Pokaż pełną wersje : Prędkość skilli.
Zauważyłem następująca rzecz: skille najszybciej wczodzą podczas skillowania na slimie, później na dwarfach i rotwormach a najwolnie wchodza na monku. Dlaczego tak sie dzieje??
Czy Wy również to zaobserwowaliście?
Proszę Was o skomentowanie tego oraz o nie usuwanie tego tematu bo go nie było.
;) ;) Na slimkach skill wchodzi najszybciej bo zadajesz najwięcej blood hitów.Na dwarfach i rotach rzadziej wchodza blood hity,a na monku nigdy nie skilowałem ;) ;) ;) ;) ;)
Na Monku rosną najszybciej, tylko trzeba ruszyć mózgownicą, nalurować na Monka 2 Wolfy i uderzać z najsłabszej broni jako 3ci i cieszyć się że prawie każdy atak to bloodhit. Na slimie nieco wolniej, bo czasem trzeba czekać aż kolejny klon podejdzie. Dwarfy/Roty tak samo, po zabiciu trzeba pójść/poczekać na następnego.
SoabGibon
01-05-2006, 23:16
E tam... ja trenuje teraz caly czas na Monku i jak sie "Ruszy Muzgowinca" t osie nei wezme Knife tylk olepsza bron zeby bylo wiecej Blood Hitow :]
Ja z Rapiero Na Full Atk wale i mi rosnei zgodnie z kalkulatorem na Tibia.br :)
skryhull
01-05-2006, 23:17
żeby ci najszybciej rosło to muszą cie bić 2 potworki i musisz raz na 15 sekund (czyli 30 bloknięć tarczą i 15 ciosów) trafić bloodhita na tym monku, a więc dobierz jakąs odpowiednią broń, np spikesworda, albo weś daggera i na ghula, potworek nie robi żadnej różnicy, robią ją tylko bloodhity...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.