Pokaż pełną wersje : Czy uważasz, iż Twoje oceny uległy pogorszeniu bo za dużo grasz w Tibię?
Dr. Omader
02-05-2006, 22:53
Nic dodać, nic ując. Kiedyś na forum pojawił sie temat o tym jak wielu ludzi obniżyło sie w nauce i mowią, że to dlatego, iż graja w Tibie. Chcielibyśmy wiedzieć jak to jest naprawdę...
jaroslawbeczek
03-05-2006, 00:11
proste pytanie prosta odpowiedz
moje ocenki sie nie zmienily
Kosmo_karol
03-05-2006, 00:13
juz nie gram w tibie bo jest teraz cieplo i bardzo duzo czasu spedzam na dworze z kolegami kolezankami etc. :D jestem z tego bardzo zadowolony bo nie bede mial garba od siedzenia przed kompem i nie niszcze sboei wzroku mozna by dzuo jeszczt wymieniac :D papa kocham wiosne :D :P
Knight Zbych
03-05-2006, 00:13
Hmmm , nie wiem w jaki sposób ale gdy grałem jeszcze nałogowo , moje oceny się polepszały , może nie w znacznym stopniu ale...
Eee, kepasa kiełbasa?
Ogólnie troszkę pogorszyły się moje oceny z powodu tego że gdy skilluje nie mogę się skupić ale za to z anglika z przeciętnej 4 mam 5 na bank :D
A gdy skilluje a mam już lekcjie i tą nauke za sobą to przeglądam forum informatyczne i dzięki temu 6 jest z infy.
Cya
Duke Dran
03-05-2006, 00:18
ja dałem że się trochę pogorszyły... =p ale to może mi sie niechce samemu uczyć =p pewnie nawet jakbym tibi nie miał to by sie nic nie zmieniło wsumie jak gram to się nie uczę i jak niegram to ........ oczywiście nie jestem jakimś tam baranem $.$ ... ale i tak dałem że się pogorszyły.
Virius the Master
03-05-2006, 00:26
Moje oceny się pogorszyły, nie licząc angielskiego, po dwóch latach grania z oceny dopuszczającej na celującą skoczyłem :)
heh, moje oceny sie ciut polepszyły ;),bo musze miec dobre oceny aby zagrac XD
songossj4
03-05-2006, 00:40
Ja rok temu w pierwszej liceum miałem o wiele lepsze ocenki niż w gim.Może przez to że dość nałogowo grałem w Tibie.A teraz ostatnio coraz mniej gram i troszkę się pogorszyły.Sam nie wiem czemu ale tak ze mną jest.Pierwszy pasek na świadectwie miałem rok temu.Teraz nie wiem czy będzie pasek na świadectwie ale mam nadzieję że będzie :P.
P.S: uczę się tyle samo co do tej pory czyli wogóle 8o
Walekifa
03-05-2006, 00:46
Myśle że moje oceny pogorszają się za samą grę w komputer.A tibia jest tylko grą,którą zagospodarowuje czas na nim spędzany.
Edit: z Angielskiego się polebszyły ::) jestem z kumpem na przód od reszty klasy o około 4 lata nauki tego języka.
black jack
03-05-2006, 00:48
moje oceny sie strasznie pogorszyly od kad gram w tibie i dajmy nato skiluje do 2 albo 3 w nocy ide do szkoly nie wyspany i wogule gdy gram nie mysle o nauce :/
mi tam sie troche pogorszyly ale jak poprzednicy muwili angielski sie polepsza... teraz staram sie uczyc jak skiluje.
jeri_ghost
03-05-2006, 01:13
mnie tam się nie zmieniły bo zawsze w coś gram :P a to że teraz tibia wiele nie zmenia :P
Pro Shinok
03-05-2006, 01:32
Moje oceny uległy zmianie od samego momentu założenia interentu. Średnia spadła prawie o 3 dziesiąte. Chociaż, przyznam że języki to nadal moja najlepsze strona.
Gorzej (dużo) z matematyką, no ale cóż... trzeba życ nie ?
