Pokaż pełną wersje : Wild Warriory
Mam pytanko dotyczące dzikich wojowników ...
Jak często wypada z nich lalka ... ???
Bo chodzę na nie kilka dni i zero lalek ... ?(
Wiem , że wypada rzadko ... no , ale bez przesady .
Zabiłem ponad stu i nic ............ ?(
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A druga sprawa dotyczy podziemnego zejścia na skraju obozu wojowników ... tam gdzie się łowi ryby.
Co jest pod ziemią ... jakie potwory się czają i czy jest ich dużo ... ???
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeżeli już o tych lalkach to po co one są? Mi już z pierwszego w moim życiu wild warriora wypadła :P potem wyżuciłem ją na ulice pod depo...
Mam ................ !!! .......... :D
W końcu się doczekałem ............... :P
Jak to po co są lalki ...... do zabawy ! ........ :)
Po prostu kolekcjonuje się różne rzeczy ................
................................
Z opcji - szukaj - korzystać umiem ....
Wiem , że jest co najmniej jeden spory temat o lalkach ... czytałem go , dzieki za odpowiedz ...
Postąpię bardzo "niewychowawczo", bo powinienem wam polecić przycisk SZUKAJ. Ale niech tam, skoro forum ma ułatwiać życie...
@Angelus: lalka wypada rzadko, co znaczy, że wypada... rzadko:) Zależy od szczęścia, mnie wypadła z ~20-tego. Mówiąc formalnie: będzie to "przedział od 1 do plus nieskończoności". Lewostronnie domknięty, ma się rozumieć.
@pahrahk: do ozdoby. A może i do jakiego questa?
Pozdrawiam
edit: Pisałem tego posta zanim zdobyłeś upragnioną lalkę, w międzyczasie dopadły mnie trzy cyklopy i zostawiły z 4hp:) Ale przeżyłem.
piotrusgit
23-07-2004, 07:56
@pahrahk i niepotrzebnie ja wyrzuciłeś
@ Stu Ty to masz tupet o której ty spać chodzisz :P (jeśli wogle chodzisz)
jezyk000
23-07-2004, 12:17
Powiadasz że ok. 100 Wild Warrior-ów?! Ja w ciągu gry w Tibię nie widziałem łącznie nawet 50 a co dopiero 100! a często bywam w tamtych stronach.
Ja np. po zabiciu mojego 4/5 Wild Warrior-a w życiu znalazłem lalkę którą oddałem jakiemuś napotkanemu kolesiowi :)
Na to nie ma rady pozostaje Ci tylko cierpliwe czekanie. POWODZENIA
Przecież nie mówię , że zabiłem 100 wild warriorów ... jednego po drugim w ciągu kilku godzin ... 8)
Expiłem tam kilka dni , po 3 - 5 godzin i to z przerwami na trening ...
Dla wyjaśnienia ... nie mam kompa w domu , gram w cafejce internetowej ....
Co do ilości dzikich wojowników ... w obozie niedaleko Venore ... są 3 respy < przynajmniej ja tyle znam >
3 + 3 + 2 .... czyli w kilka minut można zabić 8 warriorów.
Ponieważ mało osób tam zagląda , nie miałem wielkiej konkurencji ... :rolleyes:
Iomer Thunderblade
24-07-2004, 01:06
Ja se tam siedze i dla beki se je bije :P lalki z 3 mailem, teraz na WH czekam :)
@Angelus : hyhy, tez tam expilem dla beki i policzylem ALL spawny ww. Sa to 3 ww przy wejsciu + 3 ww na zachod od HL + 2 ww na polnocny zachod od hl z archerkiem + 3 ww na poludnie od hl z 2 hunterami + jaskinia ww z ~8 ww.Czyli naraz mozna zabic okolo 16 ww.Odlicz huntery : 12-13 ww na jednego spawna :).Expilem 3h dziennie przez caly tydzien, w kasie wynioslem 20k, w expie 50k, 6 laleczek + 2 whammery.
Master Mela
24-07-2004, 09:13
Lalka (doll) wypada rzadkoz w wild wariorra ale to nie zanaczy ze wcale a lalka sluzy do owarcia bra helgatu. :] I to by bylo na tyle prosze o zamkniecie tematu
Dziwi mnie jeszcze jedna rzecz... Koles mowi ze zabil ze 100 WW a mu WH nie poplecial... To jest nie normalne 8o
Pewnie , że to jest nienormalne , bo prawdopodobnie zabiłem wiecej niż sto , i z cennych rzeczy to jedna laleczka mi wypadła ...
A np. na valkiriach na 30+ valkirii ... wypadły mi 4 plate armory.
