Pokaż pełną wersje : Pk Team!
Drachol'ek
02-05-2006, 08:36
Witam,
mialbym do poniektórych z was propozycje:) Czy nie nudzi wam sie granie na waszych swiatach, na ktorych to bardzo boicie sie o swoja postac i robicie wszystko zeby nie zginela? A moze przyszedl czas na chwile rozrywki:)
Proponuje wam zalozenie jakiegos PK teamu, na swiecie epvp (Dolera/Inferna) kto bylby chetny prosze odpowiedzec w tym temacie lub msg na gg:4445647
Eh... chyba bylo juz kilka takich tematów ale niewiem..
To dla mnie jest bez sensu. Jedno pytanie po co?
Wiesz... moim zdaniem jak ktos chce sie rozerwac, to ze swoimi kumplami na swoim servie robi jakies zabawy przed dp etc... To moim zdaniem nie jest to powód do zakladania nowej postaci ...
Ale np. zrobie juz tam postac to? Zamin natrenie jakies skille to na moim servie mialbym juz "kilkadziesiat" k expa wiecej...
Dlamnie to jest bezsensowne ale to tylko moje zdanie
Drachol'ek
02-05-2006, 08:52
I wlasnie o to mi chodzi.
Ty ggrasz na pvp, ja na takowym nie gram.
Jesli lubisz ryzyko (lub masz dobre "plecy") mozesz robic hardkory kolo dp, bo ja nie chcialbym padac 48 ek z powodu "bo mi sie nudzilo". Nie kazdy w Tibii widzi tylko cyferki (cyt. "kilkadziesiąt k expa wiecej")Tibia dla niektorych jest formą rozrywki czy poznawania nowych ludzi.
The Mass
02-05-2006, 09:32
Wiele było już takich akcji na forum, i nie sądze aby jakaś z nich się udała.
Jeśli się ktoś już do Ciebie zgłosi, to pewnie będzie to grupka 10 lvlców.
I wydaje mi się, że temat bardziej powinien pasować do działu "Handel".
Ja mam chara na Infernie, co prawda tylko 9lvl ale jak bendzie jakas zadyma chetnie sie dolaczam! (Proponuje znalesc jakiegos noobka wyprowadzic za miasto i ubic)
A tak na serio to co spodziewasz sie ze ktos bendzie chcial lac jakies noobki na epvp? Tracic czas i lazic z 20 osobami po Carlin? Oberwac raz z GFB od jakiegos sorca i tp do temple?
I wlasnie o to mi chodzi.
Ty ggrasz na pvp, ja na takowym nie gram.
Jesli lubisz ryzyko (lub masz dobre "plecy") mozesz robic hardkory kolo dp, bo ja nie chcialbym padac 48 ek z powodu "bo mi sie nudzilo". Nie kazdy w Tibii widzi tylko cyferki (cyt. "kilkadziesiąt k expa wiecej")Tibia dla niektorych jest formą rozrywki czy poznawania nowych ludzi.
Mmm ja tez teraz gram na no-pvp a to co widzisz po lewej stronie juz nie ma... Rozerwac tez sie na no-pvp mozna tylko trza umiec jak... spróbuj podjac jakies wyzwanie bloknac czegos czego jeszcze nie bloknales etc.. nawet jesli wiesz ze prawie twoje szanse wynosza 0 to poczujesz ten "dreszczyk emocji" i wogóle nowych ludzi mozesz poznac wszedzie nie musisz nawet przenosic sie na inny serv ... no to tyle
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.