Wyniki w nauce bez żadnych zmian
Hmm... nie gram az tyle w Tibie, aby nie znalesc czasu na nauke etc, to ile gram w Tibie napewno nie ma wplywu na to jakie mam oceny :)
Moje oceny sie nie zmienily bo gram w tibie z umiarem
Penetrator
03-05-2006, 02:32
A mi wlasnie oceny sie polepszyly ;p niewiem czemu ale mialem zawsze srednia 3,0 a tera mam 3,6 + a i dzeki tibi duzo sie nauczylem anglika
no troche sie pogorszyly :P ale wrocilem do poprzedniego stanu ^^
moje oceny sie troche pogorszyly ale wiem ze w akzdej chwili moge to naprawic ale wole grac w tibie bo az takich zlych to znowu nie mam :D
pozrdo 4all
hihi, fajnieee, większość powyżej mówi, że ocenki w normie i że tibia ich nie wziągła a po 00:00 walą on line xD nie no ja nic nie mówie... hehe
osobiście moja średnia spadła ogromnie, jednakże nie do takiego stopnia abym mogła nie przejść klasy... nom ale, zamiast uczyć się siędzę i expię do 05:00 rano, więc co się dziwić... pozdro
ja przez tibie na 80% juz niezdalem :>
Konradzio
03-05-2006, 07:18
ogólnie to ja wiem oceny mam takie jak byly (angielski z 3 na 5 :P ) ;]
War Twistor
03-05-2006, 08:07
A mi tam wszystko tak jak było.. Tibia weszła jako nowa gra, a nie uzależnienie B)
Moje oceny sie troche pogorszyly, ale to nie przez tibie tylko to ze w 2 semestrze nigdy mi sie nie chce uczyc :)
kani_mani
03-05-2006, 08:18
Nie... Zanim grałem w Tibię, grałem w inne gry :]
Pogorszyly sie... z sredni 5.0 na 4.2 spadlem fajowo xDDDDDD
tibia sux nie gram juz w to badziewie
matiz hanka
03-05-2006, 08:45
Mi sie strasznie pogorszyły. Rok temu mialem srednia 5,4 (nie gralem jeszcze tak czesto w tibie) a teraz moze 4,1 wyjdzie ; P Tibia sux ;d
Troche mi sie pogorszyły... Czasem wole iść na hydry niz uczyć się na sprawdziany czy coś... ale ogólnie w normie :P
The Mass
03-05-2006, 09:14
Nic się nie zmieniły.
Może to dlatego, że potrafie podzielić rozrywkę i naukę?
Orokoshi
03-05-2006, 09:38
Moje oceny troche są słabsze, ale to raczej nie przez tibie tylko przez moje lenistwo!!8o 8o 8o 8o
Ja przez tibie niezdam:p Mam lufe z matmy ale i tak sie ciesze :D
poisoner
03-05-2006, 09:48
Moje oceny sa takie same jakie byly bo jak nie gralem w tibie to gralem w inne gry. A jak teraz przestalem grac w tibie to tez sie nie polepszyly bo gram w inne gry, zawsze jest w co grac na kompie. Tibia moim zdaniem nie uzaleznia bardziej niz powiedzmy gta san andreas. A z angola to mi sie nawet polepszylo bo mam szanse na 6 (poprzez tibie nauczylem sie dobrze porozumiewac po angielsku)
Aser Mina
03-05-2006, 09:59
A ja uczę się lepiej ;)... nie jest to raczej zbawcze działanie Tibi ale nie jest źle :)
Elder Zigi
03-05-2006, 10:58
Jak dla mnie to Tibia mi troche pomogła w ocenach ( angielski );)
Mc ciapa
03-05-2006, 11:10
Moje oceny sie bardzo pogorszyły :(
Z 3,4,5,6 spadlem na 1,2,3 ;(
Szczerze to moje oceny się poleprzyły a zwłaszcza z angielskiego :D
TIBIA ROX
Mariousz
03-05-2006, 11:36
Ja mam takie same jakie były:D
Ocenki lekko sie pogorszyly (angielski wyjatek :D ). Jednak to przez moje lenistwo.. Bo nie wykorzystuje calego dnia na gre i jakies inne zajecia, mam czas na nauke.. Ale zwykle nie chce mi sie uczyc ze wszystkiego :P
W kazdym razie.. na koniec gimnazjum mialem czerwony pasek :D
Milten Magician
03-05-2006, 11:49
Moje oceny się troszke pogorszyły ale nie sądzę, że przez Tibie tylko pogorszyły się przez moje lenistwo ( tak wydusiłem to z siebie wreszcie ).
