Pokaż pełną wersje : 17:36 Fenix'Gru: 17:29 You see a crystal mace (Atk:38 Def:16).It weighs 80.00 oz.
17:36 Fenix'Gru: 17:29 You see a crystal mace (Atk:38 Def:16).It weighs 80.00 oz.
17:36 Fenix'Gru: KURWA JAKI FASRT
Nic, dodac nic ujać - mega rar.
http://rapidshare.de/files/19448122/Vashresamun.rec.html
REHOST:
http://www.megaupload.com/?d=16Q3RA95
W 17 MINUCIE WYLACZCIE OKIENKO TRADE
Daj na czymś innym, bo bym obejrzał, a z RS nie dam rady teraz ściągnąć.
Zephiscer
02-05-2006, 19:08
Yyyy mi w 18 min wyskakuje Error
Crafty Pall
02-05-2006, 19:20
Też mam debug kolo 18 minuty
jaroslawbeczek
02-05-2006, 19:22
mi tez w 18 minucie wyskakuje blad !! i sie wylacza filmik
jaroslawbeczek
02-05-2006, 19:26
cos mi smierdzi ten filmik ;>
jakbys mial bota off to moze by sie dobrze nagralo frajerze-.,-
cos mi smierdzi ten filmik ;>
To wysmarkaj nos ;< A film chyba zeczywiscie ma buga ... :/
gavreonien
02-05-2006, 19:34
film cos smierdzi:D
Nawet nie ma panelu Trade i tak sie wylacza moj kolego ^^
PalAnonim
02-05-2006, 19:39
A film chyba zeczywiscie ma buga ... :/
Cholera no bystrzak xD
Always hunted
02-05-2006, 19:39
taki błąd jest, kiedy się multiclienta włącza.... plop
ale w 17 min nie ma trade...
@up podejrzewam bardziej jego uh bota...
boz...rozumiem anihilator...ale nie jakis durny faraon;/ a jak nie umiesz sie uhac to kup sobie z 5 bp lmm'ow i se testuj w jakim czasie uzyjesz runy;] albo pograj sobie na prywatnych serwerach;]
Always hunted
02-05-2006, 19:48
ale w 17 min nie ma trade...
@up podejrzewam bardziej jego uh bota...
nie, uh bot nie powoduje żadnych crushów w filmach, oglądałeś kiedykolwiek annihilatora na tibicam? :P Taki bug pojawia się, kiedy zostaje włączone drugie/więcej niż jedno okno Tibii. Kamerka po prostu nie wie co nagrywać, i bug się robi.
boz...rozumiem anihilator...ale nie jakis durny faraon;/ a jak nie umiesz sie uhac to kup sobie z 5 bp lmm'ow i se testuj w jakim czasie uzyjesz runy;] albo pograj sobie na prywatnych serwerach;]
film nie moj nabie s;
film nie moj nabie s;
to przekaz to dla kumpla;] albo jak cos znajdziesz to sam to pierwszy testuj"nabie"
Mistrz Lomaxu
02-05-2006, 20:22
lol co wy w ogole gadacie? Wszyscy macie crusha?! A to dziwne, ja nic nie mam w 17 ani 18 minucie, normalnie moge obejrzec do konca 8o
lol co wy w ogole gadacie? Wszyscy macie crusha?! A to dziwne, ja nic nie mam w 17 ani 18 minucie, normalnie moge obejrzec do konca 8o
co zrobiles ze masz git ? :D:D
co bylo pierwsz shakowali go czy c mace??
