PDA

Pokaż pełną wersje : MEGA BATTLE ZONE

nawigator
05-10-2003, 21:42
Już dnia 10.10.2003 (piątek) o godzinie 20:00 na serwerze NOVA odbedzie sie mega battle zone.
Będą:

DWA BATTLE NA ŚIMIERĆ I NA ŻYCIE (BŚ): postacie będą walczyć aż do smierci. Loot zabitej osoby przechodzi na przeciwnika( nikt nie bedzie mogl zabrac wam loota z zabitej osoby poniewaz beda nad tym czuwali ochroniaze) za kazde zwyciestwo w fazie grupowej 300 gp (nie liczac lootów) za zwyciestwo w fazie polfinalowej 500 gp (nie liczac lootów) za wygranie calego finalu 5 k + mozliwosc zmierzenia sie z Masterami bedzie ih czterech knight, palladyn, sorc, i druid, jezeli ktos wygra z masterem dostaje dodatkowo 10 k!!!
DWA BETTLE DO CZERWONEGO ŻYCIA(BCŻ): postacie walczyc beda do czerwonego zycia zwycieska osoba otrzymuje 200 gp w fazie grupowej w fazie ćwierćfinalowej 300 gp w półfinalowej 400 za zwyciestwo w finale osoba otrzymuje 2,5 k
BĘDĄ TAKŻE POLE TRENINGOWE (PT)100gp od wejscia
JEDZENIE BEDZIE ZADARMO NIE BEDZIE PEKOWANIA TYLKO CZYSTA WALKA
WALKI BEDA TOCZONE WEDŁÓG LEVELI
MIEJSCE NA KTÓRYM ODBEDZIE SIE MEGA BATTLE ZONE TO MOLTS (MIEJSCE PRZY WODZIE) KARZDY KTO ZGLOSI SWOJA POSTAC BEDZIE WYWOLYWANY DO WALKI NA OKNIE PRYWATNYM KTO ZGLOSI SWOJA KANDYDATORE A NIE BEDZIE ONLINE W CZASIE WALK OTRZYMA SWOJE PIENIĄDZE SPOWROTEM

PIENIADZ PROSZE WPLACAC DO GOSCIA KTORY MA KSYWKE : "SAHMET"
ON JEST Z MIASTA CARLIN ZA BATTLE ZONE NA SMIERC I NA ZYCIE (BŚ) PROSZE WPLACAC 500 GP A ZA BATTLE DO CZRERWONEGO ŻYCIA (BCŻ) 200 GP
PIENIADZE PROSZE WYSYLAC Z DODATKOWYM LABELEM GDZIE BEDZIE NAPISANE twoja ksywka,level,vocation i skrót od battla (bś) albo (bcż)
na zgloszenia czekamy do 9.10.2003 do godziny 24:00 (prosze wysylac pieniadze nawet jak sahmet nie bedzie online) pytania prosze na forum tibia.pl

Fanfi
05-10-2003, 21:44
Widze ze impreza sie rozwija czy juz druga edycja tego turnieju??????

nawigator
05-10-2003, 21:44
Za wygranie dostaje sie 12 k + k set jezeli zdecydujesz sie na walke z masterem dostajesz jeszcze C-armor + prezent od mastera (z masterem walczysz do czerwonego zycia)

nawigator
05-10-2003, 21:46
to dopiero pierwsza ale jak przyniesie powodzenie i uczestnicy beda zadowoleni zostanie zrobiony taki turniej na danubi eterni i isarze ( a takze ponownie na nowej)

nawigator
05-10-2003, 22:29
widze ze nikt nie jest zainterere szkoda bo im wiecej loodzi tym lepsze beda nagrody (moga uledz zmianie ,ale tylko na lepsz bede o tym informowal ale jak ktos zapyta ) jak narazie jest 36 osób

