Pokaż pełną wersje : Zaj*** Anihilator![WMV]
Gosiciunio
02-05-2006, 03:06
Film nie jest mój znalazłem na www.video.google.com (wpisujac "Tibia") !!! Uważam, że każdy szanujący sie gracz powinien go obejrzec :) Świetne zakończenie. Prosze nie zdradzać szczegółów xP (niech spodziewaja sie najlepszego :P)
BTW Astron's RULEZ :):evul:
A TU LINK:
http://video.google.com/videoplay?docid=-570976165272421906&q=tibia&pl=true
A TU 2` LINK(do ani z takim samym zakończeniem-ale gorzej przygotowny filmik):
http://video.google.com/videoplay?docid=3511252764391913563&q=tibia&pl=true
Muszę przyznać, niesamowity film 8) Polecam, naprawdę warto obejrzeć. Emocje nie z tej ziemi. Bardzo dobre wykonanie filmu.
Stary filmik, ale pikny:)
ten filmik juz wcześniej ktos dał do ściągnięcia ;)
Wykonanie dobre,akcja dobra ale film był : )
Po 1 to film był już dosyć dawno temu w REC.
Po 2 to film był już dosyć dawno temu w WMV wbity na rapidshare.
Po 3 to film był już dosyć dawno temu w WMV na google, ten sam link co Ty.
Ja najbardziej żałuję że zobaczyłem ten film w REC a potem WMV byłjuż dla mnie nie ciekawy bo i tak wiedziałem co się stanie :]
Jackass :D
02-05-2006, 10:23
Ja najbardziej żałuję że zobaczyłem ten film w REC a potem WMV byłjuż dla mnie nie ciekawy bo i tak wiedziałem co się stanie :]
całkowicie się zgadzam ! byłem na video googlach ze 2 tygodnie temu i już go zdążyłem obejżeć ;) STAAAARE TO :p
Ten film był juz dawno i nagrłl go Kagonseti który na pewno sie wypowie bo sam przeciez zamieszczał to na forum.
FIlmik swietny moze nawet tak dobry jak ten o Coronel Bornegio lub Serigio DEmonslayer :] .
Always hunted
02-05-2006, 11:14
stare, ale i tak zaczepiste :) świetny film... uber!
NIESAMOWITE!!
NA KOŃCU PRAWIE PŁAKAŁEM : -(((((((
There is GoTu (God of Tibia universum).
Hail ASTRO!
10+!/10
Gosiciunio
02-05-2006, 12:16
Erghm... widze lubisz chyba nabijac głupie posty. Jak bys dokładnie przeczytał mój komentarz to zapewne byś zauważył że mam go z video.googli a nie wypisujesz głupoty i również że napisałem że nie jest mój!!!
Pozdrawiam :)
Wyborowy
02-05-2006, 12:28
Tutaj macie ten filmik.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=61707&highlight=ASTRO
Kagonesti
03-05-2006, 19:31
Erghm... widze lubisz chyba nabijac głupie posty. Jak bys dokładnie przeczytał mój komentarz to zapewne byś zauważył że mam go z video.googli a nie wypisujesz głupoty i również że napisałem że nie jest mój!!!
Pozdrawiam :)
eee musze cie zmartwic film w wersji rec nie zostal udostepniony :P, wiec musialo ci sie cos przewidziec, byl zbyt dlugi i przynudnawy (wyjscie dojscie itd) dlatego zostal ladnie sktocony przez pana Kaga - czyli mnie - im da best bla bla bla :-)
no az lezka sie w oku kreci gdy widze ze ludziom sie to podoba a w sumie ja duzo nie zrobilem ... a zbieram smietanke :]
Master Mind
03-05-2006, 23:23
Omg stary film -.-
Film stary, ale jakze ciekawie zrobiony. Gdyby powstawalo wiecej takich arcydziel...
Swoja drogą - ciekawi mnie, jakim on to programem montowal.
Gratulacje dla pana, który zrobił ten filmik!
Bardzo mi się podobał, a najlepsze było te spowolnione tempo i dopiski jak sie cos ciekawego dzialo=] Jakosc slaba, ale wszystko wiadomo xD
Jeszcze chcialem powiedziec, ze Selenia Shadowbolt mial wielkiego pecha =( od full hp do 0 w 1 sekundzie! Za to Astronis mial wielkiego fuksa w 1 momencie mial 44hp ;p
Kagonesti
04-05-2006, 11:31
Film stary, ale jakze ciekawie zrobiony. Gdyby powstawalo wiecej takich arcydziel...
Swoja drogą - ciekawi mnie, jakim on to programem montowal.
snagit - zeby miec avi ... potem edycja windos movie maker ... juz x razy to pisalem O.o
Film już był tu polecany. Temat zamykam.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.