Pokaż pełną wersje : Desert quest on 100lvl
Cze prezentuje wam filmik z desert quest wykonanego pierwszy raz na Kyrze przez 100 Elite:P
Sa male lagi ale spokojnie mozna ogladnac:cup:
HEHE zapomnailem linka sorki:PP oto on:PP
http://rapidshare.de/files/19469851/desert_quest_100lvl.rec.html
grzysztof
02-05-2006, 23:36
fajnie ale... yy... gdzie link ?
Actorron
02-05-2006, 23:39
Po co link obejrzymy sobie filmik bez -.-
Konri Sorcerer
02-05-2006, 23:39
Cze prezentuje wam filmik z desert quest wykonanego pierwszy raz na Kyrze przez 100 Elite:P
Sa male lagi ale spokojnie mozna ogladnac:cup:
Gdzie ten link??
Sa male lagi ale spokojnie mozna ogladnac
Spokojnie to moge poczekac na link albo doczekac sie kasacji tematu:]
Film naprawde super.....a no tak przeciez go nie widzialem
Ze tez takie nooby umieja sie zajerestrowac na forum -.-
Po co link obejrzymy sobie filmik bez -.-
Pewnie, bez problemu... Żyjemy w XXI wieku w końcu...xD
Mistrz Lomaxu
02-05-2006, 23:49
ja tam co prawda linku nie zauwazylem ale i tak filmik se obejrzalem bo wywrozylem z gwiazd i sie nie pomylilem! astrologia rox xD :cup:
omg ciekawe czy pierwszy raz jak sie z tym bawiliscie czy wszystko zrobiliscie dobrze, jak macie tak pisac to wogole nie piszcie a zreszta link juz jestX(
Mistrz Lomaxu
02-05-2006, 23:54
omg ciekawe czy pierwszy raz jak sie z tym bawiliscie czy wszytsko zrobiliscie dobrze, jak macie tak pisac to wogole nie piszcie a zreszta link juz jestX(
ja zrobilem zle ale pod spodem w edicie napisalem "jestem noobem" i tego oczekuje takze od innych
Actorron
03-05-2006, 00:03
Niewiem jak mozna zapomniec linku :p Filmik spoko mogles wziasc wiecej UH bo nigdy nic niewiadomo z tym Desertem xD
Duke Dran
03-05-2006, 00:05
omg ciekawe czy pierwszy raz jak sie z tym bawiliscie czy wszystko zrobiliscie dobrze, jak macie tak pisac to wogole nie piszcie a zreszta link juz jestX(
Wiesz... wszystko na tym forum jest co i jak, ale jak napisałes posta to sprawdz czy wszystko jest na swoim miejscu, błędy ortograficzne itp. Wtedy unikniesz takich sytuacji jak wyżej ^^
A filmik musze poczekać w kolejce xd dopiero ściągnę.
Virius the Master
03-05-2006, 00:35
Polewkowe :P
deyaaj yomada
03-05-2006, 09:18
Naprawde sie czepiacie .Kazdemu moze sie zdazyc:D
a tobie bloody wielkie GZ
@ludzie z pierwszej strony ^^
Boze, chlopak zapomnial o linku, czy mosicie go tak bluzgac? poczekalibyscie troche i by se przypomnial o filmie i by go wzucil... a nie:, gdzie jest film? co za noob -.-
@film
yyyy, czego nie zrobiles go na 20lvl? ^^ jak znam zycie zawsze na poczatku przydaje sie te 10k na new serwerze :P hehe gratz pomyslu :> i cierpliwosci :P (film z pomyslem taifuna :D ze na ani poszedl z lvl 200 :>tylko ze tutaj jest desert quest ^^ ale i tak big gratz)
Co tu duzo mowic? Grats :P
@Edit
Pewno Sunrise na 100 pojdzie na katana quest albo na rapiera :P
Mistrz Lomaxu
03-05-2006, 11:05
a ja musze zrobic 200 lvl to pojde na rat questa II i zapodam filmik
hmm czemu go nie zrobilem na 20lvl?? Bo zaczynalem grac innym postem, zrobilem nim 25lvl i stwierdzilem ze nie da sie grac sorkiem,palkiem, czy drutem na moich lagach, bo mozna padnac jeden, dwa razy, ale nie 6 w jeden dzien a wszytsko zwiazane z lagami a knightem gram ponad rok na lagach, wiem jak sie zachowac w sytuacji "kick". Sorkiem zrobilem tak jak wspomnialem wyzej 25lvl wiec zrobilem deserta i kaska byla, a po drugie zaczolem wielkei PG i nie bylo czasu nawet na wszystkie questy tylko expienie. Wkoncu wszedl 50lvl i postanowilem zrobic deserta na 100lvl. Ale obiecuje, ze nastepny desert bedzie na 200lvl :]
deyaaj yomada
04-05-2006, 23:32
Nawet ja tam mialam zaszczyt byc na 1 dezercie na 100 lvl na kyrze:cup:
Hail Kyra:p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.