zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pomocy !!!

Ptok
23-07-2004, 17:07
Witam mam nastepujący problem wlanczam kompa i wszystko chodzi cacy do czasu kiedy urachamiam neostrade . Wlanczam ja i po minucie wyskauje nastepujacy komunikat „ wystapil blad z aplikacja Lsa Shell (export version ) zostala ona zamknieta . Nastepnie sprawdzam w raporcjie i tam sa 2 sciezki
C\documents and settings \ grzybo2\ ustawienia lokalne / temp\wer2 tmp. Dir00\isassexe.mnd i
C\documents and settings \ grzybo2\ ustawienia lokalne / temp\wer2 tmp. Dir00\appcompad.txt
Kiedy komunikat zamykam i wysylam raport o bledach pojawia sie komunikat w ramce
„zarzadzanie nt\system i sciezka c\windows\system32\isass***** zakonczony kodem stan 1073741819 zamkniety i uruchomiony ponownie i restart . wniosek z tego taki ze mam neta na minute może 2 bo od razu komunikat i restat nie wiem co jest grane będę wdzieczny za kazdom pomoc z gury przepraszam za bledy ale klawiatura mi nawala .

damianlorek
23-07-2004, 17:59
Przypuszczam, że masz xp. Ja miałem dokładnie też ten błąd :( Ściąga sie jakiś program poszukaj na necie ponieważ niepamiętam jak sie ten program nazywa :D
Życze udanego szukania

Ptok
23-07-2004, 18:10
nie dam rady po odpaleniu neta mam minute i potem restart teraz mam ino 20 i znuf :(

damianlorek
23-07-2004, 18:24
Idz do kafejki i przegraj sobie ten program na dyskietke.
Wyłącz w swoim komputerze programy blokujące takie jak firewall.

TiS
23-07-2004, 18:44
Napewno masz windows XP :) zaloze sie ze zainstalowany na dniach :) bo ten wiruz by juz dawno wskoczyl :)
poprawka do tego wirusa to: WindowsXP-KB835732-x86-PLK.E X E
link: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=pl&FamilyID=3549EA9E-DA3F-43B9-A4F1-AF243B6168F3

polecam sciagnac tez poprawke na Blastera :)
nazwa poprawki: WindowsXP-KB823980-x86-PLK.e x e
link: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2354406c-c5b6-44ac-9532-3de40f69c074&displaylang=pl

trzeba dać pobierz po wejsciu na trone :)

witamy w swiecie mictosoft :P

Ptok
24-07-2004, 11:53
a mugl by mi ktos podac dokladnego linka do tego programu moze uda mi sie go sciagnac poniewaz moja stacjia dyskietek nie funkcjonuje wiec nie ma sensu zebym w kefei to sciagnol skoro i tak nie przegram tego na mojego kompa z gury dziekuje za pomoc i jesszcze raz przepraszam za pisownie

TiS
24-07-2004, 16:29
lolQ wchodzisz na strone którą ci podalem i klikasz pobierz... masz po prawej stronie :]
Prosciej sie chyba nieda

Ptok
25-07-2004, 12:25
szkoda ze jak klikam to sie pobrac nie chce :( a prawym i pobierz sie nie da :(

Fallorian Thennars
25-07-2004, 16:52
Jeden mój kolega też miał Windowsa XP i Neosrada mu nie chciała działać, ale wszytskie błędy zniknęły po zainstalowaniu Firewalla. Jeśli chcesz, zapytam sie go o szczegóły.

Ptok
27-07-2004, 20:13
tak strasznie wdzieczny bym byl gdybys mugl go sie zapytac o te szczeguly dziekuje ci bardzo

TiS
29-07-2004, 15:43
wchodzisz na strone i klikasz na prszyciesk pobierz narmalnie lewym klawiszem myszki....
jak ty grasz taksamo jak znasz sie na komputerach to niechcial bys mnie spotkac w tibi...
-----------
14:05 You advanced in shielding.

Fallorian Thennars
30-07-2004, 10:54
Po pierwsze firewall tu nie pomoże, bo najpierw trzeba się pozbyć wirusów...
Użyjesz do tego Ad-awara 6.0 z najnowszym update'em , Norton System Works też z najnowszym update'em albo jakiegokolwiek innego programu.
No i jak wszystko już wywaliłeś to należy postarać się żeby to już się nie powtórzyło.
No i właśnie w tym momencie należy zainstalować sobie Firewalla, ja używam Zonealarm.
ZoneAlarm'a możemy ściągnąć stąd => http://www.zonelabs.com/store/content/home.jsp
Mamy wtedy wersję demonstracyjną. Aby zmienić ją na normalną należy wpisać w Firewall'u seriala, którego możemy zdobyć na dwa sposoby:
Pierwszy to zapłacić firmie spore pieniądze(droga legalna)... Drugi to ściągnąć seriala stąd => http://www.astalavista.com (droga nielegalna)...

Autorem tekstu jest Drizzt. Nie gwarantuję, że to bedzie działać, sam siedze na Win98 i nie mam żadnych problemów, więc nie nie mam zamiaru przerzucać sie na XP... mam nadzieje, że bedzie działać, ale jak już mówiłem, niczego nie gwarantuję.