No ... miałem taką piękną serię , jak nigdy ... co kilka valkirii wypadał mi p- armor ... super ... :P
+ jaskinia ww z ~8 ww
Czyli wnioskuję , że ta dziura w ziemi na skraju obozu to kolejne miejsce z wild warriorami ...
Dobrze rozumuję ???
------------------------------------------------------------------------------------------------
Hi , hi , hi .... Wchodzę do takiej dziury , spodziewam się krwawej walki , a tu pusty korytarz , prowadzący donikąd ......... :P
Sprecyzuje - tam jest duzo dziur ;).
Jest to jedna dziura (ukryta pod drzewkiem, trzeba rozkopac lopata)z ww.Niebieska kropa - sklep HLa, czerwona - w tamtych okolicach jest ta dziura.Poszukajcie pod drzewkami (look, albo lecicie z lopata) :).
http://members.lycos.co.uk/nekroraven/img/wwhole.JPG
evilek212
25-07-2004, 22:53
ja wam powiem cos (zmienie troche temat) ide sobie ide i nie wiedzialem ze przy carlins a wild wariory ... 8o nagle aaaa wild hero oshit uciekaj zucam hmm patrze wale za 45 i mu prawie pol zycia schodzi wtedy usiedlam i zauwazylem ze to nie hero tlyko warrior :D :D
przy 30 valkiriach 4 p armory ??????? ja tam zabilem ich ze 100 (serio serio) i mi raz wypadl ....
Ja chcialbym sie zapytac czy ejst kolo carlin( w okolicach ) jakies skupisko ww. Z w miare szybkim respem. Mam ochote popolowac na dziczyzne :D. Jakby ktos mogl to niech zamiesci mapke:)
Z gory Thx
NIedaleko fermor hills jest siedziba ww na full respie jest ich tam z 4 albo 5 . ( tam gdzie przechodzi sie obok goblinow idziemy przy wodzie w strone kopalni dwarfow az natrafimy na taki cypelek)>
Resthin: jako że siedziałem tam dość sporo, wiem, że przy full respie są tam 3 ww ;) Tak gdzieś po jednym dniu siedzenia tam będziesz wiedział, gdzie łowić ryby, żeby respa nie blokować :D jednak nie polecam tego miejsca (full ludzi tam chodzi i przynajmniej na harmonii, większość z nich to nooby ;])
Sir Tyczka
03-08-2004, 13:25
Chcialem powiedziec ze na tibia.pl jest błąd z wild warriora wypadło mi dziś 24 gp napisane jest że do 20gp
Ja to na Wild Wariorach siedze pod Desertem ( w jakoś to się pisze :P) i jak zabijalem 10 to wypadł mi war Hammer :) a z 15 lalka od tamtej pory nic ciekawego z nich mi niewypada
Oryginalnie dodany przez Master Mela
a lalka sluzy do owarcia bra helgatu
Lalki ci sie pomylily. Do wyjscia z hellgate potrzebna jest taka brazowa lalka mysterious fetish (wypada z dsow, btw mi wypadla po zabiciu ok 100 dsow)
Magic dziki Yo
09-08-2004, 20:07
Gdzie dokladnie kolo venore są Wild wariory?? Mieszkam w carlin i tam też są ale mało :( . dodajcie jakąś mapke albo coś ;)
Plz prosze o szybkom odpowiedz i sory za błedy jak by cos :P
:berserk: :berserk:
Jak ja łaziłem moim sorcem tna wild warriory to mialem chyba dwie lalki w życiu ale je wyrzucałem bo liczyłem na war hammera :]
Maniak Ziomek = )
10-08-2004, 09:23
LaLkA WuDu =Grrr heh
Externus
10-08-2004, 10:24
a po co ci lalka. ja jak leje ww to licze na wh a lalka jak mi wypadnie to i tak wylonduje w wodzie :)
Wiesz poluj lepiej na war hammery ktore wypadaja z ww a nie na jakies glupie lalki ;/
lalki niv nie daja <zabawe -.-> a war hammera sprzedasz
w sumie to palnalem niezle przeciez jak polujesz na lalki to tez zawsze albo lalka albo war hammer :P sorki ale nie przemyslalem tego :D
PAPS
SĄ W Otulaw Camp To Jest Najblizej Chyba Ze Ktos Zna Miejsce Zaraz Obok Venore Ale Raczej Nie Otulaw Camp Tylko Tam :)
Magic dziki Yo
10-08-2004, 12:54
Thx za odpowiedz 8o . Ile tam ich jest na pelnym respie.....ach i mogl bys dodac mapke?? :tongue:
:berserk: :berserk:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.