Pokaż pełną wersje : Spoxster Hacked
Wkońcu ktoś skończył tą partyzantke może i to niejest osoba należąca do Duskiness ale uważam, że dobże sieę stało Spoxster skończył z 8 lvl'em.
Tuhamiid
03-05-2006, 13:03
I co w tym dobrego ? Z czego sie cieszysz ? Jak ty bys sie czuł jak by ci zjechali do 8 lvla 160+ lvla ? Tez bys sie cieszyl ? -.-
Wspólczucia Spoxster.
matekk fst bolt
03-05-2006, 13:09
mi to tam wisi i tak pa byl pleb jeden
Wspolczucia :( :(
160lvl+ do 8lvl mi to wyglada na jakies mas haki na furoze wczesniej fenix'gru potem spoxter ciekawe kto nastepny :( :(
Bjoern Shu
03-05-2006, 13:11
Tak konczy kazdy cheater i sharer :)
wcale mnie to nie dziwi ze zostal zhackowany :)
Kuczer88
03-05-2006, 13:17
Ku*** co wy pier*** że dobrze że kązdego sharera i cheatera to spotka.To dlaczego jeszcze nie spotkało taifuna.Ktoś kto to zrobił poprostu zazdrościł mu tego co on dokonał tak samo jak shackowali Boltana (Galana 122+ rp) Poprostu sie bali.A Taifun teraz będzie miał spokój i będzie mógł se sharowac i zajmowac każde respy jakie mu sie podoba .LUDZIE TO TYLKO GRA SZANUJMY SIE NA WZAJEM.
Kuczer
ja pierd** wszyscy tylko nie on : (
nic wiecej nie powiem.. zal mi tych powyzej..
: (
Knight mathoff
03-05-2006, 17:37
don't worry, na Taifuna też kolej przyjdzie. I rozstąpi się ziemia i niebo, a zeń zstąpią zastępy game masterów, by zbanować cheaterów i sharerów. I będzie głód już tylko, jęk i zgrzytanie zębów.
Hehe... Przestanie z nałogiem i wreszcie będzie mógł pospać.:D
kur** Nie cieszczie sie tak
Michnik of Celesta
03-05-2006, 19:16
Teraz Taifun i reszta sie na pewno ciesza :P
Ciekaw tylko jestem ilu z was znalo spoxa osobiscie i ile z was gadalo z nim na Tsie. Wcale mi go nie zal ^^
A ja mu wspolczuje bo 165lvl to jest z ~2lata grania a zrabali go do 8, omg :confused:
Kolega z rl powiedzial mi wlasnie ze spoxter to jest ten chlopak co matke krzeslem potraktowal :(
Henis Kario
03-05-2006, 20:03
Ludzie, wy na serio sie nie szanujecie. Każdy Polak powinien się wspierać, a nie rookować. Ja sam okazuje szacunek dla każdego Polaka, nawet jeśli to "noob". A co do Spoxtera to respekt dla niego, bo nie każdy umie zdobyć 100lvl+, a co dopiero 150lvl+. Mi osobiście żal go, ja nie wiem co bym w takiej sytuacji jak on zrobil.
Pozdro for All.
PS. I nie róbcie z tego forum burdelu, każdy tu sie wyzywa, że dobrze, że go schackowali, a pomyślcie troche ile on trudu włożył w taki lvl i zobaczcie jakbyście się czuli na jego miejscu!
Lord Asmor
03-05-2006, 20:09
Niema się z czego cieszyc...
Przynajmniej Wojna była ciekawa a teraz jak niema Spoxster a to wiadomo że Duski Wygraja i pójdie im to jak po maśle.....
Może to i dobrze ale nie cieszcie sie z czyjegos hacka bo jak by was cos takiego spotkało....
:(
A ja mam pytanie do was, niedawno grałem w cs'a, nawet na dosyc wysokim poziomie i mozna było wiele slyszec o Spoxterze (jeden z najlepszych graczy w CS'a w polsce), ale pozniej odszedl na "emeryture" (skonczyl z cs'em) I teraz moje pytanie, Czy spoxter "z cs'a" to ten sam Spoxter który właśnie został zrookowany? Jezeli tak to drugi Fatality :D
Żeby nei było, Współczuje.
Maniek(ChB)
03-05-2006, 21:48
rz@l mi tego człowieka co to zrobił :( był to baran, który nie szanuje czyjejś pracy, poświeconego czasu...
