Pokaż pełną wersje : Ile dziennie poświęcasz Tibii?
Dr. Omader
02-05-2006, 22:31
Kolejna sonda, tym razem chcielibysmy sprawdzic ile naprawde dziennie gracie w Tibie. :)
A czemu ni ma "roznie" ?? Ja na przyklad gram czasem nawet po 6 godzin, a czasem wogole...
Dr. Omader
02-05-2006, 23:53
A czemu ni ma "roznie" ?? Ja na przyklad gram czasem nawet po 6 godzin, a czasem wogole...
Bo chodzi nam o najczesciej wystepujacy czas gry ;)
Palladni
03-05-2006, 00:02
Dokładnie...
Zwykle to zależy, chujowa pogoda za oknem? Gram. Ładna pogoda za oknem? Pije. Zwykle, niemam ochoty na grę w tibie - nie bawi mnie tak samo jak kiedyś.
Misterio
03-05-2006, 00:04
Tak samo jak up
Bo po co mam siedziec przed kompem jesli jest piekna pogoda i mozna sobie pofazowac i pograc w pilke a jesli pada to penera i nikogo nie ma na ulicy [;
lacznie do 4 h ... ja nie potrafie wysiedzec w nmiejscu dluzej :D chyba ze sobota .. ale moj rekord to 9h ... ale wam powiem ze to sie robi cholernie nudne potem ;/
Knight Zbych
03-05-2006, 00:10
Ja zaznaczyłem „Gram mało, w sumie parę godzin w tygodniu max” . Jeszcze kilka miesięcy temu grałem w tą grę całymi dniami i nocami. Dochodziło nawet do 40 godzin za jednym razem ... ale teraz ta gra mnie przestała kręcić , straciłem w ogóle ochoty do gry , teraz grywam parę godzin tygodniowo i to mi wystarcza....
Duke Dran
03-05-2006, 00:11
4 max xd poprostu booring nie zadziwia mnie ta gra. Chyba że jakiś update się zrobi to wtedy więcej potrafię. Za czasów kiedy jeszcze byłem nupem to siedziałem po 8-9 h O.o
u mnie jest to bardzoooo różnie, jednego dnia wogóle, jednego dnia 4 min, a trzeciego 12h skillując. Ale czy afkowanie można nazwać grą?
songossj4
03-05-2006, 00:47
Ja to zazwyczaj różnie gram w Tibie.Ale raczej nie więcej niż 2 do 4 godzin tygodniowo.Kiedyś to potrafiłem nawet cały dzień spędzić nad Tibią :D
black jack
03-05-2006, 01:14
powiem krotko zalezy czy kumple pomnie przyjdom zeby poskakac parkour a jesli niema co robic to nawet z 12 h siedze na tibi
Ja gram różnie... Najwięcej grałam 10 godzin, ale to raz sie zdarzyło. Najczęściej gram, jakieś 3 godziny dziennie, ale z przerwami
Clifford_Guardia
03-05-2006, 01:40
Gram tyle ile mam czasu.Czyli jak przyjde z budy to gdzeis do Pólnocy.
<<<<<BOZE TELEWIZYJNY NOOOOOOOOOB
Oto link pokazujacy ile gram:
12 h malo bo musialem se IP zmienic bo Jakis Gm dal mi bana na Ot's(no przecie bot'y sa po to zeby ich uzywac xD)
ale na Team Speak widac ile jestem Online narazie.
http://img253.imageshack.us/img253/2627/zegar7jf.jpg
Mysle ze 3-4 godzinki to wystarczajaca a czasmi siedze nawet mniej ( po co psuc sobie zdrowie)
MATI9630
03-05-2006, 08:51
Nie gram "w ogóle" jak coś;]
Ew. lognę się czasem do Tibii żeby pogadać z kumplami/na game/guild chacie... To nigdy raczej nie przeminie^^
Ja jak sie w czaje w tibie to gram od 7 do 10h w weekend. Jak mi sie niechce to max 3h. W dni szkolne gram do 6h
Pan Tulin
03-05-2006, 09:19
Wszystko jest uzaleażnione od dni. W tygoniu czasami nie gram nic a czasami gram ponad 21godzin. Nie wyznaczam sobie czasu na gre z góry czyli w piatek nie powiem ze w sobote bede gral minimum 3 godziny bo moze sie okazac ze nie zagram wcale bo gdzies pojade albo coś innego mi wypadnie.
The Mass
03-05-2006, 09:26
Gram mało, w sumie pare godzin w tygodniu max
Pare = 2 h.
