sek, wiec teoretycznie mozna walnac 2 razy w ciagu 1 hita z melee
WielkiSorc
02-05-2006, 12:20
Z dragon lancy na skilu 86 axa wale spokojnie za 200+ w draga. Exori vis wiecej?
@topic
Teoretycznie szybkosc exori visa i szybkosc melee jest taka sama, poniewaz exhaust trwa tyle samo co przerwa w uderzaniach sova. Jednak w praktyce szybszy jest sov poniewaz zaden czlowiek nie ma zegarka szwajcarskiego w glowie i nie potrafi wyliczyc super dokladnie tych 2 sekund, w efekcie uderza wiec z exori visa co wiecej niz 2 sekundy. Jedynym rozwiazaniem, aby wyrownac szanse jest tutaj uzywanie bota, ktory sam strzela z visa i jest w 100% dokladny albo przynajmniej w 99% jak np tibia auto. :p
Ta... Albo zamiast bot'a użyc głowy i znaleść w hotkeyach taką opcje, że czar wystrzeliwany jest automatycznie po naciśnięciu hotkeya... Wtedy wystarczy tylko trzymać cały czas klawisz (domyślnie) F1...
Alanus Lutinum
02-05-2006, 13:07
exhousted na exori vis trwa 1 sek, wiec teoretycznie mozna walnac 2 razy w ciagu 1 hita z melee
No to sprawdź czy to prawda. Jakby Exahausted na czary trwało 1 sekundę to byłoby znacznie mniej knightów. Teoretycznie Melle i czary są takie same, z tą różnicą,że meele jest automatyczne (osobie uderzającej z meele wystarczy kilknąć w battle na potwora) a Exori Vis, zależy kiedy osoba używająca tego czaru chce go użyć (musi stanąć w odpoiedniej pozycji ,żeby uderzyć potwora a po za tym kosztuje 20 many i mana fluidy kiedys sie konczą)
Według tamtego co powiedziałem Meele jest szybsze.
Nytalith
02-05-2006, 13:57
No to sprawdź czy to prawda. Jakby Exahausted na czary trwało 1 sekundę to byłoby znacznie mniej knightów. Teoretycznie Melle i czary są takie same, z tą różnicą,że meele jest automatyczne (osobie uderzającej z meele wystarczy kilknąć w battle na potwora) a Exori Vis, zależy kiedy osoba używająca tego czaru chce go użyć (musi stanąć w odpoiedniej pozycji ,żeby uderzyć potwora a po za tym kosztuje 20 many i mana fluidy kiedys sie konczą)
Według tamtego co powiedziałem Meele jest szybsze.
Sprawdzalismy to z gildia, 4em innym graczom wyszlo to samo. Sami bylismy zdziwieni ale tak juz jest:)
jaroslawbeczek
02-05-2006, 14:32
ludzie, no proste że vis jest szybsze!! po co ten temat?
smiesza mnie wypowiedzi, np goscia ktory ma w podpisie : 15 lvl knight, i co jest oczywiste, jest doswiadczony i broni swojej profesji: aa knight wali szybciej!
vis jest szybsze , trzeba dobrze wyczuc hotkeya, ale to jest latwe..
Mistrz Lomaxu
02-05-2006, 15:47
zalezy jeszcze z czego walisz bo jesli club to wolniejszy jest od visa ale sword szybszy
Serphilim
02-05-2006, 16:24
zalezy jeszcze z czego walisz bo jesli club to wolniejszy jest od visa ale sword szybszy
powiedz mi jeszcze od kiedy bo jesli od zalozenia twojego konta to ...
ale fajna teoria
a tak do tematu to nie wiem, chyba równo
Exori vis jest szybsze od melee, ja zazwyczaj trafiam 2-3x z visa nim mój bloker uderzy z miecza. To nie jest takie trudne - dajesz autosend hotkey i trzymasz... Żadna filozofia -.-
to nie ma znaczenia i tak knight nie musi sie tak przejmowac atakami jak mag
Idiota?
Wszystkie bronie 'walą' w takich samych odstepach czasu ;d.
matekk fst bolt
02-05-2006, 19:04
Juz się dowiedzialem normalnie Melee jest takie same jak Vis!
Vis nie moze byc szybszy wtedy w ogóle najtow by nie było :PP
Wam sie moze tak wydaje ze vis szybszy bo co chwilke hotkeye naciskacie
jaroslawbeczek
02-05-2006, 19:25
kur** mać czy to tak ciezko zrozumieć ze vis jest szybszy??
Rethfing on Aldora
02-05-2006, 21:02
Jarosław nie odzywaj się.