Moje oceny sie pogorszyły (choć nieznacznmie, ale jednak), ale wziąłem sie w garść i po 1-2 miesiącach powrócilem do "dawnej formy"
Masterek Danio
03-05-2006, 12:29
tak jak up tylko.... ...jak zwykle z matmy:D
a zreszta.... przestalem grac w tibie i nic sie nie polepszylo B)
Ozzie Vis
03-05-2006, 12:33
;)
Zawsze miałem dość dobre oceny (same 4,5).Tylko teraz mam troszke więcej czwórek..ale myśle , że to nie przez tibie.Poprostu im wyższa klasa tym wyższy poziom :P.
Dla mnie wystarczy tylko słuchać troche na lekcji~~no more
Wyborowy
03-05-2006, 12:37
juz nie gram w tibie bo jest teraz cieplo i bardzo duzo czasu spedzam na dworze z kolegami kolezankami etc. :D jestem z tego bardzo zadowolony bo nie bede mial garba od siedzenia przed kompem i nie niszcze sboei wzroku mozna by dzuo jeszczt wymieniac :D papa kocham wiosne :D :P
To samo nie gram juz w tibie bo szkoda mi na to czasu. Czasami moze pvp albo koledze poexpie :)
Moje oceny sa takie jakie byly, czyli srednie. Trojki i czworki, no czasami jakas piatka wpadnie. Czesto zdarzaja sie 1 ale to za jakies pierdoły (prace domowe etc.)
Angielski ? Heh... wcale mi sie nie poprawil a gram 2 lata w ta gre :] Nadal mam 4 :]
Oceny sie pogorszyły, ale to raczej nie przez Tibie... Po prostu nie chce mi sie uczyć jak dawniej.
poszukiwacz przygód
03-05-2006, 13:25
nie gralem w tibie to jechalem na 3-jach i 4-kach a jak znow zaczelem grac to dziwne... polepszylo mi sie same 4 i 5 :D:D:D czasami sie zdazy ale dziw :D tibia daje mi motywacje :D:D;D
moje ocenki pozostaly bez zmian ALE...
teraz z anglika zeby miec 5 nie musze podciagac tylko mam odrazu :)
dami_dami
03-05-2006, 13:44
moze troche... z histy dostałem 1 pałe :P bo... niepamiętam :D
mateusz999
03-05-2006, 13:50
może i to kogos zdziwi lecz moje oceny niepogordzylky sie zabardzo i wszko0le idzie caly czas jak szlo lecz chodze na zaoczne ale pogorszyla sie ina sprawa a mianowicie taka ze zamiast szukac praxcy wole siedziec w domu i grac w tibie ;/
a to niektórzy powiedza e tam praca tez bym gral. ale ja mialem propozycje pracy po 2tys na miesiac jak bym pracowal rodzice dali by mi samochód i to niebylejaki i co d**a tibie ważniejsza ;/ oczywiscie ze byly tez inne czynnieki ale niestety gównie tibia ;/
Nikast Shynix
03-05-2006, 14:06
Nie wiem co zaznaczyć. Moje oceny się polepszyły, kiedy zacząłem grać w tibię, ale raczej tibia nie miała na to wpływu. Więc polepszyły się, ale jeżeli trzeba zaznaczyć wpływ tibii na oceny, to się one nie zmieniły. Więc pewnie wybiorę opcję: "Moje oceny się nie zmieniły".
P.S.: Chociaż od kiedy gram w tibię, mam większe problemy z ortografią, bo jak wchodzę na jakieś forum, to tam jest tyle buemtuff (specjalnie tak napisałem), że człowiekowi ciężko jest się z czymkolwiek połapać (muwici, karzdy, dórzo, hoinka), ale na oceny to nie miało większego wpływu ;).
Raczej się niepogorszyły, a jeśli już to bardzo nieznacznie. Napewno lepiej znam angielski.
Van_Waterflew
03-05-2006, 15:08
Moje ocenki się ciut pogorszyły z 4.5 na 4.0 nie wiem może bedzie 4.0 o dziwo angielski tesz mi się pogorszył może dlatego, że zaczołem grać na guardii a tam prawie sami polacy :p
Gruszmen of the Pear Tree
03-05-2006, 15:38
Hmm, odkąd gram w Tibię na poważnie moje oceny pozostają takie same. Choć z biologii nie jest dobrze, ale to nie za sprawą Tibii tylko niespodziewanej kartkówki. Ogólnie z ocenami jest w porządku. Jak trzeba to się uczę, w większości się nie uczę, a i tak mam dobre stopnie, co wynika chyba z daru improwizacji perfekcyjnej :) Albo i szczęścia. Lubię chodzić do szkoły i chodzę do niej nawet, gdy czeka mnie ważne wydarzenie w Tibii, niektórzy na moim miejscu dostają bólu głowy, mama nie ouszcza ich do szkoły i całe południe pykają w Tibię. Heh niezłe łośki.:evul:
ogólnie to ja wiem oceny mam takie jak byly (angielski z 3 na 5 :P ) ;]
mi tam sie troche pogorszyly ale jak poprzednicy muwili angielski sie polepsza... teraz staram sie uczyc jak skiluje.
