zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Trochę nietypowa prośba

templeoflight
03-05-2006, 17:32
Na wstępie powiem że chciałem umieścić ten temat w "Twórczość" ale sądziłem że jeśli napiszę tam coś innego niż opowiadanie to dostane ostrzeżenie czy coś...lepiej nierydzykować :D Ok ,moja prośba jest taka że jeśli macie jakieś opowiadania fantasy lub sci-fiction , nawet jakieś stare (oczywiście napisane przez Was) to prześlijcie mi je na [email protected] ,oczywiście autora uwzględnie ,żeby nie było że robię plagiaty... Zastanawiacie sie po co mi to ? Po to ponieważ mam zamiar zrobić stronkę z amatorskimi opowiadaniami i właśnie tam powędrują te które napiszecie! Sława na was czeka :) Z wyrazami głębokiej troski wasza jedyna Świątynia Światła :)

Olorion.
03-05-2006, 18:54
ja bym odwiedził "Twórczość"

Khazar
03-05-2006, 20:59
Hmm wystarczy napisac do autora kazdego interesujacych Cie opowiadan jakiego PW w ktorym zapytasz sie go czy mozesz na takiej a takiej stronie ( z uwzglednieniem jego nicka oczywiscie) zamiescic jego opowiadanie. Jezli sie zgodzi, to droga wolna. Wydaje mi sie tez takie "postepowanie" wystarczy.

Vard Acal
06-05-2006, 10:34
ja osobiście pisze opowiadania już dość długi czas, jakieś dwa lata ;p

Jeśli dasz linka tej swojej stronki (jak już ją będziesz miał, bo z tego co czytam wynika że masz zamiar dopiero taką zrobić) to może ci coś podeśle :D

Próbke mojej twórczości masz tutaj:

http://tibia-zabezpieczenia.orgfree.com/viewpage.php?page_id=15

To jest akurat wiersz o tibii ale ogólnie raczej o niej nie pisze :)

P.S. Niegdyś (nie tak dawno temu) byłem moderatorem na stronce na której zamieszczony jest ten wiersz, ale musiałem odejść a stronka chyba (raczej napewno) troche podupadła.... A szkoda, mogło być nawet nieźle ale chyba tylko ja sie tam przykładałem. Od jakiegoś czasu nawet newsa nie dali ;p ale ok nie rozpisuje sie bo nie o tym ten temat :)