To już tak nie kręci jak kiedyś.. ;)
LarvaExotech
03-05-2006, 09:30
10-15 godzin
Orokoshi
03-05-2006, 09:30
Też kiedyś grałem całymi dniami:p ... A teraz to naprawde różnie czasami w ogóle, a czasami do 8h. :p
A ja się mogę logowac tylko w weekend, głównie dzięki telewizji TVN xD. A tak naprawdę, to w tym roku szkołe na maxa zawaliłem i muszę ponieśc tego konsekwencje. Tak wogóle to dzisiejsza Tibia, nie jest już tą przy której spędzałem czasami całe dnie, a szkoda...:( Pozdro ;P
poisoner
03-05-2006, 10:47
Jak gralem to gralem roznie. Ale jesli chodzi o sama gre to niewiele, przewaznie wlaczalem se kompa, tibie, tibia auto i jechalem na bocie expiac albo skilowalem. A wtedy kiedy siedze przed kompem i gram to jakies 2h dziennie, tylko wtedy kiedy ide na potwory od draga wzwyz.
Mariousz
03-05-2006, 11:14
Powyżej 3 godzin do 4 godzin:]
Dziennie poswiecam 3-4h zazwyczaj. Akurat przez ten dluugi weekend (jestem w liceum) bije swoje rekordy, ale pozniej bedzie tyle co wczesniej.. Bywalo tez ze nie gralem wcale przez dzien czy dwa, albo dosc krotko. Czyli poprostu roznie ;] Ale zazwyczaj te 3-4h.
Czytajac ten temat zauwazylem, ze duzo osob pisze: 'juz nie gram tyle co kiedys..', 'juz mnie tak nie ciagnie..'. Widac, ze nie wyszly Cipsoftowi niektore update'y :p
u mnie teraz jest różnie. na początku grałem całe dni i noce teraz sie ograniczam do 5-7 godzin dziennie ^^
Milten Magician
03-05-2006, 11:45
Przeważnie gram ze 4 godzinki dziennie ale szkoda, że nie ma opcji "różnie".
Sirek Coraxi
03-05-2006, 11:52
Tak jak już było wspomniane gra zalezy od tego ile sie ma czasu, bo ja np coraz mniej gram w porównaniu z zeszłym rokiem, a swiązane to jest z wazniejszymi rzeczami bo wole isc pograc w pile na dworze czy wybrac sie na jakies dysko. Ale nie moge zrozumiec jak niektórzy mogą przenosic swiat tibi w rzeczywistosc i mscic sie na kims za to ze padają w grze. Ja jak juz widze napis "You are dead" to przyjmuje to z duzym spokojem bo przeciez to tylko gra nic wiecej... pozdro for all ;)
Masterek Danio
03-05-2006, 12:22
Moim zdaniem w tibie zaczyna grac coraz mniej ludzi z uwagi na idiotyzm ludzi i liniowosc tej gry (nie bijcie mnie ;))
ps.:z ta idiotowoscia to chodzi o :
-nooby
-thiefy
-i 10 latki -.-[patrz punkt 1]
Znudziła mi sie i nie gram już w ogóle.
Bardziej podobają mi się OTS'y i na nich gram.
W ogóle Tibia jest nudna, tracisz rozum tylko przy niej zamiast coś zyskiwać.