Każdą bronią meele uderzasz raz na jedną rundę - czyli co 2 sekundy.
Exhausted też trwa 2 sekundy, więc nie ma co rozważać czy można z exori vis walnąć szybciej czy nie.
Exori vis jest szybsze od melee, ja zazwyczaj trafiam 2-3x z visa nim mój bloker uderzy z miecza. To nie jest takie trudne - dajesz autosend hotkey i trzymasz... Żadna filozofia -.-tjaa...akurat nie. Znasz cos takiego jak zmęczenie?? Spróbuj na sekunde wypowiedzieć 20x Exori Vis. Trudne co??
Nytalith
02-05-2006, 21:19
k**** czy wy kiedykolwiek uzywaliscie exori visa? nacisnijcie se hotkeya co sekunde, zobaczycie co bedzie-.- sprawdzalem to z stoperem. Exhousted na exori vis/mort/flam i na czary leczace trwa 1 sek!!!!!!
kk? Dotarlo?
kk? Dotarlo?
Jakby dotarło to by nie powtarzali w kółko tego samego -.-;;
@topic
Vis jest szybszy
Teoretycznie exhausted trwa 1 sekundę, ale trzymając cały czas hotkeya (z autosendem) połowy strzałów wogóle nie będziesz trafiać bo drag itp. się ruszy i klops... strzelając normalnie raczej nie wpadniesz w taki rytm żeby rzucać visa dokładnie co sekundę, więc wychodzi trochę rzadziej.
jaroslawbeczek
02-05-2006, 22:37
Jarosław nie odzywaj się.
Każdą bronią meele uderzasz raz na jedną rundę - czyli co 2 sekundy.
Exhausted też trwa 2 sekundy, więc nie ma co rozważać czy można z exori vis walnąć szybciej czy nie.
czemu mam sie nie odzywac?
bo masz za niski poziom inteligencji??
sorry, wiem ze twoj super knight w opisie wie wszystko, ale tu sie mylisz
kup se pacca i zrob sorca i knighta i se porownaj, albo najlepiej obejrzyj filmik jakiegos sorca/druta huntujacego z visa i zobaczysz ze wali WYRAŹNIE ZAUWAŻALNIE GOŁYM OKIEM szybciej niż knight z mieczyka/toporka.. itp.
ale oczywiscie, znajda sie bardzo madrzy 9 knighci ( co ty mowisz mialem 11 sorca jestem mONdry ! )ktorzy chyba zoczywistego powodu staraja sie bronic swojej ulubionej profesji..
roznica moze i nie jest wielka , ale wyrazna
Powiem wam tyle - exhausty są różne.
skryhull
03-05-2006, 13:44
exori vis właściwie jest wolniejsze niż Sov, znaczy się niż meele
dlatego że sov bije automatycznie co ture a exori vis trza rzucać samemu jak hmm, czyli meele wali częściej,ale jeśli bijemy z exori vis na hotkey to szybkość jest ta sama, jako że nie da się rzucić więcej niż 1 czar na ture (jak ktoś rzucił 2 to znaczy że 1 poleciało z różdzki a 2gie to jakaś runa) tak samo jest z meele że bije raz na ture, tylko że automatycznie więc z reguły szybciej...
Thel Mager
03-05-2006, 19:09
Czy wy nierozumiecie, że melee, exori vis czy inny czar, to wszystko uderza z równą sobie prędkościa?! Cipsoft tak zobil, żeby wszystkie profesje były wyrównane. Jakby melee bylo szybsze to (prawie) sami knightci na serwach, jak distance to palkowie, czary to magowie albo druidzi. Przecież w walkach PvP żadna profesja sie zanadto nie wywżysza od innych. Sprawdzalem to moim socem na 19lvl i główną postacia - knightem. Częstotliwość hitów z magi i melee sa IDENTYCZNE!!! Więc nieopowiadajcie, że vis wali co sec bo w tedy mag\drut byli by najpotężniejszymi postaciami. A tak nie jest bo na większości serwerów knighci króluja.
Heh exori mort co 1 sec. to by mozna bylo na niziutkim lvl z blokerem i MF orsha zabić xD
A czy wy nie zrozumiecie że nie macie racji? Expiłem sorcem na guardach wystarczająco długo żeby stwierdzić jaki szybki jest vis... i nie wmówisz mi że jest wolniejszy.