Gogiel
05-10-2003, 22:58
36 frajerów. Wątpie, żeby ktoś poświęcił skille, sprzęt (ew. AOL ) na takie pierdoły :lol:

nawigator
06-10-2003, 00:42
z ciebie przeciez jest napisane że sa dwa battle jeden na smierc i na zycie a drugi do czerwonego życia a tak pozatym slyszalem ze maja cos zmienic z tym traceniem staffu byc moze bedzie dodatkowa oplata (bardzo niska ) ale bedzie. moim zadaniem bylo tylko to oglosic na polskich stronkach i brac kase od polaków. a tak pozatym im wiecej osob tym wiecej masz kasy za walki za wygranie turnieju masz 12k + k - set to juz jest duzo nawet za duzo (tak sadze) a za battle do czerwonego życia jest juz 9 k wygranej czy ja wiem czy sie nie oplaca a ty jak sadzisz ? a pozatym mozesz przyjsc popatrzecie i poternowac przeciez jest jeszcze train zone mozesz potrenowac i popatrzec na najwazniejsza walke to bedzie najwiekszy battle zone kóry powstanie a ja radze sie zglaszac bo jak z tego taka pierdziawka wyjdzie to na NOVEJ(jest jedna z najwiekszych liczb polakow) juz czegos takiego nie bedzie a ten battle na novej jest wlasnie pod polakow robiony ale jak ja mam na liscie 3 polakow na 41 osób a reszta to szwedzi,norwedz ,brazylijczycy itp. dajesz polakowi mozliwosci on itak jest innego zdania. napisal do mnie taki koles na 40 levelu i mowi ze slabve nagrody ja wiem 12 k + k set to slabo i potem moznma jeszcze c armora wygrac ( a juz nie licze tych walk grupowych za nie tez sie kasy uzbiera)
POZATYM BEDZIE DUZO UCZESTNIKÓW I COŚ TAKIEGO POWSTANIE PORAZ DRUGI I TO SLYSZALEM ZE ZA POKONANIE MASTERA BEDZIE 60 K ALE TO JAK TEN TURNIEJ BEDZIE DOBRY A WIEC DLUGA WALKA BO MASTER MOZE MIEC UH TAK SAMO JAK I RYWAL:) WIEC TO DOBRY BATTLE I PROSZE NIE NAWALAC JAKICHS TAKI CH POSTOW TU PROSZE PYTAC O TURNIEJ A JUZ JAK BEDA SIE ZWIEKSZALY NAGRODY TO POWIEM !!!

Natylia
06-10-2003, 08:17
Ja jestem za. TYlko że nie gram na NOVEJ, tylko na DANUBII, więc gdyby ten turniej był na innym servie...

nawigator
06-10-2003, 16:15
NIE MASZ SIE CO MARTWIC JEZELI MAEGA BATTLE ODPALI NA NOWEJ I WSZYSCY BEDA SIE SWIETNIE BAWIC TO TAKI BATTLE ZOSTANIE ROZEGRANY NA ETERNI, ISARZE I DANUBI WIEC COOL

Hukeram
06-10-2003, 16:52
Hehe...witaj drelik...uwazajcie na niego...on jest z tibia.gery.pl...troche dziwny jest...
PS.wali mase bezsensownych topicow...wiec...modzie...milej zabawy ;)

nawigator
06-10-2003, 16:59
Za tamte topicki przeprosilem i powiedzialem JUZ wiecej nie bede a tu na tym forum mialem tylko oglosic o MEGA BATTLE ZONIE a wiec drogi uzytkowniku jestes n00bem poniewaz pownienes zauwazyc ze temat to mega battle zone i nie pisze sie tu takich bzdetow a pozatym ten temat ma ma maksymalna ocene wiec sie odwal koles

MAM PROŚBE NIE PISZCIE TUTAJ JAK NIE JEST TO PYTANIE O BATTLE ZONE
to by bylo na tyle (w tym poscie)

Lord Yong
06-10-2003, 17:51
Hm.. kto bedzie ochroniazami.. :P

mozna wiedziec ;))))

nawigator
06-10-2003, 17:54
ochroniaze napewno beda mocni zrdadze ci tyle ze jeden z nich bedzie : MASTER SORC lev 108 to chyba wystarczy ale wiecej o ochroniazach zdradzic nie moge:( bo sam nie wiele wiem )

Lord Yong
06-10-2003, 17:58
Hmmm... chcialbym zauwazyc ze na Nova jest wojna

Justice vs R7 & La Onda i ow 108 m-sorc jest napewno w wojnie wiec watpie zeby cos z tego wypalilo.. co najwyzej wojujace gildie sie tam zleca i bedzie zadyma.. z BZ zrobi sie rzeznia.. hah , z mila checia popatrze :PP

