Pokaż pełną wersje : Spoxster[~160MS] ... Hacked i prawie rooked xD
A więc dzisiaj na Furorce troszke sie działo:PP Mianowicie ~160 MS Spoxster zostal ponoc shakowany... A ze nie mial zbyt dobrych stosunków z innymi graczami to wlaśnie dzialo sie co sie działo:PP Miłego ogladania Polecam. Filmik długi ale w takich filmikach niewiadomo co sie kiedy bedzie działo:P
Film przedstawia Spoxstera od ~30lvl :/ ale zawsze to coś , jak ktos bedzie mial "pełną wersje" to prosze o nią;PP
PoZdRo
Rapidshare:
http://rapidshare.de/files/19512141/Spoxs_xD.rec.html
Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=0VGOR8CE
Znalazłem jeszcze inną wersje na forum Furory.
http://siec.sulechow.net/~kobek/spoxster.rec
Player Killer
03-05-2006, 14:43
Taifun (senior tutor) pokazał klase, najpierw zabijanie ludzi ktorzy doganiali go z expem, trapy a teraz dziwnym trafem hack spotyka jego najwiekszego wroga. Dusk bało sie z nimi walczyc to wzieli sie za hackowanie, mam nadzieje ze CIP-y oddadza lvle Spoxsterowi i Dusk~ zacznie walczyc fair play.
@Player Killer
Troche masz w tym racji... Ale gdy byly początki serva kazdy chcial byc najlepszy , Taifun radził sobie bardzo dobrze ale Spoxster nie dawał mu za wygraną ... za wszelka cene chcial byc najlepszy na servie i tak bylo caly czas... gdyby Taifun i Spoxs skumplowali sie nie doszlo by do tego... A stworzyli by bardzo zgraną ekipe...
Wielki MarIuSzzo
03-05-2006, 14:50
Taa, oddadza lvl i moze jeszzce te kilka straconych dni pacca?
Anvortis
03-05-2006, 14:53
OMG.......jak był wciągnięty w tą gre bardzo to chyba popełnił samobójstwo ze 165 lvl do 19 .................NC
Ja nie sadze zeby mu oddali lvl... Jak tak to kazdy "spokojny obywatel" tibii zabity przez Pk mogłby prosic o lvl... <n.c>
A Spoxs i tak juz oglosił ze nie tak czy tak bedzie zmieniał serv... na ten wakacyjny
Player Killer
03-05-2006, 14:55
Taa, oddadza lvl i moze jeszzce te kilka straconych dni pacca?
Jezeli, nie wiesz to na Danubii, hacka miała Paladinka, a po kilku dniach stracone lvle zostały mu oddane.
Whitr Mas
03-05-2006, 14:56
taa pewnie bo duski hacknely
spoxster po prostu za wielu osobom podal swoje passy, a co do taifa to jakbys byl najlepszy na servie a jacys ludzie chcieliby cie ubic tez pewnie bys ich tlukl
OMG.......jak był wciągnięty w tą gre bardzo to chyba popełnił samobójstwo ze 165 lvl do 19 .................NC
Do 8lvl :P xD
thewojtek
03-05-2006, 15:01
Jezeli, nie wiesz to na Danubii, hacka miała Paladinka, a po kilku dniach stracone lvle zostały mu oddane.
Tak, ale stracila lvela w skutek haka ktorego powodem bylo sfałszowanie paszportu i zdobycie new rec keya, wiec nawet w 1% nie byla to jej wina tylko cipow, musza jakies lepsze zabezpieczenia wymyslec...
Tak, ale stracila lvela w skutek haka ktorego powodem bylo sfałszowanie paszportu i zdobycie new rec keya, wiec nawet w 1% nie byla to jej wina tylko cipow, musza jakies lepsze zabezpieczenia wymyslec...
jedynym dobrym zabezpieczeniem jest nie sciaganie zadnego gowna i posiadanie swojego haselka w TYLKO i wylacznie swojej glowce. A z drugiej strony 2 reg keya mozna dostac o tak sobie? bo musial by ktos znac twoj numer accounta...
Po jeżeli nie stawiamy przecinka. I zdecyduj się - ona czy on? Najpierw 'miała', a potem 'mu oddane'.
BUHAHAHAHAHA mnie cieszy to że go hakneli i prawie zrokowali 8o nie lubie dziadda
:D
Eh... Szkoda, ze hack. Chyba byla to jedyna osoba (chyba!) ktora miala z nim jakies szanse.
Dziwnym trafem AKURAT w czasie wojny spoxta hakneli myślę, że chcieli pokazać żeby gildia spoxtera zaczęła płacić bo i tak nie wygraja .