Gruszmen of the Pear Tree
03-05-2006, 15:56
Hmm, różnie, różnie bardzo różnie. W tygodniu gram tylko środa, piątek, sobota i niedziela. W środę tak 2h. Reszte potrafię grać nawet 6h, z czego 2-3h jest gry, gdyż robię runki, albo skilluje, a patrze coś na necie,a blo w tym czasie gra siostra. Max time jaki potrafię przegrać w Tibię to chyba 4h. Później robi się nudno.:evul: :evul: :evul: :evul:
Gram wtedy,kiedy sam tego chce,nie gram gdy chce mi sie zrec,chlac,spac czy.......eee,nie wazne czego,prostem gram wtedy,jak mam pol godziny wolnego czasu (przy moim rozkladzie jest tak tylko w poniedzialek srode,sobote i ni9edziele ;D)
Obershutze-Jerzy
03-05-2006, 16:28
2-3 godziny max (szkoda ze tak malo) JESTEM TU NOWY ! WSZYSTKO POPRAWIE :p
Kazio Tokarka
03-05-2006, 17:01
aa najczesciej to 2-3 godzinki wiecej nie potrzeboje zimne piwo lepsze albo inne rzeczy ale gorace ^^
Gatho Gokhinin
03-05-2006, 17:10
Teraz wchodzę żadziej na Tibię, a jeśli już wejdę to skilluję a jak skilluje to 5-7godz... Jak skoncze skillowac i dobije 40lv to zrobie retired na dłuższy czas chyba bo juz mnie ta gra nudzi ;]
Przyznac sie, kto zaznaczyl powyzej 10godz? Nikt sie nie chwali ;P
witam
tak naprawde gdz zaczynalem gre to siedzialem okolo godziny dziennie bo mnie to nudzilo po tygodniu gralem juz 3 godzinki dziennie a po nastepnym w ogole nie wychodzilem na podworko i gralem w tibie to 7 godzin dziennie :)) bylem "troszqe" bardziej agrysywniejszy lecz po poltora roku przestalem grac:cup: i jest swietnie ;)) teraz od czasu do czasu pykam moja postacia ;)) <calkiem niezla>i morduje ludzi i loot sprzedaje na allegro ;)
Tomek Samuraj
03-05-2006, 17:15
ostatnio padało 3 dni więc siadziałem od 7:00 rano do 22:00 policzcie sobie le to godzin
lólz ja teraz gram coraz wiecej na poczatku gralem z 2 godziny a teraz po 14 godzin nawet nieraz dochodzi ale tak srednio 7-10 h
Zaznaczyłem opcję "Nie gram wogóle". Bo nei ma takiej możliwości żebym zanzaczył, że loguje się na postać tylko po to by jej nie usuneli.
Maciek Mastah
03-05-2006, 18:04
Drommm....
a gdzie jest w sondzie :
RÓŻNIE itd. ???
żeś dał popis... ;P
Miedziaq
03-05-2006, 18:22
Ja czasami gram nawet 11 godzin a dosc czesto do 4 max
codziennie ponad 10:P i dobrze mi z tym:P
Gram w piątki, soboty, niedziele, święta i dni wolne - dziennie po 7-9h. Jak jest dobra pogoda to mniej oczywiscie ;) Jeśli nadaży się okazja, że mogę "grać :P" trenuję mlvl :D
Dasha Kumagai
03-05-2006, 20:54
U mnie to różnie bywa w zeszłe wakacje siedziałam po 20 godzin szłam spac na kilka godzin i potem znowu..Obecnie srednia dzienna to cos w granicy 5godzin pomijając weekendy, w które czasem zdaża mi się siedzieć też cały dzień przed kompem i grać w Tibie..Ale jak jest sqll to oczywiście mniej czasu poświęcam graniu :)
cichorek
03-05-2006, 20:56
Napisałem że gram kilka godzin tygodniowo, ponieważ gram tylko w weekendy (chyba ze jest przerwa w szkole)
Różnie bywa ale przeważnie 0 lub 14h+
Sir Pawel
03-05-2006, 21:27
Rożnie najczęściej od 30 minut do 2,5godz. heh:)
Wojtus the pall
03-05-2006, 21:36
ja gram bardzo malo bo mi sie niechce trenic itd :D
Umnie bylo tak
Na poczatku siedziałem jak zaczarowany
Wbijalem 33 lvl palkiem
Potem sie zaczely problemy
Zrokowalem postac
I papa tibia ;]
powyzej 5 godzien do 7 zaznaczylem , obecnie nie gram w ogole a loguje sie raz na 5 dni lub tydzien i to na max 5 minut
Ja tak samo.Popieram Shinjixa
Sepi LAye
04-05-2006, 21:49
Ja zaznaczyłem „Gram mało, w sumie parę godzin w tygodniu max” . Jeszcze kilka miesięcy temu grałem w tą grę całymi dniami i nocami. Dochodziło nawet do 40 godzin za jednym razem ... ale teraz ta gra mnie przestała kręcić , straciłem w ogóle ochoty do gry , teraz grywam parę godzin tygodniowo i to mi wystarcza....
Po co tak długo grales ? :baby: POwinnienes grać po 4 h zeby ci sie nie znudziło a nie jak maniak;)
Zaznaczyłem że gram od 7 do 10, ale gram tylko w pt, sob i niedziele :( , moi rodzice taki system wprowadzili żebym szkoły niezawalił :p
Hmm Tak naprawde roznie to bywa ale najczesciej gram do 3h na dzien kiedys ciolem z 10h ^.- to juz nie te czasy :D. Juz tibia mnie tak nie ciagnie jak kiedys nie wiem czemu wiem tyle "Czasy sie Zmieniaja wraz z nimi ja" :].