fajnie. prawie każdy pisze o poprawie ocen, zwłaszcza z angielskiego. przeglądając forum tibia.com, a szczególnie wypowiedzi polaków można dojść do innego wniosku. wiec nie wiem co oceniają u was w szkołach. z pewnością nie wypowiedzi rodem z tibi . druga sprawa to język polski i nawet zasłanianie się dysleksją czy dysortografią nie ma tu żadnego uzasadnienia. w/g mnie robić błędy w swoim ojczystym języku to wstyd.
Jedyną rzeczą, jaką zawdzięczam Tibii(i w ogóle online'om), jest umiejętność porozumiewania się w języku angielskim. Bo gdyby nie potrzeba komunikowania się w grze to nigdy bym nie znał angielskiego na takim poziomie, na jakim go znam teraz. Więc nie można uznać Tibii za totalny wasting czasu :)
Kazio Tokarka
03-05-2006, 17:11
to zalezy jeżeli idzie o angielski to oceny sie polepszyły ale jak o reszte to nieznacznie spadły :? ale i tak jest good
Gatho Gokhinin
03-05-2006, 17:25
Do nauki przykładam sie tak samo jak rok, dwa czy trzy lata temu, poziom w klasie mam wysoki wiec jesli juz sie cos pogorzyło to na pewno NIE przez tibię.
Tobia? Nie. inna gra? możliwe.
Wald_Kerius
03-05-2006, 18:22
Przed zetknięciem się z Tibią moja srednia była coś około 3,9. Z dniem dzisiejszym mam ok 2,2 + calą matme z II klasy ogólniaka do poprawki w tym miesiącu;( Nic dodać nic ująć.
Moje oceny były jakie były a to pewnie dlatego że dużo czasu na grę w Tibie nie wykorzystuje.
W sumie, to u mnie sie nawet z nauką polepszyło, mam na myśli angielski. Co prawda z tego coniektórzy w tibii wypisują, to pośmiać ise mozna, ale jak sie trafi na amerykańca, anglika, albo po prostu kogoś kto angielski ZNA, to można sie podszkolić. A tak w ogółe, to dzieki Tibii znam dużo nowych słówek, i błyszcze na lekcjach :p . A więc Tibia jednak uczy :)).
Serphilim
03-05-2006, 18:58
jak w temacie-z jednego z najlepszych w klasie stalem sie przecietniakiem ;( ale trza sie brac za siebie
Geralt ze Spychowa
03-05-2006, 19:09
sa (wlasciwie juz teraz to byly) beznadziejne bez wzgledu na tibie :)
DJ Blackout
03-05-2006, 20:15
Ta ale idioty.Naco to ostatnie.Trzeba być debilem żeby niezdać do nastepnej klasy z powodu Tibi.Śmiech na sali :glupek:
u mnie jest tak : nawet jakbym nie gral to bym sie nie uczyl
Nie moje oceny nie uległy pogorszeniu.Trzeba wiedzieć ile grać:)Bo nietylko tibia się liczy.
Dasha Kumagai
03-05-2006, 20:29
Jeśli chodzi o mnie to od 2 lat gram w tibie w 3gim mialam fatalne oceny a teraz w Lo jest lepiej ( pomijając fize z której jestem tak beznadziejna że szkoda gadać :p ).. Wydaje mi się że Tibia nie wpływa zabardzo na oceny w sqll jak ktoś się nie chce uczyć to i tak nie będzie..Np jak by nie miał kompa i nie grał w Tibie czy inne gry to chodził by chlać, ćpać itp..
Moje oceny lakko się pogorszyły ale nie bezpośrednio przez granie w Tibie a ogólnie przez to że spędzam dużo czasu przy komputerze.
Moje oceny troche się pogorszyły, gdyż, jeszcze jak grałem w Tibie, pierwszy raz nie dostałem paska na koniec roku (brakło 0,05).
