Pokaż pełną wersje : Wszystko o domku.
Cześć,cześć i czołem!
Mam pytanie odnośnie GH. Czy jezeli kupuję GH i zapłacila mi tylko 1 osoba (ja i kolega) to czy inni z guild będą wchodzidz do GH czy tylko ja i kolega???
GH działa jak domek. Oznacza to, że wszystkie zaproszone osoby będą mogły do niego wchodzić, niezależnie od tego, czy coś płaciły, czy też nie. Jedyną obowiązkową opłatą jest ta uiszczana przez lidera raz na miesiąc.
Pan i Wladca
15-04-2009, 12:51
Czyli, dasz inva - wejdą, nie dasz- nie wejdą.
mam pytanie odnośnie domku ;p
załóżmy że jestem w posiadaniu dużego domku w którym jest kilka drzwi ;p czy jak ktoś ma inva 'aleta sio' to moze otwierac te drzwi które są wewnątrz ? np. wejście do sypialni ?;)
mam pytanie odnośnie domku ;p
załóżmy że jestem w posiadaniu dużego domku w którym jest kilka drzwi ;p czy jak ktoś ma inva 'aleta sio' to moze otwierac te drzwi które są wewnątrz ? np. wejście do sypialni ?;)
Samo danie inva nie upowaznia do otwierania drzwi w domku. Musisz skorzystac z Aleta Grav. Szczegoly tutaj (http://forum.tibiaspy.com/showthread.php?t=434).
tak myślałem ale wolałem się upewnić :D dzięki
mariannos
25-04-2009, 00:42
znalazłem błąd Jeżeli nie będziemy mieli ustalonej sumy pieniędzy i wygramy aukcje dostaniemy bana na kupowanie domków na 30 dni. tu napisałeś na 30 dni (1 miesiąc) a w faq Jeżeli nie będziesz miał odpowiedniej ilości gp w banku, dostaniesz bana na kupowania domków na 3 miesiące.
jokerowo
26-07-2009, 02:55
jak wyzej i czy beda jakies konsekwencje?
TaJemniczy
15-10-2009, 00:19
Czyli mam rozumieć, że jeżeli nie wpłacę po prostu stracę domek, ale bana nie dostanę?
Pytam bo nigdy nie byłem w takiej sytuacji ,a ciekaw jestem:)
speed'speed
02-11-2009, 23:49
Czyli mam rozumieć, że jeżeli nie wpłacę po prostu stracę domek, ale bana nie dostanę?
Pytam bo nigdy nie byłem w takiej sytuacji ,a ciekaw jestem:)
tak jak nie ma sie siana w banq to see ya hom i ban na 1 albo 3 miesiace na kupowanie domkow juz niepamietam 1 albo 3 i juz lepiej dac leave jesli sie nie ma siana albo opchnac za drobna oplate lub dac na przechowanie vipowi :PPP:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]
Mam pytanie ile i jak się płaci za domek?
Załóżmy, że jest 3x3
(9kratek)??
Najlepiej na GG:2813087
bolo1998
20-11-2009, 14:13
Czy można przepisać domek z jednego chara na drugiego z tego samego acc ??
Mam Małe pytanko :confused: . Zastanawiam się czy jak mi się skończy PACC to czy domek dalej bedzie mój czy mi go "zabiorą" :confused: ?
Domek Ci zabiorą, a rzeczy które w nim miałeś przeniosą się do depo.
Aha. Dzięki... Troche glupio ;/
I miałaś rację Ja oglądałam wygodnie w domku, ale jednak moja pupa odczuła te 3 godziny
Rzadko chodze do kina. Idę tylko wtedy, kiedy efekty dźwiękowe są nie do odtworzenia w warunkach domowych, albo gdy ciemność sali kinowej potęguje doznania Dlatego tez większość filmów oglądam w domku, a jak już pójde na jakiś film do kina to jest to bajka dla dzieci, albo fantasy
Gdyby w 3mieście wybudowali IMAXa to chodziłabym na wszystko, ale niestety nie wybudowali, więc nie chodzę
Mam takie pytanie: jeśli chce przepisać gildię na inną osobę, to czy jeśli posiadamy GH najpierw powinnam przepisać na nią GH czy też przekazać lidera?
A może jeśli przekażę jej władzę, GH automatycznie przejdzie w jej ręce?
okno999999
02-04-2010, 19:30
jak kupic domek?:confused:
--- okno999999 dodał 0 minut i 53 sekund później ---
sorry...:(
jak kupic domek?:confused:
--- okno999999 dodał 0 minut i 53 sekund później ---
sorry...:(
Musisz miec PACC. Zakupu dokonasz na stronie www.tibia.com. odsyłam do manuala z tibia.pl
janek9971
22-05-2010, 08:58
Witam mam zamiar kupić ville w darashi za 5,5 k od takiego gościa ale jak patrzyłem w community to on ostatnio logał 12 kwietnia to jeśli kupię tą chatę ale on nie lognie to ją będę miał czy nie?
Bobek1964
23-05-2010, 15:36
gitez poradniczek
Mam pytanie może głupie troche :)
Można kupić domek na rooku ?
pytanko może trochę banalne:
Licytuje domek zostało do końca aukcji pare dni i trafiła mi się okazja kupna fajnego domku od gracza czy mogę wycofać się z licytacji domku czy ktos musi przebic moja oferte kupna domku na aukcji
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.