--------------------------------------------------------------------------
Tibia Bogiem,
Tibia Nalogiem,
Tibia Zabawa
pOzDro AlL ;)
Ja gram 2-4h a czasami nawet po 15h mlvl trenuje albo expie :]
Mareczek93
06-05-2006, 13:18
Ja właściwie gram malo bo czasem zagram 3h8o czasem 1h:D a czasem wogóle:cup:
Ja gram w Tibie do 2h chetnie pogral bym sobie nawet 3hB) ale ostatnio jakos nie mam czasu ;p
Maliosso
07-05-2006, 10:19
Ja zaznaczyłem od 7 do 10h chociaż gram tak 6-8h ( nie było tekiej odpowiedzi 8o ) Pozdro :)
Raz mi kolega mówi że niebedzie już wcale grał w Tibie..a następnego dnia wchodzi i gra do północy..od czego to zależy ??
W TV mówią że tibia uzależnia, ale to my decydujemy czy bedziemy grac czy nie.
Ja naprzykład wchodze w tibie i gram ile sie da <pod warunkiem jeśli niejestem głodny>
Gdy jest ładna pogoda dzwonie do kolegi i umawiam sie na gre w piłke, ale dopiero wtedy, kiedy pograłem juz przynajmiej 3 h w tibie...:baby:
Czyli wynika to z tego, że ile i kiedy gramy zależy wyłącznie od nas !!
A wiecie że niektórzy pytaja sie ile maja grac w tibi ?? :D
To są pospolite noobki których nienawidze X( idla których napisałem ten temat !! 8o
@up
To prawda ze to ile gramy zalezy tylko od nas, ale jak juz bylo powiedziane TIBIa jak wiekszosc gier potrafi uzaleznic czlowieka.
Czyli niby mamy wybor ale czujemy silna potrzebe zagrania. Taka samo jak ganja niby nie uzaleznia fizycznie ale czujesz ze mam duza ochte zapalic. I w ten sposob to sie wlasnie kreci.
Odpowiedz numer 10 - nie gram wogole.
Trichondrius
07-05-2006, 14:09
ja gram od 1-3h ale zaznaczyłęm 2-3h , wcześniej grałem po 6h ale teraz lato jest i szkoda mi czasu na tibie ;)
Lord Gcm
07-05-2006, 16:14
Siema wszystkim :) w tibie moge grac od 3-4 godzin bo jak gram dluzej to juz mi sie nudzi czasami jak siadam na nocke to nad ranem nie gram wogole tylko rozmawiam z brazylijczykami;) sorki za bledy ale jestem Wlochem :D
pare godzin tygodniowo jezeli w ogule...przynajmniej wychodze z tego zalozenia :D bo do tibi wrucilem wczoraj i zrobilem dopiero 5lvl(wczoraj 3lvl w jakas 1,5h a dzis 5lvl w jakies tez 1,5h czyli razem w dwa dni 3h) i ogulem to kwestia zalozenia psychicznego ile sie gra...poprostu zalozylem sobie wczoraj ze zrobie 3lvl zrobilem i sie nie logowalem dzis sobie zalozylem 5lvl i prosze jest:D jutro dobije do 1k pkt. i koniec na caly dzien :D i oto chodzi zeby grac po troszku i robic zalozony cel na dzien ;> (dzisiaj do 1k jutro do 1,2k pojutrze do 1,5k a popojutrze 2k i tak mozna dojsc wysoko ;>)
U mnie jest DOKLADNIE tak samo.
smutasek maly
08-05-2006, 20:13
ja gram po 3,4 godzinki ale teraz bede wychodzil na dwor zeby sie od uzalezniac odtej gierki
HE! 75 osób od 7-10!!!! Pewnie im już gały wyskoczyły:p
Ja tam nie gram :)ale brat mnie prosi żeby skillowac ok. 1k-2h:sword:
sharkins98
15-05-2006, 21:07
http://www.pskonejott.com/otc_display.php ---->se sprawdzcie xD
Diamonic
16-05-2006, 00:56
Nie gram w ogóle, już mnie to nie kręci, za dużo idiotów nie umiejących poprawnie napisać słowa "który/która/itd." itp. kręci się tam w Tibii, że aż żal patrzeć... No nie biorąc pod uwagę tego, że kiedyś marnowałem przy tym gównie po 6-7h dziennie... w wakacje, zamiast kruwa iść pograć w kosza albo do laski... teraz taki niesmak po tym mam...