Heh exori mort co 1 sec. to by mozna bylo na niziutkim lvl z blokerem i MF orsha zabić xD
To to nawet śmieszne nie jest ;o
Nytalith
03-05-2006, 21:33
http://rapidshare.de/files/19543997/exori_vis.rec.html Nakrecilem film, wodac na nim dokaldnie ze exori vis da sie udezac co sekunde. Teraz wezcie porownajcie to z melee. Mam nadzieje ze juz dotarlo
[granica tematu]
O co wam chodzi z tym 'wyczyciem hotkeya'?
Nie można poprostu przytrzymać np. F9 i czekać aż wejdzie?
Nikt mi nie mówił żeby liczenie dokładnego czasu w pamięci było skuteczniejsze...
[/granica tematu]
Duch Niespokojny
04-05-2006, 08:42
Więc nieopowiadajcie, że vis wali co sec bo w tedy mag\drut byli by najpotężniejszymi postaciami. A tak nie jest bo na większości serwerów knighci króluja.
Knighci królują z innych powodów:
a) knight jest najłatwiejszą profesją, więc rycerzy jest najwięcej
b) najlepiej się nim expi ze wszystkich profesji
c) ginie najrzadziej (oczywiście to zależy od gracza, połączenia internetowego etc., ale ogólnie można stwierdzić, że prawdopodobieństwo śmierci jest u knighta najniższe)
Oh Dżizus -.-
A czy wy nie zrozumiecie że nie macie racji? Expiłem sorcem na guardach wystarczająco długo żeby stwierdzić jaki szybki jest vis... i nie wmówisz mi że jest wolniejszy.
A ja mam "najta" na 10 lvl i sorca w życiu na oczy nie widziałem, ale się będe upierał, że vis jest co 2 sekundy, bo przecież rycerz nie może być gorszy
@topic
Nie chcialo mi sie wszystkich postow czytac wiec odpowiem tylko na tego, bo jest wystarczajaco glupi :)
Chcialbym zobaczyc jak zabijasz smoka na 5 ciosow skoro twierdzisz, ze za 200+ spokojnie walniesz. Moze i tak ale to bedzie 30, 60, 201, 67, 55, 130...
Wole moje visy 120-180 :)
No a delay po uzyciu visa jest oczywiscie mniejszy niz po ataku melee. Nie wiem czy dokladnie 2 razy mniejszy ale cos kolo tego. Poza tym kazdy glupi potrafi spammowac z visa, zeby ataki wchodzily jak najczesciej.
czemu mam sie nie odzywac?
sorry, wiem ze twoj super knight w opisie wie wszystko, ale tu sie mylisz
kup se pacca i zrob sorca i knighta i se porownaj, albo najlepiej obejrzyj filmik jakiegos sorca/druta huntujacego z visa i zobaczysz ze wali WYRAŹNIE ZAUWAŻALNIE GOŁYM OKIEM szybciej niż knight z mieczyka/toporka.. itp.
ale oczywiscie, znajda sie bardzo madrzy 9 knighci ( co ty mowisz mialem 11 sorca jestem mONdry ! )ktorzy chyba zoczywistego powodu staraja sie bronic swojej ulubionej profesji..
roznica moze i nie jest wielka , ale wyrazna
Masz się nie odzywać, bo jesteś żałosny. Naucz się wypowiadać kulturalnie. Tylko błagam plxplxplox nie bluzgaj :(
Co do tematu - ze stoperem nie mierzyłem, a PACC się skończył... ale przynajmniej optycznie vis jest szybszy. Skłaniam się ku wersji, że exhaust na e-vis jest taki jak na czary leczące, tzn. coś koło jednej sekundy.
O co wam chodzi z tym 'wyczyciem hotkeya'?
Nie można poprostu przytrzymać np. F9 i czekać aż wejdzie?
Można. Tylko jeżeli w taki sposób trafiasz ~80% lub więcej strzałów to respect... mi się missy zdarzały i przy celowaniu, co dopiero strzelając afap...
jaroslawbeczek
04-05-2006, 20:33
Masz się nie odzywać, bo jesteś żałosny. Naucz się wypowiadać kulturalnie. Tylko błagam plxplxplox nie bluzgaj :(
Co do tematu - ze stoperem nie mierzyłem, a PACC się skończył... ale przynajmniej optycznie vis jest szybszy. Skłaniam się ku wersji, że exhaust na e-vis jest taki jak na czary leczące, tzn. coś koło jednej sekundy.
z tego co widze to ty jestes żałosny.
pokaz mi miejsce w ktorym niewypowiadam sie kulturalnie...