Sir Pawel
03-05-2006, 21:24
Moje oceny nie zmieniły się!:] W tym w czym byłem dobry nadal jestem, w tym czym byłym zły nadal jestem taki jaki jestem. Nawet udało mi się być najlepszym w klasie w nauce:cup: . Tibia nic we mnie nie zmieniła chyba to, że w nią gram:) .
niestety pogorszyły sie ale jak rzucilem fajki to rzuce i to
pawel1992
04-05-2006, 01:43
powiedzmy tak
..............miałem...............mam
angol - 5.......................4/5
hista....4.......................3/4
polak ....4.......................4
biologia..5.......................5/6
matma...5.......................4
wf........5.........................6
gegra....5........................3/4
muzyka..4..........................5
wos........6..........................6
chemia....4.............................3
uważam że oceny się pogorszyły za dużo czasu spędzam przed komputerem a za mało poświęcam na nauke no ale nie jest źle mogło być gorzej ; )
oxidos vikarum
04-05-2006, 11:43
Nauka nie zajac nie ucieknie xD aby 2 lata w plecy to jesczez nic strasznego
W moim przypadku ogólnie gry tak? Ale to nie wina gier najczęściej ale nas oraz naszych problemów zatapianych w naszej grze by zapomniec o nich!
Moje oceny sie pogorszyly i to bardzo.... w czwartej kalsie mialem srednia 5.0 a teraz nie wiem czy bede mial 4.0 ale to nie tylko przez tibie tez i przez inne sprawy tylko sie z W-F u poprawilem z 5 na 6 :D
No.. Będe szczery i powiem, że raz "siupłem" przez Tibię :/
Ta gra faktycznie uzależnia, ale to tylko z naszej winy.. :(
Ghost Yowie
04-05-2006, 12:26
Moje ocenki sa dalej takie jakie były (czyli niezadobre) :p
Mario of Calmera
04-05-2006, 20:18
Moje oceny zmienily sie troche na gorsze, ale wydaje mi sie ze to nie jest tylko wina Tibi tylko w ogole wszystkich gier w ktore gram na kompie.
Ciupa Masakra
04-05-2006, 23:08
Moje oceny sie polepszyły mailem 6 i 5+(zawsze!!:cup: :cup: :cup: )
A tera panie mnie chca przeniesc klase wyzej!!!!:cup: :cup:
Jak by molgy to by 7 wstawily :/8o
Dark Alphadron
05-05-2006, 07:52
Jak było tak jest. Nawet jest trochę lepiej (na angielskim mi lepiej idzie. I kto mówił że gry nie uczą, hę?). (Komentarz jak komentarz, krótki i konkretny)
Tigra Szczodre
05-05-2006, 09:40
nie ma co ukrywac ze przez Tibie moja średnia spadła, ale wzielem sie do roboty i jzu jest dobrze ; P
Todix Dain
05-05-2006, 14:47
moje oceny sa takie jak dawniej, a jeseli sie troszke pogorszyły to nie jest to wina komputera ani tibi
Zuczek Druid PL
05-05-2006, 15:05
A moje oceny sie pogorszyly mialem same 4 a tera mam same 2 ;];]
Nie wiem czemu ale z jednego przedmiotu sie polepszyly (np. Chemia ;p) a z innego sie pogorszyly (np. Matma, historia), a w innych pozostaly bez zmian (np. anglik, niemiec). Wiec zaznaczylem pierwszy wariant ;).
Crafty Ryel
05-05-2006, 16:52
Moje oceny sie troche pogorszyly :( chyba za duzo skilluje:]
Bądźmy szczerzy. Od kiedy zaczolem grac w tibie moje oceny sie pogorszyly
Witam. Aktualnie prawie nie gram w tibie moja srednia 4,5 :D ale gdy gralem ocenki poszly w dol ;). Pozdro All
-------------------------------------------------------------------------
Tibia Bogiem,
Tibia Nalogiem,
Tibia Zabawa,
;P YaAa
Nexus Gold
06-05-2006, 00:06
A ja chyba zdziwaczalem...... kupilem PACC co zre jeszcze wiecej czasu gram w tibe baaardzooo duuzo i oceny ida tak bardzo w gore ze w pokoju nauczycielskim sie o mnie mowi... szczerze tego niekapuje niemialem zadnych warunkow grasz jak beda lepsze oceny czy cos no ale co tam ja sie ciesze :D coraz czesciej pozniej chodze spac... no coz pacc sie konczy tera juz go niebedzie szkoda i dobrze wam radze NIEKUPUJCIE PACC ;d moj kumpel chce kupic pacc a bez niego gra tyle ze sie z zona poklucil :d a gdyy pacc...... niemysle....
