Pokaż pełną wersje : Hail Olecko team !
Fallathanu
03-05-2006, 12:34
Name: Spoxster
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 16
World: Furora
Residence: Edron
House: Central Circle 4 (Edron) is paid until May 11 2006
Guild membership: Leader of the Sixth Sense
Ohh...Coments plz
Tak to jest jak sie rozdaje passy...
ragafewee
03-05-2006, 12:52
hjah............
Tak to jest jak sie rozdaje passy...
nemtor tego nie zrobil
Whitr Mas
03-05-2006, 14:53
juz lvl 8
i po wojnie, chcial zaczynac z duskami to teraz cierpi;p
juz lvl 8
i po wojnie, chcial zaczynac z duskami to teraz cierpi;p
On zaczął ? o.O to Taifun zaczął z nim.. i nie mogli dac sobie rady wiec uciekli sie do hacka ; ] nemtor grajacy 165 Sorcem to jest smiertelna broń
smiem powiedziec ze Liam mogłby sobie z nim nie poradzic
a tak btw. jedyna postac która szanowalem na tym serwie..
jaroslawbeczek
03-05-2006, 15:12
O KUR** co jest KURW* ??
CZEMU 8 LVL !?? OMG
O KUR** co jest kobieta lekkich obyczajów* ??
CZEMU 8 LVL !?? OMG
hack? :)
No cóż, nie wyszło spoxsterkowi...
A duski na tym skorzystały ;p
Spoxster Popełnił ten Sam bład co ja kiedys Dajac Passy kolesia z Olecka tez tak stracilem chara;/ Oni nie maja serca niszcza godziny pracy innych w pare minut tlumaczac sie pozniej gra w zainfekowanej Kafejce .
Nemtor ty sie jeszcze doigrasz!
@up
godziny ? Miechy ;P
n/c plx :confused:
Spoxster Popełnił ten Sam bład co ja kiedys Dajac Passy kolesia z Olecka tez tak stracilem chara;/ Oni nie maja serca niszcza godziny pracy innych w pare minut tlumaczac sie pozniej gra w zainfekowanej Kafejce .
czlowieku...pomysl troche za nim napiszesz, co by dalo jakby nemtor zhakowal spoxstera? nic? tak! pieknie trafiles w sama 10, otoz ci cos powiem... dla zecika gra 165ms bez zadnych strat w lvl(przeciez to nie jego char) jest czysta przyjemnosca a zhakowania spoxstera sprawi mu tylko problemy.
a i jeszcze jedno.. dalczego wiec spoxster stracil swa postac a Raistlin mejere II nie? ; ]] a do tego nabil na wojnie mnostwo fragow i zabil fingerouta ; ] tak jak pwoiedzil koelga powyzej.. gra takim sorkiem dal Zecika to czysta przyjemnosc; ]] i nie mial w tym zadnego interesu zeby go zrockowac
mam wrazenie ze taifunek sie troche przestraszyl ze moze sie zrobic nieciekawie; ]]] kto wie kto stoi za tym hackiem ; ))
pozdrawiam
Niestety pamiętam ten dzień... To jest prawda i mówcie sobie co chcecie :(
BTW. Hail Gemaro _/
czlowieku...pomysl troche za nim napiszesz, co by dalo jakby nemtor zhakowal spoxstera? nic? tak! pieknie trafiles w sama 10, otoz ci cos powiem... dla zecika gra 165ms bez zadnych strat w lvl(przeciez to nie jego char) jest czysta przyjemnosca a zhakowania spoxstera sprawi mu tylko problemy.
Może i masz swoja racje ale myslisz ,że u mnie jak było Nemtor nabijał fragi wbił ich dużo stary zaczolem go traktować jak zioma aż tu budze sie rano i mam juz po charze.. Porostu znudziło mu sie wiec zrookował chara, tak było zemną i uwarzam że ze Spoxsterem Podobnie, takie jest moje zdanie ,jeżeli masz inne szanuje je ale forum jest do wyrażania swoich opini.
Signed Bobster
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.