Pokaż pełną wersje : Nowe sondy!
Dr. Omader
02-05-2006, 23:52
Jakiś czas temu informowaliśmy o prowadzonych przez nas sondach. Dzisiaj pojawiły się nowe sondy. Chcemy zobaczyć jak to z tym uzależnieniem od Tibii jest, czy naprawde ludzie przenoszą zlość z gry do prawdziwego życia, oraz jakie działy na stronie trzeba dopracować.
Wszystkie sondy znajdują się w tym dziale forum: klik (http://forum.tibia.pl/forumdisplay.php?f=128)
Przypominamy, że aby móc zagłosować trzeba być zarejestrowanym użytkownikiem forum. Rejestracja nic nie kosztuje, ani nie boli, a trwa tylko chwilę. Tutaj można się zarejestrować na forum i dołączyć do wielkiej społeczności Tibia.pl: klik (http://forum.tibia.pl/register.php) :)
Palladni
02-05-2006, 23:58
Uhm... Tylko wy nie robcie afery o uzależnieniach ;d
Zephiscer
03-05-2006, 01:35
Mam pytanie po co te sondy?
jak dla mnie - wielbłądzik coś knuje..
może pragnie sprawdzić ile osób jest niepoczytalnych, by się potem w razie czego móc ulotnić, jak zorganizują jakiś większy napad na jego paccmańską osobę ;P
a może to bardziej mhhhrroczne zamiary..
wszystkiego dowiemy się w 135462 odcinku zatytuowanym 'Po co te sondy', gdzie wielbłądy wymaszerują w nocy na miasto czyniąc rzeź niewiniątek..
:D nie mogłam się powstrzymać.. kiedyś musi człowiekowi odbić ;P ne?
sondy mają pewnie charakter informacyjny jak i rozrywkowy
niektóre służą dalszemu rozwojowi strony, inne może zostały natchnięte chwilą dni dzisiejszych, aby sprawdzić 'jak ynteligentne są te opowieści z telewizji przekazane' jakby to powiedzieć ;)
tak czy inaczej - są swego rodzaju rozrywką dla mass :)
d.Taube
Pro Shinok
03-05-2006, 01:48
Ugkhm ... mam zaszczyt być w czołówce komentarzy njusa. Just great, yeah :P.
Co do tego wydarzenia we Wrocku. "Uzaleznienie od komputera ma niekiedy śmiertelne skutki" ... takie są skutki picia wódki jak to mówią! Stało się, trudno. Już nic chyba nie zrobimy hę? A media będą naskakiwać na Tibie tak długo aż wycisną z niej wszystkie zła jakie mogą być. Mogę sie załozyć, że następnym kandydatem na grę do zjechania będzie WoW.
"World of Warcraft - płatne samobójstwo" ? Ehh ...
A uzaleznienia ? Chrzanić to - nie wierze w uzależnienie od kompa ( a tym bardziej od gry ).
matiz hanka
03-05-2006, 08:46
A ja poza czołówką ;D Fajnie byłoby dowiedzieć sie jak jest naprawde z tymi sondami ale niektorzy sobie robia jaja ;/
kiedys grałem jak psychol:D:D:D:D od rana do nocy...skupienie jak na amfie...
poznałem super pannę i mam gdzies te gierki:D tylko beke mam e tytle grałem w ten badziew:D
nadal lubie pograć ale ile mozna? po co ? jest jakis wyzszy cel?
tylko napełnich chatke zaj*****mi gratami...zdobyc super level super skile....i sie wozić....w oczekiwaniu na te "woooooow" pffff a mam to gdzies:D
wypełniłem sonde i wydaje mi sie ze czasem ktos sie nie przyzna ze walnął chociaz raz w klawiaturę.....bo ja tak....zdarzyło mi sie to...gdy np uciekałem przez pół mapy w ucieczce do venore przed pk....i zabili mnie blisko depo...straciłem kochane blue robe i wypasiony gratami plecak...kazdy by sie wkurzył...wiec teraz to ole3wam...mam kogos cenniejszego niz 10 megabajtów:D
I TAK POWIEM:cup:
WALKER01
03-05-2006, 18:53
Mam pytanie po co te sondy ? :p :baby: :]
Lepiej sie zastanowcie ile osob podaje poprawne informacje...Bo jak narazie wynika ze wiekszosc tibijczykow to aniolki z 6 ocenami grajacy w tibie raz do roku.(To bylo ironicznie)
Lepiej sie zastanowcie ile osob podaje poprawne informacje...Bo jak narazie wynika ze wiekszosc tibijczykow to aniolki z 6 ocenami grajacy w tibie raz do roku.(To bylo ironicznie)
taaa....a tak naprawde nie ma człowieka co by sie ostro nie wkurzył przy smierci,nie wierzę to..chyba ze stracił 2 level :D
ja tam sie przyznałem bo to nic dziwnego e z nerwów walnąłem w klawe....ale nie bije matki taboretami..