Moim zdaniem oceny pogarszają się wraz z tym jak niegram w tibie. Jeśli nie gram w tibie to zamiast uczyć się myślę o niej... xD
Rafals from hell
07-05-2006, 18:37
głosowałem ze sie pogorszyły ale to nie przez tibie... nadmierna iklość alkocholu...
alkochol to twój wróg więc lej go w morde
Moje ocenki się polepszyły ! i to jak ! w poprzedniej klasie miałem średnią 3,3 a teraz mam ok. 4,5 !! i starsi jaką mają uciechę :P To pewnie dlatego że jak pogram chwile w tibie to mam dobry humor i mi głowa lepiej informacje chłonie ;D
<uczę się tylko na sprawdziany>
smutasek maly
08-05-2006, 20:02
jestem aktualnie w 2 gimnazjum. w I klasie szlo mi calkiem niezle i zdalem ze srednia 4,2 i szlo calkiem calkiem az do polowy tego roku...
zauwazylem wtedy ze tibia wciaga mnie coraz bardzie i bardziej
teraz , gdy przychodzi do wystawiania ocen zaczynam martwic sie o to co beda muwic rodzice...nigdy w zyciu niemialem zadnej dwujki- teraj bede mial z 2 , z 7 truj i pare czwurek. chce teraz zerwac z nalogiem jakim jest tibia lecz nie moge i pewnie za chwile znowu zaczne grac. Ech...:( :( :(
Moje ocenki poszly troche w gorę:)
Maliosso
08-05-2006, 21:40
Hmm Jestem teraz w II Gim i moje oceny sie troche polebszyły - polebszyły sie z polskiego ( 3 na 4 ), angola ( 3 na 5 ) i infy ( 5 na 6 ) Reszta pozosła mniejwiecej bez zmian B) Pozdro
maciek mike
09-05-2006, 21:35
Nom... moje oceny głównie z anglika poszły na +
wiec dalej gram w tibie ;)
Odpowiedź:
Mi się nie pogorszyły oceny.:cyclops::cyclops::cyclops:
Elite Maciu
10-05-2006, 17:50
Ja aktualnie jestem w III gim i moje oceny są w pożadku nieuległy pogorszeniu. Pisałem niedawno testy i jestem z nich zadowolony mam czas na tibie i nauke :)
Goosebumps
11-05-2006, 14:31
ja tez jestem w III gim ucze sie w miare dobrze testy jako tako poszły ale ogolnie to dzieki tibii coraz mniej sie ucze :( po wakacjach liceum wiec mam nadzieje ze jakos to bedzie pozdro all
Korialstrasz
16-05-2006, 22:28
Mi sie tylko polepszyly od tibii oceny z angola wiecej nic :P
Mimo iż wybrałem opcje " Moje oceny troche się pogorszyły "
To ja się tym nie przejmuje(bo za to z angla mam 5 :)) i jest rox xP
Nie ma zadnych zmian oprocz angielskiego. Dzieki tibii mam 5. :p
Pozdro dla Korialstrasza. Domel to ja Maciek xD
Haha, a moje się polepszyły (ale tylko troche).
moje oceny się nie zmieniły oprucz angielskiego :)og kąd gram w tibie sirednia mi sie nie pogorszyła tylko polepszyla z 4,8 na 4,9 :))
mario devil
04-06-2006, 16:05
U mnie tak samo tyle, że z maty zjechałem a z angola 5B)
Sir zajacc smialy
04-06-2006, 17:14
Moje oceny pogorszyły sie od ciągłego siedzenia przed kompem, nie konkretnie od tibii. Kiedy pisze te słowa, wychodzi mi 3 z cterech przedmiotów, w 6 klasie gdy nie miałem internetu na koniec roku miałem średnią 4.1, tera wychodzi mi 3.6... nie zdąze wszystkiego poprawic, licze jednak na 3.8-3.9... I na nastepny rok zaczynam sie brac za nauke ostro juz od konca semestru, bo w tym roku zaczalem od 1 miecha do konca roku... i tak juz 1 troje poprawilem.