Dziwnym trafem AKURAT w czasie wojny spoxta hakneli myślę, że chcieli pokazać żeby gildia spoxtera zaczęła płacić bo i tak nie wygraja .
O ile sie nie myle to gildia Spoxtera wzgrzwala i to duza przewaga.
O ile sie nie myle to gildia Spoxtera wzgrzwala i to duza przewaga.
Nie zrozumiałeś mojego postu , chodziło mi oto ,że maja zacząć płacić zanim ich shakuja .
Smichael
03-05-2006, 16:51
zal dupe sciska kolejny sharer going down :<
mam nadzieje ze tetro tez to spodka X)
Z jednej strony zal.pl a z drugiej .. po co ownerzyl -,-
:( Współczuje mu... Nieźle się napracował nad tym lvlem, a wszystko stracone w godzine...
BUHAHAHAHAHA mnie cieszy to że go hakneli i prawie zrokowali 8o nie lubie dziadda
:D
Ciekawe co ty bys zrobil jakby Cie na takim lvl hackli X( . Cwaniak. Pewnie Twoim idolem jest Taifun ktory zabija niewinnych ludzi, i jest najwiekszym pedalem ktory gra w tibie. Sam mialem hacka i nic w tym smiesznego nie widze. Z calego srca zycze Ci abys skonczyl tak samo.
Z jednej strony zal.pl a z drugiej .. po co ownerzyl -,-
100+ większość sharuje więc plx pozatym założe się jak by taifuna haknęli większość by się cieszyło bo jest .... wiecie co mam na myśli.
Ciekawe co ty bys zrobil jakby Cie na takim lvl hackli X( . Cwaniak. Pewnie Twoim idolem jest Taifun ktory zabija niewinnych ludzi, i jest najwiekszym pedalem ktory gra w tibie. Sam mialem hacka i nic w tym smiesznego nie widze. Z calego srca zycze Ci abys skonczyl tak samo.
siusiak go to je*ie-.- jak typek mowi ze go nie lubi z jakichs powodow typu ze go zabijal czesto...albo cos w tym stylu a ty wyskakujesz jak zwykle z durnym tekstem a jak ty bys stracil!!!1oneo
;/ Raz Spoxster jak mu nie chcialem bp hmm sprzedac bo juz sobie Anubis Crusade zarezerwowal (Pozdro Anubis:D) to powiedział ze już sobie nie pogram na servie :D Ale i tak go szkoda bo napewno sporo się męczył nad tym lvlem
100+ większość sharuje
kolejny #$%# co myśli, że większość100+ sharuje....tak naprawde myśle, że niewięcej niz 10% 100 lvl+ sharuje.....a co do spoxtera....nie znam go ...może i jest #%$%# ale to nie powód by go hackować.....niestety niekażdy to rozumie...
Szkoda stracić postać w taki sposób:/ Nieważne jaki to by był PA to i tak zawsze szkoda ze postać jednego (Jednych) z najlepszych polaków grających w tibie przestała istnieć.
kolejny #$%# co myśli, że większość100+ sharuje....tak naprawde myśle, że niewięcej niz 10% 100 lvl+ sharuje.....a co do spoxtera....nie znam go ...może i jest #%$%# ale to nie powód by go hackować.....niestety niekażdy to rozumie...
No to się mylisz ;)
Co do tematu...szkoda takiej postaci :(
Ciekawe jak on sie teraz czuje?.:D
Olorion.
03-05-2006, 19:42
brawo nemtor
Szkoda stracić postać w taki sposób:/ Nieważne jaki to by był PA to i tak zawsze szkoda ze postać jednego (Jednych) z najlepszych polaków grających w tibie przestała istnieć.
Jaka szkoda że jakiś PA [nie mówie że Spoxter był] ma chacka? To że miał wysoki lvl nie znaczy że był jednym z najlepszych polaków grających w Tibie, lvl to nie wszystko... Jeśli by tak liczyć to Taifun byłby 2-3 [?] najlepszym polskim graczem a nim nie jest nieważne jaki lvl wbije >.>
@ Olorion
whois nemtor
Actorron
03-05-2006, 21:15
Name: Nemtor
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 190
World: Aldora
Residence: Edron
House: Wood Avenue 11 (Edron) is paid until May 07 2006
..ale niewiem co do tego tematu ma Nemtor...