Lord Yong - 46 lvl - Nova - Justice!

nawigator
06-10-2003, 18:04
NIC TAKIEGO SIE NIE ZDARZY PONIEWAZ wszystkim ma sie opiekowac game master i to on bedzie mial glowny glos ( jezeli napewno cos takiego sie wydarzy (o gildie mi chodzi) to beda te gildie za to zbanowane :) wiec nie ma bata na nic nie przepisowego ( to co napisalem w tamtym regulaminie walka do czerwonego zycia itp . jezeli ktos kogos zabije do konca specjalnie wlacza sie do tego ochroniaze i beda mieli prawo tak jest ustalone z game masterem

Lord Yong
06-10-2003, 18:06
Nie chce mi sie cos wierzyc ale zobaczymy..
Byc bede.. jesli nie zapomne.. :P jak cos to powalcze :P

Lord Yong
06-10-2003, 18:08
Pozatym nie kojarze 108 master sorca z Nova
Sula - 105 albo 106 ale deleted
Messiah - 102
Vyses - On chyba 100 nie ma nie pamietam dobrze
Nie moge sprawdzic bo strona Tibi nie dzial za specjalnie dobrze..

nawigator
06-10-2003, 18:09
to musiasz zlozyc najpierw zgloszenie do kolesia o nazwie SAHMET doczytaj pierwszego mojego posta to bedzieszwiedzial oo co chodzi

serdecznie cie zapraszam jezeli staiesie cos takiego ze battle nie dojdzie do sktuku (jest to praktycznie ie mozliwe) zwrot pieniedzy gwarantowany !!!

nawigator
06-10-2003, 18:11
Oryginalnie dodany przez Lord Yong
Messiah - 102
slyszalem od zalozyciela ze to ma byc ponad 100 level (on nie jest polakiem) a zdawalo mi sie ze ktos jest na 108 levelu i tak napisalem
SORKA ZA BŁĄD

Lord Yong
06-10-2003, 18:12
Popierwsze 200 czy 500 gp wpisowego mnie nie zbawi..
ale dalej mam zagake kto to jest 108 master sorc..

to jest bardzo dziwne..

nawigator
06-10-2003, 18:22
Oryginalnie dodany przez nawigator
Messiah - 102
slyszalem od zalozyciela ze to ma byc ponad 100 level (on nie jest polakiem) a zdawalo mi sie ze ktos jest na 108 levelu i tak napisalem
SORKA ZA BŁĄD
wpisowego 500
a tu masz odpowiedz na ostatniego posta :)

nawigator
06-10-2003, 18:22
Oryginalnie dodany przez nawigator
Messiah - 102
SORKA ZA BŁĄD
wpisowego 500
a tu masz odpowiedz na ostatniego posta :)

nawigator
06-10-2003, 19:02
MEGA BATTLE ZONE JEST STWORZONY SPECJALNIE DLA POLAKOW I NA 52 ZAPISANE OSOBY SA TYLKO 3 Z POLSKI ALE FREKFENCJA

POLACY Z DAN00BI ISARY I ETERNI SIE PYTAJA O TAKIEGO BATTLE ZONA TYCH OSOB NA TYCH 3 SERWACH JEST OKOLO 80 A NA NOVEJ (podobno jest najwieksza liczba polakow) HEH :(

Noon-Chacko
06-10-2003, 19:17
hmm... miło, miło... panowie szkolić się, bo nagroda nie licha, hyhyhy :D

nawigator
06-10-2003, 23:05
to mial byc mega battle zone polakow i jest IH tylko 4 na 61 osób :((((((((( too small:( to chyba ostatni taki mega battle na novej :(((((((((((((((((((((((((((

nawigator
07-10-2003, 16:30
widze ze cos was nie interesuje ten battle szkoda ale chociaz tu na forum pytajcie
CZEKAM

T_A_D
07-10-2003, 17:35
WALKI BEDA TOCZONE WEDŁÓG LEVELI
w jak sposób???

nawigator
07-10-2003, 18:46
np. LEVEL 40 z Levelem 40 np. knight z knightem (ale tylko w grupie potem mozna natrafic na sorca , pałłka albbo druida)