Żal mi też postaci 165lvl down~ na 8lvl :( Spoxter wbił 165 lvl w 10~ mieśiecy!!
totalny brakj poszanowania! Polacy powinni się wspierać, a nie niszczyć swoje dokonania :(
Pozdro :(
Kolega z rl powiedzial mi wlasnie ze spoxter to jest ten chlopak co matke krzeslem potraktowal :(
A my tutaj wszycy widzimy ze jestes glupi. wyjdz i nie wracaj.
Spoxster z tibii i Spoxster z Cs'a to 2 rozne osoby, Spoxster z Csa chodzil do mojego LO w Warszawie, a Spoxster z tibii nie mieszka nawet w wojewodztie mazowieckim ;]
I teraz Taifun pokazał 'klase'
[na filmie] był pierwszym przy schodach świątyni na Edron do bicia bezbronnego i skullowanego Spoxtera z e-morta i cieszył się że wreszcie go zabije :(
Najpierw Taifun kompromituje się jako [chyba] najwyższy lvl z bottem w Anni~ w historii Tibii, a teraz jeszcze dodał na jakim jest poziomie jeśli chodzi o grę 'fair play' i jakiekolwiek zasady :/
"Żałość"
Spoxter najwieksze wspólczucia masz odemnie...naprawde...Podziwiałem cie..nie wazne czy sharowales czy twoje passy mialo pól Polski..ja to mam w dupie...Jak ja bym chcial zeby byl restart servera...albo niech ci zwróca expo tak jak paladince -.-...A duskines wy sie kur wa cieszcie...moze teraz wam lepiej ?
zal.pl
przykro mi to stwierdzic ale David to byl calkiem inny przypadek.. jego hack zwiazny byl z bledem Cipsoftu.. wyslali jego recoverkeya do innego kolesia.. zauwazyles ze pala nie zdazyli zrockowac.. od raz dostal bana od GM zeby hacekr nie mogl wyrzadzic wiecej szkod niz to zrobil..
bardzo zaluue.. chcialbym zeby Spox~ wrocil : (
@topic
zal mi tych co im zal spoxstera
co z tego ze mial 165 lvl ? ilu z was ma pewnosc ze wbil ten lvl sam ?
napieracie na taifuna ale spoxster jest spox nie ?
chlopak sharowal oddal passy do olecka
to sie dorobil
taifun moze i sharuje (jak robia to z jednego kompa to tylko wrowadzenie limitu czasowego go powstrzyma bo cipy mu nic nie udowodnia
glupi przyklad terto 3 braci i kazdy o tym wie)
ale nie oddal passow bo az tak glupi niejest :) a wasz spoxter jednak tak ;P
to teraz sobie moze pobiegac 8 lvl
(teraz na 100% zapamieta zeby nikomu nie dawac passow)
i przestancie zalowac 165 lvl bo stracil go na wlasne zyczenie jak by go wbil sam to bym mu wspolczul
Pozdor ^^
a na taifuna i tak sie mocni znajda xD kwestia czasu ;P
napieracie na taifuna ale spoxster jest spox nie ?
No sam nick wskazuje xD <jk>
@Zoczek
poprostu zapomnialem wstawic znak zapytanie to nie mialo byc stwierdzenie tylko pytanie :P
A ja mu wspolczuje bo 165lvl to jest z ~2lata grania a zrabali go do 8, omg :confused:
Furora powstala +- rok temu!!!
I teraz Taifun pokazał 'klase'
[na filmie] był pierwszym przy schodach świątyni na Edron do bicia bezbronnego i skullowanego Spoxtera z e-morta i cieszył się że wreszcie go zabije :(
Najpierw Taifun kompromituje się jako [chyba] najwyższy lvl z bottem w Anni~ w historii Tibii, a teraz jeszcze dodał na jakim jest poziomie jeśli chodzi o grę 'fair play' i jakiekolwiek zasady :/
"Żałość"
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, gdzie kiedykolwiek mowil ze sie cieszy?
Taifun sie kompromituje blokujac demona + 4 ktore go bija jako pierwszy sorc w tibi? :baby:
Ty mowisz o 'fair play' w stosunku do Spoxstera? ahahahaha zal.mi.ciebie
to nie byl zaden Spoxster tylko Nemtor grajacy nim, i to oni cheatowali poprzez taskera na picie mfow czy macro i dajac passy polowie Olecku, dzieciaczku.
Polacy pier*ola a nie maja pojecia o czyms, lizodupy.:baby:
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, gdzie kiedykolwiek mowil ze sie cieszy?
Taifun sie kompromituje blokujac demona + 4 ktore go bija jako pierwszy sorc w tibi? :baby:
to nie byl zaden Spoxster tylko Nemtor grajacy nim, i to oni cheatowali poprzez taskera na picie mfow czy macro i dajac passy polowie Olecku, dzieciaczku.