taifun to ci** w jego gildi jest bodajrze 30 osob a przegrywali z gildia spoxstera gdzie bylo 5 osob bodajrze 25:5~~ ostatni filmik pokazywal super pvp taifuna a ze przegrywali to ofc bot mial spoxster tak jest zawsze jak ktos przegrywa nikt sobie niewmowi ze jest gorszy zawsze bot sharing itd
haka sie nikomu niezyczy ale jak spoxsterowi nieoddadza expa tak jak paladince po haku to zycze tego samego taifunowi ;)
Evil Maul
03-05-2006, 22:05
Name: Nemtor
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 190
World: Aldora
Residence: Edron
House: Wood Avenue 11 (Edron) is paid until May 07 2006
..ale niewiem co do tego tematu ma Nemtor...
no wlasnie ja tez niewiem -.^ ?
Sir Pietruch
03-05-2006, 22:15
Spoxster dal passy Nemtorowi by ten ponabijał fragów na wojnie dlatego ze Nemtor ma dobre pvp :p i to prawdopodobnie on zjechal Spoxstera kumacie?
TOPIC:
Ostatnia szansa dla furory przedadla -.-
No chyba ze hackneli go w taki sposob ze wyslali fake paszprotu i CiP zworci Spoxsterowi lvl :S
To tylko teraz trzeba sie modlic by oddali Spox~ expa :P niechcialbym by Furora sie stala swiatem typu "Elysia" np: PA, n00by broniace sie silnymi koelgami, miec hunta od (nawed od polaka) 100lv+ za to ze sie polozy troche kasy na depo i mu sie tej kasy nie da. Chyba ze Taifun poprowadzi furore bez zadnej juz wojny w dobro. xD
Pooglądajcie filmik dokladnie i poczytajcie forum furory ;) To było ukartowane, Nemtor dostał od Spoxstera passy a następnie wykonał swoje zadanie - zrookował :P
Pooglądajcie filmik dokladnie i poczytajcie forum furory ;) To było ukartowane, Nemtor dostał od Spoxstera passy a następnie wykonał swoje zadanie - zrookował :P
ja te zadanie bym zlecil raczej dla BOSKI TOMASZz kyry...ten to ma kopa:D i pomyslmy ze on to robi niechcacy hah
Apr 30 2006, 02:31:14 CET Killed at Level 12 by a fire devil of Elite Kolek
Apr 25 2006, 21:55:59 CET Killed at Level 11 by a hunter
Apr 24 2006, 07:59:38 CET Killed at Level 11 by Rakudoss
Apr 20 2006, 23:00:00 CET Killed at Level 10 by a hunter
Apr 20 2006, 22:52:40 CET Killed at Level 11 by a hunter
Apr 18 2006, 19:43:50 CET Killed at Level 11 by Tiretis'Grit
and by a demon skeleton
Apr 17 2006, 18:24:12 CET Killed at Level 10 by Magrizm
Apr 17 2006, 13:00:16 CET Killed at Level 10 by a dwarf soldier
Apr 17 2006, 12:06:49 CET Killed at Level 11 by poison
Apr 17 2006, 11:41:33 CET Killed at Level 11 by a scorpion
Apr 17 2006, 02:01:24 CET Killed at Level 11 by a dwarf soldier
Apr 17 2006, 01:51:00 CET Killed at Level 11 by a dwarf soldier
Apr 15 2006, 23:37:18 CET Killed at Level 11 by a hunter
Apr 14 2006, 20:51:26 CET Killed at Level 10 by a hunter
Apr 13 2006, 18:10:33 CET Killed at Level 10 by a hunter
Apr 13 2006, 12:36:27 CET Killed at Level 10 by poison
Apr 12 2006, 22:11:11 CET Killed at Level 8 by Mis Kolorowy
Apr 12 2006, 21:27:11 CET Killed at Level 8 by Geladinho Quente Knight
Apr 12 2006, 21:08:19 CET Killed at Level 9 by a hunter
Apr 11 2006, 21:32:41 CET Killed at Level 9 by a minotaur archer
Apr 11 2006, 20:25:51 CET Killed at Level 9 by Grantowicz
Apr 11 2006, 19:22:09 CET Killed at Level 9 by Danos Avria
Apr 11 2006, 18:34:32 CET Killed at Level 9 by a dragon
Apr 11 2006, 16:30:19 CET Killed at Level 9 by a hunter
Apr 09 2006, 05:06:17 CET Killed at Level 9 by a dwarf
Apr 09 2006, 04:13:15 CET Killed at Level 9 by Kambo de eferre
Apr 09 2006, 02:42:39 CET Killed at Level 9 by an orc spearman
palladin Vieniox
04-05-2006, 00:14
Mogli Taifuna hacknoc ;S Spoxter był jedyną osobą która mogła uyeebac Taifuna :S Nie lubie tego typa, Taifun to kompletny ****. <Owszem, dobrze gra, ma dobre pvp, ale JEST MASAKRYCZNIE POJE*&%$#@ !!>
Pozdrawiam,
<Nicku nie podam bo przypał :P>
Mandexus
04-05-2006, 00:27
Szkoda .. No ale czasem tak to juz bywa.. :(
Trzeba sie godzic z losem
...
