Pokaż pełną wersje : Poprzestawiane kolory w Tibii
A wiec tak, ostatnio wchodze sobie jak codziennie pograc w Tibie, wpisuje login i haslo i ku moim oczą pokazuje sie cos takiego http://img294.imageshack.us/img294/1778/kolorki1oi.jpg . Prubowalem zresetowac tibie, zresetowac komputer, nic nie pomoglo. Jezeli ktos bylby wstanie mi pomoc to prosze o post.
SoabGibon
02-05-2006, 01:10
Hah miazga xD
Nie wiem o co chodzi :/ Moze jest to spowodowane ze przestawiles na16 bitow na swoim monitoze...
Tylko dziwne ze reszta tibi jest normalna a kolory nie :|
wg mnie albo grzebałeś w tibia.spr albo ściągałeś skądś ten plik. Jeszcze inna sprawa może być ściągnięcie tibia.pic. Proponuje całkowicie odinstalować tibie ( na końcu usunąć folder ) ściągnąć jeszcze raz z tibia.com. powinno być ok.
Tez tak kiedys mialem, jakos samo przeszlo ;]
Może to być spowodowane kartą graficzną.
SoabGibon
02-05-2006, 12:49
No ale zwuccie uwage, ze jednak olory ogulem w Tibi sa ok. Chodzi o kolory przy zmianie qutfitu.
Nikast Shynix
02-05-2006, 19:26
Ale odinstalowanie tibii i ponowna instalacja tak czy siak powinny pomóc. Jeżeli nie, to masz coś z OSem albo kartą graficzną. To, że tylko część kolorów się zmieniła, o niczym nie świadczy. Równie dobrze mogłaby się pozamieniać cała reszta, a powód mógłby być ten sam.
EDIT: Kombinowałeś w sipiritach! To może być przyczyna. (popatrzcie na drzewo po prawej stronie. Jest przezroczyste)
Knopers321
03-05-2006, 00:29
Nie mówię, że ty tak też robisz, ale moja siostra w ten sposób sobie koloruje na paincie jak jej sie nudzi:p
Nikast Shynix napisał:
EDIT: Kombinowałeś w sipiritach! To może być przyczyna. (popatrzcie na drzewo po prawej stronie. Jest przezroczyste)
A to drzewo to po prostu taki "sposób" żeby znajdywać lootbagi (albo dobrze je ukrywać;))
Leweracja
03-05-2006, 09:52
http://lewer.sed.pl/^^.jpg
Tibia.pic & Tibia.spr
Za duzo kombinowania plx?
To wygląda tak jakby ściągał plik z tibia.org ten, który podmienia wygląd tekstur drzew na przezroczyste(mozna znajdywać ukryte lootbagi;) ).Autor tego pliku powiedział, że po tej podmianie niektóre rzeczy mogą wyglądać inaczej.
Na Twoim miejscu odinstalowałbym Tibię, usunął jej folder i zainstalował ponownie.
Nikast Shynix
03-05-2006, 16:48
A to drzewo to po prostu taki "sposób" żeby znajdywać lootbagi (albo dobrze je ukrywać)
Ja to doskonale wiem, nie musisz mi mówić. Ja po prostu powiedziałem to drzewo jako dowód, że kombinował w spiritach. Przekombinować i... TRACH! kolory się poprzestawiały.
Yoh Asakura
03-05-2006, 18:10
A ja chyba nie musze przypominac, że ingerencja w klienta Tibii, powodująca np. ułatwienie znajdywania lootbagów jest nielegalna ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.