Pierwsza sonda mi sie podobala natomiast ta druga to zuwielbiam jeść bananyaliscie na maxa. Pytanie czy uwazasz ze jestes uzalezniony od tibi. A alkoholik ci powie ze jest uzalezniony od alkoholu? Sa niektorzy co powiedza ze sa uzalenieni i co myslicie ze oni z tym walcza? Chwala sie przed kolegami ze zaliczyli nocke i mysla ze sa fajni. Albo pytanie jakie jest nastawienie twoich rodzicow do tibi. A myslicie ze jakis rodzic sie cieszy ze jego dzieciak siedzi calym dniami przed kompem i se gra w takie gowno jak tibia? A po za tym co was sumienie ruszylo ze trobicie takie sondy? Nie te lata ze ludzie sie martwia o drugich. Chcieliscie chyba dobrze ale wam nie wyszlo zreszta jak zwykle.
jak dla mnie - wielbłądzik coś knuje..
może pragnie sprawdzić ile osób jest niepoczytalnych, by się potem w razie czego móc ulotnić, jak zorganizują jakiś większy napad na jego paccmańską osobę ;P
a może to bardziej mhhhrroczne zamiary..
Tak, prawda jest taka, ze w tych sondach jest przekaz podprogowy: "Kup PACCa przez firme Drom". ;) Jak w kazdym przyzwoitym spisku, przekaz podprogowy nie jest jedyna korzyscia. Drom chce jeszcze wybadac, czy bedzie musial emigrowac do Nibylandii, w razie naglego ataku zbuntowanych różowych nauszników... Kurde, on to ma głowe do tych spisków...
Mam pytanie po co te sondy?
Zaiste, głupie pytanie. Sondy sa przewaznie po to, zeby wybadac spoleczenstwo. Czego ludzie chca, czego oczekuja, co im sie podoba, itp. itd.
Lepiej sie zastanowcie ile osob podaje poprawne informacje...Bo jak narazie wynika ze wiekszosc tibijczykow to aniolki z 6 ocenami grajacy w tibie raz do roku. Właśnie, tu jest pies pogrzebany. Czesc tibijczykow nie podaje prawidlowych informacji. Nieraz oklamuja samych siebie, nieraz klamia nas. Czesciej jednak robia sobie (po prostu) jaja. To jest strasznie nieodpowiedzialne. W gruncie rzeczy sami sobie szkodza. Apeluje tutaj do was - podawajcie prawdziwe informacje!
Pierwsza sonda mi sie podobala natomiast ta druga to zuwielbiam jeść bananyaliscie na maxa. Pytanie czy uwazasz ze jestes uzalezniony od tibi. A alkoholik ci powie ze jest uzalezniony od alkoholu? Sa niektorzy co powiedza ze sa uzalenieni i co myslicie ze oni z tym walcza? Chwala sie przed kolegami ze zaliczyli nocke i mysla ze sa fajni. Sonda jest anonimowa, oni o tym wiedza. Na pewno czesc osob pisze, ze nie jest uzalezniona, mimo ze jest. Ale mysle, ze nie w tym rzecz. Sklamiesz, czy nie - to twoje sumienie. My nie leczymy uzaleznien, tylko badamy ile osob z was zauwaza pewne rzeczy (np. uzaleznienie) i potrafi sie do tego przyznac.
Albo pytanie jakie jest nastawienie twoich rodzicow do tibi. A myslicie ze jakis rodzic sie cieszy ze jego dzieciak siedzi calym dniami przed kompem i se gra w takie gowno jak tibia? Znow zle zalozenie. Sa gracze, ktorzy potrafia opanowywac sie z graniem w tibie i nie siedza calymi dniami. Nie kazdy kto gra w tibie jest od niej uzalezniony i gra w nia 24/7. Poza tym niektorzy rodzice nie interesuja sie tym, co robia ich "pociechy". My chcemy wybadac nastawienie waszych rodzicow do tibii. By the way - tibia to nie gowno. To, ze tobie sie znudzila nie oznacza, ze jest niczym. Skoro jej tworcy maja na niej zarobek, a graczy ciagle przybywa, to znaczy, ze cos w niej jest.