Z Nemtorem ta sama historia zdazyla sie na iridii dawno temu kiedy była wojna "Royal Demonic"(wtedy najwiekszy lvl na iridiiB) ) Miał wojne i podał passy nemtorowi bo ma dobre pvp ... no a nemtor znów wykonał swoje zadanie i hack.. ale to juz dawna historia a co do tematu to szkoda takiego lvl ;(
Shadow Devil
04-05-2006, 18:01
Wiem że dużo zabijał ale szkoda mi go.
ze 165 ms spaśc na 8 lvl omg;/
Actorron
04-05-2006, 20:40
Ale Nemtor zgadal sie z Taifunem i jego ferajna i zrookowali (prawie) Spoxstera czy skozystal z okazji ze ma passy do niegoi go hacknol tak bez przyczyny ?
Dark Brozyn
04-05-2006, 22:54
As I many many times said:
Cheaters & Sharers are always hacked!
Ice'Draz
05-05-2006, 10:49
OMG dobijacie mnie, teksty niektorych to wymiataja "Duski nie mogly wygrac wojny to zhakowali Spoxstera" ahahaha ta no pewnie oni zawsze mieli jego passy i tylko z litosci nikt go nie ruszyl ^^. Nie sadze zeby 165 sorc dal sie zhaczyc, po prostu dal passy zlej osobie no i sam sobie zawinil i to zadna wina duskow tylko zwykly zbieg okolicznosci ze akurat podczas wojny tak sie dal.
Phil Odaerin
05-05-2006, 11:26
Haha ;)
Tak sie konczy podawanie passow innym. Niewazne czy po to zeby nabijac expa czy wygrac wojne czy 'tylko' robic skille. Obojetne.
Bardzo dobrze sie stalo. Jednego sharera mniej.
Ale h*je zyja na tym swiecie.Gdyby nadazyla by mi sie taka okazja ze bym kogos haknal to w zyciu bym nie rooknal.Ojebal bym itemy i spoko.Koles siedzial tyle i naparzal lv a jakis fiut w jakis kurwa sloneczny dzien zjechal go tak. R.I.P;(
Grzesiex
05-05-2006, 11:42
Ale h*je zyja na tym swiecie.Gdyby nadazyla by mi sie taka okazja ze bym kogos haknal to w zyciu bym nie rooknal.Ouwielbiam jeść bananyal bym itemy i spoko.Koles siedzial tyle i naparzal lv a jakis fiut w jakis kobieta lekkich obyczajówa sloneczny dzien zjechal go tak. R.I.P;(
hehe fajne te teksty ^^
@topic
szkoda takiego lvla... tyle czasu pracy poszlo sie jebac...<< hehe lol
Lucas Lorpuz
05-05-2006, 14:08
Szkoda takiej postaci. :(
;)
hansaylla
05-05-2006, 14:22
Nie kazdy jest tak ograniczony zeby se cos zrobic bo mu chara zrookowali, pewnie sie ostro w*****l ale jak jest inteligentny to zyje dalej.... ja to bym sie nawet cieszyl jakby mi hackli takiego chara i zrookowali...
CZego wam szkoda, ze Sharowal ? Ma nauczke powah! :baby:
Biedny Spoxs :( HACKERS SUX ! :X(
dla niekturych dobrze że został shackowany a dla niekturych nie ale dla mnie to porażka bo wbić 160 lvl sorcem to troche jest czasu i wysiłku smutno mi;(
-------------------------------------
HACKERUW POWINNO SIE JAKOŚ USUWAĆ , ZAPOBIEGAĆ tylko nie wiem jak;/ :(
Raditz Saiya-jin
18-09-2006, 15:02
i na co bylo odswiezac taki stary temat -.-'
dla niekturych dobrze że został shackowany a dla niekturych nie ale dla mnie to porażka bo wbić 160 lvl sorcem to troche jest czasu i wysiłku smutno mi;(
Dziękujemy za odświeżanie starego topicu, zara będzie "Ej czemu mam debuga" albo "Rehost blx"
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.