Sir zajacc smialy
04-06-2006, 17:16
Moje oceny pogorszyły sie od ciągłego siedzenia przed kompem, nie konkretnie od tibii. Kiedy pisze te słowa, wychodzi mi 3 z cterech przedmiotów, w 6 klasie gdy nie miałem internetu na koniec roku miałem średnią 4.1, tera wychodzi mi 3.6... nie zdąze wszystkiego poprawic, licze jednak na 3.8-3.9... I na nastepny rok zaczynam sie brac za nauke ostro juz od konca semestru, bo w tym roku zaczalem od 1 miecha do konca roku... i tak juz 1 troje poprawilem.
Nie jestem jakimś fanatykim tibii, ale lubie sobie troszke pograć.
Moje oceny się niepogorszyły zabardzo. :evul:
babcia666
04-06-2006, 18:59
eeeeeeeeeee tam... ja gram w tibie(liczmy... 8 h tygodniowo:) ) od 2 miechów. i od tego czasu moje oceny się polepszyły!!:) a jakby co to spewnością nie jest spowodowane grą w tibie, tylko szantarzem:(
Sidena Daron
04-06-2006, 22:57
No troche sie na pewno pogorszyly, ale nie jakos strasznie.
Niepogorszyły się. Z matematyki z 3 na 5 z angielskiego z 2 na 4...B)
U mnie oceny się troszke pogorszyły, ale oczywiście angielski z 3- na 4+
Marcin@93
06-06-2006, 13:54
Mi sie wydaje ze oceny sie troche pogorszyly ( zarwane noce nad tibia ):]
Moje Oceny sie niepogarszają, nic sie niezmienia a siedze 2godz. na Tibii a 1godz. na inne.
-=WOLF=-
08-06-2006, 22:02
Lepiej nie mówić:p wszystkie oceny poszły w dół o jeden stopień, tylko anglik zostal taki jak był:p
Garino Ardielowan
09-06-2006, 19:36
W pierwszym półroczu miałem 5,3, teraz mam 5,4. :) A przy kompie siedzę 4~6 h dziennie. xDD
ja z matmy z 4 z kawałkiem zjechałem na 3 (prawie 2), oczywiście dlaczgo? bo komp ważniejszy, tibia w większym stopniu. od kiedy założyłem palla na guardii i jak jeszcze bawilem sie TBI (szczescie w pore był update i nie chciało mi sie sciagać nowej wersjii, bo bym zaliczył bana) potem, jak juz mialem ok. 12-14 lvl przestałem wchodzić tlena, bo niby zacinał, a sam siedziałem 6-7 godzin dziennie, wiec nic dziwnego, że tnie. później juz w okolicach 18 lvl zacząłem wstawać o 5-6 zeby zagrać chociaż te 2 godziny przed szkołą (ps. opłacało sie, bo wtedy nikt nie gra i sa pełne respy, chyba do tego powróce)
a angielski wcale się jednak nie zmienił, nadal mam solidne 4, z historii mam 1 / 2, ale to nie moja wina, wczesniej jak była taka miła pani, to miałem same 4 i czasami 3, a teraz przyszed taki jeden facet no i on w ogole jest inny. albo to on, albo o wiele trudniejszy materiał. oprócz tego nic sie nie zmieniło
EDIT: ale wywaliłem tego palla w h**, teraz gram od nowa :D (i z umiarem)
Jak sie dużo runek robi, albo skilluje to człowiek ma mnóstwo czasu na nauke i wogóle... przez całe życie nie przeczytałem tyle książek co podczas robienia 200bp UH :P (55mlvli^^)
madalioni
22-06-2006, 20:32
Moje oceny raczej nie uległy zmianie.. albo (nie raczej) tylko bankowo zostały takie jakie były;)
Pasorzytek
23-06-2006, 01:32
Moja średnia ocen przez Tibie bardzo spadła lecz gdy skonczylem z Tibia pomalu zaczełem nadrabiać straty. wiec naprawde Tibia sprawia iz mamy gorsze oceny. moze nie Tyle Tibia co czas spędzony przed nią
A skąd... Niby czemu miałyby się pogorszyć?
W poprzednich latach średnia około 4.6, a teraz 4.78 i pasek...
Andrealfus
23-06-2006, 08:28
wyraze sie na ten temat moze tak, nie przez tibie ludzie maja slabsze oceny tylko przez swoja "glupote". Bo owszem mozna posiedzie 2 -3 h pouczyc sie i np. pograc sobie pozniej.