A po za tym co was sumienie ruszylo ze trobicie takie sondy? Nie te lata ze ludzie sie martwia o drugich. Chcieliscie chyba dobrze ale wam nie wyszlo zreszta jak zwykle. A tego to juz konkretnie zrozumiec nie moge. Jakie sumienie? Jakie martwienie sie o ludzi? Jakie dobrze? Jakie czasy? o so chozi? o.0
Egzystencja sond (jak juz wczesniej wspomnialem) jest prosta - oczekujemy waszych sugestii, badamy polskie spoleczenstwo tibijskich graczy. Nie te lata, ze ludzie sie martwia o drugich? No wybacz, ale to nie komunistyczna rosja, czy reżim Husajna. Poza tym samo okreslenie "nie te czasy" jest beznadziejne. A czym sie roznia ludzie z czasow, powiedzmy sredniowiecza, od ludzi wspolczesnych (mowie oczywiscie o uczuciach)? Sa w spoleczenstwie skur*****y, ktorych obchodzi tylko wlasny zysk (pozdrawiam o. Tadeo), ale istnieja obok ludzie, majacy takie uczucia jak przyjazn, czy milosc. Ludzie martwia sie o innych, inaczej czlowiek wyginalby dawno temu.
Co nam jak zwykle nie wyszlo i na jakiej podstawie to sadzisz? Ze niby ci sie nie podoba, to jest do dupy? phi....
up@ tez chcialem przygadac ludziom ale widze ze juz to zalatwiles .. =<
Ja odpowiadalem prawdziwe, zaznaczylem ze tak jestem uzalezniony. I nie wstydze sie tego, próbuje z tym walczyc ale troche nie wychodzi :D
Pozdro
krzysiek1992
04-05-2006, 06:29
To jest Hore co wy wypisujecie na tej sondzie jednym slowem nie nalezty tak pisac ale pamioentajcie to jest gra i nie manalezy agresji zmieniac w nasz dzienym zyciu ,co mammy biegac z hatchetem ew np.Krakowie a jak pojedziemy do stanów to odrazu jakims magic l;ong sworderm jak jcecie zadac jakies pytania pisac na priva :/:cup: :cup: :evul:
lady mackoto
04-05-2006, 13:18
Heh.. Nawet jesli ktos jest to sie nie przyzna. Pozatym kazdy gracz Tibii przezyl lub jest w trakcie przezywania uzalenienia. Ale to mija;/ Nie rozumiem o co tyle afery. Malo jest gire uzalezniajacych?? Heh... ogladalam jedno z przewmoien na ten temat w necie. Sami podaliscie lin. Ale jesli macie tego iwecej ja i inni Tibiomani czekamy na kolejne::) Naprawde idzie sie posmiac. :cup: Dla...:P
k.maksio
04-05-2006, 21:54
wedlug mnie te sondy to dobry pomysl ale zeby az taka agresja ja mysle ze poprostu ten chlopak byl z patologicznej rodziny lub ćpał albo pił ej kto zna jego nick
kamil00s
04-05-2006, 22:38
Powinysmy cos zrobic aby inni co nie maja zielonego pojecia o Tibi powini sie o niej dowiedziec jak najwiecej. Bo z niewiedzy biora sie te wszysie nie porozuminia o Tibii! tibia juz od paru lat jest popularna a jakos nic zlego sie nei stalo i nic zelego prasa o niej nie mowila. Bo przez jedngo glupa i jego popis spoleczensto dowiedzilo sie o istnieniu Tibii.
Dlatego wedlug mnie musmi uswiadomic innych ze to jest gra ktora ine rozni sie od innych i nie jest taka brutalna jak o niej mowia ludzie co nic o niej nei wiedza. W samym Quake jest duzoooo wiecje przemocy.
Z NIEWIEDZY BIORA SIE WSZYSTIEK PROBLEMY ZWIAZANE Z TIBIA.
Smiesza mnie komentarze Tibijczykow co mowia ze TVN stal sie szmatlawcem itp. komentarz. Jasne TVN popelnil duzy blad ale co wy zrobiliscie aby go naprawic? (wiekszosc pewnie nic oprucz glupawych komentarzy) !
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.