Mistrz Lomaxu
02-05-2006, 21:46
co zrobiles ze masz git ? :D:D
Nic. Normalnie odtworzylem jak kazdy inny filmik i dziala wszystko poprawnie. Za nic nie moge pojac czemu inni maja crasha. O_o
Trade mam wyłączyć? Madry jesteś.. jakby tam jakies trade było... jeszcze ściągne rehosta i sprawdze ale nie wierze w cuda, tak jak myślałem nie da się więcej niż 18 minut oglądnąć:/
jak sie wyczysci nos to dopiero bedzie je*ac :D
Mistrz Lomaxu
02-05-2006, 23:04
lol wy jakies komputery macie z lekka katarem obsmarkane bo mi tam wszystko chodzi poprawnie
Aff -,- Taki debug zawzse jest jak podczas nagrywania wlaczymy "tibiabot ng" tak tak ;p nagalem 4 takie filmiki i zawzse jak odpalilem tibiabot ng wyskakiwal mi debug lol
Mistrz Lomaxu
02-05-2006, 23:53
Aff -,- Taki debug zawzse jest jak podczas nagrywania wlaczymy "tibiabot ng" tak tak ;p nagalem 4 takie filmiki i zawzse jak odpalilem tibiabot ng wyskakiwal mi debug lol
lol a u mnie wszystko dziala poprawnie! juz nic z tego nie rozumiem, wszyscy maja crasha a ja nie mam O_o
-=DanieL=-
02-05-2006, 23:54
Nic. Normalnie odtworzylem jak kazdy inny filmik i dziala wszystko poprawnie. Za nic nie moge pojac czemu inni maja crasha. O_o
IDIOTÓW SZUKASZ? kazdy wie ze lecisz w h*ja bo nawet niezdradziles rabka tajemnicy z tego co jest w filmie jakbys go obejzal to bys latal po forum i sie chwalil.
:fuck:
Mistrz Lomaxu
02-05-2006, 23:57
IDIOTÓW SZUKASZ? kazdy wie ze lecisz w h*ja bo nawet niezdradziles rabka tajemnicy z tego co jest w filmie jakbys go obejzal to bys latal po forum i sie chwalil.
:fuck:
idiota to raczej ty jestes, pytal sie mnie ktos o to co jest dalej na filmie? Nie moja wina ze nie podniecam sie z byle gowna ze filmik widzialem
mistrz losa~ czegos tam to potrzebuje akcpetaccji spoleczenstwa;] tak tak my ciebie rozumiemy. wszyscy maja tylko ty nie masz..jestes boski pff
Marcin Fresz
03-05-2006, 00:15
mam do was tylko jadna prosbe. Zrobcie ssa jak ten bloker otwiera faraona i wycaga crystal maca i zamiscicie go gdzies tu potrzebne mi to z gory tx
@up nom przydal by sie;]
bw. Zwalone debug....ch*jnia
Radzik the'Secura
03-05-2006, 00:24
lol a u mnie wszystko dziala poprawnie! juz nic z tego nie rozumiem, wszyscy maja crasha a ja nie mam O_o
Mama mówi że Cie kocha?? - To cie w ch**a robi.
-.-"
Co nam jeszce powiesz? Jak juz panowie powiedzieli, pokaz nam ss ;<
Czy niewystarczy jeden komentarz, żeby stwierdzić, że wyskakuje debug?? Czy każdy musi pisac to w nieskonczoność? ludzie opanujcie się.
Co się go tak wszyscy czepiacie? (Mistrza Lomaxu) Co za różnica czy mu chodzi czy nie, to że wam nie chodzi nie znaczy że musicie wyładowywać swoją frustrację na innych :\
Mi też wyskakuje debug, ale nie będe na nikogo krzyczała... chyba xd
niech ktos reportnie do modka zeby zamkna temat bo rzeczywiscie bez sensu sie robi ;p a co do maca to kazdy kto gra na furorze (80lvle+) widizal go :P (ja nawet podjebalem na 2min xD)
West Club
03-05-2006, 01:18
Zapraszam na Elysie u elaha w domku lezy Crystal mace.LOL Mega rar -.-
idiota to raczej ty jestes, pytal sie mnie ktos o to co jest dalej na filmie? Nie moja wina ze nie podniecam sie z byle gowna ze filmik widzialem
Idz z tego forum bo jebie cos jak widze co tu piszesz.
Wyskakuje blad =|
Cya
Co się go tak wszyscy czepiacie? (Mistrza Lomaxu) Co za różnica czy mu chodzi czy nie, to że wam nie chodzi nie znaczy że musicie wyładowywać swoją frustrację na innych :\
Mi też wyskakuje debug, ale nie będe na nikogo krzyczała... chyba xd
Dlaczego sie czepiaja go ludzie? Hm... moze dlatego, ze to jest zazdrosc (MOZE!). Probowalem odtworzyc film roznymi sposobami, np: zostalem zmuszony do sciagniecia brzydkiego programu MC XD i film ogladalem z 2 wlaczonynymi tibiami itp. Nic nie poskutkowalo.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.