Pokaż pełną wersje : Wand hunt xD (Nie low lv)
Mam Pytanie ( Nie kieruje go do osob grajacych w tibie bez penerskiego efektu czyli ludzi ponizej 50lv xD) Czy huntowaliscie tymi najleprzymi wandami jakies potworki typu : necro , vamp itd. Bo o ile sie nie myle ( chodziaz mam palka ) to taki hunt jest mozliwy przy malym zurzyciu hmm . pozdr:]
Necro sa bardzo latwe do zabicia teraz, wystarcza 2 dsy i WoI i sie wymiata.
mozna od wypadku zabrac troche hmmow i gfb, ale i tak bez run sie da zabic spokojnie.
co do vampow to tez mozna, tylko ze wtedy lepiej uzywac exori vis, na nizszych lvlach mozna dla bezpieczenstwa probowac z summonami ale wg mnie jest to marnowanie czasu.
Taa...wandy bardzo ulatwily sorcom zycie. Necro z zsummonowanymi ds'ami i rozdzka sa banalne. Vampy WoI + Exori Vis i exp leci dosc szybko. A najlepiej to chyba ma taki sorc na Hydrach....koszty niewielkie a exp ostro idzie w gore.
A da sie obic pysk Hydrze z 2 ds + wand + hmm ?? Tak zeby nie byl za duzy waste? Bo ona jednak cos juz potrafi ( duzo hp , leczenie , damage )
Dragonit
03-05-2006, 14:33
LOL z czego ty chceesz bić hydre??Vortexa?Z Cosmic energy nawet nie próbuj,druid z tempesta tak jak sorc z cosmica,a moonlight to też mały zasieg i damage śmieszne.Najlepeij 2 ds i hmm,ale ds mogą łaywo padać,łatweioj by było Druidem,bo uleczał by on mass healing summony.Słyszałem że fire elementale też dobrze się spisują.Runki powiny się spoko zwrócić,gdyż po 10 hydrach powinno już coś wypaśc,a jak wypadną bohy to już wogóle.
A da sie obic pysk Hydrze z 2 ds + wand + hmm ?? Tak zeby nie byl za duzy waste? Bo ona jednak cos juz potrafi ( duzo hp , leczenie , damage )
Samemu?
Czy bloker blokuje a ty z dwoma dsami i wand/hmm?
Jeśli samemu to zapomnij; jeśli z blokerem to polecam kombinacje bloker blokuje, a ty z exori vis czy tam innego naparzasz jak ckm (piszesz wandy czyli jesteś scorcererem).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.