Ale znam maniakow co siedza przed kompem calymi dniami np Santice z trimery z sredniej w 6 klasie bodajze 5,2 zjechal na 3,08 (2 gim) i ledwie zdal z kilku przedmiotow
Tibia jest dla ludzi wiec grajcie w nia ale z rozsadkiem
piotrek992
23-06-2006, 10:00
no troche sie pogorszyły ale to tylko z polaka ale zato z bioli i z angola podskoczyły :evul:
Rok temu miałem średnia 3.15 .... a teraz mam 2.15 ;D
wlasnie odebralem swiadectwo jakies 3h temu X( no i .... w tamtym roku mialem 5,0 (6 klasa):evul: a teraz mam 3,8 (1 gim):cup: wszystko mowi za siebie -.^
W żaden sposób moje oceny się nie pogorszyły. Nie wiem czy to jest kwestia tego, że jestem może zdolny, czy czegoś innego, ale wystarczy, że uważam na lekcjach, a w domu odrobię lekcje i pouczę się z 15 minut dziennie i mam jak do tej pory w ciągu roku szkolnego praktycznie same piątki, czasem sporadycznie czwórki (na koniec roku nigdy chyba nie miałem czwórki). A średnią 5+ jak miałem, tak mam ; )
muhahah na polrocze mialem 3.0 zalamalem sie i gralem w tibie teraz moge wam zeskanowac swiadecto 4.0 na koniec muhahahahahahha polecam jak macie gorsze oceny i dola z tego powodu to wiecej grac w tibie
Czarna_Mamba
24-06-2006, 10:25
Oceny mi się nie pogorszyły, ale za to poznałam choć trochę kulturę Brazylii, którą zawsze się interesowałam - przydało się.
Miłego Dnia.
Moje oceny trochę się pogorszyły ale nie znacznie... Rok temu 4.5 teraz (2 gim ) 4.2:) a w 6 klasie-3.7(wtedy nie grałem w tibie)Moim zdaniem to zależy czy ktoś umie poświęcić czas na nauke i na gre,jeśli tak to nie będzie miał poniżej 4.0:p
Trollish
26-06-2006, 10:20
Zacząłem grać w pażdzierniku/listopadzie,
oceny na półrocze -> 4.3 ,
koniec roku -> 5.0
wiec sie poprawiłem.
^^
Moje oceny sie poprawily niz rok wczesniej.
Phillip10
02-07-2006, 15:52
nie zdalem
przez was kutafons!
I <3 tibia
Moje oceny sie polepszyły. Z angielskiego mam 6, jestem najlepszy w klasie ze wszystkich przedmiotów i jestem z tego zadowolony :cup:
Frozen of Harmonia
11-07-2006, 16:48
U mnie sie wszystkie oceny dużo polepszyły (świadectwo z paskiem) tylko z anglika i z przyry sie pogorszyły
Moje oceny sa nadal takie same czyli bdb srednia mam cos kolo 4,5 bo nie chce misie uczyc :p a ide teraz do 6 klasy :D ale tak jak ktos juz wczesniej napisal musze miec dobre oceny zeby zagrac i gram z umiarem
pawel aike
13-07-2006, 13:59
moje oceny sa dalej takie same jak byly chociarz pierwszy semestr byl dobani ale w drugil same 5 :D
Ocenki się nie pogorszyły, chociaż w pierwszym pólłroczu nie było najlepiej :P
Tak, pogorszyly sie... Ale jest jedna ciekawostka, iż tj. 1 rok ktory gram w Tibie i srednia na koniec byla wyzsza nic w poprzednich 2 latach:)
Itachi-san
23-07-2006, 13:14
Ku mojemu zdziwnieniu moje oceny polepszyly sie przez TIBIE. chcac grac w moja ulubiona gre matka kazala mi sie uczyc conajmniej 4 h, a potem pozwalala mi siadac do komputera. Z poczatku myslalem ze tylko sie pogorsza, ale czego sie nie robi zeby zagrac sobie w Tibie :D
King Mati
07-08-2006, 06:27
Zawsze byly takie same ale teraz si troche nawet polepszyly :p oby po wakacjach dalej tak bylo to bedzie git
mnie sie tam polepszyly! mialem same 4 a tera mam same 5 o.O a szczegolnie z anglika! w tibi sie wiecej angla mozna nauczyc niz w budzie! a przynajmniej ja tak uwazam :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.