E-X-A-C-T-L-Y
Dj Fara0n
04-05-2006, 16:06
Nalezalo sie Spoxsterowi. Dal passy do Olecka to go scrackowali i nie pier*olcie ze to nie fair bo wiele 100+ leveli po dostawalo deleta za accsharing ,a Spoxster ma jeszcze troche dni pacca i moze zacząć na nowym servie -.- .
Czlowieku, jak narazie tylko ty tutaj wyszedles na glupka.Powiedz mi dlaczego sadzisz ze nemtor ma bota? zazdroscisz mu jego pvp?haha... widac, polacy - jeden męski narząd płciowy
jak polowa poalkow grajacyh w Tibie.. kkiedy sie widzi dobrego zawodnika od razu sie mowi ze ma botha; ] tak jak zrobili to z gladiahtorem ktory 'za szybko' sie uhal ehh
i tak jak mowia to o Darkcrosserze ale tez inna bajka..
pozdrawiam
ja nie wiem czemu ludzie sie podniecaja czyjims charem
nemtorem spoxterem
2 na ki meski narzad rozrodczy klucicie sie o pvp poszczegolnych graczy jak tego sie nie da w prost porownac ?
nie wiem moze to wam pozwala leczyc swoje kompleksy ;/
ale dajcie sobie juz spokoj xD
ja nie wiem czemu ludzie sie podniecaja czyjims charem
nemtorem spoxterem
2 na ki meski narzad rozrodczy klucicie sie o pvp poszczegolnych graczy jak tego sie nie da w prost porownac ?
nie wiem moze to wam pozwala leczyc swoje kompleksy ;/
ale dajcie sobie juz spokoj xD
owszem da sie.. ktos lepiej trafiaz SD ktos sie szybceij uha.. ktos ma lepsza orientacje podczas wojny.. wie z czego walic .. zeby szybceij taniej zabic.. umie unikac trapa umie uciekac. na tym poelega PVP jezeli ktos wykonuje gorzej te czynnosci. ma gorsze PVP prostte.. a spory o to kto ma lepsze PVP zawsze byyly i beda
pozdrawiam
eben z tego co napisales o hacku to wynika ze powinni mu cofnac dead ?;]
Ja wspolczuje Spoxsterowi ale to jest tez jego wina... w koncu kto sharuje konto tak skonczy... najlepszy mag na forterze tez sharowal konto i skonczyl jak Spoxster:(
Jojo Ninja
04-05-2006, 21:16
No to zacznijmy z grubej.
Haki same z siebie się nie biorą i też nie przypuszczam że mógł to być przypadek. To że podczas wojny z Dusk~ został haknięty, to odrazu nie oznacza że to musieli być oni. Moje przupuszczenia - albo bliski kolega który za bardzo zazdrościł, albo jakiś stuff, który mógł go lekko mówiąc uziemić.
A tak btw. jakby to był sharing, to by sie któryś z GMów zainteresował czołówką Furory, ja stawiam na zwykły hack. Jedna całkiem przypadkowa stronka, i Spoxster traci co zrobił.
~Yours Jojo
Ehh :\
z tego czo czytam to wychodzi ze wszytkie h-lvl jada na botach
moze powiecie ze eternal~, setzer~ i inni tez maja boty, moze maja, ale masz dowody? to po co ich pochopnie oskarzac tylko im sie reputacje psuje
kiedys na forum na nebuli bylo kto ma najlepsze pvp i ktos powiedzial ze Shargas a kawalek nizej bys link do SS z shargasem i widac hit z bolta i
"%tasd" < dobrze napisalem? i tu powiem ze na bocie jada ale po co gadac ze ktos ma bota jak nie ma dowodow . Zastanowcie sie zanim cos powiecie.
To juz nie jest temat o "Spoxter Hacked" tylko o tym czy ktos uzywa macro albo bota czy nie...
Szkoda chara, nie szkoda ownera:p
Czlowieku, jak narazie tylko ty tutaj wyszedles na glupka.Powiedz mi dlaczego sadzisz ze nemtor ma bota? zazdroscisz mu jego pvp?haha... widac, polacy - jeden męski narząd płciowy
Nie, nie zazdroszcze. Sadze tak z tego co mi powiedzial jak juz tu gdzies pisalem na OTsie gdzie kazdy go osadzal o bota, przyznal sie ze uzywa tylko macro na picie mfow i czasami na uhy, i to nie tyczylo sie tylko OTsa.
