Sasqacz
01-05-2006, 23:25
Czy zastanawialiscie sie kiedys jak tam trafic??, no i co oczywiscie kryje ta tajemnicza wieza... jedni mowia ze znajduje sie tam double spawn black knightow a drudzy mowia ze jest to miejsce z questem na cos dobrego... Gm kiedys zapytany o to miejsce jedynie sie zasmial. Inny powiedzial ze odkiedy poh zostal zrobiony, to tysiace graczy expiacy na nim odkrylo zaledwie malutka czesc tego dziwnego ekspowiska...
Jednym slowem POH cos kryje a ja chialem sie przekonac co!
Dzisiaj wraz z moim kolega postanowilismy poszukac takowej drogi do Tower of Knightwatch. Niestety godziny spedzone na pohu mozna praktycznie zaliczyc do czasu straconego poniewaz nieznalazlem nic co moglo by pokazac mi droge do wiezy. Mysle jednak ze droga do niej ma cos wspolnego ze switchem ktory jest tak o sobie na pohu "You see a stone tile.It seems to be a switch." a takze pewna ksiazka jaka znalazlem obok Wiezy, a oto jej tresc:
"Banor I praise your name.
Be with me in the battle.
Be my shield, let me be your sword.
I will honor the godly spark in my soul.
May it flourish and grow."
Po przetlumaczeniu :
Niechaj wychwalane bedzie Twe imie Banorze.
Badz ze mna w boju.
Badz mi tarcza, a ja bede Tobie mieczem.
Z honorem przyjme boski promien w sercu mym.
Niechaj kwitnie i rosnie.
Chcialbym was prosic o pomoc w odnalezieniu drogi do tej wiezy ;] moze nam razem jakos sie uda ;P
Ja zaczynam chodzic po roznych npc i wypytywac o "Banor" jednak jak narazie moje proby poznania jakiejkolwiek wiedzy koncza sie fiaskiem.
Jednym slowem POH cos kryje a ja chialem sie przekonac co!
Dzisiaj wraz z moim kolega postanowilismy poszukac takowej drogi do Tower of Knightwatch. Niestety godziny spedzone na pohu mozna praktycznie zaliczyc do czasu straconego poniewaz nieznalazlem nic co moglo by pokazac mi droge do wiezy. Mysle jednak ze droga do niej ma cos wspolnego ze switchem ktory jest tak o sobie na pohu "You see a stone tile.It seems to be a switch." a takze pewna ksiazka jaka znalazlem obok Wiezy, a oto jej tresc:
"Banor I praise your name.
Be with me in the battle.
Be my shield, let me be your sword.
I will honor the godly spark in my soul.
May it flourish and grow."
Po przetlumaczeniu :
Niechaj wychwalane bedzie Twe imie Banorze.
Badz ze mna w boju.
Badz mi tarcza, a ja bede Tobie mieczem.
Z honorem przyjme boski promien w sercu mym.
Niechaj kwitnie i rosnie.
Chcialbym was prosic o pomoc w odnalezieniu drogi do tej wiezy ;] moze nam razem jakos sie uda ;P
Ja zaczynam chodzic po roznych npc i wypytywac o "Banor" jednak jak narazie moje proby poznania jakiejkolwiek wiedzy koncza sie fiaskiem.