Pokaż pełną wersje : Cyce // Pierwsze w historii mojego sorca :)
Witam.
Przedstawiam wam filmik z moich pierwszych "polowań" na cyce moim sorciem... Wiem ze filmik glupi, nic ciekawego itd. Ja tylko chce upamietnic to :D Nie obchodza mnie glupie komentarze, wogole zadne komentarze mnie nie obchodza :D
A oto link : http://rapidshare.de/files/19507956/Moje.rec.html
Krzaq Ziomal
03-05-2006, 13:15
Beznadzieja :<
Zabijasz z kumplem kilka cyców i myslisz ze jesteś mistrzem :<
Niewarto ściągać.
Mowilem ze nie obchodza mnie komentarze :)...
Co jak co...ja napisalem ze filmik glupi i nic ciekawego ...znajdz mi to zdanie : "jestem mistrzem" widac ze dzieci tez sa na tym forum i czytac nie umieja :)
Krzaq Ziomal
03-05-2006, 13:23
1 Naucz sie edytować posty.
2 To po kiego grzyba dajesz cos takiego na tym forum?
3 napisales "Widać ze dzieci są na tym forum" a widze pod twoim Avatarem jest napisany wiek:13. Widać kto jest dzieckiem
MATI9630
03-05-2006, 13:27
Rotfl. 13latek wyzywa kogoś od dzieci. Wiem, sam mam niespełna 13 lat.. a nawet jakbym miał ~20, wiek nie bylby dla mnie argumentem.
Nie obchodzą cię komentarze? Wlaśnie widzę.
<temat>
<negatywny koment>
<sesese, nie obchodzą mnie komentarze i mnie cmoknij>
Mniej więcej tak to wygląda..
Wiem,ale jak widze ludzi ktorzy prawdopodobnie nie umieja czytac, nie okreslam sie jako mistrz...;/ Wiec dlaczego ktos pisze ze wlasnie uwazam sie za mistrza?!
Alanus Lutinum
03-05-2006, 13:43
A czy można by zmienić temat ?
Łoooooo dedłeś cycaa !!!1111 oneoneone
O jaaaaa a ile expaaaaa o.0 150 woow
Zabij coś konkretnego, a dopiero potem wrzucaj na Forum.Tibia.PL
Idź na draga, albo coś... i weź se sobą blokera :evul: no i uhy, te takie runy leczące. Te niebieskie takie.
ja nakreece film z polowania ghouli:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cuup cepa:cpea;cupcup...a i nie wiem czemu autor tematu ma taki przychlastowy nick..ale to szczegol;]
Zobaczylem tylko temat i sie smiac zaczelem -_-
-=DanieL=-
03-05-2006, 23:45
Przez chwile miałem bronic Qwestego bo jego cyrk i jego małpy czyli moze tu wklejac kazdy film z jego tibijskiego zycia. Ale jak napisał "komenty mnie nieobchodzą" to po jakiego grzyba wklejac film na tibia.pl? ;] chyba sie wkleja poto zeby zobaczyc oceny innych ludzi nie?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.