Btw, nigdy nie powiedzialem ze ma bota, tylko macro\tasker, wiec na drugi raz przeczytaj dobrze zanim zamierzasz kogos osadzac. ;)
Masywny_Titania
05-05-2006, 11:07
Kazdy wiedzial ze uzywal (czyt.uzywali) bota. Bez botow by ziomki nie dali rady 8o
Spoxster z tibii i Spoxster z Cs'a to 2 rozne osoby, Spoxster z Csa chodzil do mojego LO w Warszawie, a Spoxster z tibii nie mieszka nawet w wojewodztie mazowieckim ;]
Thx za wyjasnienie :)
14 letni zecik ktory uzywa macro.. w sumie moze i w to wierze.. ale i tak jego PVp o wiele przewyzsza PVp kazdego tuaj z nas; ]]
niewiera
05-05-2006, 23:18
Znam Spoxstera osobiście i jestem pewien ze nie dzielił z nikim passów. Podobno (ale to usłyszałem od kumpla i nie jestem pewien) CipSoft ma mu cofnąć lvl.
Michal_angel
05-05-2006, 23:41
co do cofnięcia lvlu to bym się grubo zastanowił ;p pożyjemy zobaczymy , mówiłem na każdego przyjdzie kiedyś pora ... padł Spoxster , padnie i Taifun .
czas pokaże na co stać hakreów xDxD
Thx za wyjasnienie :)
Nie ma sprawy : ]
ja dzisiaj shackuje caly Cip soft XDDDDD
a cy spoxsterowi wroca.. ehh mam andzieje.. ale raczje watpie.. pozatym dal deleta z tego co wiem..
Zawisza'Czarny
07-05-2006, 12:50
No wiecie co! Z (prawie)rooka tajfunka De(v/b)ilnego to bym się ucieszył... ale takiej osoby co ładnie duskiness wycina to wstyd się nawet zaśmiaćX( X( ! Btw: Jak doqpie PACCa to się tajfunek nie wygrzebie z parceli do końca życia!
"HAIL THE MIGHTY POWER OF THE STAMPED PARCEL!
Znalem Spoxstera ostatnio do niego dzwonilem gosciu jest zalamany ze ciul zaczal pic dal kuzynkowi chara dopiero co dokupic pacc jest mi go zal ;( ;(
A jeszcze barrdziej sie zalamal jak dowiedzial sie ze nie odzyska lvl (dostal emaila z cipsoftu)
Wiecie co ja wspolczuje spoxsterowi byl moim friend jak dzwonilem do niego gosciu byl nacpany zaczal pic oddal kuzynowi chara a jeszcze nie dawno dokupil pacca a jego stan jeszcze bardziej pogorszylo to ze nie odzyska lvl (email od cipsoftu) Ale moze tez zrobi takie lvl swoim druidem
Rolas el'Baq
17-05-2006, 12:17
JAK MOZNA CHEATOWAC TASKEREM CO ZA KRETYN WIESZ CO TO TASKER???
Nemtor nie gral jego charem krecie myślisz ze bil by po 2mln expa Nemtorem i Spoxstreem ? Tak na MC wbijal 2mln expa at dat GZ
up
Spox pamietasz mnie? Bylsimy razem w Dies Irae
Pivek Thor
szkoda dzieciaka...co do sharingu to nie ma bata na*******al w paru...nikt nie jest kompletnym swirem zeby 2miliony k w jeden dzien wbijac...ludzie na jakim swiecie wy zyjecie....co do wracania leveli to rownie dobrze ja moglbym sie o moje zbanowane postacie ubiegac...bez przesady...nie dawal by passow nie wchodzil w jakies kureskie linki by uniknal hacka i tyle
Blar Mith
30-07-2006, 15:04
Harcesh haknol spoxstera i teraz jest najbogadszy na furorze!!!!!! :(
Harcesh haknol spoxstera i teraz jest najbogadszy na furorze!!!!!! :(
Tyyyy naprawde?!!!!! Skad masz takie informacje???!!!
Blar Mith
03-10-2006, 19:42
Tyyyy naprawde?!!!!! Skad masz takie informacje???!!!
LOL to kazdy wie myslisz skad 60 ms mialby w domku kilka mpa i demon helmetow itp. A teraz i HARCESH przestal grac i pocy byl ten hak Spoxtera??
Wspolczucia Spoxter niemartw sie jeszcze wbije kilka lvl i zajebe Taifuna z kumplami z Sunblade
Jojo Ninja
03-10-2006, 21:00
Wyjdź stąd ... odswieżasz topic z X czasu i jeszcze pieprzysz jak połamany, no prosze Cie ...
/Jojo
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.