@up
mnie też to mierzi, jak czytam "wogule" lub "przyszłem"...to jes po prostu dobijające =/
teraz osobiście dużo gram,ale jak nabiję skille 80 to dam se retired przed paccem, jeżeli w ogóle go kupię ;]
2-3H na dzień ale czasem więcej jak mam czas.
los_hobbitos
20-06-2006, 13:12
Ja mam bardzo różnie. Zwykle gram do 4h max ale raz siedziałem 5 i pół godziny8o . Nie wiem jakim cudem można siedzieć przy Tibii dłużej. Po prostu niemożliwe:)
Andrealfus
21-06-2006, 07:29
3 - 4 h max wiecej przed kompem nie usiedze
Ja gram dzienie gdzies 2 - 4h zalezy czy jest szkola czy wakacje :)
Eliz Eyer
02-07-2006, 18:57
Różnie.
W rok szkolny nie ma czasu bo trzeba się uczyć ale zawsze się gdzieć znajdą z 2 h wolnego to wtedy trochę w Tibię trochę w RuneScape :p
W wakacje gram trochę więcej w obie gry.
W tibie poswiecam czasu dzienie 3 h a reszte czasu sprzedam na robieniu stron www
Mag-Iron
03-07-2006, 00:09
W roku szkolnym wogóle nie grałem... no moze w piątek czasem. Ale teraz są wakacje i na ogół siedze więcej niż 10 h... ale czasami wogóle, albo mało. :p
Red Dragon75
04-07-2006, 13:33
ja codziennie gram w komputer 2godziny...
i te 2 godz. spędzam przy tibii xD :P
Lucanden Elras
05-07-2006, 00:43
Ja raczej powyżej 1 godziny do 2 godzin , wchodze żeby nabić exp a potem wychodze :p . A tak przyokazji witam all
Aww za czasów świetności 5-7h Loozem, och pamiętne BoHy za 70k...i Vs po 55...Stare dzieje :P
Offtop.
Czy ktoś się równa z moją data przyłączenia na Forum...?Jeszcze nikogo nie widziałam z podobną datą niż moja :P
TaJemniczy
06-07-2006, 00:18
Osobiście w roku szkolnym rzadko .lecz zdarzały się dni co grałem 4- 5h, gdyż byłem dopiero w 1 klasie Lo i miałem dużo nawało roboty , ale jeżeli jest wolne i są wakacje to powyżej 10h, no chyba że gdzieś wypruje albo nie jestem w stanie pisać na klawiaturę.
Hell Cast
07-07-2006, 19:59
No cóż. Bywały takie czasy gdy poświęcałem tibii około 12 godzin dziennie (Nie patrzcie się tak na mnie), efekt był taki, że wyglądałem jak zombie, więc tego zaprzestałem. Teraz nadeszły ciężkie czasy (:p) i grywam sporadycznie, tzn. czasami w ogóle, maksymalnie 1 godzinkę dziennie :)
Heeh ja różnie ... jak jest szkoła to maks 3h ale teraz sa wakacje wiec różnie to bywa ;)
Ja narazie wogule nie gram w tibie bo mam komp zryty co chfila mi sie wyłancza i nałancza ale niedłługo bende miał nowy i znowu zaczne grac!:) :) :) B) :] :D :evul: :evul:
Ale tak normalnie to jak dostane kompa to bende grał ile mozna
..................::::::::::: POZDRO DLA TIBIA.PL :::::::::::...............
hmmm.....ciekawa sonda
ale ja juz nienaleze do graczy ktorzy niewiadomo ile poswiecaja czasu na granie....uwazam z e 3-4 godzinki to wystarczajaco :)
Gosteczek4
05-08-2006, 23:10
Ja jak mam czasami napad to siedze cały tydzień przy kompie i gram 20h na dobe. Ale czesto wogule nichce mi się wchodzić do Tibi szczególnie jak latam po mieście z kumpelkami:]
Rickover
06-08-2006, 15:05
Godzina dziennie
Nie mniej
Nie więcej
Pozdro :>
ja tam gram srednio 3 godz, a czasami jak wychodze na dwor, wracam wieczorem, expowiska zajeteo to w ogole nie gram ;(
Latox Veroxa
24-08-2006, 14:06
Jak rodzinka w domu jest to od 2 do 3 .A jak rodzinki nie ma to od 4 do powyżej 10
Ja poświęcam Tibi 4 godziny dziennie a jak nie ma brata to nawet 6,7 godzin. Ale to zależy też jaki mam humor. Najgorzej jak padne to potrafie tydzień nie grać.:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.