Gdzie byłeś niekulturalny, jaroslawbeczku (z małej, bo taki masz nick)? Proszę bardzo:
Ten sam cytat. Moim zdaniem pisanie 'ty' z małej litery na forum, w listach/mailach itp. jest niekulturalne. Co innego gadu, gdzie pisze się szybko, a co innego forum, gdzie jest czas na takie szczegóły.
smiesza mnie wypowiedzi, np goscia ktory ma w podpisie : 15 lvl knight, i co jest oczywiste, jest doswiadczony i broni swojej profesji: aa knight wali szybciej!
Wrzaski (!!), wyśmiewanie ludzi, którzy mają niższy lvl (o ile Ty masz wyższy).
kur** mać czy to tak ciezko zrozumieć ze vis jest szybszy??
Ach, cóż za wysoka kur** mać kultura! Faktycznie, zwracam honor.
Eeech...
Wystarczy?
Rethfing on Aldora
04-05-2006, 21:58
Panie Jarosławie!! O jakiego toż knighta w moim opisie Panu chodziło? Jak widać znajduje się tam o dziwo sorcerer, i jeśli Pan byłby na tyle uprzejmy, dopowiem coś, m'kay?
Miałem sorca i knighta z Pacciem. Częstotliwość uderzeń jest taka sama u wszystkich profesji, niezależnie czy się wali z meele, czy może się uha exurą/uhem, czy też może uderza z exori vis/mort. Właśnie stojąc sobie przed dp wypowiedziałem 2 razy exura najszybciej jak mogłem. Minęły 2 sekundy (8o) zanim mogłem wypowiedzieć kolejną. Dziwne, eh?
Ard Carraigh
04-05-2006, 22:22
Z tego co mi wiadomo dla każdego zaklęcia "wyczerpanie" jest takie samo, trwa ono 2 sekundy jak zwykły atak wrecz, wiadomo magia jest bardziej skuteczna. Swoją drogą światy takie jak Inferna ( enforced-pvp ) mają o połowe krótszy czas trwania "wyczerpania" czyli tam atak magiczny można przeprowadzić co sekunde :)
I nie wiem po co ten dialog "kto jest kulturalny" kompletny hmm off-topic :) Innymi słowy spam :P
Duch Niespokojny
04-05-2006, 22:24
Właśnie przeprowadziłem test i w ciągu 30 sekund rzuciłem exurę 28 razy, co dowodzi, że czas wyczerpania po rzucaniu tego czaru (i zapewne wszystkich czarów leczących) wynosi 1 sekundę.
jaroslawbeczek
04-05-2006, 22:37
Gdzie byłeś niekulturalny, jaroslawbeczku (z małej, bo taki masz nick)? Proszę bardzo:
Ten sam cytat. Moim zdaniem pisanie 'ty' z małej litery na forum, w listach/mailach itp. jest niekulturalne. Co innego gadu, gdzie pisze się szybko, a co innego forum, gdzie jest czas na takie szczegóły.
Wrzaski (!!), wyśmiewanie ludzi, którzy mają niższy lvl (o ile Ty masz wyższy).
Ach, cóż za wysoka kur** mać kultura! Faktycznie, zwracam honor.
Eeech...
Wystarczy?
@1
No co ty nie powiesz... jakbys jeszcze niezauwazyl nie pisze maila ani listu, tylko wypowiadam krotkie wlasne zdanie na forum, i uwazam iz stosowanie tego jest w tym momencie rzecza najmniej istotna
@2
nie wysmiewam sie,tylko tlumacze, ze kazdy kto gra dana profesja stara sie jej bronic, a to byl przyklad, ze mniej doswiadczeni gracze staraja sie byc lepsi (mam wyzszy :) )
@3
coz, tu sie zgodze, ale czy to naprawde moja wina ze niektorzy rozumieja po jakims czasie?
@4
coz za wzdychanie, czyzbys probowal przez nie cos pokazac?
a z kad wiesz ze ma 15 lvl ? moze jest 5x wiekszy niz ty ? Co do tematu to exori vis wali szybciej ale nie duzo
jaroslawbeczek
05-05-2006, 08:25
I tak nic to nie zmieni. Przeczytaj lepiej co on napisał...
Dragonit
05-05-2006, 12:03
Z hotkeysa można szybciej rzucić czar niż walniesz z mele,wiec exori vis jest szybdszy jeśli masz wyczucie.
http://www.tibicams.tibianetwork.net/get/8671
Film na którym spalam 1k many na e-visy...
Teraz możecie wziąść stopery i policzyć.
Mój wynik to ~1.4 sekundy, ale może być troche niższy [na filmie widać, że momentami trace ułamki sekund przed e-visem, chyba coś z klawiaturą...]