FORZA JUVE

FLOTA MKS NAPRAWDE DOBRA JEST A PZPN TO ZŁY SEN ( pozatym PZPN wywalowal FLOTA w pucharze polski tak jak sedzie (huj) MIKOŁAJEWSKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nawigator
08-10-2003, 10:23
na zgloszenia polaków !!! do tego turnieju poniewaz jest ich bardzo malo 4 osoby na 67 :( zlitujcie sie

Gumen
08-10-2003, 10:35
ja bym moze sie zglosil ale ja mam tlyko 10 lvl( :P ) a pozatym nie mam kasy bida u mnie :]

nawigator
08-10-2003, 10:38
wiesz dam ci rade uzbieraj 400 gp i zapisz sie do Battle zone Czerwone życie bo tam jest paru 10 leveli
aha potrenuj troszke (to bedziesz IH wymiatał)
szczegóły w pierwszym poście

Matises
08-10-2003, 16:34
Czy zamierzacie robić ten turniej w następnych edycjach czy tylko od czasu do czasu w sensie w róznych terminach? ?(

Noon-Chacko
08-10-2003, 17:18
zapisałbym się na coś takiego... ale mam chary tylko na isarze i eterni :rolleyes:

nawigator
08-10-2003, 18:14
turniej bedzie rozgrywany w edycjach (ale to tylko zalezy od liczby polaków)

David
08-10-2003, 20:19
Po pierwsze uwazam ze to jest jedna wielka sciema.

Po drugie na novie nie ma 108lv sorca.

Po trzecie dlaczego akurat ty masz rozglaszac o tym battlu skoro jestes Polakiem a raczej obcokrajowcy nie daja takich zadan POLAKA
btw. jaki ty masz lv ze Ci dali przyzwolenie na takie rozglaszania.

NIE DAJCIE SIE NACIAGNAC

To jest tylko moje zdanie bo wydaje sie to podejrzane

Bambuko
08-10-2003, 20:22
Bo to jest turniej organizowany przez Polaków dla Polaków, a zagraniczni mogą tam być, ale raczej chcą Polaków, a Polacy nie chcą jak widać. Ja nie gram na Novej i mnie to nie ineresuje:p

David
08-10-2003, 20:25
Skoro tam bedzie taka szycha to watpie zeby to Polacy wymyslili , jeszcze GM-a zorganizowali. To jest zwykle naciagniecie na kase ludzi i jeszcze ta pomylka z tym niby ochroniarzem na 108lv nie ryzykujcie dobrze wam radze

nawigator
08-10-2003, 20:25
po pierwsze możesz tak uważać (mnie to nie obchodzi)

po drugie faktycznie nie ma ale to ja walnolem gafe poniewaz myslalem ze jest taki a od kolesia który powiedzial abym to oglosil na polskich forumach wiem ze to ma byc sorc albo deuid ponad 100 lev ale dokładnie nic niewiem

po trzecie bo akurat ktos ze szwedzkich kolegów mnie polecil osobie która to organizuje
btw mam level 19 knight ale i tak juz nie gram po chacku konta i tylko ten battle mnie z tibia łączy

a to czy sie zapiszecie czy nie to tylko wasza wlasna wola

Aescetic
08-10-2003, 21:48
szkoda ze na trimerze takich numerow nie robicie...bo to dopiero bylby skifiernik:D
tu jest moda na skillowanie teraz i loodki ledwo poza 10 lvl maja skile po 70 :O:D

hehe pozatym i tak rozpierducha by z tego wyszBa :]

nawigator
09-10-2003, 18:49
ja nie jestem organizatorem mialem tylko oglosic o tym battle zonie w polsce jak turniej na novej sie zakonczy to powiem ci imie glównego organizatora i zapytasz czy dalo by sie zrobic cos takiego na timerze i juz :)

Gumen
09-10-2003, 19:06
ja tam sie jednak nie zapisuje :P chociaz tych 10 lvli bym orzwalil tak mysle :] wkoncu jak na 10 lvl 47 dista to odsyc dobrze :] i UHy by sie zalatwilo :]

nawigator
09-10-2003, 19:40
twoj wybór a tak poztym to skille masz nawet nawet ale znam kolesia który mial jedna postac do normalnego grania a 6 do pekowania na 11 levelach mial skile po 60 (gral pałłkami)