W praktyce trzeba jeszcze celować czyli częstotliwość ataków spada, ale mag nadrabia to średnim dmg ciosów. Knighci mogą co prawda zadawać więcej obrażeń poszczególnymi ciosami, ale ich średnia jest zazwyczaj niższa.
Sprawdziłem też exhaust exury który wyniósł ~1 sec [troche offtopic ale co tam, może się przyda]
@1
No co ty nie powiesz... jakbys jeszcze niezauwazyl nie pisze maila ani listu, tylko wypowiadam krotkie wlasne zdanie na forum, i uwazam iz stosowanie tego jest w tym momencie rzecza najmniej istotna
@2
nie wysmiewam sie,tylko tlumacze, ze kazdy kto gra dana profesja stara sie jej bronic, a to byl przyklad, ze mniej doswiadczeni gracze staraja sie byc lepsi (mam wyzszy :) )
@3
coz, tu sie zgodze, ale czy to naprawde moja wina ze niektorzy rozumieja po jakims czasie?
@4
coz za wzdychanie, czyzbys probowal przez nie cos pokazac?
IMHO na forum powinno się zachowywać 'listowe' formy grzecznościowe. Co do wyśmiewania się - ja to tak odebrałem... i co do wzdychania, mówienie, iż inni mają za niski iloraz inteligencji, byś miał się wypowiadać, skomentowałem westchnięciem ze względu na to, że nie zasłużyło to na lepszy komentarz.
edit:
down: A racja...
jaroslawbeczek
05-05-2006, 16:47
oj Lasooch, kazdy ma wlasne zdanie :)
Nie wiem jak jest z sovem ale mierzylem czas na stoperze przy uzyciu utevo lux'a i wyszlo mi troche mniej niz 1,5 sek ( nie wiem czy to to ze patrzylem tu i tu i nie zdazylem przycisnoac ) ale wydaje mi sie ze sovem co 2 sek sie atakuje a z melee ~1 (tak mi sie wydaje) ale to nie dotyczy run!!!
Nie wiem jak jest z sovem ale mierzylem czas na stoperze przy uzyciu utevo lux'a i wyszlo mi troche mniej niz 1,5 sek ( nie wiem czy to to ze patrzylem tu i tu i nie zdazylem przycisnoac ) ale wydaje mi sie ze sovem co 2 sek sie atakuje a z melee ~1 (tak mi sie wydaje) ale to nie dotyczy run!!!
SoV to właśnie melee >.>' chyba, że coś się zmieniło od mojego ostatniego kontaktu z angielskim (dzisiaj).
Chyba, że SoV to specyficzny rodzaj melee. To zwracam honor. Jednak nie sądzę, bo nikt by go nie używał (lepiej chyba 2 hity z GS'a niż 1 z SoV'a, zakładam, że tarcza nie jest akurat niezbędna).
jaroslawbeczek
05-05-2006, 22:56
nom, Sov to meele :)
:baby:
06-05-2006, 09:34
Ludzie, po takiej ilości postów już dawno ktoś powinien był przeprowadzić testy (zresztą niektórzy to robili, ale i tak nikt ich nie słucha, bo każdy ma swoje "mądrości"), najlepiej nagrać je na tibicam i na zawsze wszelkie wątpliwości rozwiać.
Hide nagrał swój test na TibiCAM. I tak go będą ludzie olewać...
Mnie sie wydaje ze Exori vis jest szybsze;)
Skoro sprawa vis się wyjaśniła to niech teraz ktoś zrobi test na szybkość meele i porównamy wszystko.
Olać debili :P niech żyją w nieświadomości, kiedyś Ziemia przez takich jak oni była płaska ;)
Jedna z intelignetnych osob w tym topicu... Ludzie... n/c
Nevermight
07-05-2006, 12:32
Magcharadzdza wali pod 300 z exori vis, melee wiecej?
Nevermight ;)
Dragonit
07-05-2006, 14:29
Up@ jaki maharagha?
PS-Ze stonecutera można na skilu 107 z axe ringiem można na odpowiednio wysokim lvl walnoć ponad 300. :P
Up@ jaki maharagha?
PS-Ze stonecutera można na skilu 107 z axe ringiem można na odpowiednio wysokim lvl walnoć ponad 300. :P
Level nic do tego nie ma.
Poza tym, na obrażenia fizyczne (SD, UE, miecze, topory, obuchowe) wpływa pancerz, zmniejszając obrażenia. Na exori vis nie. I - jak już było powiedziane - hity z exori vis są bliższe siebie, mniej zróżnicowane - co z tego, że używając stonecutter axe'a walniesz 300, jak potem walniesz 3x 15.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.